Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ooo super
Canim ben bunu bilmiyordum teşekkür ederim iyi ki varsin

Bana kırmızı çok yakışıyooooor sekmedi vakti geldi yine yeni bat; 10 Haziran, hayırlı haberlerle gelsin inşaallah ...

I ıhhh! Bence sana yakışır kırmızılar değil.

Maşallah canım yaaa cidden sektirmemiş. İyi yanından bakmak gerekirse bekletip meraklandırmamış. Önümüzdeki ay güzel haberler verirsin inşallahhhhhh

Biraz daha böyle devam ederse listeden vazgeçeceğim zaten

Hayıta başlamadan önce düzensizmiydi reglin? Bende başlayayım dedim bir ara ama midem artık çorba oldu. Önceliği Inofoliğe verdim. O bitince de olmadı Hayıt'ı denerim

Evet canim haklisin 3 ay önce benim bu jeli alisimda 1 ayda 4 hamis haberi aldiydik simdi hepimiz bekleyise girdik haberi ilk vereni kucaklayasim var benim de

Oyle valla aXhi cim. Bu ay bizim aletlerde bi tuhafliklar oldu
Hayirara işaret olsun
Bu yaz musmutlu geçsin :)

Evet inanmak gerek. Ben bu ay umutlu değilim eşim ovulasyon döneminde şehir dışına gitti. Artık Haziran da sıkı çalışacaz.

Kıslar ya size bisi danismak istiyorum. benim ovusyon dönemimde akintilarim cok pis kokuyor kendimden tiksiniyorum o derece simdi adetim yaklaştı yani ovusyon günü mü geçeli cok oldu ama dün kasıklarım ağırdı biraz ve fena koku var sizce neden sizdede oluyormu

merhaba kızlar benim adetlerim hiç şaşmazdı ama bu ay preeseed kullandım.bu ay adetim 2 gün geçti ve hiç bir belirti yok preeseed kullananlarda gecikme oluyormu

Düzensiz denilemez aslında canım, 1-2 önce ya da sonra geldiği zamanlar oluyor geçen ay 1 gün gecikme olmuştu ama bu ay gece saat 12'de bütün büyü bozuldu ...

merhaba kızlar benim adetlerim hiç şaşmazdı ama bu ay preeseed kullandım.bu ay adetim 2 gün geçti ve hiç bir belirti yok preeseed kullananlarda gecikme oluyormu

Gecikmeleri preesed'e hiç bağlamadık canım, mevsim geçişlerinin etkisi olabilir gibi iyimser bi tutumumuz var topic olarak kesin belirti olacak diye bir durum da yok esasen, her bünye farklı olduğu gibi verdiği alarmlar da farklı olabiliyor bi test yapıversen de çift çizgiye olan hasretimizi gidersen hiç fena olmaz canım ...

İltihap mı var acaba canım, umumi tuvalet kullanma zorunluluğum olduğu bi dönemde ben de aynı durumu yaşamıştım çok dikkatli olmak gerekiyor hanımların bünyesi pek hassas, soğan kürü yapıyor muydun?

Evet canim soğan kürü yaptim iltihabım yoktu ama bilemiyorum ki enterasan sizde koku olmuyormu doktora bi sorsam iyi olacak

bugün adet günüm normalde dün gelmesi lazımdı ama bugün oldu hala gelen giden yok. az önce sarımsı yeşilimsi gibi bir akıntım oldu 1 damla. adet olcakmışım gibi geliyor ama ne bilim hayırlısı artık

Gelmesinnnnnnn gelmesinnnnnnnnn Onun yerine gebelik testlerinde çift çizgiler gelsinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…