Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu ay adet olunca rahim filmi cektirecen tim randevu aldım ama gitmek içimden gelmedi ve yaptirmadim
Kuzummm herşeyde bi Hayır vardir yine sen bilirsin ama elindeki imkanlar dahilinde yapabileceklerini yap derim rahim filmide dahil sonra pişman olmakta var sonuçta tedbir almak bizden tevekkül Rabbimden biz elimizden geleni yapalim ki Rabbim hakkkmizda hayirli olani zaten nasip eder hiç olmazsa dediğin gibi bi sürü anne baba ozlemi çeken yavrular var hem sevap hem özlemi giderir Rabbim neyse hayırlısı onu nasip etsin hem aklından sildin ya bakarsin hiç ummadigin anda verir mutluluğu kalbine

Herşey nasip ramazandan sonra yaptırmayı dusunuyorum biraz daha zaman geçsin maddi olarak da toparlanayim doktor ve ilaç peşine bir yıldır harcadığım paranın haddi hesabı yok

Hoşbuldum şükretcim teşekkürler , biz kaçırmamak için adet bitiminden itibaren her ihtimale karşı gün aşırı temasta bulunuyoruz sakıncası olurmu acaba çalıştığım için testlerimi sabah 10.30 dan sonra yapabiliyorum acaba yterli olurmu ? birde sabah 2.çizgi çıkıyo silikten biraz koyu olarak akşam yapınca (sıvı almıyorum wc de gitmiyorum 3 saat ) silik çıkıyo normalmi acaba kızlar

CANİM HOSGELDİN. TESTLETİRİNİ YAPMAYA DEVAM ET. DAHA VAKTİN VAR. SEN 2-3 GUNE BİR İLİSKİYİ İHMAL ETME. AYNİ KOYULİGU YAKALADİGİNDA VE ERTESİ GUN SİLİKLESMEYE BASLADİGİNDA İLİSKİ OLSUN. SONRA 1 HAFTA YİNE GUN ASİRİYA DEVAM ET. RABBİM HAYİRLİSİNİ VERSİN.[/QUOTE]

inşallah cnm çizgiler hep aynı koyulukta gidiyo gibime geliyor bizde riske atmamak için gün aşırı ilişkideyiz :) birde pco lu olunca düzensiz benim inşallah çift çizgiyi görürüm kopkoyuuu kızlar dua edin 4 senedir özlem içindeyiz

selam kızlar bugun 10.günüm ve testim bu şekilde gülücük olan günler ilişki oldu (kaçırmayalım diye hergün nerdeyse temastayız )
sizlerlede paylaşmak istedim yorumlarınız benim için önemli

Eklentiler

• IMG_20150509_134529.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 80
kızlar merhaba.......preseed kullananların hamile kalmaları kolaylaşıyor mu gerçekten (sorun yoksa iki tarafta da)?
topiğin ilk 30 sayfasını okudum ama 2229 sayfayı okumayamadım maalesef....Ne dersiniz kullanmaya değer mi ?

MERHABA ANTALYA9 BENDE OVULASYON TESTİNDE 10.GÜNÜMDEYİM İNTERNETTENDE PRESEED SİPARİŞ VERDİM BUGUN YARIN GELİR BENDE ÇOK KARARSIZDIM AMA İNTERNETTE BAYA ARAŞTIRDIM KAFAMA YATTI BİRÇOK KİŞİ BU ŞEKİLDE HAMİLE KALMIŞ DENEMEKTE YARAR VAR NE KAYBEDERİZKİİ YUMURTLAMA GÜNÜMDE BENDE PRESEED KULLANICAM BAKALIM KISMET ARTIK HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLSUN

İnşallah hayırlısı olsun şimdiden......Preseed kimyasalsa kimyasal ; aşılamada tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar kimyasal değil mi sanki?Ya da kullanılan yığınla ilaç ......
Ben de sipariş verebilirim her an....
nerden aldın ilacı "bebeközlemiçekiyorum" ,kaç tl ye aldın son kullanım tarihi geçmemişti değil mi?Cevaplarsan sevinirim

CNM BEN G.GİDİYOR DAN SİPARİŞ VERDİM 109 TL Dİ ZATEN GOOGLE DA ARATIRSA PRESEED SATIN AL DİYE G.G. SAYFASINDA OLANA GİR SATIN AL DİYORSUN SİPARİŞİNİ VERİYORSUN CNM 1 GÜND GELİYO BENİM ELİME BUGUN YARIN GEÇER DÜN SİPARİŞ VERDİM CNM ,DAHA ÖNCEDE AYNI SİTEDEN 30 OVULASYON TEST +5 GEBELİK TESTİ ALMIŞTIM 29,90 TL İDİ KARGO ÜCRETSİZ GAYET GÜVENİLİR BİR SİTE BEN HEP ORDAN ALIŞVERİŞ YAPIYORUM BİR SORUN YAŞAMADIM YANİİ S.K.T SAYFADA YAZIYOR BENİMKİLER 2016 YAZIYORDU TARİHİ GEÇİK OLSA BİLE İADE EDERSİN PARANI ALIRSIN AMA TARİHİ GEÇİK ÜRÜN GÖNDERMEZLER !

