Tam size göre :)
Hoşgeldin canımmm
Sizin durumunuzda olan kişilerde de işe yarıyor. İlk sayfadan detaylı bilgi alabilirsin
merhaba ....aynı durumdayız biz de....ileri hızlı özellikle düşük ama bu aşılamaya ve tüp bebeğe engel değil .... doğal gebelikte serviks ciddi bir bariyer oluşturuyor ileri hızda spermleri olmayanlar için....Bu uzun maratonda ileri hızlı yeterli olmayınca gebe kalmamız da zorlaşıyor bir de yaş faktörü var ise çifte kavrulmuş oluyor işte .....Ben öyle sanıyorum ki preseed spermlerin serviks bariyerini aşmalarına yardımcı oluyor bir nevi....ben de bu ay deneyeceğim inşallah ....
Canim ellerine sağlık ama yukaridaki hamis tarihleri 2014 olmasi gerekmiyormu daha 2015 in sonlarina gelmedik ki2015 Preseed Hamişlerimiz :)
Sıra Nick Deneme sayısı Durum/Tarih 98 only_time Belirtilmemiş Kızını bekliyor. 02/09/2015 99 zehsel 2. Çocuk ilk deneme Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 100 pelinedb87 Belirtilmemiş Belirtilmemiş 101 merice35 İlk deneme Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 102 elizii İlk deneme Kızını bekliyor. 16/08/2015 103 saqelenge İlk deneme 21/11/2015 104 sedebu İlk deneme 23/11/2015 105 funda16 İlk deneme Belirtilmemiş 106 Gnr84 2. deneme 29/11/2015 107 jeosevda İlk deneme Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 108 polyanna23 İlk deneme Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 109 paytipo 3. deneme Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 110 vitaminsevimli İlk deneme Belirtilmemiş 111 dilek temiz İlk deneme Belirtilmemiş 112 kankamanka İlk deneme 29/12/2015 113 Piyensesss İlk deneme 27/12/2015 114 sevgi03 İlk deneme Belirtilmemiş
2015 Anne Adaylarımız:
]
Sıra Nick Deneme sayısı BAT 1 firuze89 5. deneme 30 Nisan (Beklemede) 2 umutlu20 1. deneme 6 Mayıs (Beklemede) 3 kimyager1508 3. deneme 10 Mayıs (Beklemede) 4 Amelie p 2. deneme 12 Mayıs 5 agresifportakal 1. deneme 13 Mayıs 6 ada_sahil 1. deneme 16 Mayıs 7 mibudi 2. deneme 17 Mayıs 8 sendenbebegimolsunesra 3. deneme 21 Mayıs (Bu ay dinleniyor) 9 mini87 2. deneme 24 Mayıs 10 demir6133 1 deneme 25 Mayıs (Bu ay dinleniyor) 11 bebekozlemicekiyorum 1. deneme 30 Mayıs 12 rima85 4. deneme 5 Haziran 13 aXhi 2. deneme 7 Haziran 14 sukret 4. deneme Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek 15 emkub Belirtilmemiş Belirtilmemiş 16 zmfaze Belirtilmemiş Belirtilmemiş 17 mina33 3. deneme Belirtilmemiş 18 amayaa 1. Deneme Belirtilmemiş 19 mavi-38 3. deneme Aşılamaya geçti, bu sefer olacak 20 sirine82 Belirtilmemiş Belirtilmemiş 21 hoppacuppa 2. deneme Belirtilmemiş 22 orgfrg 1. deneme Belirtilmemiş 23 anatolya9 1. deneme Belirtilmemiş
[/td]
Evet canım bu ay dinlenmeye aldık kendimizi
Ahahahha alemsin yaa Allahta seni güldürsün bu pozitif haliniz olmasa hepten karalar bağlardım heralde çok yaşayın emiSirami kimseye kaptirmamen sonda ben varım bu ay da boş geçiyor en son ben hamile kalcam bu gidişle listenin sonunu çekiyorum ya bu adamlarda olmasa varya timarhaneye kadar gidecez heral bu hamilelik olaylarindan sonra bi kez daha anladim Rabbim erkekleri niye soğuk kanlı yaratmış Düşünsenize onlarinda bi köşeye çekilip hüngür hüngür agladiklarini
