olabilir canım. çünkü pco var. ben adaçayı hayıt falan içmiştim. onun için birden fazla yumoş çatlatmış olabilir. hatta benim 9. gün bile neredeyse çizgiler eşitti. sonra silikleşip sonra 17. gün yine koyulaşmıştı. sonra da 25-26. gün yine kopkoyuydu
evet gitti gidiyordan aldım.......... kutuda mat sanki 3. sınıf kağıttan yapılmış gibi....farklı siteden veya aynı siteden alan arkadaşlar sizin ürün üzerinde (tüp üzerinde) skt yazıyor mu?
sağol canım ben de dikkatli bakınca gördüm skt tüpün üzerinde ...Yazıyor canım. Tüpün en altındaki birleşme noktasında. Tırtıklı yerde...
Canım herşeyi hatmettim drlarima sordum ama tecrübe eden birinden duymak istiyorum çalışıyorum ameliyat olursam ne gibi etkiler ne kadar süre iyce öğrenmek istiyorumsen nasılsın kirmizilar ne alemde canim
offf ya ne yapıcaz biz böyle yaaaaaGelen giden yok canim hala ama test yaptim bugun yine tek cizgi.
gecikmezdi boyle anlamadim. Bakalim hayirlisi... hepimiz icin :)
offf ya ne yapıcaz biz böyle yaaaaabenimde 4 gün oldu gecikeli ve testler negatifff
Biz de ilk öğrendiğimizde şok olmuştuk. Bir yıl oldu değerlerde çok fazla bi düzelme yok. Şimdi daha çok canımı sıkıyorum. İnşallah bizlere de anne olmak nasip olur.Kıyamam canm yaa bende ilk öğrendiğm günler çok üzülüyodum ama artk buna alştm. Sıkma canını inşallah bizde bir gün anne olacağız. Normal yolla biraz daha deneriz deneriz baktık olmaadı hopppp tüp bebekYukarıda yazmştm canm neler kullandığımızı.
Kan testi yaptırsaydın canım. İnşallah pozitifi görürsün kısa zamandaAynen canim benimde 3.günüm ve test yaptim negatif...
niye bu ay boyle ayarlari bozduk yahu
Ben de film çektirmeyi düşünüyorum canım. Aklımızda soru işaretleri kalmaz en azından.Çok sağol cnm bugün çok düşündüm vitamin kullanıyorum hayıt otu suyu içiyorum jelde var bu ayda denicem eşim teste gitmeden günüm geliyor kırmızıyı görürsem yine filmi çektircem artık beklemicem ama şimdilik erteledim :/
Kan testi yaptırsaydın canım. İnşallah pozitifi görürsün kısa zamanda
Bunuda denedim hatta aynı günde herşeyi değerlendirdim ssonuç kırmızılar geldi gitti bile ama nedense bu ay çok umutluyum kırmızılar gitti umutla başladım bu aya galiba bu ay olcak inanıyorumBayanın biri şöyle yazmış :
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....
hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi
EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....
TATİLDE DENEDİK...
TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....
SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...
Arkadaşlar bunu denesek mi?
Bunuda denedim hatta aynı günde herşeyi değerlendirdim ssonuç kırmızılar geldi gitti bile ama nedense bu ay çok umutluyum kırmızılar gitti umutla başladım bu aya galiba bu ay olcak inanıyorum
önce inanmak gerek dimi
Umudum sensin seninle konuşmak bana çok iyi geliyor bu ay bomba gibi hazırım cnm bnm SAYENDE ♡♡♡♡fıstığım...aynen.once inanmak gerek
bende pco var cnm bir bilsem zaten o yuzden ilk kez ovu testi kullandım bu ay acaba gerçekten yumurtluyormuyum diye inşallah işe yararSelam tatlim. Daha ovuya 2-3 gun var gibi duruyor. Adet periyodun kaç gün?
günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?