Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım daha varmış. Umudumuzu kesmeyelim.

kesinlikle öyle kızlar Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bişey yok. Bende kuzu kuzu adetimi bekleyeceğim. eger adet olmazsam o zaman tekrar test yaparım. belli mi olur belki minik mucizem geliverir

kesinlikle öyle kızlar Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bişey yok. Bende kuzu kuzu adetimi bekleyeceğim. eger adet olmazsam o zaman tekrar test yaparım. belli mi olur belki minik mucizem geliverir

Belli ki hepimiz icin belli bir zsman var.
zaten su anneden su babadan bu cocuk yaratilacak ve ruhu da yaratilmistir diye inaniyorsak belli ki bir zamani var.
biz dogacak bebegin zamanini mi degistiricez tabi ki hayir.
gercekten hepimiz icin tek dilegim en fogru zamanda Rabbim biz cani gonulden isteyenlere saglikli ve hayirli evlat nasib etsin.
dualarimiz elbet guzeliyle karsilik bulur... (standart smile mi de yaptim :) mutluluktan uçmak dilegiyle kizlar.
iyi geceler...

amin amin amiinnn iyi geceler tatlımm

Allah Allaah o nasi sey öyle. Canim sana gebelik var yada yok hicbisi demediler mi makina oyle gosteriyor nedir. Canim bisiler var ama insallah guzel olucak guzel :)

Aynen öyle dedi kuzum. Hiç sevmiyorum o hastaneyi ama evime en yakını o.

Geç döllenme olmuş olamaz mı canım.

Bilmiyorum ki hiç kuzum belki de kimyasaldır, ben sonnlarına yetişmişimdir. İlk defa 2,0 diye değer gördüm. Daha önce hep 0,01 ya da 0,100 görüyordum burada yaptırdığımda. Bakalım hayırlısı, eğer olacaksa daha da gecikir o zaman yine yaptırırım. Ama bu değerlere göre mecburum sanırım beklemeye.

Canim

Canım 5 ve üstü olmasi gerekiyor üzülme canim inşallah bidahaki ay alicaz güzel haberleri

İnşallah canımmmmm, hepimiz güzel haberler alırız yakın zamanda

Aynen oyle tatlim hayirlisi olsun. Ben artik çok sıkıldim. Bu ay ovu testi falan yapmicam free takilcam. Olmazsa tüp bebeğe gecicem

Al benden de o kadar. Ama en azından elimdeki Preseed bitene kadar ovu testlerine devam etmeyi düşünüyorum. Ya da max 6 ay denerim belki bilemiyorum. Baktım yine olmuyor o zaman bende tüp bebek yollarını tutacağım.

Ama ama ama yaaa, değerleriniz yükselişe geçer inşaallah kızlar yapmayın böyle ne olur. Allah'tan ümid kesilmez.

İnşallah canım. Keşke öyle bir süpriz yapsa bize

Kimbilir hayatım, belki de... Kırmızıları görene kadar umudu kesmek yok.

Aminnnnnn canım

Canım daha ilk ayın neden pes ediyorsun ki bu ay olmadiysa öbür ay olur hepimize bol sabır versin Rabbim

Canım daha ilk ayın neden pes ediyorsun ki bu ay olmadiysa öbür ay olur hepimize bol sabır versin Rabbim

Yok canım henüz pes etmedim sadece test yapmaktan sıkıldım. Bebiş gelene kadar durmak yok hiç.

