Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle canım yas faktorunden belki biraz daha sansliyim ama bazen buda yetmiyor işte bize öyle büyük bi sınav verildiki omuzlarim kaldirabilecek mi artik bilmiyorum evden dışarı çıkamaz oldum ne zaman birine gitsem beni aglatacak sözler muhabbetler niye bu konuda insanlar biraz anlayışlı davranmazlar bilmiyorum gören herkeste ayni laf"laf"senden sonra evlenenler kucaginda çocuk bakiyor" çok bunaldim yoruldum bi basamak üste cikayim dedikce dibe batiyorum canim benim hakkını nolur helal et amacım kimseyi uzmekte değil biliyorum burda herkes hemen hemen ayni psikolojide bide ben bunaltiyorum böyle hepinizi çok zor gurbet kimse yok halinden kimse anlamiyor çok zor ve inanki hep dua et hayırlısı ise olsun sağlıklı bi sekilde dogacaksa olsun de Rabbime çünkü bu aci daha çok yipratiyor 5 ay oncesine yani kurtaja kadar hic takmiyordum uzuluyordum ama olursa olur olmazsa Rabbimden deyip gülüp oynamaya devam ediyordum insanlarin lafi batmiyordu agizlarina lafi sokup gülüp geciyordum şimdi kim ne dese göz ucumda yaşlar hazır herseyin hayırlısı neyse o olsun hakkimizda Rabbim saglikla kucagimiza alicagimiz evlatlar nasip etsin

Ben aldim
toz seklinde olani aldim. Eczaci bana günde 1 paket iç dedi. Fakat forumda genelde gunde 4 paket iciyorlar galiba.
bir de eşime omega 3 verdibunu da esin icsin dedi. Onu aldim.
Hayde bakalimmm :)

Amin canım inşallah Rabbim bu sinavda birakmasin hicbirimizi ama bugun caresizlige bu kadar çok yakin olduğumu hissettim Rabbim bizi duasiz bizi O'nsuz birakmasin inşallah

canım benimmmmm noolur yapma böyleeeee hepimiz zor bi dönemden geçiriyor, ama Rabbim hayırlısıyla bu sınavımıza da vermeyi nasip edecektir eminim. sadece tevekkül etmemiz gerekiyor. canım en azından tedavisi olan birşey bir de öyle düşün. ya bebiş olsaydı ve 2. kez aynı acıları yaşasaydın Allah korusun. olsun giden 1 ayın olsun. sen moralini yüksek tut. Hayırlısıyla kistin gitsin ve yerine bebiş gelsin inşşaaalllaahhhhh

İnşallah canım amin hepimiz hayırlı vakitlerde saglikli gebelik geçirip miniklerimizi hayirli ve sagliklisiyla kucaklarimiza alırız

İnşallah canım amin hepimiz hayırlı vakitlerde saglikli gebelik geçirip miniklerimizi hayirli ve sagliklisiyla kucaklarimiza alırız
Canım bozma moralini, üzme kendini lütfen. Allah dermansız dertler vermesin. İnşallah kistin yok olur ve en kısa zamanda bebiş haberlerini alırız. Bak ben de 8 ay uğraştım sonra problemin eşimde olduğunu öğrendik. 1 yıl da eşimin değerlerinde çok fazla bir değişiklik olmadı. Toplam 20 ay oldu, güzel haber almayı bekliyoruz hala. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kıııssslarr nisan yağmurları insana şifa imis peygamber efendimizin (sav) in hadisi serifi var 13 mayisa kadar yağan yagmur sularini toplayin belli sureleri okuyup 1 hafta boyunca sabahlari ac karnına iciliyor firsati kacirmayalim simdi tam zamani

günaydın canım, hayırlı sabahlar. ben topluyorum canımm. inşşaallahhh şifa olur.

Kuzummmmm üzme kendini nolur. Boşver iğneyle boşaltmayı falan, 1 ay kullan doğum kontrol hapını erir gider hepsi. 4 yıl önce bende 2 tane vardı diane35 ile eridi gitti. Aynı zamanda soğan kürüne de başla onun da yardımı olur mutlaka. Allah dermansız dert vermesin yeter ki. Kafanda biraz dinlenmiş olur belki...

Pes etmek yok, umutsuzluğa kapılmakta... Yaşadıkların çok zor ama iyi tarafından bak en azından hamile kalabilmişsin, bazılarımız onu bile göremedi (bende dahil).

Kist olmasa da biz stres yaptıkça, umutsuzluğa düştükçe bünyemiz farklı tepkiler veriyor bebişler yine gelmiyor. Biliyorum anlayışsız o kadar insan varken çevremizde sabretmek çok zor ama napalım bu da bizim sınavımız işte... Güzel haberler alana kadar mümkün olduğunca uzak dur o tip insanlardan, birşeyler bahane et katılma aralarına çağırsalarda. Sonra nasıl olsa göbişini gere gere katılırsın

Ne zaman canın sıkılırsa da bırak başkalarını gel bizimle paylaş. Bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz. Eşlerimiz bile...

