- 15 Ocak 2015
- 168
- 46
- 18
- 41
ben lapoquik kullanıyorum cnm çok uygun 30 adet aldım yanında gebelik testi vardı 5 tane 29,90 dı kullanıyorum hala memnunum yaniiKızlar mrb hayırlı kandiller
ben ggden ovulasyon testi bakıyorum da ovula bide lapoquik markalar uygun geldi bana hangisi alayım kullanan var mı
Kizlar yaa kanda baktirdim bugün 0.100 cikti yani negatif ama evde yaptigim test su sekilde. Göğüskerim catlicak.
evde yaptigim teste bakmaktan şaşi oldum.
bu nedir sizce?Eki Görüntüle 1528346
Kızlar mrb hayırlı kandiller
ben ggden ovulasyon testi bakıyorum da ovula bide lapoquik markalar uygun geldi bana hangisi alayım kullanan var mı
Canım bende gördüm sanki ikinci çizgiyi. Test mi bozuk acaba
Ya bilemedim valla.
ilk defa boyle hayalet mayalet bi cizgi gordum. Kursagimda kaldi.
once kan testi yaptirdim bugun. Eve geldim az once netten onun sonucunu ogrendim. 0.100 cikmis
sonra sabah bu sabah ilk idrarla yaptigim testi atmamistim ona bi baktim boyle ufaaaaaak siliiiiik bisiVar.
testte yanlislik var heralde.
ya ama var ya sen de yasadin bu ay bilirsin ne garip bir his di mi.
kalbim atsam mi atmasam mi dedi :)
Kafam çorba
Aynen öyle kuzum. Tam sevinmeye başlıyorsun, kan testini alınca yine hüsranTüm yaptığım testlerde silik bir ikinci çizgi görmeme rağmen sonu kırmızıyla bitti ne yazık ki.
Hemde çok karışıyor insanın kafası ama at bence tutma elinde :) Hem daha 3 gün geçmiş bakarsın gelmez kırmızılar da değerin yükselir. Belli mi olur. Bence kırmızıları görene kadar hala umut var
Kimyasal gebelik denrn şey mi acaba bu?
Senin tam kaç gun gecikmisti canim? Bir de ikinci cizgiler hep ayni siliklikte miydi?
Hakkimizda hayirlisi bakalim.
Rabbim dualarimizi hayirlisiyla kabul eyledin...
Canim testlere göre evet yaklasmisin bi iki güne olur şu aralar çalışmaları sıkı devam ettir canımBugün adetimin 16.günü kizlar bugünkü ovu testim bu şekilde sizce yaklasmismiyim yumurtlamaya
Canim testlere göre evet yaklasmisin bi iki güne olur şu aralar çalışmaları sıkı devam ettir canım
Laboquick marka kullanıyorum canım ben memnunum ama başka markaları hiç denemedimKızlar mrb hayırlı kandiller
Canım muhtemelen test bozuktur adetin 3 gün geçti kanda az da olsa bişey çıkardı canımKizlar yaa kanda baktirdim bugün 0.100 cikti yani negatif ama evde yaptigim test su sekilde. Göğüskerim catlicak.
evde yaptigim teste bakmaktan şaşi oldum.
bu nedir sizce?Eki Görüntüle 1528346
Yihuuuu bu super haber inşallah hic kalmaz kistiiin cok sevdim canim hemencikte hamile kalırsın inşallah hemide ikizKızlar kontrolden geldim çook şükür kistim küçülmeye başlamışve bozulmalarda oluşmuş ilaca aynen devam büyük olasılıkla adete kadar tamamen kaybolur dedi adetin 3.gunu tekrar kontrol tamamen kaybolmuşsa kendi halinde hiç bir müdahale etmeden Yumoş takibi yapıcaz inşallah adetle iyice kuculur gider bi dahada ugramaz bana bu bile yetti bana ağzım kulaklarımda inşallah bebis de tez vakitte gelirde sevincim katlanır bu arada hepinizin kandili ve cumasi mübarek olsun Rabbim bu gecenin hurmetine dualarimizi kabul buyursun bu arada aynı zamanda eğitim Araştırma hastanesine gittik bartolin kistim için bin kere pişman oldum resmen moralimi bozdular koskoca hastanede bunun ameliyati yapilmiyormus sira alirsan bile 1 yıl sonraya olur dedi ki kesin biseyde diyemeyiz dedi doğum hastanesine yonlendirdiler ordada bu ameliyat icin kurul yapilip ortam olusturulacakmis 2 ayi bulur dedi tam bi sinirler devletten bi kere daha soğudum
geçmiş olsun canım yeni yumurtalarının kistli halinden sonra dönüşü muhteşem olur inşallahKızlar kontrolden geldim çook şükür kistim küçülmeye başlamışve bozulmalarda oluşmuş ilaca aynen devam büyük olasılıkla adete kadar tamamen kaybolur dedi adetin 3.gunu tekrar kontrol tamamen kaybolmuşsa kendi halinde hiç bir müdahale etmeden Yumoş takibi yapıcaz inşallah adetle iyice kuculur gider bi dahada ugramaz bana bu bile yetti bana ağzım kulaklarımda inşallah bebis de tez vakitte gelirde sevincim katlanır bu arada hepinizin kandili ve cumasi mübarek olsun Rabbim bu gecenin hurmetine dualarimizi kabul buyursun bu arada aynı zamanda eğitim Araştırma hastanesine gittik bartolin kistim için bin kere pişman oldum resmen moralimi bozdular koskoca hastanede bunun ameliyati yapilmiyormus sira alirsan bile 1 yıl sonraya olur dedi ki kesin biseyde diyemeyiz dedi doğum hastanesine yonlendirdiler ordada bu ameliyat icin kurul yapilip ortam olusturulacakmis 2 ayi bulur dedi tam bi sinirler devletten bi kere daha soğudum
Aminnnnnnnnn inşallah canımYihuuuu bu super haber inşallah hic kalmaz kistiiin cok sevdim canim hemencikte hamile kalırsın inşallah hemide ikiz
Aminnnn... bence kullanmaya başla derim sumuksu akinti ovulasyon belirtisi canım benimgeçmiş olsun canım yeni yumurtalarının kistli halinden sonra dönüşü muhteşem olur inşallah
bu gece şehirler arası yolculuğa çıkıyoruz .sonraki gece otelde kalacaaz nasıl olacakAminnnn... bence kullanmaya başla derim sumuksu akinti ovulasyon belirtisi canım benim
bu gece şehirler arası yolculuğa çıkıyoruz .sonraki gece otelde kalacaaz nasıl olacakotel odasında yan odada da arkadaşlar olacak .....kafam karışttı bu gece çalışsam mı ,erken mi olur ??
ya bu ovulasyonu kestirmek te zor ,mukus akıntısından 1-4 gün içinde ovulasyon oluyooor ....
bu günü atladıktan sonra ard arda 3 günü mü değerlendirsemm kızlarrrr ???
bu gece şehirler arası yolculuğa çıkıyoruz .sonraki gece otelde kalacaaz nasıl olacakotel odasında yan odada da arkadaşlar olacak .....kafam karışttı bu gece çalışsam mı ,erken mi olur ??
ya bu ovulasyonu kestirmek te zor ,mukus akıntısından 1-4 gün içinde ovulasyon oluyooor ....
bu günü atladıktan sonra ard arda 3 günü mü değerlendirsemm kızlarrrr ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?