- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Canım daha varmış. Umudumuzu kesmeyelim.
Anlıyorum realist olmak iyi bişey lakin bu hayatta harikulade ve beklenmedik şeylerin yaşanması da olası değil mi canım benim. Takip ettiğim kadarıyla durumlarımız benzer, evet 20 ay boyunca netice alamamış olmak yıpratıcı ama stres denen illet bütün dengeleri alaşağı ediyor süre daha da uzuyor biz farkında olmadan. Durulmaya ihtiyacımız var hepimizin. Rabbim benden önce sizlere nasib eylesin inşaallah, mutluluğunuz mutluluğumdur öyle içten istiyorum ki kelimeler yetmez...
amiiiinnnnnn canım benim amiiinnnnnaXhi kimyager1508 canlarim biraz daha bekleyin bakalım belki bi mucize olur hiç ummadiginizda alirsiniz haberi şu gecelerin yüzü suyu hurmetine Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
kesinlikle öyle kızlar Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bişey yok. Bende kuzu kuzu adetimi bekleyeceğim. eger adet olmazsam o zaman tekrar test yaparım. belli mi olur belki minik mucizem geliverir
amin amin amiinnnBelli ki hepimiz icin belli bir zsman var.
zaten su anneden su babadan bu cocuk yaratilacak ve ruhu da yaratilmistir diye inaniyorsak belli ki bir zamani var.
biz dogacak bebegin zamanini mi degistiricez tabi ki hayir.
gercekten hepimiz icin tek dilegim en fogru zamanda Rabbim biz cani gonulden isteyenlere saglikli ve hayirli evlat nasib etsin.
dualarimiz elbet guzeliyle karsilik bulur...(standart smile mi de yaptim :) mutluluktan uçmak dilegiyle kizlar.
iyi geceler...
Allah Allaah o nasi sey öyle. Canim sana gebelik var yada yok hicbisi demediler mi makina oyle gosteriyor nedir. Canim bisiler var ama insallah guzel olucak guzel :)
Geç döllenme olmuş olamaz mı canım.
Canim
Canım 5 ve üstü olmasi gerekiyor üzülme canim inşallah bidahaki ay alicaz güzel haberleri
Aynen oyle tatlim hayirlisi olsun. Ben artik çok sıkıldim. Bu ay ovu testi falan yapmicam free takilcam. Olmazsa tüp bebeğe gecicem
Ama ama ama yaaa, değerleriniz yükselişe geçer inşaallah kızlar yapmayın böyle ne olur. Allah'tan ümid kesilmez.
aXhi kimyager1508 canlarim biraz daha bekleyin bakalım belki bi mucize olur hiç ummadiginizda alirsiniz haberi şu gecelerin yüzü suyu hurmetine Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım daha ilk ayın neden pes ediyorsun kiAynen öyle dedi kuzum. Hiç sevmiyorum o hastaneyi ama evime en yakını o.
Bilmiyorum ki hiç kuzum belki de kimyasaldır, ben sonnlarına yetişmişimdir. İlk defa 2,0 diye değer gördüm. Daha önce hep 0,01 ya da 0,100 görüyordum burada yaptırdığımda. Bakalım hayırlısı, eğer olacaksa daha da gecikir o zaman yine yaptırırım. Ama bu değerlere göre mecburum sanırım beklemeye.
İnşallah canımmmmm, hepimiz güzel haberler alırız yakın zamanda
Al benden de o kadar. Ama en azından elimdeki Preseed bitene kadar ovu testlerine devam etmeyi düşünüyorum. Ya da max 6 ay denerim belki bilemiyorum. Baktım yine olmuyor o zaman bende tüp bebek yollarını tutacağım.
İnşallah canım. Keşke öyle bir süpriz yapsa bize
Kimbilir hayatım, belki de... Kırmızıları görene kadar umudu kesmek yok.
Aminnnnnn canım
Canım daha ilk ayın neden pes ediyorsun kibu ay olmadiysa öbür ay olur hepimize bol sabır versin Rabbim
günaydın canımmmm, inşallaahhh güzel haberler alırsın, bize de haber et olur mu?Günaydın kızlar musmutlu bi gün olsun inşallah bugün kontrolum var içimde bi huzur var inşallah güzel şeyler duyarım drumdan duanizi eksik etmeyin olurmu
İnşallah tabiki haber veririm randevum 3'te zaman durdu sankigünaydın canımmmm, inşallaahhh güzel haberler alırsın, bize de haber et olur mu?
