Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha önceki aylardan yaklaşık olarak kaçıncı günler yumurtluyordun ....o güne yakın başlayabilirsin belki de... bir gün arayla preseed i uygulayabilirsin ....

antalya9 cnm benimkiler düzensiz cnm malesef ilk kez ovulasyon testi ve preseed kullanıyorum bu ay polikistik overlı olduğum için kullanmaya karar verdim ne zamn yumurtladığımı bilmiyorum ve anlayamıyorum 4 senedir de uğraşıyoruz tüp bebek vs 1 kezde kendiliğimden hamile kalmıştım oda 6 haftalıkken düşmüştü oyuzden bu ay çok sabırsızım ve heyecanlıyım inşallah bende de işe yarar kızlar dua edin yanlış yapmak istemiyorum

malesef kaç günde olduğum belli olmuyor cnm pco luyum bazen 1 ay bile olmadı mesela ocak ayında düşük yaptım şubat 28 de adet oldum sat ise 30 nisan cnm oyuzden benim işim çok zorr gibi

ay canım üzüldüm bebişine....ne güzel kendiliğinden kalabiliyorsun tatlım .....ben aşılama ile hamile kaldım ikizlerime ve kaybettim , normal yolla kalabiliyor muyum bilmiyorum bile..... İnşallah bu ay bizim ayımız olur.....inşallah tekrar tüp bebeğe gerek kalmadan gebe kalırsın...dualarım seninle....
melekler mekanında çok gebe kalan olmuş preseed ile .......henüz yeni fark ettim .epey umutlandırıyor insanı

http://www.meleklermekani.com/threads/pre-seed-kullanipta-hamile-kalanlar.160062/page-6

selam kızlar bugun 10.günüm ve testim bu şekilde gülücük olan günler ilişki oldu (kaçırmayalım diye hergün nerdeyse temastayız )
sizlerlede paylaşmak istedim yorumlarınız benim için önemli

Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrr
İlk yıllarda son kullanma tarihi sorunu çok olmuş ama artık böyle bir sorun yok içiniz rahat olsun. Artık TR'de distiribütörleri de var. Oradan ya da GG'dan sipariş verilebiliyor. Ayrıca bazı eczaneler depolardan da getirtebiliyor.

Güncel listeyi 1. sayfada bulabilirsiniz. Tek tüpü olanlara da, eşinde sorunu olanlara da vesile olmuş bu jel. Kimisinde ilk denemede, kimisinde daha ilerleyen aylarda bebişi getirmiş. İnşallah sizlere de vesile olur.

Ovulasyon takibinizi yapmayı ihmal etmeyin ve çift çizgiyi koyu gördüğünü anda kullanmayı unutmayın yeter. İlişki sonrasında ayağa kalkmamanız ve sonrasında duş almamanız gerekiyor sabaha kadar.

BAT'larınızı söylerseniz sizi de listeye eklerim

T tibettitan canım başka sitelerden link vermek yasak diye biliyorum. Mesajını düzenle istersen banlamasınlar durduk yere seni

malesef kaç günde olduğum belli olmuyor cnm pco luyum bazen 1 ay bile olmadı mesela ocak ayında düşük yaptım şubat 28 de adet oldum sat ise 30 nisan cnm oyuzden benim işim çok zorr gibi

Tatlım ovulasyon testi ile takip ettiğimiz müddetçe hiçbirimizin işi zor değil. Bende pkoluyum geçen ay 25. günümde yumurtladım. Bir an hiç göremeyeceğim sandım ovulasyonda çift çizgiyi ama sabredince yakaladım :) Sende bu şekilde yakalarsın üzülme.

Bir de Inofolic diye bir bitkisel gıda takviyesi var PKO'lulara özellikle öneriyorlarmış. Onu da kullanmanı öneririm. Biz araştırmalar sonucu dün kullanmaya başladık.

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_timeBelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb87BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102eliziiİlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelengeİlk deneme21/11/2015
104sedebuİlk deneme23/11/2015
105funda16İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr842. deneme29/11/2015
107jeosevdaİlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimliİlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temizİlk denemeBelirtilmemiş
112kankamankaİlk deneme29/12/2015
113Piyensesssİlk deneme27/12/2015
114sevgi03İlk denemeBelirtilmemiş

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickDeneme sayısıBAT
1firuze895. deneme30 Nisan (Beklemede)
2umutlu201. deneme6 Mayıs (Beklemede)
3kimyager15083. deneme10 Mayıs
4rima853. deneme11 Mayıs
5Amelie p2. deneme12 Mayıs
6agresifportakal1. deneme13 Mayıs
7ada_sahil1. deneme16 Mayıs
8mibudi2. deneme17 Mayıs
9sendenbebegimolsunesra3. deneme21 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
10mini87 2. deneme24 Mayıs
11demir61331 deneme25 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
12bebekozlemicekiyorum1. deneme30 Mayıs
13aXhi2. deneme7 Haziran
14sukret4. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek
15emkubBelirtilmemişBelirtilmemiş
16zmfazeBelirtilmemişBelirtilmemiş
17mina333. denemeBelirtilmemiş
18amayaa1. DenemeBelirtilmemiş
19mavi-383. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
20sirine82 BelirtilmemişBelirtilmemiş
21hoppacuppa2. denemeBelirtilmemiş
22orgfrg1. denemeBelirtilmemiş
23anatolya9 1. denemeBelirtilmemiş
]
[/td]
[td][/td]

