Öyle canım yas faktorunden belki biraz daha sansliyim ama bazen buda yetmiyor işte bize öyle büyük bi sınav verildiki omuzlarim kaldirabilecek mi artik bilmiyorum evden dışarı çıkamaz oldum ne zaman birine gitsem beni aglatacak sözler muhabbetler niye bu konuda insanlar biraz anlayışlı davranmazlar bilmiyorum gören herkeste ayni laf"laf"senden sonra evlenenler kucaginda çocuk bakiyor" çok bunaldim yoruldum bi basamak üste cikayim dedikce dibe batiyorumCaniim
ya ben cok uzuldum boyle seyler soyleme nolur. Bak hatirladigim kadariyla senin yaşin daha kucüktü yani bana kiyasla. Bak ben 32 yasindayim.
Daha haziranda 2 yillik evli olcam. 12 aydir deniyiruz sorun yok demelerine ragmen 1 kere bile gebelik olmadi. Ama UMUDUM VAR.
senin de olsun sen çoooook daha avantajlisin.
şunu unutmamamiz gerek "olacaksa olacak tepinsekte dursak da olacak"
Cok yorucu cok bunaltici her ay kirmiziyla karsilasmak şu son 2 ayda gercekten ozellikle benide uzuyor ama napalim toparliyoruz. Toparlamamiz lazim. Bak ben bu son 2 ayda biraz fazlaca uzuldum adet oldugum gunler ve normalden daha kisa surdu adetim. Hemen etkileniyor.
bak ne dicem
Kızlar İnofolic hakkındaki bilgiler aşağıdaki gibi;
Dipnot: Kullananlar genelde Klomen ile birlikte kullanmış ve oldukça fazla pozitif sonuç alan var.
- İlaç değil bitkisel gıda takviyesiymiş. Regl dönemlerinde de kullanıma devam ediliyor.
- Hamile kalındığında bunu bırakıp normal folik asite başlamak gerekiyormuş.
- Yumoşların büyümesini hızlandırıyor ve çatlamayı kolaylaştırıyormuş. (Yumurta takibi öneriliyor)
- Toz (şase) ve tablet olmak üzere iki çeşidi varmış. Doktorlar en etkilisinin Inofolic Core olduğunu belirtmişler. Tablet alınacaksa günde iki kere (Sabah 1/Akşam 1), toz alınacaksa da günde dört kere (Sabah 2/ Akşam 2) içilmesi öneriliyor. (Aç karnına) Alındığı saatlere dikkat etmek ve hergün aynı saatte alınmasına özen göstermek gerekiyor. Bir kez bile unutursan etkisi sıfırlanıyormuş.
- Tüp bebek ve aşılama yaptıracaklara da doktorlar gıda takviyesi olarak veriyormuş.
- LH hormonunu dengeliyor.
- Testleri temiz çıkan kişilere de kullanması önerilmiş.
