Ne güzel ne mutlu o anneye dr da ne pislikmis ya sanane olmazsa olmaz Rabbim ne insaar var yaAnlıyorum canım geçmiş olsun ......
Benim burdan tanıştığım gencecik bir arkadaş vardı ...erken menopozsun demiş doktor ve eşine dönüp bundan çocuğun filan olmaz senin demiş (ne doktorlar var)...arkadaşım spor ,düzenli beslenme ve hayıt tohumuna başlıyor bir süre sonra hamile kalıyor ....Bu bir mucize olmalı .....Ben 2 sene kadar önce arkadaşımın hikayesini okumuştum burdan ....2 sene sonra da ben neden kullanmayayım ki dedim ve başladım .....Umarım bir mucize de ben yaşarım preseed le beraber ....
Canım benim canım çok kıymetlidir. Acı eşiğim çok çok düşük. Ama bunda acı yok. Eşimden yardım alıyorum ben de. Hoşuma gitmiyor ama acı da yok.O koca enjektörü hazneye yerleştirmeyeceğiz değil mi ? benim ağrı eşiğim çok düşük....yine de içimi rahatlattın sağol canım
Canım inşallah bi dahaki aya olurSonra ki bat tarihim 5 haziran gözüküyor
Sürekli listeyle ilgileniyorsun çokta hoşumuza gidiyor Allah razı olsun hakkını helal et ♡
Canım benim canım çok kıymetlidir. Acı eşiğim çok çok düşük. Ama bunda acı yok. Eşimden yardım alıyorum ben de. Hoşuma gitmiyor ama acı da yok.[/QUOTE
mini87 cim senin adın hamileler listesinde geçmiyor muydu yanlış mı hatırlıyorum canım?Teşekkür ederim bu rahatlatıcı bilgiler için....
Aynen cnm heveslendirmeden erkenden geldi çok ağladım ama Allahın gücüne gitmesin için için ağladım çok üzüldüm ama napim canım kocam bütün gün beni teselli etmeye çalıştı şimdi biraz daha iyim ama birazcık :)Canım inşallah bi dahaki aya olurbu ay bende bunalimlardayim erken gelmiş bak seni bekletmemis yeni ay yeni umut
Tam size göre :)Slm kızlar. 6 aydır deniyoruz ovulasyon testi yumurtlama takibi falan yapıyorum tam gününde ilişki olmasına rağmen henüz gebe kalamadım.. Doktora gittik eşimin ileri hız ve morfolojisi düşük çıktı malesef. Preseed jelin bizim durumumuzdaki kişilere faydası oluyo mu ?
aXhi cnm bnm adet erken geldi bu sabah maalesef yine üst listeye geçmek nasip olmadı daha da aşağıya indim çok üzgünüm beni bunalımda diye de ekle
Sonra ki bat tarihim 5 haziran gözüküyor
Sürekli listeyle ilgileniyorsun çokta hoşumuza gidiyor Allah razı olsun hakkını helal et ♡
aXhi bu topiği sen mi açtın canım? 2008 den beri takip ediyorsun yaani?
ayyyy bendeee coookkkk merak ediyorummmm
Slm kızlar. 6 aydır deniyoruz ovulasyon testi yumurtlama takibi falan yapıyorum tam gününde ilişki olmasına rağmen henüz gebe kalamadım.. Doktora gittik eşimin ileri hız ve morfolojisi düşük çıktı malesef. Preseed jelin bizim durumumuzdaki kişilere faydası oluyo mu ?
Sıra | Nick | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|
98 | only_time | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
99 | zehsel | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
100 | pelinedb87 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
101 | merice35 | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
102 | elizii | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
103 | saqelenge | İlk deneme | 21/11/2015 |
104 | sedebu | İlk deneme | 23/11/2015 |
105 | funda16 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | İlk deneme | 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|
1 | firuze89 | 5. deneme | 30 Nisan (Beklemede) |
2 | umutlu20 | 1. deneme | 6 Mayıs (Beklemede) |
3 | kimyager1508 | 3. deneme | 10 Mayıs (Beklemede) |
4 | Amelie p | 2. deneme | 12 Mayıs |
5 | agresifportakal | 1. deneme | 13 Mayıs |
6 | ada_sahil | 1. deneme | 16 Mayıs |
7 | mibudi | 2. deneme | 17 Mayıs |
8 | sendenbebegimolsunesra | 3. deneme | 21 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
9 | mini87 | 2. deneme | 24 Mayıs |
10 | demir6133 | 1 deneme | 25 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
11 | bebekozlemicekiyorum | 1. deneme | 30 Mayıs |
12 | rima85 | 4. deneme | 5 Haziran |
13 | aXhi | 2. deneme | 7 Haziran |
14 | sukret | 4. deneme | Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek |
15 | emkub | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
16 | zmfaze | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
17 | mina33 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
18 | amayaa | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
19 | mavi-38 | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
20 | sirine82 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
21 | hoppacuppa | 2. deneme | Belirtilmemiş |
22 | orgfrg | 1. deneme | Belirtilmemiş |
23 | anatolya9 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
Slm kızlar. 6 aydır deniyoruz ovulasyon testi yumurtlama takibi falan yapıyorum tam gününde ilişki olmasına rağmen henüz gebe kalamadım.. Doktora gittik eşimin ileri hız ve morfolojisi düşük çıktı malesef. Preseed jelin bizim durumumuzdaki kişilere faydası oluyo mu ?
aXhi listem içine elinize sağlık canım......Tabloya bir de yaş eklemeniz mümkün mü acaba? Epey insana ışık tutar ve daha da umut olur diye düşünüyorum.Bir öneri canım ...Hem bir istatistik değeri de taşımış olur ....
Sirami kimseye kaptirmamAynen cnm heveslendirmeden erkenden geldi çok ağladım ama Allahın gücüne gitmesin için için ağladım çok üzüldüm ama napim canım kocam bütün gün beni teselli etmeye çalıştı şimdi biraz daha iyim ama birazcık :)
RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin inş ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?