- 23 Şubat 2015
- 129
- 122
- 33
Canim ben bunu bilmiyordum teşekkür ederim iyi ki varsinOlsun hayatım hepimizinki gecikiyor. Hele ki bu ay gecikmeyenimiz kalmadı neredeyse. Sen canını sıkma, moralini yüksek tut yeter. İstediğin zaman söylersin güncellerim listeyi
Koyuyorum tatlım. 1. sayfadan da bakabilirsiniz bu arada son sayfalarda yoksa. Oradakini devamlı güncelliyorum
Bana kırmızı çok yakışıyooooorsekmedi vakti geldi yine yeni bat; 10 Haziran, hayırlı haberlerle gelsin inşaallah ...
sendenbebegimolsunesra ve aXhi 'cim, inşaallah artık güzel haber veren arkadaşlar olur, liste düzenlendiğinden beri hep kırmızıları görüyoruz demoralize olmamak elde değil ... Hayıt hapı hormonları düzenlemek konusunda oldukça etkili, bu düzenli durumu ona bağlıyorum ...
Evet canim haklisin 3 ay önce benim bu jeli alisimda 1 ayda 4 hamis haberi aldiydiksendenbebegimolsunesra ve aXhi 'cim, inşaallah artık güzel haber veren arkadaşlar olur, liste düzenlendiğinden beri hep kırmızıları görüyoruz demoralize olmamak elde değil ... Hayıt hapı hormonları düzenlemek konusunda oldukça etkili, bu düzenli durumu ona bağlıyorum ...
Hayırlısı olsun kuzum napalım bir daha ki ay gelir inşallah bebişin
Adet geciktiği zamanlarda parçalı kanamalar oluyor diye duymuştum. Çok büyük olmaması gerekiyormuş. Seninki büyükmüydü?
Aman canım dilini ısır hiç olmasın da bebiş gelsin.İnşallah bunlar bebişin gelişine işarettir
Evet inanmak gerek. Ben bu ay umutlu değilim eşim ovulasyon döneminde şehir dışına gitti.Bunuda denedim hatta aynı günde herşeyi değerlendirdim ssonuç kırmızılar geldi gitti bile ama nedense bu ay çok umutluyum kırmızılar gitti umutla başladım bu aya galiba bu ay olcak inanıyorum
önce inanmak gerek dimi
Biraz daha böyle devam ederse listeden vazgeçeceğim zaten
Hayıta başlamadan önce düzensizmiydi reglin? Bende başlayayım dedim bir ara ama midem artık çorba oldu. Önceliği Inofoliğe verdim. O bitince de olmadı Hayıt'ı denerim
merhaba kızlar benim adetlerim hiç şaşmazdı ama bu ay preeseed kullandım.bu ay adetim 2 gün geçti ve hiç bir belirti yok preeseed kullananlarda gecikme oluyormu
Kıslar ya size bisi danismak istiyorum. benim ovusyon dönemimde akintilarim cok pis kokuyor kendimden tiksiniyorum o derece simdi adetim yaklaştı yani ovusyon günü mü geçeli cok oldu ama dün kasıklarım ağırdı biraz ve fena koku var sizce neden sizdede oluyormu
Evet canim soğan kürü yaptim iltihabım yoktu ama bilemiyorum ki enterasan sizde koku olmuyormu doktora bi sorsam iyi olacakİltihap mı var acaba canım, umumi tuvalet kullanma zorunluluğum olduğu bi dönemde ben de aynı durumu yaşamıştım çok dikkatli olmak gerekiyor hanımların bünyesi pek hassas, soğan kürü yapıyor muydun?
Mantar olabilir canım. Kaşıntı oluyor mu? Hemen bir doktora görün bence.Evet canim soğan kürü yaptim iltihabım yoktu ama bilemiyorum ki enterasan sizde koku olmuyormu doktora bi sorsam iyi olacak
Olmuyor canim zaten adetimin 3.gunu doktora gidicem soylerim artıkMantar olabilir canım. Kaşıntı oluyor mu? Hemen bir doktora görün bence.
Hayırlısı olsun kuzum napalım bir daha ki ay gelir inşallah bebişin
Adet geciktiği zamanlarda parçalı kanamalar oluyor diye duymuştum. Çok büyük olmaması gerekiyormuş. Seninki büyükmüydü?
Aman canım dilini ısır hiç olmasın da bebiş gelsin.İnşallah bunlar bebişin gelişine işarettir
bugün adet günüm normalde dün gelmesi lazımdı ama bugün oldu hala gelen giden yok. az önce sarımsı yeşilimsi gibi bir akıntım oldu 1 damla. adet olcakmışım gibi geliyor ama ne bilim hayırlısı artık
günaydınnnlarrrr herkese musmutlu bir hafta dilerimmmmGünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?