Amin canım inşallah Rabbim bu sinavda birakmasin hicbirimizi ama bugun caresizlige bu kadar çok yakin olduğumu hissettim Rabbim bizi duasiz bizi O'nsuz birakmasin inşallahS sukret canim seni cok iyi anlıyorum benim 3 sene oluyor hic bir problemimiz de yok benden sonra evlenenlerin cocuklari bile dünyaya geldi ama eger böyle düşünürsek hayat çekilmez hale gelir bak daha evlenmeyenler var bizim gene halimize şükür yaşımız genc. Bide bu imtihanın farkinda olmak gerek hz.ibrahim imtihani bu kolay değil cok zor elbette bazen cok yoruluyoruz ama tek çare dua elimizden bisi gelmiyor sana tavsiyem kendini bi çıkmazın içine sakın sokma ve mutlu bi yuvan eşin oldugu hayatın tadını çıkar nasılsa o bebis bi gün gelecek
canım benimmmmm noolur yapma böyleeeeeKızlar drdan geliyorum yine olumsuz kötü haberler aldımkistim erimek yerine daha büyümeyi seçmiş 6.30 cm kocaman kistim olmuş iki yöntem var dedi biri iğneyle kisti bosaltmak pahalı ve oldukça zor bi işlem ikincisi ise doğum kontrol ilacı masrafsiz ve bu ayıda boş gecirmeme sebep olacak drum ikincisini önerdi maddi olarak şimdiden ssıkılmayin ilacla devam edelim bi küçülme olmazsa ikinci basamaga geceriz dedi bu şekilde hamile kalsam bile bi sürü sorunlara yol acabilirmis eşimle dr guvrndigimiz için ilaç yontemini seçtik ve bugün ilaca basliycam cuma tekrar kontrol bi küçülme olmazsa yine bi yol cizicez kızlar o kadar çok yoruldum ki artık hayattan sogudugumu önceden yapmaktan zevk aldığım seylerin artik bana yük gibi geldiğini hissediyorum 5 ayda hayatım değişti 1.51.5 yıldır beklediğim mucizem daha haberine bile sevinemeden drlarin kapisini yol etmem her kapidan aglayarak dönmem çektiğim caresizligin ardindan mucize gibi minigimin kalp atışları onun sevincini yasayamadan melegimin kese içinde hareketsiz yatisi kapi kapi gezdigim halde melegimi hicbiseyin geri getiremedigi ve caresizce 8 saat sanci cekip 10 dklik bi islemden sonra gozlerimi açtığımda 2.5aylık umutla gecirdigim seruvenin koca bi hayal kırıklığı ile bitmesi ardından herkesin anlaysiz tavirlari sözleri eve boş dönme psikolojisi iş stresi koca bi hüsran kurtajdan sonra verdiğim sınav ve gecip gitmiş 2.5 yıl artık napcagimi bilmiyorum hickimseye diyemiyorum annem dahil hiç kimse bilmiyor eşim hariç ve artik omuzlarima ağır geliyor kızlar nolur hakkınızı helal edin uzun yazdım ama bu yazıyı yazarken bile elim titriyor burda paylasmasam içim çıkacak artık napsam içimdeki yangın söner nasil kendime gelirim nolur bi akil verin artik kalbim aklim bana hizmet etmiyor sanki Rabbim sizden bin kere razi olsun inşallah tez vakitte kucaginizi doldursun Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah
İnşallah canım amin hepimiz hayırlı vakitlerde saglikli gebelik geçirip miniklerimizi hayirli ve sagliklisiyla kucaklarimiza alırızcanım benimmmmm noolur yapma böyleeeeehepimiz zor bi dönemden geçiriyor, ama Rabbim hayırlısıyla bu sınavımıza da vermeyi nasip edecektir eminim. sadece tevekkül etmemiz gerekiyor. canım en azından tedavisi olan birşey bir de öyle düşün. ya bebiş olsaydı ve 2. kez aynı acıları yaşasaydın Allah korusun. olsun giden 1 ayın olsun. sen moralini yüksek tut. Hayırlısıyla kistin gitsin ve yerine bebiş gelsin inşşaaalllaahhhhh
Canım bozma moralini, üzme kendini lütfen. Allah dermansız dertler vermesin. İnşallah kistin yok olur ve en kısa zamanda bebiş haberlerini alırız. Bak ben de 8 ay uğraştım sonra problemin eşimde olduğunu öğrendik. 1 yıl da eşimin değerlerinde çok fazla bir değişiklik olmadı. Toplam 20 ay oldu, güzel haber almayı bekliyoruz hala. Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah canım amin hepimiz hayırlı vakitlerde saglikli gebelik geçirip miniklerimizi hayirli ve sagliklisiyla kucaklarimiza alırız
