- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
wwaaaooowww süper bi haberrrrrKızlar kontrolden geldim çook şükür kistim küçülmeye başlamışve bozulmalarda oluşmuş ilaca aynen devam büyük olasılıkla adete kadar tamamen kaybolur dedi adetin 3.gunu tekrar kontrol tamamen kaybolmuşsa kendi halinde hiç bir müdahale etmeden Yumoş takibi yapıcaz inşallah adetle iyice kuculur gider bi dahada ugramaz bana bu bile yetti bana ağzım kulaklarımda inşallah bebis de tez vakitte gelirde sevincim katlanır bu arada hepinizin kandili ve cumasi mübarek olsun Rabbim bu gecenin hurmetine dualarimizi kabul buyursun bu arada aynı zamanda eğitim Araştırma hastanesine gittik bartolin kistim için bin kere pişman oldum resmen moralimi bozdular koskoca hastanede bunun ameliyati yapilmiyormus sira alirsan bile 1 yıl sonraya olur dedi ki kesin biseyde diyemeyiz dedi doğum hastanesine yonlendirdiler ordada bu ameliyat icin kurul yapilip ortam olusturulacakmis 2 ayi bulur dedi tam bi sinirler devletten bi kere daha soğudum
canım başla bence. gün aşırı ilişkiyi de sakın bırakma. hadi rastgelekızlar merhabalar :)
bir şey sormak istiyorum size .....
Bugün söylemesi ayıp 20-30 cm uzunluğunda yumurta akı kıvamında akıntı geldi(seneden 1-2 kez anca denk geliyorum bu akıntıya bu yüzden pek sevinçliyim ) ovulasyon testi çift çizgi silik değil ama epey koyu fakat kontrol çizgisiyle aynı koyulukta değil ,kasıklarımda da bariz bir sancı henüz yok ....
sizce preseed i kullanmaya başlılayım mı ?
Canım naptin kirmizilar ne durumdawwaaaooowww süper bi haberrrrr
yok tatlım hala kırmızılar canımmmCanım naptin kirmizilar ne durumda
Evet okumuştum canım vallahi bebisler için prof olduk iyice yavvyok tatlım hala kırmızılar canımmmgeçen yazdığım teorimi okudun mu? eğer teorim doğru çıkarsa pztesi yada salı adet olmam lazım
Kızlar kontrolden geldim çook şükür kistim küçülmeye başlamışve bozulmalarda oluşmuş ilaca aynen devam büyük olasılıkla adete kadar tamamen kaybolur dedi adetin 3.gunu tekrar kontrol tamamen kaybolmuşsa kendi halinde hiç bir müdahale etmeden Yumoş takibi yapıcaz inşallah adetle iyice kuculur gider bi dahada ugramaz bana bu bile yetti bana ağzım kulaklarımda inşallah bebis de tez vakitte gelirde sevincim katlanır bu arada hepinizin kandili ve cumasi mübarek olsun Rabbim bu gecenin hurmetine dualarimizi kabul buyursun bu arada aynı zamanda eğitim Araştırma hastanesine gittik bartolin kistim için bin kere pişman oldum resmen moralimi bozdular koskoca hastanede bunun ameliyati yapilmiyormus sira alirsan bile 1 yıl sonraya olur dedi ki kesin biseyde diyemeyiz dedi doğum hastanesine yonlendirdiler ordada bu ameliyat icin kurul yapilip ortam olusturulacakmis 2 ayi bulur dedi tam bi sinirler devletten bi kere daha soğudum
Amin kuzum ağzın bal yesinYaşasınnnn çok sevindim hayatımmmmBebişte gelecek en kısa zamanda merak etme sen
Ne yazık ki devlet hastaneleri böyle canım. Ben ömrüm boyunca 1 ya da 2 kere gitmişimdir ve hiçbirinde çözüme ulaşamadım. Eğitim ve araştırmaya gideceksen profa gideceksin bir tek o çok ilgili oluyor. En güzeli özele gidip olacaksın tedavilerini. Biraz tuzluya geliyor ama hastane kapılarında sürünmüyorsun.
Bünyelerimizde şaştı canım hep bi bekleyis hep bi endişe inşallah tez zamanda bebişlerimize kavusuruzda rahata ererizKizlar yanlis alarm.
kirmizi arkadaslar geliyor bende yavas yavaß
Kizlar yanlis alarm.
kirmizi arkadaslar geliyor bende yavas yavaß
merhaba kızlar. bu ay ben cok rahatım ne hikmetse. her ay adetimden 1 hafta evvelden baslayan agrılarım bu ay yok. meme hassasiyeti, agrılar,şişkinlik,stres hiçbiri yok. sadece su gibi akıntım var. arada bir kasık agrım var oda cok az yani. anlamadım gitti. bu şekilde hamile kalan oldumu yaaa.. hiç belirtim yok..
Hayırlısı olsun kuzum napalım bir daha ki ay gelir inşallah bebişin
Adet geciktiği zamanlarda parçalı kanamalar oluyor diye duymuştum. Çok büyük olmaması gerekiyormuş. Seninki büyükmüydü?
Aman canım dilini ısır hiç olmasın da bebiş gelsin.İnşallah bunlar bebişin gelişine işarettir
Yok canim normal adet oldum bugun .
Bu ay da gecti.
ya kismet....bi sonraki ay musmutlu haber alalim insallah :)
ben bi sonraki adet tarihi vermicem artik canim .
gecikti baksana....
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|---|
98 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
99 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
100 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
101 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
102 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
103 | saqelenge | 30 | İlk deneme | 21/11/2015 |
104 | sedebu | 34 | İlk deneme | 23/11/2015 |
105 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | - | İlk deneme | 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | kimyager1508 | 29 | 3. deneme | 10 Mayıs (Beklemede) |
2 | ada_sahil | - | 1. deneme | 16 Mayıs |
3 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 3. deneme | 21 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
4 | mini87 | 28 | 2. deneme | 24 Mayıs |
5 | demir6133 | 27 | 1 deneme | 25 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
6 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 1. deneme | 30 Mayıs |
7 | rima85 | 29 | 4. deneme | 5 Haziran |
8 | aXhi | 27 | 2. deneme | 7 Haziran |
9 | Neseli_Hatun | 25 | 1. deneme | 8 Haziran |
10 | mibudi | 30 | 3. deneme | 10 Haziran |
11 | agresifportakal | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
12 | sukret | 22 | 4. deneme | Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek |
13 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
14 | umutlu20 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
15 | emkub | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
16 | zmfaze | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
17 | mina33 | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
18 | amayaa | - | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
19 | mavi-38 | - | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
20 | sirine82 | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
21 | hoppacuppa | 27 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
22 | orgfrg | 26 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
23 | anatolya9 | 39 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
24 | okyanus2015 | 27 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
25 | Amelie p | 32 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
Hayırlısı canim bari gecikipte umutlandirmamis bunada şükürBana kırmızı çok yakışıyooooorsekmedi vakti geldi yine yeni bat; 10 Haziran, hayırlı haberlerle gelsin inşaallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?