Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benden çok kocacık çok umutlu yaa napcağımı bilmiyorum olursam çok üzülcek yine her sefernde test yaptm bıde kocacığın sözünü dinlicem canım 5 gün geçerse söz yapcam

Bende Inofoliğimi aldım ve başladım. Yalnız eczacı bana combi olanını önerdi. İçinde daha çok etken madde var ve pkoya daha iyi geliyor dedi.

Bakalım bu ay bize neler getirecek

Son düzenleme:
Bende Inofoliğimi aldım ve başladım. Yalnız eczacı bana combi olanını önerdi. İçinde daha çok etken madde var ve pkoya daha iyi geliyor dedi.

Bakalım bu ay bize neler getirecek
aaa ben combiyi bilmiyordum. günde kaç tane önerdi canım? birde fiyatı nedir?

Canikommm Günaydın hadi şimdi yap meraktan catlaticaksiniz beni yap resim at hayırlısı neyse o olsun varsa bugünde çıkar yarinda
canımcııımm günaydııın şimdi çalışıyorum akşam test alıp yarın sabah ilk idrarla yaparım cnm :) yada aksam :)

Gülen suratlisi dami gebelik testi canim bide tek kullanimlik mi acaba bu arsda nasılsın neler yapiyorsun hiç gorunmedin Bat a ne kadar var canım
Canım gülen suratlisini yumurta takibi için yapmışlar dijital makinenin ucuna çubuklar var onları günlük yapınca atıyorsun. Çalışıyorum yoğunum ve iyiyim çok şükür bu halimize bir de unutuyorum girmeyi esimle uğraşıyorum doktora gitti tahlil yaptırdı tekrar sonuçlar yine istediğimiz gibi değil bir ay kullandığı antibiyotikler ise yarama mis bu ay jel kullanacaktim ama eşimi morali bozuk görünce bıraktım bu ay boş geçirmeye karar verdim hatta dün ve bugün yumurtlama günüm ama hiçbişey eşimden değerli değil önce onun morali iyi olmalı... sizler neler yapıyorsunuz

Gülen suratlisi dami gebelik testi canim bide tek kullanimlik mi acaba bu arsda nasılsın neler yapiyorsun hiç gorunmedin Bat a ne kadar var canım
Bu ay batı da saymıyorum çünkü sıkıldım artık iki yıl olacak nerdeyse olursa olur olmazsa evlatlık almayi düşünüyoruz esimle

Bu ay adet olunca rahim filmi cektirecen tim randevu aldım ama gitmek içimden gelmedi ve yaptirmadim

Anladım canım geçmiş olsun inşallah en tez vakitte normale döner canim aynen dediğin gibi esin sağlıklı olsunda gerisi boş aslında elimizde olanlarla yetinmeyi bilmek lazim Allah muhafaza birimizin yokluğunu yada saglimizin bozulduğunu dusunsek herseye daha umutla bakarız sen yada eşin sağlığı mutluluğu yerinde olmadiktan sonra hic biseyin onemi yok once Rabbim bize ve eslerimize sağlık versin çocuk bi sekilde hallolur benimde bu ay boş geçecekYumoş catlamadi kiste dönüştü DKH kullanıyorum ve soğan kürü yapicam Allah nasip ederse bu ay kaybolursa bi dahaki aya relax başlamak istiyorum ramazan sonrası tatile gidicez belki orda kafam rahatken olur diyorum olmazsada bu serüven seneye kalacak Rabbim hakkimizda hayirli olan neyse onu versin inşallah

Bu konuda rahat olmak gerek ama biz işte çok rahat olamıyorum eşime de artık bıraktım sende bırak dedim ne zaman oluyorsa olsun olmuyorsa kendi bilir zaman kötü böyle bir zamanda evlat yetiştirmek zor o yüzden olmuyorsa vardır bir hayır dedim böylede mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…