Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar yaa kanda baktirdim bugün 0.100 cikti yani negatif ama evde yaptigim test su sekilde. Göğüskerim catlicak.
evde yaptigim teste bakmaktan şaşi oldum.
bu nedir sizce?

Kızlar mrb hayırlı kandiller
ben ggden ovulasyon testi bakıyorum da ovula bide lapoquik markalar uygun geldi bana hangisi alayım kullanan var mı

Sana da hayirli kandiller canim.
ben bikac kere laboquick kullanmistim.
cift cizgi gordugum de oldu gormedigim de ama ben sdc birkac kez kullandim ve ovu gunlerimi tahmini belirlemistim.
baska marka kullanmadigimdan karsilastirma yapamayacagim.
ama bence fena degil.

Canım bende gördüm sanki ikinci çizgiyi. Test mi bozuk acaba

Ya bilemedim valla.
ilk defa boyle hayalet mayalet bi cizgi gordum. Kursagimda kaldi.
once kan testi yaptirdim bugun. Eve geldim az once netten onun sonucunu ogrendim. 0.100 cikmis
sonra sabah bu sabah ilk idrarla yaptigim testi atmamistim ona bi baktim boyle ufaaaaaak siliiiiik bisiVar.
testte yanlislik var heralde.
ya ama var ya sen de yasadin bu ay bilirsin ne garip bir his di mi.
kalbim atsam mi atmasam mi dedi :)
Kafam çorba

Aynen öyle kuzum. Tam sevinmeye başlıyorsun, kan testini alınca yine hüsran Tüm yaptığım testlerde silik bir ikinci çizgi görmeme rağmen sonu kırmızıyla bitti ne yazık ki.

Hemde çok karışıyor insanın kafası ama at bence tutma elinde :) Hem daha 3 gün geçmiş bakarsın gelmez kırmızılar da değerin yükselir. Belli mi olur. Bence kırmızıları görene kadar hala umut var

Kimyasal gebelik denrn şey mi acaba bu?
Senin tam kaç gun gecikmisti canim? Bir de ikinci cizgiler hep ayni siliklikte miydi?
Hakkimizda hayirlisi bakalim.
Rabbim dualarimizi hayirlisiyla kabul eyledin...

Kimyasal gebelik denrn şey mi acaba bu?
Senin tam kaç gun gecikmisti canim? Bir de ikinci cizgiler hep ayni siliklikte miydi?
Hakkimizda hayirlisi bakalim.
Rabbim dualarimizi hayirlisiyla kabul eyledin...

Bilmiyorum ki hiç canım, olabilir de. 8 gün gecikmişti döngüme göre. En son yaptığım test daha netti bir öncekinden ama yine olmadı. Artık takmıyorum ama gecikmeleri. Bir yerde okumuştum gecikmeler başladıktan sonra genelde 2-3 ay içerisinde hamile kalıyormuşsun.

Amin canımmmmm

L
Kızlar mrb hayırlı kandiller
ben ggden ovulasyon testi bakıyorum da ovula bide lapoquik markalar uygun geldi bana hangisi alayım kullanan var mı
Laboquick marka kullanıyorum canım ben memnunum ama başka markaları hiç denemedim

Kizlar yaa kanda baktirdim bugün 0.100 cikti yani negatif ama evde yaptigim test su sekilde. Göğüskerim catlicak.
evde yaptigim teste bakmaktan şaşi oldum.
bu nedir sizce?Eki Görüntüle 1528346
Canım muhtemelen test bozuktur adetin 3 gün geçti kanda az da olsa bişey çıkardı canım sen yine bekle inşallah yoksada bi an önce gelsin böyle arada kalıp beklemek daha zor hakkinda hayırlısı canım bide bu testlerde ilk 5 dk. Önemli sonrası geçersiz canım

Kızlar kontrolden geldim çook şükür kistim küçülmeye başlamış ve bozulmalarda oluşmuş ilaca aynen devam büyük olasılıkla adete kadar tamamen kaybolur dedi adetin 3.gunu tekrar kontrol tamamen kaybolmuşsa kendi halinde hiç bir müdahale etmeden Yumoş takibi yapıcaz inşallah adetle iyice kuculur gider bi dahada ugramaz bana bu bile yetti bana ağzım kulaklarımda inşallah bebis de tez vakitte gelirde sevincim katlanır bu arada hepinizin kandili ve cumasi mübarek olsun Rabbim bu gecenin hurmetine dualarimizi kabul buyursun bu arada aynı zamanda eğitim Araştırma hastanesine gittik bartolin kistim için bin kere pişman oldum resmen moralimi bozdular koskoca hastanede bunun ameliyati yapilmiyormus sira alirsan bile 1 yıl sonraya olur dedi ki kesin biseyde diyemeyiz dedi doğum hastanesine yonlendirdiler ordada bu ameliyat icin kurul yapilip ortam olusturulacakmis 2 ayi bulur dedi tam bi sinirler devletten bi kere daha soğudum

Yihuuuu bu super haber inşallah hic kalmaz kistiiin cok sevdim canim hemencikte hamile kalırsın inşallah hemide ikiz

kızlar merhabalar :)
bir şey sormak istiyorum size .....
Bugün söylemesi ayıp 20-30 cm uzunluğunda yumurta akı kıvamında akıntı geldi (seneden 1-2 kez anca denk geliyorum bu akıntıya bu yüzden pek sevinçliyim ) ovulasyon testi çift çizgi silik değil ama epey koyu fakat kontrol çizgisiyle aynı koyulukta değil ,kasıklarımda da bariz bir sancı henüz yok ....
sizce preseed i kullanmaya başlılayım mı ?

geçmiş olsun canım yeni yumurtalarının kistli halinden sonra dönüşü muhteşem olur inşallah

Aminnnn... bence kullanmaya başla derim sumuksu akinti ovulasyon belirtisi canım benim
bu gece şehirler arası yolculuğa çıkıyoruz .sonraki gece otelde kalacaaz nasıl olacak otel odasında yan odada da arkadaşlar olacak .....kafam karışttı bu gece çalışsam mı ,erken mi olur ??
ya bu ovulasyonu kestirmek te zor ,mukus akıntısından 1-4 gün içinde ovulasyon oluyooor ....
bu günü atladıktan sonra ard arda 3 günü mü değerlendirsemm kızlarrrr ???

Oyle de ya

Canim ardarda yapip hamile kalan da var gun asiri yapin sperm kalitesi dusmesin diyen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…