günaydın canım, hayırlı sabahlar. ben topluyorum canımm. inşşaallahhh şifa olur.Kıııssslarr nisan yağmurları insana şifa imis peygamber efendimizin (sav) in hadisi serifi var 13 mayisa kadar yağan yagmur sularini toplayin belli sureleri okuyup 1 hafta boyunca sabahlari ac karnına iciliyor firsati kacirmayalim simdi tam zamani
Kızlar drdan geliyorum yine olumsuz kötü haberler aldımkistim erimek yerine daha büyümeyi seçmiş 6.30 cm kocaman kistim olmuş iki yöntem var dedi biri iğneyle kisti bosaltmak pahalı ve oldukça zor bi işlem ikincisi ise doğum kontrol ilacı masrafsiz ve bu ayıda boş gecirmeme sebep olacak drum ikincisini önerdi maddi olarak şimdiden ssıkılmayin ilacla devam edelim bi küçülme olmazsa ikinci basamaga geceriz dedi bu şekilde hamile kalsam bile bi sürü sorunlara yol acabilirmis eşimle dr guvrndigimiz için ilaç yontemini seçtik ve bugün ilaca basliycam cuma tekrar kontrol bi küçülme olmazsa yine bi yol cizicez kızlar o kadar çok yoruldum ki artık hayattan sogudugumu önceden yapmaktan zevk aldığım seylerin artik bana yük gibi geldiğini hissediyorum 5 ayda hayatım değişti 1.51.5 yıldır beklediğim mucizem daha haberine bile sevinemeden drlarin kapisini yol etmem her kapidan aglayarak dönmem çektiğim caresizligin ardindan mucize gibi minigimin kalp atışları onun sevincini yasayamadan melegimin kese içinde hareketsiz yatisi kapi kapi gezdigim halde melegimi hicbiseyin geri getiremedigi ve caresizce 8 saat sanci cekip 10 dklik bi islemden sonra gozlerimi açtığımda 2.5aylık umutla gecirdigim seruvenin koca bi hayal kırıklığı ile bitmesi ardından herkesin anlaysiz tavirlari sözleri eve boş dönme psikolojisi iş stresi koca bi hüsran kurtajdan sonra verdiğim sınav ve gecip gitmiş 2.5 yıl artık napcagimi bilmiyorum hickimseye diyemiyorum annem dahil hiç kimse bilmiyor eşim hariç ve artik omuzlarima ağır geliyor kızlar nolur hakkınızı helal edin uzun yazdım ama bu yazıyı yazarken bile elim titriyor burda paylasmasam içim çıkacak artık napsam içimdeki yangın söner nasil kendime gelirim nolur bi akil verin artik kalbim aklim bana hizmet etmiyor sanki Rabbim sizden bin kere razi olsun inşallah tez vakitte kucaginizi doldursun Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah
Canim bu cok güzel bisi ddoktorumuza sorup alalim değilmi
Ben aldim
toz seklinde olani aldim. Eczaci bana günde 1 paket iç dedi. Fakat forumda genelde gunde 4 paket iciyorlar galiba.
bir de eşime omega 3 verdibunu da esin icsin dedi. Onu aldim.
Hayde bakalimmm :)
Evet canım ben inofolic kullandım 3 ay boyunca her gün sabah akşam ikişer poşet içtim faydası oluyo ben aynı zamanda yumurta takibi de yaptırmıştım yumurtaları geliştiryo ve içinde folic asit var.malesef ben hsg den önce kullandığımdan bi işe yaramadı kullanmanızı tavsiye ederimCanım,
Bu forumda bir folik asit markası duymuştum infolic diye. Doktorlar onu veriyorlarmış hamile kalmaya yardımcı oolması için. Eğer yeni folikasit almayı düşünen varsa bilgisi olsun. Henüz araştırmadım çok ama bununla da baya hamile kalanlar olduğunu okumuştum.
kızlar pco olduğu için ben inofolic kullanıyorum 2 aydır. ama doktor tavsiyesiyle değil kendim araştırmıştım.Kuzummmmm üzme kendini nolur. Boşver iğneyle boşaltmayı falan, 1 ay kullan doğum kontrol hapını erir gider hepsi. 4 yıl önce bende 2 tane vardı diane35 ile eridi gitti. Aynı zamanda soğan kürüne de başla onun da yardımı olur mutlaka. Allah dermansız dert vermesin yeter ki. Kafanda biraz dinlenmiş olur belki...
