- 23 Şubat 2015
- 129
- 122
- 33
Canim hurma poleni bende kullandim 2 ay önce demekki bilmeden kullanmamak gerek bizde duydugumuz herseyi yapar olduk umut dünyası isteCanim bu ay hurma poleni kullanmıştım büyük ihtimal o yaptı çünkü başka bişey kullanmadim 14.gunde catlatma iğnesi oldum tesadüfen kontrole gitmiştim dr yumurtan aşırı büyümüş catlatalim dedi hurma poleni mahvetti
Yok artık ders oldu neyime kullandiysam işin kötüsü esimede kullandirdimCanim hurma poleni bende kullandim 2 ay önce demekki bilmeden kullanmamak gerek bizde duydugumuz herseyi yapar olduk umut dünyası iste
Canim aynen bende kullandirdim esimeYok artık ders oldu neyime kullandiysam işin kötüsü esimede kullandirdimspermide güçlendiriyor diye inşallah onda ters tepki vermemiştir 1 kez gitti dra daha gonderemiyorum bundan sonra kafama göre bişey kullanmiycam demekki birine iyi gelen baskasina ters tepki verebiliyormus çok emin bi şekilde kullanmıştım bununla bi çok hamile kalanla konuştum öyle başladım ama iki ayima mâl oldu belki daha fazla
Geçmiş olsun canım yeni ay yeni umutlarpazar günü sabah kırmızılar geldi maalesef canım
aynen kuzum bu ay ndoktorasa gtmıcem saldım artık takmıcam kocacım sağolsun o teselli etmese pskolojm alt üst olmuştuGeçmiş olsun canım yeni ay yeni umutlarinşallah bi gün hepimiz hamis olacaz Rabbim en hayırlı vakti biliyor
Tatlimm hic sıkma canini, vardir bizimde elbet bi zamanimizpazar günü sabah kırmızılar geldi maalesef canım
aynren yavrum hayırlısı bzde alıcaz bigün o mutlu haberi inşallahTatlimm hic sıkma canini, vardir bizimde elbet bi zamanimiz
Canim benim hemen ertesi gün gelmisti109 tl olanını sipariş veren arkadaşlar ,kaç günde sizlere kargo ulaştı ?????????????
Aras Kargo canimhangi ile geldi kargo canım?
Kizlar merhaba
gecmis anneler gunumuz kutlu olsun)
size birsey danişicam
eşime gecen temmuzda spermiyogram yaptirmistik normaldi o zaman ama uzerinden epey gectigi icin doktor tekrar istedi ve ben bugun sonucu aldim fakat doktoru gorme firsatim olmadi.
zamaninda esime normal dedigi icin doktor ben hic arastirmadim erkek şeysini :)
Raporun fotolarini atiyorum bi yorumlar misiniz....
bu arada yarin adet olmam lazim normalde birkac gun onceden anlarim adet olcagimi o tuhaf karin agrisindan ama bu ay yok.
gögüslerim acimasa sanki hic adet olmicak gibiyim.
Az once rest yaptim negatif.
zaten bu ay yumurtlamadim sanirim neyse. Bezekye yoksa bi an once adet olsan bari....Eki Görüntüle 1523892
Kizlar merhaba
gecmis anneler gunumuz kutlu olsun)
size birsey danişicam
eşime gecen temmuzda spermiyogram yaptirmistik normaldi o zaman ama uzerinden epey gectigi icin doktor tekrar istedi ve ben bugun sonucu aldim fakat doktoru gorme firsatim olmadi.
zamaninda esime normal dedigi icin doktor ben hic arastirmadim erkek şeysini :)
Raporun fotolarini atiyorum bi yorumlar misiniz....
bu arada yarin adet olmam lazim normalde birkac gun onceden anlarim adet olcagimi o tuhaf karin agrisindan ama bu ay yok.
gögüslerim acimasa sanki hic adet olmicak gibiyim.
Az once rest yaptim negatif.
zaten bu ay yumurtlamadim sanirim neyse. Bezekye yoksa bi an once adet olsan bari....Eki Görüntüle 1523892
canim ben hic anlamıyorum malesefKizlar yok mu şu sonuctan anlayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?