Oyy kuzum ya güldürdün beni hadi inşallah bu sefer olacak :))2015 Anne Adaylarımız:
[td][/td]] [/td] [td]
Sıra Nick Deneme sayısı BAT 1 aXhi 1. deneme 30 Nisan (Beklemede) 2 firuze89 5. deneme 30 Nisan (Beklemede) 3 umutlu20 1. deneme 6 Mayıs (Beklemede) 4 kimyager1508 3. deneme 10 Mayıs 5 rima85 3. deneme 11 Mayıs 6 Amelie p 2. deneme 12 Mayıs 7 agresifportakal 1. deneme 13 Mayıs 8 ada_sahil 1. deneme 16 Mayıs 9 sendenbebegimolsunesra 3. deneme 17 Mayıs (Bu ay dinleniyor) 10 mibudi 2. deneme 17 Mayıs 11 mini87 2. deneme 24 Mayıs 12 demir6133 1 deneme 25 Mayıs 13 sukret 4. deneme 1 Haziran 14 emkub Belirtilmemiş Belirtilmemiş 15 zmfaze Belirtilmemiş Belirtilmemiş 16 mina33 3. deneme Belirtilmemiş 17 amayaa 1. Deneme Belirtilmemiş 18 mavi-38 3. deneme Aşılamaya geçti, bu sefer olacak 19 sirine82 Belirtilmemiş Belirtilmemiş 20 hoppacuppa 2. deneme Belirtilmemiş 21 orgfrg[td]1. deneme Belirtilmemiş
[/td]
Oyy kuzum ya güldürdün beni hadi inşallah bu sefer olacak :))
aXhi canim moral bozmak yok aynı heyecanla tam gaz calismalara devam benimde yumosum ilk defa gec catladi böylelikle bat tarihim 4 gün ileri gitti 21 Mayıs oldu canim
Kesinlikle öyle kuzucum olacak inşallah :)Olumlu düşünelim olumlu olsun değil mi ama?
Yihuu istee böyleYok canım bozmuyorum moralimi. Biliyorum ki ben üzüldükçe ne kadar çalışırsam çalışayım bebiş daha da geç gelecek. Sadece idrar testlerinde bile silik çizgi çıkarken kanda pozitif sonuç beklediğinden negatif sonucu duymak kötü hissettiriyor kendini ama neyse ki atlattım.Önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Düzenlerim canım BAT'ını.Bu arada sen dinleniyorsun değil mi bu ay?
canım sen ne zaman yumurtladın ki? yumurtlamadan sonra ki kaçıncı günün,?Herkese günaydınnnnnn
İnşallah canım . Dualarımız her zaman seninle zatenGüzel haberler getir bizeeeee
Evet hayatım. Sabah işe gelmeden doktora uğradım sordum yumurtlama günümü sordu, onu söylediğimde erken baktırdığımı, 10 gün daha gelmezse testi tekrarlamam gerektiğini söyledi. Rahim duvarım kalınlaşmış. Gebeliğe de hazırlık olabilirmiş, adete de...
Aşılamaya karar vermişsiniz, hayırlı olsun kuzum şimdiden.Preseed bebeği olmasa da farketmez bizim mutluluğumuz yine aynı olur.
Yihuu istee böyleseni cok iyi anlıyorum canım bu ay benim ne yaptığım belli değil soğan kürü yaptım ilacı bıraktım ovusyonum gecikti Allah a emanet
canım sen ne zaman yumurtladın ki? yumurtlamadan sonra ki kaçıncı günün,?
Sıra | Nick | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|
1 | aXhi | 1. deneme | 30 Nisan (Beklemede) |
2 | firuze89 | 5. deneme | 30 Nisan (Beklemede) |
3 | umutlu20 | 1. deneme | 6 Mayıs (Beklemede) |
4 | kimyager1508 | 3. deneme | 10 Mayıs |
5 | rima85 | 3. deneme | 11 Mayıs |
6 | Amelie p | 2. deneme | 12 Mayıs |
7 | agresifportakal | 1. deneme | 13 Mayıs |
8 | ada_sahil | 1. deneme | 16 Mayıs |
9 | mibudi | 2. deneme | 17 Mayıs |
10 | sendenbebegimolsunesra | 3. deneme | 21 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
11 | mini87 | 2. deneme | 24 Mayıs |
12 | demir6133 | 1 deneme | 25 Mayıs |
13 | sukret | 4. deneme | 1 Haziran |
14 | emkub | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
15 | zmfaze | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
16 | mina33 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
17 | amayaa | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
18 | mavi-38 | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
19 | sirine82 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
20 | hoppacuppa | 2. deneme | Belirtilmemiş |
21 | orgfrg[td]1. deneme | Belirtilmemiş |
Inşallah caniim Rabbim hepimize şifa versin inşallahOda güzelmiş.Olsun belki böylesi daha iyi olur. Soğan kürü de inşallah şifa olur
Ovu testinde 24 - 25 Nisan'da çift çizgiyi gördüm hayatım
Benimde ayni tarihlerde tatlimOda güzelmiş.Olsun belki böylesi daha iyi olur. Soğan kürü de inşallah şifa olur
Ovu testinde 24 - 25 Nisan'da çift çizgiyi gördüm hayatım
Benimde ayni tarihlerde tatlim
Kizlar acaba ek olarak şu inofolic denen folik asiti de mi kullansak??
