Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim yarin sabah bi idrar testi yapsana öyle böyle öğrecen zaten en azindan bi an önce öğrenmiş olursun için rahatlar inşallah hakkinda hayırlısı olur canimm

Mibudi slm.canm

Idrar testi ya negatif cikarsa die yapmak istemiodum ama
esim isteyince kiyamadm bugun yapcam ins nr cikcak bakalimmm :) senin icinde hakkinda hayrlisi olsn ins.♡♥
Test yaptın mı canım sonuç ne oldu merak ettim hadi bize hayırlı haberler ver bu ay bu topikten en az 3 hamis haberi gelicek eminim yaşasın yuppiiii

Canımm süper haber bu tebrik ederim bnm kuzenimde normal gebelik testiyle günü 3 gün geçerken yaptı silikti beni aradı dedim kesin hamilesin yeni oluştuğu için tam çıkmamıştır kan testi yaptır bekleme artık dün hamileyim haberini verdi çok şükür sende hamilesin inş ♡♡♡

Bnm durumu doktora danıştım hsg filmi çekilcem bu ayda olmazsa dedi şimdilik adet oluyor olman yeterli bizim için bende normal karşıladım bilemiyorum ki cnm yaa

Günaydın kızlar. Şehir dışına çıkmamdan dolayı uzun zamandır giremedim. Nasılsınız? Var mı gelişme?

Canim yarin sabah bi idrar testi yapsana öyle böyle öğrecen zaten en azindan bi an önce öğrenmiş olursun için rahatlar inşallah hakkinda hayırlısı olur canimm
Gerek kalmadı cnm bu sabah kırmızıları gördüm :) inşallah sizler olmazsınız bidahaki aya inşallah benim de

Yehhuuuw
Siik milik gordüysrn vardir Allah in izniyle
hadi insallahhh :) aXhi

Günaydın canlar,

Sabah yine test yaptım ama ikinci çizgiden eser yoktu. Silikte olsa göremedim. Dün yaptığım test hatalıydı galiba Resmini atmayı düşündüm size ama ben bile zor gördüğüm için fotoğraf çekerken flash patladığında daha da parladı hiç belli olmuyordu. Offff offf bu belirsizlikte geçmiyor zaman

S sukret canım doktorların ne dediğini çok takmamak lazım. Dün forumda araştırma yaparken yumoşu batından bir hafta sonra çatlayıp hamile kalan birinin hikayesini okudum. Allah "ol" dedikten sonra doktor ümitsiz olsa da olur. Sen yine de umudunu kaybetme

mibudi Aminnnn güzelim. Şimdilik öyle yapıyorum. HAzır evde 25 gebelik testi varken onlarla gün gün kontrol edeyim, baktım dayanamıyorum o zaman da kanda baktırırım dedim. :))

Gerek kalmadı cnm bu sabah kırmızıları gördüm :) inşallah sizler olmazsınız bidahaki aya inşallah benim de

Kuzummmm çok üzüldüm. Hayırlısı ne diyelim. İnşallah önümüzdeki 9 ay boyunca hiç görmezsin kırmızıları

Günaydın kızlar. Şehir dışına çıkmamdan dolayı uzun zamandır giremedim. Nasılsınız? Var mı gelişme?

Günaydın canım hoşgeldin

Bıraktığın gibiyiz desem yeridir herhalde. Hala uğraşıyoruz ama henüz mutlu bir haber alamadık

Sende ne var ne yok?

Sukret gunaydn canm dun pazardi eczaneler kapalı oldugunu unutmusum ben o yuzden test yapamadim bugun evden cikarsam usenmeden eczaneye gidip alcam ins :) ayy ins kimse kirmizi kart gormesin bu ayyy inss

Aminnnnn canım.

Güzel haberler ver bizeeeee

kızlar yanımda test vardı eşim yapma demişti ama bn yaptım testi negatif 2 gğn var adete olmıcak bu ayda belli oldu

kızlar selamlar iyi haftalar...
nacizane paniğimi paylaşmak istiyorum..
kürleri kafanıza göre kullanmayın lütfen.. hele hele bilinçsizce birden fazla kürü aynı anda kullanmayın. mesela soğan kürü kullananlar bunun neye iyi geldiğini biliyor mu veya incir kürünü kullananlar??
soğan kürü rahimde oluşan mikrop iltahap kist vs vs içindir. rahimin içindekileri boşaltmaya yöneliktir. sizlerin böyle iltahap vb probleminiz yoksa sakın kullanmayın çünkü aynı zamanda (olmuşsa) bebeğide düşürürsünüz bu kürle (allah korusun). aynı şekilde kisti bilmem nesi olanda incir mincir yiyip yumurta büyütmeye çalışmasın lütfen çünkü büyüttüklerini yumurtalarınız değil kistleriniz olacaktır. bir yandan düşürücü temizleyici yokedici bir kür kullanıp diğer yandan büyütücü tutundurucu kürler nolur yapmayın.. ha ben ha siz hiç farketmiyor sizin güzel haberlerinizle gülüyorum kırmızıları gördüğünüzde hüzünleniyorum kendinize benim psikolojim için dikkat edin lütfen. allah korusun bilinçsiz bir kür kullanımı yüzünden düşük yapma yada büyttüğünüz kist sebebiyle kanser olmak gibi kötü şeylerinizi okumak istemiyorum
hepimiz bebişlerimizi konuşucaz burda sadece güzel şeyler yaşıycaz biraz dikkat sadece

