Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hepimiz anne adayiyiz inşallah hepimizin başımızın tacı olan annelerimizin biz gibi anne adaylarının anneler günümüz kutlu olsun ♡♡♡ inşallah tez vakitte bizde o duyguyu tadar gerçek anlamda bebislerimizle kutlarız bu güzel günü ♡♡♡ onların sevgisi bi güne sigdirilmaz Allah basimizdan eksik etmesin (aamin)

Tam size göre :)

Hoşgeldin canımmm
Sizin durumunuzda olan kişilerde de işe yarıyor. İlk sayfadan detaylı bilgi alabilirsin

Kızlar sağolun cevapladığınz için, bugün reglimin 3 günü bende alıp kullanıyım bakalım inşallah faydasını görürüz hep birlikte. Yaşım 25 BAT 8 Haziran, preseed ile ilk denemem olucak listeye beni de alın Bu topic bana uğur getirecek inanıyorum

Canim ellerine sağlık ama yukaridaki hamis tarihleri 2014 olmasi gerekmiyormu daha 2015 in sonlarina gelmedik ki

Yeni gelen arkadaşlar aramiza hosgeldiniz inşallah burda mutlu haberleri alır hep birlikte seviniriz S sukret canim bu ay ikimizinde ayni bu ay dinlenelim öbür ay tam gaz devam
Evet canım bu ay dinlenmeye aldık kendimizi diğer ay bomba gibi kaldığımız yerden devam edicez araya ramazan girecek ama nasıl olacak bilmiyorum Ramazan ayinda ben çok çekimser oluyorum aman günah aman geç oldu aman sahura az var nezaman duş alınacak diye bakalim nolcak

Ahahahha alemsin yaa Allahta seni güldürsün bu pozitif haliniz olmasa hepten karalar bağlardım heralde çok yaşayın emi

Ahahahha alemsin yaa Allahta seni güldürsün bu pozitif haliniz olmasa hepten karalar bağlardım heralde çok yaşayın emi
Hepimizi aynı sebepten güldürsün inşallah üzülmek yok yaşıyorsak umut var demektir kızlar bingonun reklamını izlesenize çook duygulandim anneligi o kadar güzel anlatmış ki göz yaslarimi tutamadim Rabbim o anlari yaşamayı bizede nasip etsin

Amin cnm inş
evet yaa onu bende izledim içimde bişeyler eridi sanki çok duygulandım tuhaf oldum

bizde erkenden yaparız ramazan sevap ayı daha cok yapar daha cok sevap kazaniriz

Yihuuuu Inşallah canim benim boş durma bu arada sogan kürü yap ben yaptim şifa olur insallah
Basliycam bende yarin adetim bitiyor yarin sabah basliyim diyorum bi an önce erisin gitsin kistcik sen ne zaman kullandin canım topiklere baktım cok farkli zamanlarda kullanmislar emin olamadim adet bitimi iyimidir acaba

Basliycam bende yarin adetim bitiyor yarin sabah basliyim diyorum bi an önce erisin gitsin kistcik sen ne zaman kullandin canım topiklere baktım cok farkli zamanlarda kullanmislar emin olamadim adet bitimi iyimidir acaba
valla canim adetimin 3.günü gittim doktor kist olabilir dedi doğum kontrol hapi verdi bende hemen ertesi gün başladım 2 hafta yaptim sabah aksam sende hemen basla bir an önce gider inşallah yerine bebis gelir bide benim haptanmi yoksa kürdenmi bilmiyorum geç yumurtladim seninde öyle olabilir aklinda bulunsun

Bende yarın basliyim sabah akşam yapiyim hemenamin inşallah canım doğum kontrol hapı Yumoş gelisimini durdurmuyormu zaten canım hangisini kullanıyorsun kac gun kkullandin çok soru sordum yavv

Bende yarın basliyim sabah akşam yapiyim hemenamin inşallah canım doğum kontrol hapı Yumoş gelisimini durdurmuyormu zaten canım hangisini kullanıyorsun kac gun kkullandin çok soru sordum yavv
Estağfurullah canim öyle herhalde ismi desolett ama sadece 3 gün kulladim 3 günde yumurtlamam gecikti doktor bitir dedi ama ben soğan kürü işe arar diye icmedim

Estağfurullah canim öyle herhalde ismi desolett ama sadece 3 gün kulladim 3 günde yumurtlamam gecikti doktor bitir dedi ama ben soğan kürü işe arar diye icmedim
bunu kullanıyorum ben canım çok kararsız kalmıştım ama 6.6.30 cmlik kist dahabüyür ameliyata sürükler ve iice aksar diye kullanıyorum 4 gündür yaninda kurede baslarim ama senn iyi olmuş çünkü tam kist dememiş sana o halde sen bu ay hamis kalabilirsin canim

Ahh canim inşallah umarim hepimiz kaliriz sen klomen yada benzeri bi ilac kullandinmi neden olusmus kist

Ahh canim inşallah umarim hepimiz kaliriz sen klomen yada benzeri bi ilac kullandinmi neden olusmus kist
Canim bu ay hurma poleni kullanmıştım büyük ihtimal o yaptı çünkü başka bişey kullanmadim 14.gunde catlatma iğnesi oldum tesadüfen kontrole gitmiştim dr yumurtan aşırı büyümüş catlatalim dedi hurma poleni mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…