Canim bu cok güzel bisi ddoktorumuza sorup alalim değilmi

Bir doktorun önerdiğini başka bir doktor önermeyebiliyor. Forumlarda doktora danışmadan alıp kullananlar da var ama doktor kontrolünde almak daha iyi olur diye düşünüyorum canım.

Ben aldim
toz seklinde olani aldim. Eczaci bana günde 1 paket iç dedi. Fakat forumda genelde gunde 4 paket iciyorlar galiba.
bir de eşime omega 3 verdibunu da esin icsin dedi. Onu aldim.
Hayde bakalimmm :)

Bu ne hız canım Hayırlı ve şifa olsun size inşallah. Evet, 4 paket içiyorlarmış. 2. kutudan sonra etki etmeye başladığını yazanlarda vardı bilgin olsun hayatım.

Bir de tadı nasıl? Kimileri midesini bulandırdığını yazmış. Sende bir etki yaptı mı? Ona göre toz ya da tablet siparişi vericem

Eşine solgarın omega3'ünü mü verdi? Bende almayı düşünüyorum da ne alsam bilemedim.

Bu takviyelerle senden bomba haberler bekliyoruz ona göre

Evet canım ben inofolic kullandım 3 ay boyunca her gün sabah akşam ikişer poşet içtim faydası oluyo ben aynı zamanda yumurta takibi de yaptırmıştım yumurtaları geliştiryo ve içinde folic asit var.malesef ben hsg den önce kullandığımdan bi işe yaramadı kullanmanızı tavsiye ederim

kızlar pco olduğu için ben inofolic kullanıyorum 2 aydır. ama doktor tavsiyesiyle değil kendim araştırmıştım.

Üst listemiz hala aynı duruyor Artık geçirelim birilerini de umut olsun hepimize.

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_timeBelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb87BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102eliziiİlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelengeİlk deneme21/11/2015
104sedebuİlk deneme23/11/2015
105funda16İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr842. deneme29/11/2015
107jeosevdaİlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimliİlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temizİlk denemeBelirtilmemiş
112kankamankaİlk deneme29/12/2015
113Piyensesssİlk deneme27/12/2015
114sevgi03İlk denemeBelirtilmemiş

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickDeneme sayısıBAT
1aXhi1. deneme30 Nisan (Beklemede)
2firuze895. deneme30 Nisan (Beklemede)
3umutlu201. deneme6 Mayıs (Beklemede)
4kimyager15083. deneme10 Mayıs
5rima853. deneme11 Mayıs
6Amelie p2. deneme12 Mayıs
7agresifportakal1. deneme13 Mayıs
8ada_sahil1. deneme16 Mayıs
9sendenbebegimolsunesra3. deneme17 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
10mibudi2. deneme17 Mayıs
11mini87 2. deneme24 Mayıs
12demir61331 deneme25 Mayıs
13sukret4. deneme1 Haziran
14emkubBelirtilmemişBelirtilmemiş
15zmfazeBelirtilmemişBelirtilmemiş
16mina333. denemeBelirtilmemiş
17amayaa1. DenemeBelirtilmemiş
18mavi-383. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
19sirine82 BelirtilmemişBelirtilmemiş
20hoppacuppa2. denemeBelirtilmemiş
21orgfrg[td]1. denemeBelirtilmemiş
] [/td] [td]
[/td]
[td][/td][/QUOTE]

kızlar pco olduğu için ben inofolic kullanıyorum 2 aydır. ama doktor tavsiyesiyle değil kendim araştırmıştım.

Sende mi toz kullanıyorsun canım?

Sana doktorun mu önermişti hayatım?

[/QUOTE]
offfff yaaaa inşaallaahhh birisi artık açılışı yapar. sen adet oldun mu canım?

Sende mi toz kullanıyorsun canım?

Sana doktorun mu önermişti hayatım?
Evet cnm bana dr.um önermişti.3 ay hiç bırakmaksızın sabah akşam 2 şer poşet içtim.Bir ay kullanmak işe yaramıyo ztn alırsanız iki üç kutu alın.ben üç ay kullandıktan sonra hsh fln çektirdim işte bidaha önerdiler hatta klomenle önerdiler ben klomen kullanmak istemediğimden sadece 1 kutu inofolic içtim bir adet düzensizliği yaptı çatlamadı 43 günde adet oldum o ay.1 ay kullanmak işe yaramıyo anca tesir ediyo.ama bünyeye göre de değişebilir bende 3 ayda işe yaradı sonuç olarak gebe kalamadım ama yumurtaları iyi geliştirdi.herhangi bir yan etkide yapmadı mide bulantısı vs.aksine iştahımı açtı :)

offfff yaaaa inşaallaahhh birisi artık açılışı yapar. sen adet oldun mu canım?

evet canım tozunu kullanıyorum. yumurtlamaya kadar günde 4 şase. yumurtlamadan sonra bırakıyorum.

Yok bebeğim hala kırmızı kartı görmedim. Gebelik testlerini de bıraktım, sakin sakin bekliyorum. Artık ne çıkarsa bahtıma

Bu arada hiç bırakılmaması öneriliyordu onun heryerde. Bir gün bile içmezsen etkisini yitiriyormuş, regl dönemlerinde bile devam etmek gerekiyormuş. Yumurtlamadan sonra bırakmasan bence daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…