Hepimizi aynı sebepten güldürsün inşallahAhahahha alemsin yaa Allahta seni güldürsün bu pozitif haliniz olmasa hepten karalar bağlardım heralde çok yaşayın emi
Amin cnm inşHepimizi aynı sebepten güldürsün inşallahüzülmek yok yaşıyorsak umut var demektir kızlar bingonun reklamını izlesenize çook duygulandim anneligi o kadar güzel anlatmış ki göz yaslarimi tutamadim Rabbim o anlari yaşamayı bizede nasip etsin
bizde erkenden yaparız ramazan sevap ayı daha cok yapar daha cok sevap kazanirizEvet canım bu ay dinlenmeye aldık kendimizidiğer ay bomba gibi kaldığımız yerden devam edicez araya ramazan girecek ama nasıl olacak bilmiyorum Ramazan ayinda ben çok çekimser oluyorum aman günah aman geç oldu aman sahura az var nezaman duş alınacak diye bakalim nolcak
Hadi o zaman şimdiden heycanlandimbizde erkenden yaparız ramazan sevap ayı daha cok yapar daha cok sevap kazaniriz
YihuuuuHadi o zaman şimdiden heycanlandiminşallah 1 ayda kurtulurum kistten de hemencik haziranda başlarım çalışmalara
Basliycam bende yarin adetim bitiyor yarin sabah basliyim diyorum bi an önce erisin gitsin kistcikYihuuuuInşallah canim benim boş durma bu arada sogan kürü yap ben yaptim şifa olur insallah
valla canim adetimin 3.günü gittim doktor kist olabilir dedi doğum kontrol hapi verdi bende hemen ertesi gün başladım 2 hafta yaptim sabah aksam sende hemen basla bir an önce gider inşallah yerine bebis gelirBasliycam bende yarin adetim bitiyor yarin sabah basliyim diyorum bi an önce erisin gitsin kistciksen ne zaman kullandin canım topiklere baktım cok farkli zamanlarda kullanmislar emin olamadim adet bitimi iyimidir acaba
Bende yarın basliyim sabah akşam yapiyim hemenvalla canim adetimin 3.günü gittim doktor kist olabilir dedi doğum kontrol hapi verdi bende hemen ertesi gün başladım 2 hafta yaptim sabah aksam sende hemen basla bir an önce gider inşallah yerine bebis gelirbide benim haptanmi yoksa kürdenmi bilmiyorum geç yumurtladim seninde öyle olabilir aklinda bulunsun
Estağfurullah canim öyle herhalde ismi desolett ama sadece 3 gün kulladim 3 günde yumurtlamam geciktiBende yarın basliyim sabah akşam yapiyim hemenamin inşallah canım doğum kontrol hapı Yumoş gelisimini durdurmuyormu zaten canım hangisini kullanıyorsun kac gun kkullandin çok soru sordum yavv
Estağfurullah canim öyle herhalde ismi desolett ama sadece 3 gün kulladim 3 günde yumurtlamam geciktidoktor bitir dedi ama ben soğan kürü işe arar diye icmedim
Ahh canim inşallah umarim hepimiz kaliriz sen klomen yada benzeri bi ilac kullandinmi neden olusmus kistEki Görüntüle 1522970 bunu kullanıyorum ben canım çok kararsız kalmıştım ama 6.6.30 cmlik kist dahabüyür ameliyata sürükler ve iice aksar diye kullanıyorum 4 gündür yaninda kurede baslarim ama senn iyi olmuş çünkü tam kist dememiş sana o halde sen bu ay hamis kalabilirsin canim
Canim bu ay hurma poleni kullanmıştım büyük ihtimal o yaptı çünkü başka bişey kullanmadim 14.gunde catlatma iğnesi oldum tesadüfen kontrole gitmiştim dr yumurtan aşırı büyümüş catlatalim dedi hurma poleni mahvettiAhh canim inşallah umarim hepimiz kaliriz sen klomen yada benzeri bi ilac kullandinmi neden olusmus kist
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?