Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam canım. e2 hormonu östrojen yani kadınlık doğurganlık hormonudur. senin ki biraz düşük gibi geldi. min. 30 gibi olması gerekli diye biliyorum. lh hormonun değeri iyi canım. fsh hormonuna baktılar mı? hayırdrı doktordan niye kusacak gibi çıktın?

kızlar gübaydınn, ben adet oldum en sonunda. teorim doğru çıktı. tahmin ettiğim yumurtalamadan, yani adete 1 hafta kala olmuş oluyor, tam 14 gün sonra adet oldum. bu ay geç yumurtladım. bu ay ovu testi kullanmıcam. klasik 2-3 günde bir ilişki ve presseed ile devam edicem. yoksa ovu oldu diye çalışmaları bırakıyoruz

Merhaba ya ben 28gunde bir adet oluyorum. Dün adet günümdu ama henuz adet olmadım. Ama karnimin ağrısı devam ediyor. Hic gecikmezdi hep 2gun erken gelirdi. Ama hala olmadım. Test yapmaya korkuyorum bende

Merhaba ya ben 28gunde bir adet oluyorum. Dün adet günümdu ama henuz adet olmadım. Ama karnimin ağrısı devam ediyor. Hic gecikmezdi hep 2gun erken gelirdi. Ama hala olmadım. Test yapmaya korkuyorum bende
canım hiç yapmadın mı şimdiye kadar? ayyyy yapmadıysan yapsana bugünnnn çok merak ettimmm

günaydın tatlımm, benim kırmızılar geldi en sonunda benim yeni bat tarihimi 20 Haziran yazabilirsin. tabi normal adet döngüme göre

canım hiç yapmadın mı şimdiye kadar? ayyyy yapmadıysan yapsana bugünnnn çok merak ettimmm

Canım az önce yaptım erken gebelik testi. Silik çizgi belirdi 2-3dk içerisinde. Ve hemen kan verdim 0.100 çıktı. Anlamadım gitti. Ve hala adet olmadım.

Canım az önce yaptım erken gebelik testi. Silik çizgi belirdi 2-3dk içerisinde. Ve hemen kan verdim 0.100 çıktı. Anlamadım gitti. Ve hala adet olmadım.
canım yaaa keşke erken gebelik yapmasaydın da normal test yapsaydın. çünkü erken gebelik testleri yanlış pozitif sonucu çok veriyormuş. bunun için üzülen çok kişi oldu

Hava sicakti, sabah 9.30 dan beri hastanedeydim ve doktorla iyi bir frekans yakaliyamamistik
Kusma hissi bunlardandi canim :))))
Heeeeeeerşeyin bebislerin de hayirlisini ve saglisini versin Allahim heeeeeerkeslere gonulden dileyenlere.

canım yaaa keşke erken gebelik yapmasaydın da normal test yapsaydın. çünkü erken gebelik testleri yanlış pozitif sonucu çok veriyormuş. bunun için üzülen çok kişi oldu

Mesela ben

Bu arada hayırlısı kuzum. Ben senden çok umutluydum bu ay ama olmadı Ekliyorum yeni BAT'ını.

Benimde öyle olmuştu hayatım ama sonra kırmızıları gördüm. Acaba hepimiz kimyasal gebelik mi yaşadık bu ay? Herkes gecikti, silikte olsa çift çizgiyi gördü sonra da kırmızıları

İnşallah senin değerin sonradan yükselir

valla canım ben ilk kez test yaptım. kan testide oyle. ama bin pişman oldum ya. idrarda pozitif kanda negatif olabileceği aklıma gelmezdi. şok oldum. yükseliceğini düşünmüyorum. adet gecikmesinin 2.günü.kan yanlış değer vermez.bu saatten sonrada yükselmez

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelenge30İlk deneme21/11/2015
104sedebu34İlk deneme23/11/2015
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr84312. deneme29/11/2015
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
112kankamanka-İlk deneme29/12/2015
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
[/TH] [TH]

