Slm canım seninle batımız aynı heyecan yine dorukta hakkımızda hayırlısı olsun inşallah nisan ayını 2 hatta daha çok güzel haberle kapatırız :)
Maşallah yaa ayy hadi darısı başımıza inşallah :)Kızlarrrrrr sirine82'de hamileymiş sanırım. 2 aydır kullanıyormuş ve bu ayın başında testlerde çift çizgiyi görmüş.
Kızlarrrrrr sirine82'de hamileymiş sanırım. 2 aydır kullanıyormuş ve bu ayın başında testlerde çift çizgiyi görmüş.
Amiiiiin :)Amiin canm ins insss hepiniz hamis olalimmm
Günaydın kızlar.
Ben kırmızıları gördüm bu ay da
Sağol canim ama bu sabah itibariyle kırmızı kartı aldım nasip bir sonraki aya
bebiş geliyorrrrryaa bide az önce farkettim koyu yumurta akı gibi akıntım olmaya başlamış olmamıştı böyle hiç..
Kızlarrrr yeni bir tablo örneği hazırladım. Listeye bu şekilde mi devam edelim yoksa eskisi gibi mi? Ne dersiniz?
Sıra Nick Deneme Sayısı Durum 1 benkibele İlk deneme Kızı oldu 2 Menzil Gxuxlxux 2. deneme Oğlu oldu 3 Rockwell İlk deneme Düşükle sonuçlandı 4 Wannababy 3. deneme Oğlu oldu 5 Nequelen İlk deneme Kızı oldu 6 Nerili Belirtilmedi Belirtilmedi 7 Kadus (Honeycim) İlk deneme Kızı oldu 8 Kursatim İlk deneme Kızı oldu 9 Durualya Belirtilmedi Oğlu oldu 10 sevcangoksel İlk deneme Kızı oldu 11 Jasmin77 İlk deneme Oğlu oldu 12 Bengusu İlk deneme Ailevi nedenlerden düşük 13 Duducan İlk deneme Oğlu oldu 14 Dila06 2. deneme Kızı oldu 15 babylove 2. deneme Kızı oldu 16 duyguby İlk deneme Kızı oldu 17 viana 2. deneme Oğlu oldu 18 DaddysFirstEye İlk deneme Belirtilmedi 19 shyqueen İlk deneme Kızı oldu
aaaaaa süper bi haber darısı başımıza inşaallahhhhKızlarrrrrr sirine82'de hamileymiş sanırım. 2 aydır kullanıyormuş ve bu ayın başında testlerde çift çizgiyi görmüş.
8 gün var bebeğim daha inşallah gelir inşallah umudum kırılmaz yine.bebiş geliyorrrrrbata kaç gün var canım
ağzından ballar damlıyo vallaaaa8 gün var bebeğim daha inşallah gelir inşallah umudum kırılmaz yine.
tatlım sana nasıl kolay gelirse öyle devam edelim farketmez
canım akıntı gebelik belirtisi diye biliyorum. hadi inşaalllaahhhh8 gün var bebeğim daha inşallah gelir inşallah umudum kırılmaz yine.
inşallah yavrum yaaacanım akıntı gebelik belirtisi diye biliyorum. hadi inşaalllaahhhh
beklemeyi düşünüyorum cnm eşimde yapmamı istemiyo ya bakalım dayanamazsam yaparım
bence daha erken canımm 3-4 gün kala başlarsın yapmayabeklemeyi düşünüyorum cnm eşimde yapmamı istemiyo ya bakalım dayanamazsam yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?