Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oyy kuzum ya güldürdün beni hadi inşallah bu sefer olacak :))

aXhi canim moral bozmak yok aynı heyecanla tam gaz calismalara devam benimde yumosum ilk defa gec catladi böylelikle bat tarihim 4 gün ileri gitti 21 Mayıs oldu canim

Yok canım bozmuyorum moralimi. Biliyorum ki ben üzüldükçe ne kadar çalışırsam çalışayım bebiş daha da geç gelecek. Sadece idrar testlerinde bile silik çizgi çıkarken kanda pozitif sonuç beklediğinden negatif sonucu duymak kötü hissettiriyor kendini ama neyse ki atlattım. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Düzenlerim canım BAT'ını. Bu arada sen dinleniyorsun değil mi bu ay?

Yihuu istee böyle seni cok iyi anlıyorum canım bu ay benim ne yaptığım belli değil soğan kürü yaptım ilacı bıraktım ovusyonum gecikti Allah a emanet

canım sen ne zaman yumurtladın ki? yumurtlamadan sonra ki kaçıncı günün,?

Yihuu istee böyle seni cok iyi anlıyorum canım bu ay benim ne yaptığım belli değil soğan kürü yaptım ilacı bıraktım ovusyonum gecikti Allah a emanet

Oda güzelmiş. Olsun belki böylesi daha iyi olur. Soğan kürü de inşallah şifa olur

canım sen ne zaman yumurtladın ki? yumurtlamadan sonra ki kaçıncı günün,?

Ovu testinde 24 - 25 Nisan'da çift çizgiyi gördüm hayatım

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickDeneme sayısıBAT
1aXhi1. deneme30 Nisan (Beklemede)
2firuze895. deneme30 Nisan (Beklemede)
3umutlu201. deneme6 Mayıs (Beklemede)
4kimyager15083. deneme10 Mayıs
5rima853. deneme11 Mayıs
6Amelie p2. deneme12 Mayıs
7agresifportakal1. deneme13 Mayıs
8ada_sahil1. deneme16 Mayıs
9mibudi2. deneme17 Mayıs
10sendenbebegimolsunesra3. deneme21 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
11mini87 2. deneme24 Mayıs
12demir61331 deneme25 Mayıs
13sukret4. deneme1 Haziran
14emkubBelirtilmemişBelirtilmemiş
15zmfazeBelirtilmemişBelirtilmemiş
16mina333. denemeBelirtilmemiş
17amayaa1. DenemeBelirtilmemiş
18mavi-383. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
19sirine82 BelirtilmemişBelirtilmemiş
20hoppacuppa2. denemeBelirtilmemiş
21orgfrg[td]1. denemeBelirtilmemiş
] [/td] [td]
[/td]
[td][/td]

Kizlar acaba ek olarak şu inofolic denen folik asiti de mi kullansak??
O kaldi arkamizdan aglamasin
ben alicam galiba.
valla ben vitesi boşa aldim gidiyorum kizlar. Allaha emanet

Benimde ayni tarihlerde tatlim

Wuuuuu

İnşallah aynı zamanlarda güzel haberler alırız canımmm

Kizlar acaba ek olarak şu inofolic denen folik asiti de mi kullansak??
O kaldi arkamizdan aglamasin
ben alicam galiba.
valla ben vitesi boşa aldim gidiyorum kizlar. Allaha emanet

Hayatım,

Kırmızı kartı yersem bu ay bende alıp başlamayı düşünüyorum. Preseed + Inofolic + BTÇ + Soğan kürü yapmak planlarım arasında Öyle ya da böyle folikasit almamız gerekiyor. Bunu da denesek bir şey kaybetmeyiz bence.

Sabahtan bu yana bir taraftan çalışırken bir taraftan da ilk sayfayı güncellediğim için araştıramadım. Birazdan onu da araştırır sizi bilgilendiririm.

Kızlar İnofolic hakkındaki bilgiler aşağıdaki gibi;

• İlaç değil bitkisel gıda takviyesiymiş. Regl dönemlerinde de kullanıma devam ediliyor.
  • Hamile kalındığında bunu bırakıp normal folik asite başlamak gerekiyormuş.
  • Yumoşların büyümesini hızlandırıyor ve çatlamayı kolaylaştırıyormuş. (Yumurta takibi öneriliyor)
  • Toz (şase) ve tablet olmak üzere iki çeşidi varmış. Doktorlar en etkilisinin Inofolic Core olduğunu belirtmişler. Tablet alınacaksa günde iki kere (Sabah 1/Akşam 1), toz alınacaksa da günde dört kere (Sabah 2/ Akşam 2) içilmesi öneriliyor. (Aç karnına) Alındığı saatlere dikkat etmek ve hergün aynı saatte alınmasına özen göstermek gerekiyor. Bir kez bile unutursan etkisi sıfırlanıyormuş.
  • Tüp bebek ve aşılama yaptıracaklara da doktorlar gıda takviyesi olarak veriyormuş.
  • LH hormonunu dengeliyor.
  • Testleri temiz çıkan kişilere de kullanması önerilmiş.
Dipnot: Kullananlar genelde Klomen ile birlikte kullanmış ve oldukça fazla pozitif sonuç alan var.