inşallahhhh... isteyen herkes gebe kalsın

bu arada saraçoğlunun bizzat kendisiyle görüşüp kürlerinden de çaylarından da kullanmış biri olarak, sayfaları okurken gördüm... aynen dediğin gibi 15 gün soğan kürü ardından 21 veya 25 gün incir kürü ardından 10 gün soğan ve yine eğer ilk grupta 21 yapılmışsa 21 25 yapılmışsa 25 gün olmak üzere incir tekrarlanıyor. kürler ve tedaviler hakkında merak edilen sorulara bilgim ölçüsünde yanıt veririm...

hiç üzülme şekerim... inan bana kalacak bebek düşme kalkma dinlemiyor.... inşallah mucizenin zamanı gelmiştir.

kesinlikle çok haklısın... hangi kürün ne için olduğunun bilinmesi, tıpkı ilaçlar gibi bilinçsiz kür yapılmaması gerekmekte... maydanoz soğan temizlik içindir, söktürücü etkisi vardır, eğer bir embriyo oluşmuşsa onu da atar vücut.... aman diyim!!!!!

kızlar yanımda test vardı eşim yapma demişti ama bn yaptım testi negatif 2 gğn var adete olmıcak bu ayda belli oldu
adet olmana daha iki gün var dimi????

sadece 2 şey söyliycem... embriyo transferi yapıldıktan sonra 12 gün sonunda veya 10 gün sonunda(eğer embriyo 3. gün embriyosu ise 12; 5. gün transfer yapıldıysa 10. gün) kan testi yapılır... bu şu demektir doğal yolla karşılaştırıldığında birliktelikten 14-15 gün sonrasına tekabül eder.... tıpkı senin gibi idrar testinde negatif görüp kesin olmadı bu iş diyip kan testinde 200lü değerler gören öyle çok insan var ki.... şaşarsın!!!!!
ikincisi de belirtiler... arkadaşlar gebelik belirtileri ile regl belirtileri birbirine o kadar benzer ki.... beklentilerden ötürü de gebelik belirtilerine benzer şeyler olabilir... yapılabiliyorsa en güzeli beraberlikten sonrasını daha beklentisiz ve belirti aramadan geçirmektir.... inşallah ilk ihtimal geçerli olur da idrarda çıkmaz kanda çıkar gebeliğin

QUOTE="amayaa, post: 40800658, member: 460181"]adet olmana daha iki gün var dimi????

sadece 2 şey söyliycem... embriyo transferi yapıldıktan sonra 12 gün sonunda veya 10 gün sonunda(eğer embriyo 3. gün embriyosu ise 12; 5. gün transfer yapıldıysa 10. gün) kan testi yapılır... bu şu demektir doğal yolla karşılaştırıldığında birliktelikten 14-15 gün sonrasına tekabül eder.... tıpkı senin gibi idrar testinde negatif görüp kesin olmadı bu iş diyip kan testinde 200lü değerler gören öyle çok insan var ki.... şaşarsın!!!!!
ikincisi de belirtiler... arkadaşlar gebelik belirtileri ile regl belirtileri birbirine o kadar benzer ki.... beklentilerden ötürü de gebelik belirtilerine benzer şeyler olabilir... yapılabiliyorsa en güzeli beraberlikten sonrasını daha beklentisiz ve belirti aramadan geçirmektir.... inşallah ilk ihtimal geçerli olur da idrarda çıkmaz kanda çıkar gebeliğin[/QUOTE]
inşallah canım bnm yaa moralim öyle bi bozulmuştuki sormaaa testte hiiiiiçççç çokta ince olsa bile çizgi çıkmadı inşallah dediğin gibi olur sağol tatlım içime biraz su serptin.

inşallah canım bnm yaa moralim öyle bi bozulmuştuki sormaaa testte hiiiiiçççç çokta ince olsa bile çizgi çıkmadı inşallah dediğin gibi olur sağol tatlım içime biraz su serptin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…