Son düzenleme:

inşallah axhi cnm bakalım bende korkuyorum göremicem diye bekliyorum inşallah görürüm 10.günümdeyim daha ama sabahları kasıklarımda ağrı oluyor bilmiyorum psikolojikmi ama sol tarafımda hafiften ağrım var bakalım neye işaret kendimi dinlediğimden belkide

teşekkür ederim uyarın içiin canım ...reklam yok içeriğinde ....nasıl düzenleyebilirim yukarıdaki mesajımı bilmiyorum ?

Yazdığın mesajın altında düzenle var canım. Oraya basıp düzenleyebiliyorsun Başka bir forum linki olduğu için muhtemelen reklam diye geçer.

bu inofolic ne cnm ne için kullanılıyor ben geç kalmadım dimi bu arada soğan kürüde yapıyorum ben :)
bu arada AXHİ listeye benide eklemişsin çok heyecanlandım cnm teşekkürler şimdiden benim bat belli değil ama 30 mayıs yazabiliriz geçen ayı baz alıp bakalım kısmet cnm :)

kasık ağrın varsa ovulasyonun yakındır canım bence preseed geldiği gibi kullanmaya başla bir gün ara ile......zaten normalde sağlıklı spermler sağlıklı uterus ortamında 5 gün kadar yaşayabiliyor ...

LİSTE SÜPER HAYDİ BAKALIM MAYIS VE HAZİRAN AYI BİZE BEBİŞLERİMİZİ GETİRİR İNŞALLAH :)

İNŞALLAH CNM YUMURTLAMADANDIR BAŞKA BİRŞEY YOKTUR ÜŞÜTTÜM DESEM HAVALAR SICAK AMA 2 GÜNDÜR VAR BUGUNDEN SABAHTAN BERİ SIZI ŞEKLİNDE HAYIRDIR İNŞALLAH

Kendi sitesinde bu şekilde yazıyor canım. İçeriğindeki etken maddeler hormonları düzenliyormuş ve PKO tedavisi olarak veriliyormuş.

İnofolic,
– Polikistik Over Sendromu (PKOS),
– yüksek insülin direnci,
– diyabet başlangıcı veya Tip II diyabet
– kontrollü over hiperstimülasyonu durumlarında azalmış myo-inozitole bağlı gereksinimleri
karşılamaya destek olur.

Araştırdığımızda aşağıdaki bilgileri bulduk. Bu sitede bu ilacı kullanarak hamile kalanlar da baya fazla.
  • İlaç değil bitkisel gıda takviyesiymiş. Regl dönemlerinde de kullanıma devam ediliyor.
  • Hamile kalındığında bunu bırakıp normal folik asite başlamak gerekiyormuş.
  • Yumoşların büyümesini hızlandırıyor ve çatlamayı kolaylaştırıyormuş. (Yumurta takibi öneriliyor)
  • Toz (şase) ve tablet olmak üzere iki çeşidi varmış. Doktorlar en etkilisinin Inofolic Core olduğunu belirtmişler. Tablet alınacaksa günde iki kere (Sabah 1/Akşam 1), toz alınacaksa da günde dört kere (Sabah 2/ Akşam 2) içilmesi öneriliyor. (Aç karnına) Alındığı saatlere dikkat etmek ve hergün aynı saatte alınmasına özen göstermek gerekiyor. Bir kez bile unutursan etkisi sıfırlanıyormuş.
  • Tüp bebek ve aşılama yaptıracaklara da doktorlar gıda takviyesi olarak veriyormuş.
  • LH hormonunu dengeliyor.
  • Testleri temiz çıkan kişilere de kullanması önerilmiş.
Dipnot: Kullananlar genelde Klomen ile birlikte kullanmış ve oldukça fazla pozitif sonuç alan var.

Yazdığın mesajın altında düzenle var canım. Oraya basıp düzenleyebiliyorsun Başka bir forum linki olduğu için muhtemelen reklam diye geçer.
ah canım ya yapamadım galiba anca sayfada görüntü kirliliğine yol açıyorum :)
mesajımın altında "düzenle " çıkmıyor .cevaplayı tıklıyorum ondan sonra ayrıntılı düzenle çıkıyor , o mu dediğin ?Ama ordan da olmadı ki :) o kesin değil mi...... hu admin kötü bir niyetim yoktu reklamcı hiç değilim amacımız işte bu..........

İNŞALLAH TATLIM YA ÇOK SAĞOL BENİMDE TÜP DENEMELERİM OLDU OCAK TAKİ TÜP DENEMESENDEN DÜŞTÜ ONDAN ÖNCE KENDİM KALMİŞTIM AMA OLMADI İŞTE 4 KEZ DÜŞÜK OLDU BENİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…