Pes etmek yok, umutsuzluğa kapılmakta... Yaşadıkların çok zor ama iyi tarafından bak en azından hamile kalabilmişsin, bazılarımız onu bile göremedi (bende dahil).
Kist olmasa da biz stres yaptıkça, umutsuzluğa düştükçe bünyemiz farklı tepkiler veriyor bebişler yine gelmiyor. Biliyorum anlayışsız o kadar insan varken çevremizde sabretmek çok zor ama napalım bu da bizim sınavımız işte...Güzel haberler alana kadar mümkün olduğunca uzak dur o tip insanlardan, birşeyler bahane et katılma aralarına çağırsalarda. Sonra nasıl olsa göbişini gere gere katılırsın
Ne zaman canın sıkılırsa da bırak başkalarını gel bizimle paylaş. Bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz. Eşlerimiz bile...
Bir doktorun önerdiğini başka bir doktor önermeyebiliyor. Forumlarda doktora danışmadan alıp kullananlar da var ama doktor kontrolünde almak daha iyi olur diye düşünüyorum canım.
Bu ne hız canımHayırlı ve şifa olsun size inşallah. Evet, 4 paket içiyorlarmış. 2. kutudan sonra etki etmeye başladığını yazanlarda vardı bilgin olsun hayatım.
Bir de tadı nasıl? Kimileri midesini bulandırdığını yazmış. Sende bir etki yaptı mı? Ona göre toz ya da tablet siparişi vericem
Eşine solgarın omega3'ünü mü verdi? Bende almayı düşünüyorum da ne alsam bilemedim.
Bu takviyelerle senden bomba haberler bekliyoruz ona göre
Sıra | Nick | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|
98 | only_time | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
99 | zehsel | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
100 | pelinedb87 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
101 | merice35 | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
102 | elizii | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
103 | saqelenge | İlk deneme | 21/11/2015 |
104 | sedebu | İlk deneme | 23/11/2015 |
105 | funda16 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | İlk deneme | 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|
1 | aXhi | 1. deneme | 30 Nisan (Beklemede) |
2 | firuze89 | 5. deneme | 30 Nisan (Beklemede) |
3 | umutlu20 | 1. deneme | 6 Mayıs (Beklemede) |
4 | kimyager1508 | 3. deneme | 10 Mayıs |
5 | rima85 | 3. deneme | 11 Mayıs |
6 | Amelie p | 2. deneme | 12 Mayıs |
7 | agresifportakal | 1. deneme | 13 Mayıs |
8 | ada_sahil | 1. deneme | 16 Mayıs |
9 | sendenbebegimolsunesra | 3. deneme | 17 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
10 | mibudi | 2. deneme | 17 Mayıs |
11 | mini87 | 2. deneme | 24 Mayıs |
12 | demir6133 | 1 deneme | 25 Mayıs |
13 | sukret | 4. deneme | 1 Haziran |
14 | emkub | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
15 | zmfaze | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
16 | mina33 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
17 | amayaa | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
18 | mavi-38 | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
19 | sirine82 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
20 | hoppacuppa | 2. deneme | Belirtilmemiş |
21 | orgfrg[td]1. deneme | Belirtilmemiş |
kızlar pco olduğu için ben inofolic kullanıyorum 2 aydır. ama doktor tavsiyesiyle değil kendim araştırmıştım.
Evet canım ben inofolic kullandım 3 ay boyunca her gün sabah akşam ikişer poşet içtim faydası oluyo ben aynı zamanda yumurta takibi de yaptırmıştım yumurtaları geliştiryo ve içinde folic asit var.malesef ben hsg den önce kullandığımdan bi işe yaramadı kullanmanızı tavsiye ederim
[/QUOTE]Üst listemiz hala aynı duruyorArtık geçirelim birilerini de umut olsun hepimize.
