adete 2 gün varken yapmstm cnm negatifti ama şimdi ne bilmiyorum cnmCanim senin bat gecmis hic test yapmadin mi?
Yapsana şimdi aklında soru işareti kalmasın canikooo merakimdan ölürüm ben negatif bile olsa beklemek daha zor geliyor banayadet gününe 2 gün varken yapmıştım negatifti ama hala gelen giden yok gelmezde inşallahhh beklicem canım ya daha
daha 2 güncük geçti :)Yapsana şimdi aklında soru işareti kalmasın canikooo merakimdan ölürüm ben negatif bile olsa beklemek daha zor geliyor bana
daha 2 güncük geçti :)
aaa ben combiyi bilmiyordum. günde kaç tane önerdi canım? birde fiyatı nedir?Bende Inofoliğimi aldım ve başladım.Yalnız eczacı bana combi olanını önerdi. İçinde daha çok etken madde var ve pkoya daha iyi geliyor dedi.
Bakalım bu ay bize neler getirecek
aaa ben combiyi bilmiyordum. günde kaç tane önerdi canım? birde fiyatı nedir?
Canikommm Günaydın hadi şimdi yap meraktan catlaticaksiniz beni yap resim at hayırlısı neyse o olsun varsa bugünde çıkar yarindainşallah çıkar canım bugünde olmazsam yapcam
canımcııımm günaydııın şimdi çalışıyorum akşam test alıp yarın sabah ilk idrarla yaparım cnm :) yada aksam :)Canikommm Günaydın hadi şimdi yap meraktan catlaticaksiniz beni yap resim at hayırlısı neyse o olsun varsa bugünde çıkar yarinda
Canım bunun gülen suratlisini kullanıyorum doğru sonuç veriyorKızlar eczacı bundan getirmiş. Bu da yanılmaz diye düşünüyorum. Kullanan var mı aranızda?
Gülen suratlisi dami gebelik testi canim bide tek kullanimlik mi acabaCanım bunun gülen suratlisini kullanıyorum doğru sonuç veriyor
Canım gülen suratlisini yumurta takibi için yapmışlar dijital makinenin ucuna çubuklar var onları günlük yapınca atıyorsun. Çalışıyorum yoğunum ve iyiyim çok şükür bu halimize bir de unutuyorum girmeyi esimle uğraşıyorum doktora gitti tahlil yaptırdı tekrar sonuçlar yine istediğimiz gibi değil bir ay kullandığı antibiyotikler ise yarama mis bu ay jel kullanacaktim ama eşimi morali bozuk görünce bıraktım bu ay boş geçirmeye karar verdim hatta dün ve bugün yumurtlama günüm ama hiçbişey eşimden değerli değil önce onun morali iyi olmalı... sizler neler yapıyorsunuzGülen suratlisi dami gebelik testi canim bide tek kullanimlik mi acababu arsda nasılsın neler yapiyorsun hiç gorunmedin Bat a ne kadar var canım
Bu ay batı da saymıyorum çünkü sıkıldım artık iki yıl olacak nerdeyse olursa olur olmazsa evlatlık almayi düşünüyoruz esimleGülen suratlisi dami gebelik testi canim bide tek kullanimlik mi acababu arsda nasılsın neler yapiyorsun hiç gorunmedin Bat a ne kadar var canım
Bu ay adet olunca rahim filmi cektirecen tim randevu aldım ama gitmek içimden gelmedi ve yaptirmadimGülen suratlisi dami gebelik testi canim bide tek kullanimlik mi acababu arsda nasılsın neler yapiyorsun hiç gorunmedin Bat a ne kadar var canım
Bende bundan kullandım bu ay eczacı kız dedi kan vermene gerek yok bu kaç haftalık hamile olduğunuda gösteriyo bende denedim dediCanım bunun gülen suratlisini kullanıyorum doğru sonuç veriyor
Anladım canım geçmiş olsun inşallah en tez vakitte normale döner canim aynen dediğin gibi esin sağlıklı olsunda gerisi boş aslında elimizde olanlarla yetinmeyi bilmek lazim Allah muhafaza birimizin yokluğunu yada saglimizin bozulduğunu dusunsek herseye daha umutla bakarız sen yada eşin sağlığı mutluluğu yerinde olmadiktan sonra hic biseyin onemi yok once Rabbim bize ve eslerimize sağlık versin çocuk bi sekilde hallolurCanım gülen suratlisini yumurta takibi için yapmışlar dijital makinenin ucuna çubuklar var onları günlük yapınca atıyorsun. Çalışıyorum yoğunum ve iyiyim çok şükür bu halimize bir de unutuyorum girmeyi esimle uğraşıyorum doktora gitti tahlil yaptırdı tekrar sonuçlar yine istediğimiz gibi değil bir ay kullandığı antibiyotikler ise yarama mis bu ay jel kullanacaktim ama eşimi morali bozuk görünce bıraktım bu ay boş geçirmeye karar verdim hatta dün ve bugün yumurtlama günüm ama hiçbişey eşimden değerli değil önce onun morali iyi olmalı... sizler neler yapıyorsunuz
Bu konuda rahat olmak gerek ama biz işte çok rahat olamıyorum eşime de artık bıraktım sende bırak dedim ne zaman oluyorsa olsun olmuyorsa kendi bilir zaman kötü böyle bir zamanda evlat yetiştirmek zor o yüzden olmuyorsa vardır bir hayır dedim böylede mutluyuzAnladım canım geçmiş olsun inşallah en tez vakitte normale döner canim aynen dediğin gibi esin sağlıklı olsunda gerisi boş aslında elimizde olanlarla yetinmeyi bilmek lazim Allah muhafaza birimizin yokluğunu yada saglimizin bozulduğunu dusunsek herseye daha umutla bakarız sen yada eşin sağlığı mutluluğu yerinde olmadiktan sonra hic biseyin onemi yok once Rabbim bize ve eslerimize sağlık versin çocuk bi sekilde hallolurbenimde bu ay boş geçecek Yumoş catlamadi kiste dönüştü DKH kullanıyorum ve soğan kürü yapicam Allah nasip ederse bu ay kaybolursa bi dahaki aya relax başlamak istiyorum ramazan sonrası tatile gidicez belki orda kafam rahatken olur diyorum olmazsada bu serüven seneye kalacak Rabbim hakkimizda hayirli olan neyse onu versin inşallah
bunun hamilelik testi olanını bilmiyordumBende bundan kullandım bu ay eczacı kız dedi kan vermene gerek yok bu kaç haftalık hamile olduğunuda gösteriyo bende denedim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?