Kızlar drdan geliyorum yine olumsuz kötü haberler aldımkistim erimek yerine daha büyümeyi seçmiş 6.30 cm kocaman kistim olmuş iki yöntem var dedi biri iğneyle kisti bosaltmak pahalı ve oldukça zor bi işlem ikincisi ise doğum kontrol ilacı masrafsiz ve bu ayıda boş gecirmeme sebep olacak drum ikincisini önerdi maddi olarak şimdiden ssıkılmayin ilacla devam edelim bi küçülme olmazsa ikinci basamaga geceriz dedi bu şekilde hamile kalsam bile bi sürü sorunlara yol acabilirmis eşimle dr guvrndigimiz için ilaç yontemini seçtik ve bugün ilaca basliycam cuma tekrar kontrol bi küçülme olmazsa yine bi yol cizicez kızlar o kadar çok yoruldum ki artık hayattan sogudugumu önceden yapmaktan zevk aldığım seylerin artik bana yük gibi geldiğini hissediyorum 5 ayda hayatım değişti 1.51.5 yıldır beklediğim mucizem daha haberine bile sevinemeden drlarin kapisini yol etmem her kapidan aglayarak dönmem çektiğim caresizligin ardindan mucize gibi minigimin kalp atışları onun sevincini yasayamadan melegimin kese içinde hareketsiz yatisi kapi kapi gezdigim halde melegimi hicbiseyin geri getiremedigi ve caresizce 8 saat sanci cekip 10 dklik bi islemden sonra gozlerimi açtığımda 2.5aylık umutla gecirdigim seruvenin koca bi hayal kırıklığı ile bitmesi ardından herkesin anlaysiz tavirlari sözleri eve boş dönme psikolojisi iş stresi koca bi hüsran kurtajdan sonra verdiğim sınav ve gecip gitmiş 2.5 yıl artık napcagimi bilmiyorum hickimseye diyemiyorum annem dahil hiç kimse bilmiyor eşim hariç ve artik omuzlarima ağır geliyor kızlar nolur hakkınızı helal edin uzun yazdım ama bu yazıyı yazarken bile elim titriyor burda paylasmasam içim çıkacak artık napsam içimdeki yangın söner nasil kendime gelirim nolur bi akil verin artik kalbim aklim bana hizmet etmiyor sanki Rabbim sizden bin kere razi olsun inşallah tez vakitte kucaginizi doldursun Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah

Canim bu cok güzel bisi ddoktorumuza sorup alalim değilmi

Caniim
ya ben cok uzuldum boyle seyler soyleme nolur. Bak hatirladigim kadariyla senin yaşin daha kucüktü yani bana kiyasla. Bak ben 32 yasindayim.
Daha haziranda 2 yillik evli olcam. 12 aydir deniyiruz sorun yok demelerine ragmen 1 kere bile gebelik olmadi. Ama UMUDUM VAR.
senin de olsun sen çoooook daha avantajlisin.
şunu unutmamamiz gerek "olacaksa olacak tepinsekte dursak da olacak"
Cok yorucu cok bunaltici her ay kirmiziyla karsilasmak şu son 2 ayda gercekten ozellikle benide uzuyor ama napalim toparliyoruz. Toparlamamiz lazim. Bak ben bu son 2 ayda biraz fazlaca uzuldum adet oldugum gunler ve normalden daha kisa surdu adetim. Hemen etkileniyor.
bak ne dicem

Gecen senenin baslarinda ben bebek dusunmuyordum o yuzden bu anlaticagim seyin ayrintisini bilmiyorum. Uzerinde durmamisim yani ama gecen yil calistigim okulda bir ogretmen arkadas vardi laf arasinda hamileyken ameliyat oldugunu soylemisti. Nasil yani dedim. "Kistim varmis patliyacakmiş ameliyat edelim dediler" dedi
e hamileyken nasil ameliyat oldunuz dedim.
"Olduk iste cok sükür hiçbisi olmadi" dedi.
Şaglikli akilli bi oglu vardi.
:)
Yani kadin demekki o kocaman kistle hamile kalmis yada bilmiyirum hsmileyken kist buyur mu ama . Baktigimiz zaman hic olmaz olmaz canim oyle sey.... diyecegimuz bir olay ama oluyor iste.
herseyin sahibinden istemek gerek galiba.
hıcccc umutsuz olma. Sen daha cook gencsin. Gebe de kalabiliyorsun. Cok guzel bir zamanda hamile kalican insallah
hem annesi sen güclü ol ki bebegin öyle guzel bi zamanda gelsin :)))

S sukret canim seni cok iyi anlıyorum benim 3 sene oluyor hic bir problemimiz de yok benden sonra evlenenlerin cocuklari bile dünyaya geldi ama eger böyle düşünürsek hayat çekilmez hale gelir bak daha evlenmeyenler var bizim gene halimize şükür yaşımız genc. Bide bu imtihanın farkinda olmak gerek hz.ibrahim imtihani bu kolay değil cok zor elbette bazen cok yoruluyoruz ama tek çare dua elimizden bisi gelmiyor sana tavsiyem kendini bi çıkmazın içine sakın sokma ve mutlu bi yuvan eşin oldugu hayatın tadını çıkar nasılsa o bebis bi gün gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…