[/th]
[TH]

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1ada_sahil-1. deneme16 Mayıs
2sendenbebegimolsunesra263. deneme21 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
3mini87 282. deneme24 Mayıs
4demir6133271 deneme25 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
5bebekozlemicekiyorum301. deneme30 Mayıs
6daisy3406311. deneme31 Mayıs
7rima85294. deneme5 Haziran
8aXhi272. deneme7 Haziran
9Neseli_Hatun251. deneme8 Haziran
10mibudi303. deneme10 Haziran
11umutlu20-2. deneme10 Haziran
12kimyager1508294. deneme20 Haziran
13agresifportakal-1. denemeBelirtilmemiş
14sukret224. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek
15firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek
16emkub27BelirtilmemişBelirtilmemiş
17zmfaze-BelirtilmemişBelirtilmemiş
18mina33-3. denemeBelirtilmemiş
19amayaa-1. DenemeBelirtilmemiş
20mavi-38-3. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
21sirine82 -BelirtilmemişBelirtilmemiş
22hoppacuppa272. denemeBelirtilmemiş
23orgfrg261. denemeBelirtilmemiş
24anatolya9 391. denemeBelirtilmemiş
25okyanus2015 271. denemeBelirtilmemiş
26Amelie p323. denemeBelirtilmemiş
]

[/td]
[/th]

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

Kaçıncı gün yumurtlamıştın peki?

Doğru söylüyorsun ama gecikmesinin 10. gününden sonra değerleri yükselenler var. Geç döllenme olmuşsa yaşanabiliyor böyle şeyler. Bizde yanılmadı kan testi ama bir umut işte.

canım bu ay tatildeydik. ne yumurtlama ne başka bişey bilmiyorum. gün aşırı bazen hergün istediğimiz gibi ilişki yaşadık vede kafamız okadar rahattı ki. hiçbişey umrumuzda değildi. adet günüme kadarda rahattım. halen adet olmadım ve olcakmısım gibide değil olsamda rahatlasam

Kızlar merhaba........

ovulasyon regliden geriye doğru 14 gün öncedir.
Bunun sağlamasını yapmaya çalıştım.Ancak hesap tutmuyor.
Çift çizginin en koyu ve en son çıktığı gün (en koyu çift çizgi günü ovulasyon günü değil elbette ,bundan sonraki 48 saat içinde yumurta çatlıyor yani ovulasyon oluyor.......buraya kadar tamam )
Ancak geriye doğru saydığımda artık 2 gün çıkıyor ...Ne demek istiyorum .....En koyu çift çizgi gördüğüm güne 2 gün ekliyorum ve üstüne 14 gün regli günüme kavuşamıyorum yine de 2 gün daha eklemem gerek o zaman ...
Ya ovulasyon kiti en son en koyu çift çizgi gösterdikten 4 gün sonra yumurtladım ya da kadınların regliden 14 gün önce yumurtadığı bir efsaneden ibaret . (sağlıkçılar böyle diyor ama )anlamadım gitti?

Siz de bir hesaplar mısınız kendi regli tarihinizden 14 gün öncesine giderek ovulasyon kiti ile uyuşup uyuşmadığını (yaklaşık olarak) ....
Uzattım kusura bakmayın

Canım benim ki hep yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyorum bence efsane değil ama öncesinde regl tarihine göre uzayıp kisalabilir yumurtlama zamanin

evet canım haklısın ovulasyon günü her regli döneminde sabit değil ,ama benim hesap neden tutmuyor ...
acaba çift mi yumurtluyorum ? belki de bundandır ...bir iki kez spontan olarak çift yumurtladığıma denk gelmiştim ultrasonda)

Maşallah ne güzel keşke bende çift yumurtlayip ikiz olsa bi kerede çıksa aradan şaka bi yana olabilir doğru düşünüyorsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…