O kaldi arkamizdan aglamasin
ben alicam galiba.
valla ben vitesi boşa aldim gidiyorum kizlar. Allaha emanet
Canim bu cok güzel bisi ddoktorumuza sorup alalim değilmiKızlar İnofolic hakkındaki bilgiler aşağıdaki gibi;
Dipnot: Kullananlar genelde Klomen ile birlikte kullanmış ve oldukça fazla pozitif sonuç alan var.
- İlaç değil bitkisel gıda takviyesiymiş. Regl dönemlerinde de kullanıma devam ediliyor.
- Hamile kalındığında bunu bırakıp normal folik asite başlamak gerekiyormuş.
- Yumoşların büyümesini hızlandırıyor ve çatlamayı kolaylaştırıyormuş. (Yumurta takibi öneriliyor)
- Toz (şase) ve tablet olmak üzere iki çeşidi varmış. Doktorlar en etkilisinin Inofolic Core olduğunu belirtmişler. Tablet alınacaksa günde iki kere (Sabah 1/Akşam 1), toz alınacaksa da günde dört kere (Sabah 2/ Akşam 2) içilmesi öneriliyor. (Aç karnına) Alındığı saatlere dikkat etmek ve hergün aynı saatte alınmasına özen göstermek gerekiyor. Bir kez bile unutursan etkisi sıfırlanıyormuş.
- Tüp bebek ve aşılama yaptıracaklara da doktorlar gıda takviyesi olarak veriyormuş.
- LH hormonunu dengeliyor.
- Testleri temiz çıkan kişilere de kullanması önerilmiş.
Kızlar drdan geliyorum yine olumsuz kötü haberler aldımkistim erimek yerine daha büyümeyi seçmiş 6.30 cm kocaman kistim olmuş iki yöntem var dedi biri iğneyle kisti bosaltmak pahalı ve oldukça zor bi işlem ikincisi ise doğum kontrol ilacı masrafsiz ve bu ayıda boş gecirmeme sebep olacak drum ikincisini önerdi maddi olarak şimdiden ssıkılmayin ilacla devam edelim bi küçülme olmazsa ikinci basamaga geceriz dedi bu şekilde hamile kalsam bile bi sürü sorunlara yol acabilirmis eşimle dr guvrndigimiz için ilaç yontemini seçtik ve bugün ilaca basliycam cuma tekrar kontrol bi küçülme olmazsa yine bi yol cizicez kızlar o kadar çok yoruldum ki artık hayattan sogudugumu önceden yapmaktan zevk aldığım seylerin artik bana yük gibi geldiğini hissediyorum 5 ayda hayatım değişti 1.51.5 yıldır beklediğim mucizem daha haberine bile sevinemeden drlarin kapisini yol etmem her kapidan aglayarak dönmem çektiğim caresizligin ardindan mucize gibi minigimin kalp atışları onun sevincini yasayamadan melegimin kese içinde hareketsiz yatisi kapi kapi gezdigim halde melegimi hicbiseyin geri getiremedigi ve caresizce 8 saat sanci cekip 10 dklik bi islemden sonra gozlerimi açtığımda 2.5aylık umutla gecirdigim seruvenin koca bi hayal kırıklığı ile bitmesi ardından herkesin anlaysiz tavirlari sözleri eve boş dönme psikolojisi iş stresi koca bi hüsran kurtajdan sonra verdiğim sınav ve gecip gitmiş 2.5 yıl artık napcagimi bilmiyorum hickimseye diyemiyorum annem dahil hiç kimse bilmiyor eşim hariç ve artik omuzlarima ağır geliyor kızlar nolur hakkınızı helal edin uzun yazdım ama bu yazıyı yazarken bile elim titriyor burda paylasmasam içim çıkacak artık napsam içimdeki yangın söner nasil kendime gelirim nolur bi akil verin artik kalbim aklim bana hizmet etmiyor sanki Rabbim sizden bin kere razi olsun inşallah tez vakitte kucaginizi doldursun Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah
Kızlar drdan geliyorum yine olumsuz kötü haberler aldımkistim erimek yerine daha büyümeyi seçmiş 6.30 cm kocaman kistim olmuş iki yöntem var dedi biri iğneyle kisti bosaltmak pahalı ve oldukça zor bi işlem ikincisi ise doğum kontrol ilacı masrafsiz ve bu ayıda boş gecirmeme sebep olacak drum ikincisini önerdi maddi olarak şimdiden ssıkılmayin ilacla devam edelim bi küçülme olmazsa ikinci basamaga geceriz dedi bu şekilde hamile kalsam bile bi sürü sorunlara yol acabilirmis eşimle dr guvrndigimiz için ilaç yontemini seçtik ve bugün ilaca basliycam cuma tekrar kontrol bi küçülme olmazsa yine bi yol cizicez kızlar o kadar çok yoruldum ki artık