Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne güzel ne mutlu o anneye dr da ne pislikmis ya sanane olmazsa olmaz Rabbim ne insaar var ya bu ay soğan kürü yapcam karismasin çünkü kürleri bi arada onermiyor drlar bi dahaki aylarda yaparim inşallah bu kurlerde vesilemiz olur benim için dua et cuma iyi haberlerle geleyim

Etmemiyim dua ayıp ettin ..............haklısın çok çeşitli kürleri karrıştırmamalı .....
ben geçen ay bçt + polen arısütü ve hayıt kullanmıştım.yumurtlama dönemimde sağ tarafımda korkunç bir batma vardı ,gaz sancısı gibi aynen ama gaz değildi ovulasyon kiti de eş zamanlı çift çizgi verdi ancak 36-48 saat sonrasını aşırı yorgun olduğumuz için değerlendiremedik ...tam da zamanıydı belki de ama atladık sanırım ....artık kısmet belki de bu ay preseed le beraber olur hi hiiii

O koca enjektörü hazneye yerleştirmeyeceğiz değil mi ? benim ağrı eşiğim çok düşük....yine de içimi rahatlattın sağol canım
Canım benim canım çok kıymetlidir. Acı eşiğim çok çok düşük. Ama bunda acı yok. Eşimden yardım alıyorum ben de. Hoşuma gitmiyor ama acı da yok.

Sonra ki bat tarihim 5 haziran gözüküyor

Sürekli listeyle ilgileniyorsun çokta hoşumuza gidiyor Allah razı olsun hakkını helal et ♡

mini87 cim senin adın hamileler

Canım inşallah bi dahaki aya olur bu ay bende bunalimlardayim erken gelmiş bak seni bekletmemis yeni ay yeni umut
Aynen cnm heveslendirmeden erkenden geldi çok ağladım ama Allahın gücüne gitmesin için için ağladım çok üzüldüm ama napim canım kocam bütün gün beni teselli etmeye çalıştı şimdi biraz daha iyim ama birazcık :)
RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin inş ♡

Slm kızlar. 6 aydır deniyoruz ovulasyon testi yumurtlama takibi falan yapıyorum tam gününde ilişki olmasına rağmen henüz gebe kalamadım.. Doktora gittik eşimin ileri hız ve morfolojisi düşük çıktı malesef. Preseed jelin bizim durumumuzdaki kişilere faydası oluyo mu ?

Tam size göre :)

aXhi cnm bnm adet erken geldi bu sabah maalesef yine üst listeye geçmek nasip olmadı daha da aşağıya indim çok üzgünüm beni bunalımda diye de ekle

Sonra ki bat tarihim 5 haziran gözüküyor

Sürekli listeyle ilgileniyorsun çokta hoşumuza gidiyor Allah razı olsun hakkını helal et ♡

Helal olsun canım benim. Bebişlerimiz gelsin de gerisi hiç sorun değil

Sağlık olsun kuzum, hayırlısı böyleymiş demek ki. Seninki de nazlı çıktı En kısa zamanda geçeceğiz bir üst listeye inanıyorum ben, sende inan Hem sen benden öncesin en altta değilsin

Öyle bunalım falan yok iyi olacaksın ki çalışmalardan sonra bebiş tutunabilsin sana

aXhi bu topiği sen mi açtın canım? 2008 den beri takip ediyorsun yaani?

Yok tatlım ben bir kaç hafta önce devraldım.

ayyyy bendeee coookkkk merak ediyorummmm

Alın benden de o kadar.

U umutlu20 nerdesin yahuuuuu? Çatladık burada meraktan

Hoşgeldin canımmm
Sizin durumunuzda olan kişilerde de işe yarıyor. İlk sayfadan detaylı bilgi alabilirsin

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_timeBelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb87BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102eliziiİlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelengeİlk deneme21/11/2015
104sedebuİlk deneme23/11/2015
105funda16İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr842. deneme29/11/2015
107jeosevdaİlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimliİlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temizİlk denemeBelirtilmemiş
112kankamankaİlk deneme29/12/2015
113Piyensesssİlk deneme27/12/2015
114sevgi03İlk denemeBelirtilmemiş

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickDeneme sayısıBAT
1firuze895. deneme30 Nisan (Beklemede)
2umutlu201. deneme6 Mayıs (Beklemede)
3kimyager15083. deneme10 Mayıs (Beklemede)
4Amelie p2. deneme12 Mayıs
5agresifportakal1. deneme13 Mayıs
6ada_sahil1. deneme16 Mayıs
7mibudi2. deneme17 Mayıs
8sendenbebegimolsunesra3. deneme21 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
9mini87 2. deneme24 Mayıs
10demir61331 deneme25 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
11bebekozlemicekiyorum1. deneme30 Mayıs
12rima854. deneme5 Haziran
13aXhi2. deneme7 Haziran
14sukret4. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek
15emkubBelirtilmemişBelirtilmemiş
16zmfazeBelirtilmemişBelirtilmemiş
17mina333. denemeBelirtilmemiş
18amayaa1. DenemeBelirtilmemiş
19mavi-383. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
20sirine82 BelirtilmemişBelirtilmemiş
21hoppacuppa2. denemeBelirtilmemiş
22orgfrg1. denemeBelirtilmemiş
23anatolya9 1. denemeBelirtilmemiş
]
[/td]

merhaba ....aynı durumdayız biz de....ileri hızlı özellikle düşük ama bu aşılamaya ve tüp bebeğe engel değil .... doğal gebelikte serviks ciddi bir bariyer oluşturuyor ileri hızda spermleri olmayanlar için....Bu uzun maratonda ileri hızlı yeterli olmayınca gebe kalmamız da zorlaşıyor bir de yaş faktörü var ise çifte kavrulmuş oluyor işte .....Ben öyle sanıyorum ki preseed spermlerin serviks bariyerini aşmalarına yardımcı oluyor bir nevi....ben de bu ay deneyeceğim inşallah ....

aXhi listem içine elinize sağlık canım......Tabloya bir de yaş eklemeniz mümkün mü acaba? Epey insana ışık tutar ve daha da umut olur diye düşünüyorum.Bir öneri canım ...Hem bir istatistik değeri de taşımış olur ....

Olur canım eklerim. Geçmiş için pek mümkün değil ama 2015 itibariyle ekleyebilirim

Sirami kimseye kaptirmam en sonda ben varım bu ay da boş geçiyor en son ben hamile kalcam bu gidişle listenin sonunu çekiyorum ya bu adamlarda olmasa varya timarhaneye kadar gidecez heral bu hamilelik olaylarindan sonra bi kez daha anladim Rabbim erkekleri niye soğuk kanlı yaratmış Düşünsenize onlarinda bi köşeye çekilip hüngür hüngür agladiklarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…