Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim hurma poleni bende kullandim 2 ay önce demekki bilmeden kullanmamak gerek bizde duydugumuz herseyi yapar olduk umut dünyası iste

Canim hurma poleni bende kullandim 2 ay önce demekki bilmeden kullanmamak gerek bizde duydugumuz herseyi yapar olduk umut dünyası iste
Yok artık ders oldu neyime kullandiysam işin kötüsü esimede kullandirdim spermide güçlendiriyor diye inşallah onda ters tepki vermemiştir 1 kez gitti dra daha gonderemiyorum bundan sonra kafama göre bişey kullanmiycam demekki birine iyi gelen baskasina ters tepki verebiliyormus çok emin bi şekilde kullanmıştım bununla bi çok hamile kalanla konuştum öyle başladım ama iki ayima mâl oldu belki daha fazla

Canim aynen bende kullandirdim esime inşallah bi sorun çıkmaz dua edelim cok yok ya bide herkes bisi öneriyor benim 3. Senem valla artik hic bisi denemek istemiyorum

buruk geçen bir anneler gününün ardından kırmızıları gördüm sanırım. akıntı ve kahverengı lekelerim geldi. benide listeden silebilirsiniz kızlar zaten bu ay ya ovulasyon testımın gazabına ugradım yada yumilerde sorun vardı ovulasyon beklerken 6 gün evvelden regl oldum bide. dolayısıyla preesedimi hiç açmadım henüz. nasipse önümüzdeki ay deneme yaparım artık.

bari tam sökülsede ağrım sancım bitse... kırmızı kartı yediğimiz yetmiyomuş gibi ağrısı sancısıda başka bi dert !!!!

Kizlar merhaba
gecmis anneler gunumuz kutlu olsun )
size birsey danişicam
eşime gecen temmuzda spermiyogram yaptirmistik normaldi o zaman ama uzerinden epey gectigi icin doktor tekrar istedi ve ben bugun sonucu aldim fakat doktoru gorme firsatim olmadi.
zamaninda esime normal dedigi icin doktor ben hic arastirmadim erkek şeysini :)
Raporun fotolarini atiyorum bi yorumlar misiniz....
bu arada yarin adet olmam lazim normalde birkac gun onceden anlarim adet olcagimi o tuhaf karin agrisindan ama bu ay yok.
gögüslerim acimasa sanki hic adet olmicak gibiyim.
Az once rest yaptim negatif.
zaten bu ay yumurtlamadim sanirim neyse. Bezekye yoksa bi an once adet olsan bari....

Kızlarrr..... İyi akşamlar.....
Herkes preseed ini gg den mi aldı ?Kaç çeşidi var bu ürünün,sizin aldığınız ürün üzerinde "sperm dostu" ibaresi geçiyor mu?

Kizlar yok mu şu sonuctan anlayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…