hayattan sogudugumu önceden yapmaktan zevk aldığım seylerin artik bana yük gibi geldiğini hissediyorum 5 ayda hayatım değişti 1.51.5 yıldır beklediğim mucizem daha haberine bile sevinemeden drlarin kapisini yol etmem her kapidan aglayarak dönmem çektiğim caresizligin ardindan mucize gibi minigimin kalp atışları onun sevincini yasayamadan melegimin kese içinde hareketsiz yatisi kapi kapi gezdigim halde melegimi hicbiseyin geri getiremedigi ve caresizce 8 saat sanci cekip 10 dklik bi islemden sonra gozlerimi açtığımda 2.5aylık umutla gecirdigim seruvenin koca bi hayal kırıklığı ile bitmesi ardından herkesin anlaysiz tavirlari sözleri eve boş dönme psikolojisi iş stresi koca bi hüsran kurtajdan sonra verdiğim sınav ve gecip gitmiş 2.5 yıl artık napcagimi bilmiyorum hickimseye diyemiyorum annem dahil hiç kimse bilmiyor eşim hariç ve artik omuzlarima ağır geliyor kızlar nolur hakkınızı helal edin uzun yazdım ama bu yazıyı yazarken bile elim titriyor burda paylasmasam içim çıkacak artık napsam içimdeki yangın söner nasil kendime gelirim nolur bi akil verin artik kalbim aklim bana hizmet etmiyor sanki Rabbim sizden bin kere razi olsun inşallah tez vakitte kucaginizi doldursun Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah
S sukret canim seni cok iyi anlıyorum benim 3 sene oluyor hic bir problemimiz de yok benden sonra evlenenlerin cocuklari bile dünyaya geldi ama eger böyle düşünürsek hayat çekilmez hale gelir bak daha evlenmeyenler var bizim gene halimize şükür yaşımız genc. Bide bu imtihanın farkinda olmak gerek hz.ibrahim imtihani bu kolay değil cok zor elbette bazen cok yoruluyoruz ama tek çare dua elimizden bisi gelmiyor sana tavsiyem kendini bi çıkmazın içine sakın sokma ve mutlu bi yuvan eşin oldugu hayatın tadını çıkar nasılsa o bebis bi gün gelecekKızlar drdan geliyorum yine olumsuz kötü haberler aldımkistim erimek yerine daha büyümeyi seçmiş 6.30 cm kocaman kistim olmuş iki yöntem var dedi biri iğneyle kisti bosaltmak pahalı ve oldukça zor bi işlem ikincisi ise doğum kontrol ilacı masrafsiz ve bu ayıda boş gecirmeme sebep olacak drum ikincisini önerdi maddi olarak şimdiden ssıkılmayin ilacla devam edelim bi küçülme olmazsa ikinci basamaga geceriz dedi bu şekilde hamile kalsam bile bi sürü sorunlara yol acabilirmis eşimle dr guvrndigimiz için ilaç yontemini seçtik ve bugün ilaca basliycam cuma tekrar kontrol bi küçülme olmazsa yine bi yol cizicez kızlar o kadar çok yoruldum ki artık hayattan sogudugumu önceden yapmaktan zevk aldığım seylerin artik bana yük gibi geldiğini hissediyorum 5 ayda hayatım değişti 1.51.5 yıldır beklediğim mucizem daha haberine bile sevinemeden drlarin kapisini yol etmem her kapidan aglayarak dönmem çektiğim caresizligin ardindan mucize gibi minigimin kalp atışları onun sevincini yasayamadan melegimin kese içinde hareketsiz yatisi kapi kapi gezdigim halde melegimi hicbiseyin geri getiremedigi ve caresizce 8 saat sanci cekip 10 dklik bi islemden sonra gozlerimi açtığımda 2.5aylık umutla gecirdigim seruvenin koca bi hayal kırıklığı ile bitmesi ardından herkesin anlaysiz tavirlari sözleri eve boş dönme psikolojisi iş stresi koca bi hüsran kurtajdan sonra verdiğim sınav ve gecip gitmiş 2.5 yıl artık napcagimi bilmiyorum hickimseye diyemiyorum annem dahil hiç kimse bilmiyor eşim hariç ve artik omuzlarima ağır geliyor kızlar nolur hakkınızı helal edin uzun yazdım ama bu yazıyı yazarken bile elim titriyor burda paylasmasam içim çıkacak artık napsam içimdeki yangın söner nasil kendime gelirim nolur bi akil verin artik kalbim aklim bana hizmet etmiyor sanki Rabbim sizden bin kere razi olsun inşallah tez vakitte kucaginizi doldursun Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?