Canim yarin sabah bi idrar testi yapsana öyle böyle öğrecen zaten en azindan bi an önce öğrenmiş olursun için rahatlar inşallah hakkinda hayırlısı olur canimm33.gunum gekcekse gelsn artik test yaomaya cesaretim yok.4gundur ates takibi de yapiyorum 3gun yukselisteydi bu sabah 2derece düşuk cikti ama hala gelen giden yok uzulsemmi sevinsemmibi de 21.gun progesteron baktirmistim 6.5 cikti yumurtlamisim ama sagliklisi 10un ustunde oldugu zamanmis.kasik batmalarimda gecti agrimiyo suanda
Test yaptın mı canım sonuç ne oldu merak ettim hadi bize hayırlı haberler verMibudi slm.canm
Idrar testi ya negatif cikarsa die yapmak istemiodum ama
esim isteyince kiyamadm bugun yapcam ins nr cikcak bakalimmm :) senin icinde hakkinda hayrlisi olsn ins.♡♥
Canımm süper haber bu tebrik ederim bnm kuzenimde normal gebelik testiyle günü 3 gün geçerken yaptı silikti beni aradı dedim kesin hamilesin yeni oluştuğu için tam çıkmamıştır kan testi yaptır bekleme artık dün hamileyim haberini verdi çok şükür sende hamilesin inş ♡♡♡Kızlarrrrrr ben yeniden test yaptım. Çooook çooook ince aydınlıkta bakınca zor görünen bir ikinci çizgi var. Ya da ben çok görmek istediğimden öyle görüyorum bilemedim.Bir yanım kan testi yaptır diyor, bir tarafım da otur biraz daha bekle diyor. Ne yapsam bilemedim.
Inşallah caniiim amin cok aminnn :)Catlama zamani değişmiş olabilir canim sen teste ve çalışmalara devam et inşallah tutturursun bu ay geli gobisine bebisin
Gerek kalmadı cnm bu sabah kırmızıları gördüm :) inşallah sizler olmazsınız bidahaki aya inşallah benim deCanim yarin sabah bi idrar testi yapsana öyle böyle öğrecen zaten en azindan bi an önce öğrenmiş olursun için rahatlar inşallah hakkinda hayırlısı olur canimm
Kan testi için biraz bekle canım, kaset testlerle koyulaşmayı takib etmeye çalış derim çünkü zaten onlar da iki günde bir değerin katlamasını bekliyorlardualarımdasın balım, Rabbim evinizi şenlendirsin inşaallah çok sevindim ...
aXhi hadi inşallah silikse vardır canim testi atsana bizde bakalım bu ayın hayırlı haberi senle başlasın sonra diğer kizlardan gelsin inşallah canimmm
yaa kızlar bu merak başa bela acaba Yumoş ne alemde diye az önce ovu testi yaptim ve ikinci çizgi hâlâ var acaba neye işaret bu yavv bu Yumoş beni cildirtti bu ay dr bu ay ümit yok dedi ama ben hâlâ bi ümit belki diye düşünüyorum pufff
Canımm süper haber bu tebrik ederim bnm kuzenimde normal gebelik testiyle günü 3 gün geçerken yaptı silikti beni aradı dedim kesin hamilesin yeni oluştuğu için tam çıkmamıştır kan testi yaptır bekleme artık dün hamileyim haberini verdi çok şükür sende hamilesin inş ♡♡♡
Bnm durumu doktora danıştım hsg filmi çekilcem bu ayda olmazsa dedi şimdilik adet oluyor olman yeterli bizim için bende normal karşıladım bilemiyorum ki cnm yaa
Gerek kalmadı cnm bu sabah kırmızıları gördüm :) inşallah sizler olmazsınız bidahaki aya inşallah benim de
Günaydın kızlar. Şehir dışına çıkmamdan dolayı uzun zamandır giremedim. Nasılsınız? Var mı gelişme?
daha yapmadım canım adet tarihini bekliyorum hayırlısı
Canım soğan kürüyle birlikte eşzamanlı incir olur mu bilmiyorum bi araştır istersen...
Sukret gunaydn canm dun pazardi eczaneler kapalı oldugunu unutmusum ben o yuzden test yapamadim bugun evden cikarsam usenmeden eczaneye gidip alcam ins :) ayy ins kimse kirmizi kart gormesin bu ayyy inss
inşallahhhh... isteyen herkes gebe kalsınTıpkısının aynısından bende de var canım. Kendimi hamileliğe şartlandırmak istemediğimden havalardandır diyorum ama İnşallah bebişlerdendir :))
Aramıza hoşgeldin canımmmm
En doğrusunu yapıyorsun. Ne olursa olsun umudu kesmemek lazım. 2100 küsür sayfayı okudun mu bilmiyorum ama geçmiş sayfalarda birine tüp bebekle dahi çocuğun olmaz demelerine rağmen preseedle hamile kaldığını yazmıştı. Ölüm dışında herşeyin çaresi olduğuna inanıyorum ben o yüzden hiç vazgeçmeden olana kadar ne varsa denemeyi planlıyorum.