2015 Preseed Hamişlerimiz :)
Sıra Nick Deneme sayısı Durum/Tarih 98 only_time Belirtilmemiş Kızını bekliyor. 02/09/2015 99 zehsel 2. Çocuk ilk deneme Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 100 pelinedb87 Belirtilmemiş Belirtilmemiş 101 merice35 İlk deneme Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 102 elizii İlk deneme Kızını bekliyor. 16/08/2015 103 saqelenge İlk deneme 21/11/2015 104 sedebu İlk deneme 23/11/2015 105 funda16 İlk deneme Belirtilmemiş 106 Gnr84 2. deneme 29/11/2015 107 jeosevda İlk deneme Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 108 polyanna23 İlk deneme Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 109 paytipo 3. deneme Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 110 vitaminsevimli İlk deneme Belirtilmemiş 111 dilek temiz İlk deneme Belirtilmemiş 112 kankamanka İlk deneme 29/12/2015 113 Piyensesss İlk deneme 27/12/2015 114 sevgi03 İlk deneme Belirtilmemiş
2015 Anne Adaylarımız:
[td][/td]] [/td] [td]
Sıra Nick Deneme sayısı BAT 1 aXhi 1. deneme 30 Nisan (Beklemede) 2 firuze89 5. deneme 30 Nisan (Beklemede) 3 umutlu20 1. deneme 6 Mayıs (Beklemede) 4 kimyager1508 3. deneme 10 Mayıs 5 rima85 3. deneme 11 Mayıs 6 Amelie p 2. deneme 12 Mayıs 7 agresifportakal 1. deneme 13 Mayıs 8 ada_sahil 1. deneme 16 Mayıs 9 sendenbebegimolsunesra 3. deneme 17 Mayıs (Bu ay dinleniyor) 10 mibudi 2. deneme 17 Mayıs 11 mini87 2. deneme 24 Mayıs 12 demir6133 1 deneme 25 Mayıs 13 sukret 4. deneme 1 Haziran 14 emkub Belirtilmemiş Belirtilmemiş 15 zmfaze Belirtilmemiş Belirtilmemiş 16 mina33 3. deneme Belirtilmemiş 17 amayaa 1. Deneme Belirtilmemiş 18 mavi-38 3. deneme Aşılamaya geçti, bu sefer olacak 19 sirine82 Belirtilmemiş Belirtilmemiş 20 hoppacuppa 2. deneme Belirtilmemiş 21 orgfrg[td]1. deneme Belirtilmemiş
[/td]
evet canım tozunu kullanıyorum. yumurtlamaya kadar günde 4 şase. yumurtlamadan sonra bırakıyorum.Sende mi toz kullanıyorsun canım?
Sana doktorun mu önermişti hayatım?
Evet cnm bana dr.um önermişti.3 ay hiç bırakmaksızın sabah akşam 2 şer poşet içtim.Bir ay kullanmak işe yaramıyo ztn alırsanız iki üç kutu alın.ben üç ay kullandıktan sonra hsh fln çektirdim işte bidaha önerdiler hatta klomenle önerdiler ben klomen kullanmak istemediğimden sadece 1 kutu inofolic içtim bir adet düzensizliği yaptı çatlamadı 43 günde adet oldum o ay.1 ay kullanmak işe yaramıyo anca tesir ediyo.ama bünyeye göre de değişebilir bende 3 ayda işe yaradı sonuç olarak gebe kalamadım ama yumurtaları iyi geliştirdi.herhangi bir yan etkide yapmadı mide bulantısı vs.aksine iştahımı açtı :)Sende mi toz kullanıyorsun canım?
Sana doktorun mu önermişti hayatım?
offfff yaaaa inşaallaahhh birisi artık açılışı yapar. sen adet oldun mu canım?
evet canım tozunu kullanıyorum. yumurtlamaya kadar günde 4 şase. yumurtlamadan sonra bırakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?