Topiğin ilk açıldığı zamanlar preseed sipariş eden pek çok arkadaş son kullanım tarihinde sıkıntı yaşamışlar ......Tabi aradan 5 yıldan fazla sene geçmiş.....O zaman preseed in distribitörlüğü yokmuş TR de ,umarım şimdi vardır....,
İnşallah gg de yazdığı gibi de gelir skt i.inşallah gebe kalmamıza vesile olur....Ben de sipariş vereceğim sanırım ....Teşekkürler....

selam kızlar bugun 10.günüm ve testim bu şekilde gülücük olan günler ilişki oldu (kaçırmayalım diye hergün nerdeyse temastayız )
sizlerlede paylaşmak istedim yorumlarınız benim için önemli
Canim koyulastigi bariz belli aynen devam cok değil bir iki güne görürsün koyu çizgiyi 13-14 günde olcak gibi gözüküyor testlerinden canım dediğin gibi ilişki gün aşırı olsun sperm kalitesi daha iyi olur testi ayni gün içinde farkli saatlerde yaparsan sonuç elbette değişik çıkar çünkü lh hormonu çabuk değişen bir hormon netten uzunca arastirabilirsin canim sen iliskine devam et koyu gördüğünde preseed ayni prosPektusunde yazdigi gibi kullan ayaklar havaya dus sabaha bebis gobise

Hoşgeldin insallah uğurlu gelsin topik sana da preseed ozellikle erkek infertilesinde çok önemli zaten ilk sayfayi okuyup uzun bilgiyi ordan almissindir ve hhapismis kalan bi cok bayan var hepsine vesile olmus kesin olacak diyemeyiz ama vesile olabilir diyoruz denemekten bisey kaybetmezsin aksine bu bi tür kayganlastirici kurulugun varsa en azindan ona care olur listemiz var preseed hamisleri bu yilin preseed hamisleri ve hâlâ denemekte olanlar diye bi göz at inşallah vesilen olur

şükretcimm alemsin ya çok sağol hadi hayırlısı ozamn benim korkum yumurtlama günümü kaçırmak ve preseedi doğru zamanda kullanamama korkusu aslında hergün burdan testimi paylaşırım sıkılmazsanız yardımcı olursanız sevinirim canlar :) şimdi günde 1 kez test yapsam sabah 11 de hergün yapsam yeterli olurmu acep ? 2 ke yapmama gerek varmı kaçırmam dimi

daha önceki aylardan yaklaşık olarak kaçıncı günler yumurtluyordun ....o güne yakın başlayabilirsin belki de... bir gün arayla preseed i uygulayabilirsin ....

Gayet kolay ve acisiz esime yaptiriyorum ben 4 ml cekip ilerletebildigi kadar enjektorden iceri bosaltiyor hic bir zorluğu yok
O koca enjektörü hazneye yerleştirmeyeceğiz değil mi ? benim ağrı eşiğim çok düşük....yine de içimi rahatlattın sağol canım

Sende Sağol canım elimden geldiğince yardım ederim ve arkadaşlar da eder hiç sikilmayiz benim dertlerimden bile sıkılmadilar günde bi kez yap ve öğleden sonra 3 gibi yap ben öyle yapiyorum ve hiç kacirmadim bu ayi saymazsak bidd kac günde bi adet oluyorsun teline de takvimim diye proğram var onu indir çok guzel yumurtlama gunlerin filan yaziyor orda iki koldan takip etmis olursun canim

O koca enjektörü hazneye yerleştirmeyeceğiz değil mi ? benim ağrı eşiğim çok düşük....yine de içimi rahatlattın sağol canım
Canim ufak bişey zaten vaginal usg yapildiysan ondan daha basit bi işlem bebise giden yolda cekilen çile kutsaldır

Sağol canım isteyen herkese vesile olur inşallah.....bir aşılama ile hamile kalmışlığım oldu ama işte ümit kalmıyor insanda....
eşimde ileri hareketli sperm biraz yetersiz ama vahim değil ...sebepsiz infertilite .....bizi küstürmeden gelir inşallah bebişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…