Canım; preseed bir kayganlaştırıcı aslında. Ama o diğer kayganlaştırıcılar gibi değil. Uygulandıktan sonra, kadınlarda ovülasyon (yumurtalama) dönemlerinde vücut tarafından salgılanan Servikal mukus sıvısı gibi hareket eder. Bilindiği üzere Servikal mukus, spermlerin rahime tutunmasını sağlayan bir sıvıdır. Pre-Seed' in pH değeri, kadının üreme sistemine ve Servikal mukus sıvısına en uygun değerdedir. İlk sayfalardan detaylı bilgi edinebilirsin.
Ben isim olarak listeye ekleyeceğim şimdi seni. Kullanmaya başladığında BAT'ını da söylersen onu da eklerim.
İnşallah senin bebeğin için de vesile olur.
hiç üzülme şekerim... inan bana kalacak bebek düşme kalkma dinlemiyor.... inşallah mucizenin zamanı gelmiştir.İnşallah canımmm. Yapmıyordum ama 3 hafta oldu ve yarın misafir gelecek. Annemler şehir dışında olmasaydı ondan yardım isteyecektim ama o da mümkün olmadığından mecbur işler bana kaldı. Yavaş yavaş yapıyordum zaten ama dengeyi kaybedince kendimi yerde buldum.Artık daha dikkatli olacağım.
kesinlikle çok haklısın... hangi kürün ne için olduğunun bilinmesi, tıpkı ilaçlar gibi bilinçsiz kür yapılmaması gerekmekte... maydanoz soğan temizlik içindir, söktürücü etkisi vardır, eğer bir embriyo oluşmuşsa onu da atar vücut.... aman diyim!!!!!kızlar selamlar iyi haftalar...
nacizane paniğimi paylaşmak istiyorum..
kürleri kafanıza göre kullanmayın lütfen.. hele hele bilinçsizce birden fazla kürü aynı anda kullanmayın. mesela soğan kürü kullananlar bunun neye iyi geldiğini biliyor mu veya incir kürünü kullananlar??
soğan kürü rahimde oluşan mikrop iltahap kist vs vs içindir. rahimin içindekileri boşaltmaya yöneliktir. sizlerin böyle iltahap vb probleminiz yoksa sakın kullanmayın çünkü aynı zamanda (olmuşsa) bebeğide düşürürsünüz bu kürle (allah korusun). aynı şekilde kisti bilmem nesi olanda incir mincir yiyip yumurta büyütmeye çalışmasın lütfen çünkü büyüttüklerini yumurtalarınız değil kistleriniz olacaktır. bir yandan düşürücü temizleyici yokedici bir kür kullanıp diğer yandan büyütücü tutundurucu kürler nolur yapmayın.. ha ben ha siz hiç farketmiyor sizin güzel haberlerinizle gülüyorum kırmızıları gördüğünüzde hüzünleniyorum kendinize benim psikolojim için dikkat edin lütfen. allah korusun bilinçsiz bir kür kullanımı yüzünden düşük yapma yada büyttüğünüz kist sebebiyle kanser olmak gibi kötü şeylerinizi okumak istemiyorum
hepimiz bebişlerimizi konuşucaz burda sadece güzel şeyler yaşıycaz biraz dikkat sadece
adet olmana daha iki gün var dimi????kızlar yanımda test vardı eşim yapma demişti ama bn yaptım testi negatif 2 gğn var adete olmıcak bu ayda belli oldu
adet olmana daha iki gün var dimi????
sadece 2 şey söyliycem... embriyo transferi yapıldıktan sonra 12 gün sonunda veya 10 gün sonunda(eğer embriyo 3. gün embriyosu ise 12; 5. gün transfer yapıldıysa 10. gün) kan testi yapılır... bu şu demektir doğal yolla karşılaştırıldığında birliktelikten 14-15 gün sonrasına tekabül eder.... tıpkı senin gibi idrar testinde negatif görüp kesin olmadı bu iş diyip kan testinde 200lü değerler gören öyle çok insan var ki.... şaşarsın!!!!!
ikincisi de belirtiler... arkadaşlar gebelik belirtileri ile regl belirtileri birbirine o kadar benzer ki.... beklentilerden ötürü de gebelik belirtilerine benzer şeyler olabilir... yapılabiliyorsa en güzeli beraberlikten sonrasını daha beklentisiz ve belirti aramadan geçirmektir.... inşallah ilk ihtimal geçerli olur da idrarda çıkmaz kanda çıkar gebeliğin
inşallah canım inşallah yumurta akı kıvamında akıntım fazlalaştı bugün allahm inşallah pozitiftir.Umut20 axhi arkadaslarm idrar testi negatif cikti ama umudum var kanda pozitif cikar ins yarin gidicem bakalm. Idrarda cikmaip.kanda cikan cook ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?