İnşallah hayirlisiyla vesilen olur canım hakkında hayırlısı dualarimdasin haberdar et biziGünaydın kızlaaar :) birkaç gündür yazamadım ben bu ay aşılamaya karar verdim pazartesi dra gittik klomen verdi birde akıntım çok oluyordu sanırım aşılama öncesi temizlensin diye fitil verdi cuma günü yum takibi var bakalım inşallah bu ay olur dua edin bana :) benden bu kadar sizde ne var ne yok :)
İnşallah canım ya haberdar ederim tabi olursa preseed bebeği olmayacak ama olsun sizleri çok sevdim kalacağım bu topikte :)İnşallah hayirlisiyla vesilen olur canım hakkında hayırlısı dualarimdasin haberdar et bizi
Günaydın kızlar musmutlu bi gün olsun inşallah bugün kontrolum var içimde bi huzur var inşallah güzel şeyler duyarım drumdan duanizi eksik etmeyin olurmu
aXhi tatlım sen beta baktırmışsın galiba 2 çıkmış bu umut verici geç döllenme olabilir biraz daha bekle bence zaten hatırladığım kadarıyla bu ay yum geç olmuştu acele etme bence
Tşk ederim tatlım inşallah aşılama vesile olur ne diyelim senin durumun için bende dr gibi düşünüyorum canım inşallah yanılmıyorumdu r ve bebiş gelmiştir çünkü değerin 2 çıkmış ben yaklaşık 2 senedir deniyorum daha 1 'i bile göremedim Herkese günaydınnnnnn
İnşallah canım . Dualarımız her zaman seninle zatenGüzel haberler getir bizeeeee
Evet hayatım. Sabah işe gelmeden doktora uğradım sordum yumurtlama günümü sordu, onu söylediğimde erken baktırdığımı, 10 gün daha gelmezse testi tekrarlamam gerektiğini söyledi. Rahim duvarım kalınlaşmış. Gebeliğe de hazırlık olabilirmiş, adete de...
Aşılamaya karar vermişsiniz, hayırlı olsun kuzum şimdiden.Preseed bebeği olmasa da farketmez bizim mutluluğumuz yine aynı olur.
Tşk ederim tatlım inşallah aşılama vesile olur ne diyelim senin durumun için bende dr gibi düşünüyorum canım inşallah yanılmıyorumdu r ve bebiş gelmiştir çünkü değerin 2 çıkmış ben yaklaşık 2 senedir deniyorum daha 1 'i bile göremedim idrar tahlilini 2 güne bir tekrarla istersen bakalım koyulaşma olacak mı
Sıra | Nick | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|
1 | aXhi | 1. deneme | 30 Nisan (Beklemede) |
2 | firuze89 | 5. deneme | 30 Nisan (Beklemede) |
3 | umutlu20 | 1. deneme | 6 Mayıs (Beklemede) |
4 | kimyager1508 | 3. deneme | 10 Mayıs |
5 | rima85 | 3. deneme | 11 Mayıs |
6 | Amelie p | 2. deneme | 12 Mayıs |
7 | agresifportakal | 1. deneme | 13 Mayıs |
8 | ada_sahil | 1. deneme | 16 Mayıs |
9 | sendenbebegimolsunesra | 3. deneme | 17 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
10 | mibudi | 2. deneme | 17 Mayıs |
11 | mini87 | 2. deneme | 24 Mayıs |
12 | demir6133 | 1 deneme | 25 Mayıs |
13 | sukret | 4. deneme | 1 Haziran |
14 | emkub | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
15 | zmfaze | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
16 | mina33 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
17 | amayaa | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
18 | mavi-38 | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
19 | sirine82 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
20 | hoppacuppa | 2. deneme | Belirtilmemiş |
21 | orgfrg[td]1. deneme | Belirtilmemiş |
Ayy hadi inşallah tatlım inşallah 9 ay gelmez kırmızılar heyecanla sonucunu bekliyorum inşallah değerin kat kat artarİnşallah bitanem.Tam 2 değil aslında 2'den küçük demekmiş ama tam değeri makine vermemiş. Doktor başka yerde de tekrarlayabileceğimi söyledi ama bekleyip tekrarlasan daha sağlıklı dedi. Bazı hastanelerin hassasiyeti farklı oluyormuş, yanlışta çıkarıyormuş. Nedense testi yaptırdığım hastaneye çokta güvenmedi.
Öyle yapmayı planlıyorum bende. Öncelik idrar testleri olacak, eğer 10 gün daha beklememe rağmen hala kırmızı kartı görmezsem o zaman kan testini yeniletirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?