Aminnn hayatım. Sabıra çoook ihtiyacımız var gerçekten

Günaydın kızlar musmutlu bi gün olsun inşallah bugün kontrolum var içimde bi huzur var inşallah güzel şeyler duyarım drumdan duanizi eksik etmeyin olurmu

Günaydın kızlaaar :) birkaç gündür yazamadım ben bu ay aşılamaya karar verdim pazartesi dra gittik klomen verdi birde akıntım çok oluyordu sanırım aşılama öncesi temizlensin diye fitil verdi cuma günü yum takibi var bakalım inşallah bu ay olur dua edin bana :) benden bu kadar sizde ne var ne yok :)

İnşallah hayirlisiyla vesilen olur canım hakkında hayırlısı dualarimdasin haberdar et bizi

aXhi tatlım sen beta baktırmışsın galiba 2 çıkmış bu umut verici geç döllenme olabilir biraz daha bekle bence zaten hatırladığım kadarıyla bu ay yum geç olmuştu acele etme bence

Herkese günaydınnnnnn

Günaydın kızlar musmutlu bi gün olsun inşallah bugün kontrolum var içimde bi huzur var inşallah güzel şeyler duyarım drumdan duanizi eksik etmeyin olurmu

İnşallah canım . Dualarımız her zaman seninle zaten Güzel haberler getir bizeeeee

aXhi tatlım sen beta baktırmışsın galiba 2 çıkmış bu umut verici geç döllenme olabilir biraz daha bekle bence zaten hatırladığım kadarıyla bu ay yum geç olmuştu acele etme bence

Evet hayatım. Sabah işe gelmeden doktora uğradım sordum yumurtlama günümü sordu, onu söylediğimde erken baktırdığımı, 10 gün daha gelmezse testi tekrarlamam gerektiğini söyledi. Rahim duvarım kalınlaşmış. Gebeliğe de hazırlık olabilirmiş, adete de...

Aşılamaya karar vermişsiniz, hayırlı olsun kuzum şimdiden. Preseed bebeği olmasa da farketmez bizim mutluluğumuz yine aynı olur.

Tşk ederim tatlım inşallah aşılama vesile olur ne diyelim senin durumun için bende dr gibi düşünüyorum canım inşallah yanılmıyorumdu r ve bebiş gelmiştir çünkü değerin 2 çıkmış ben yaklaşık 2 senedir deniyorum daha 1 'i bile göremedim  idrar tahlilini 2 güne bir tekrarla istersen bakalım koyulaşma olacak mı

İnşallah bitanem. Tam 2 değil aslında 2'den küçük demekmiş ama tam değeri makine vermemiş. Doktor başka yerde de tekrarlayabileceğimi söyledi ama bekleyip tekrarlasan daha sağlıklı dedi. Bazı hastanelerin hassasiyeti farklı oluyormuş, yanlışta çıkarıyormuş. Nedense testi yaptırdığım hastaneye çokta güvenmedi.

Öyle yapmayı planlıyorum bende. Öncelik idrar testleri olacak, eğer 10 gün daha beklememe rağmen hala kırmızı kartı görmezsem o zaman kan testini yeniletirim.

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickDeneme sayısıBAT
1aXhi1. deneme30 Nisan (Beklemede)
2firuze895. deneme30 Nisan (Beklemede)
3umutlu201. deneme6 Mayıs (Beklemede)
4kimyager15083. deneme10 Mayıs
5rima853. deneme11 Mayıs
6Amelie p2. deneme12 Mayıs
7agresifportakal1. deneme13 Mayıs
8ada_sahil1. deneme16 Mayıs
9sendenbebegimolsunesra3. deneme17 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
10mibudi2. deneme17 Mayıs
11mini87 2. deneme24 Mayıs
12demir61331 deneme25 Mayıs
13sukret4. deneme1 Haziran
14emkubBelirtilmemişBelirtilmemiş
15zmfazeBelirtilmemişBelirtilmemiş
16mina333. denemeBelirtilmemiş
17amayaa1. DenemeBelirtilmemiş
18mavi-383. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
19sirine82 BelirtilmemişBelirtilmemiş
20hoppacuppa2. denemeBelirtilmemiş
21orgfrg[td]1. denemeBelirtilmemiş
] [/td] [td]
[/td]
[td][/td]

Ayy hadi inşallah tatlım inşallah 9 ay gelmez kırmızılar heyecanla sonucunu bekliyorum inşallah değerin kat kat artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…