Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu ay ilk kez bende demedim preseedi pek umudum yok ama gezinirken nette bu jelle hamile kalanların çoğunda iki uç aylıkken kalp atışı duruyormuş ne dersiniz endiseliyim

Merhaba kizlar ben de bu ay preseed JEL düşünüyorum gg dan sipariş versem kacgunde geliyor acaba.olumlu etkisini gördünüz mu bilgilendirirseniz sevinirim

Tatlim beni de eklermisin bu ay ilk kez kullanicam bat 14 haziran

Selam kızlar, bende ikinci kez bu ay preseed kullanacağım ilk kullandığımda hamile kaldım ama kimyasal oldu.. preseed den mi diye kimyasal oldu diye korktum ama dayanamadım bu ay yine kullanacağım bat 7 haziran

Kızlar bu ay ilk kez bende demedim preseedi pek umudum yok ama gezinirken nette bu jelle hamile kalanların çoğunda iki uç aylıkken kalp atışı duruyormuş ne dersiniz endiseliyim
bence bu bir tesadüf...aynı durum normal gebelikte de ortaya çıkabilir....kromozom anomalisi olabilir yumurta ve spermde ayrıca anne adayında kan pıhtılaşma sorunu olabiliyor ....bunlar düşüğün en önemli nedenleri.... bu ürünün doğrudan düşüğe sebep olabileceğini sanmıyorum canım ......inşallah güzel haberler alırsın.....

Selam kızlar, bende ikinci kez bu ay preseed kullanacağım ilk kullandığımda hamile kaldım ama kimyasal oldu.. preseed den mi diye kimyasal oldu diye korktum ama dayanamadım bu ay yine kullanacağım bat 7 haziran
Geçmiş olsun canım........ Ne güzel gebe kalabilmişsin....Ovulasyon kiti kullanmış mıydın beraberinde?

Geçmiş olsun canım........ Ne güzel gebe kalabilmişsin....Ovulasyon kiti kullanmış mıydın beraberinde?
Teşekkürler canım, hamile kaldığım ay yum takibi yaptırıyordum ama tesadüfen erken catlamisti.. Ovulasyon kiti kullandığım aylarda hamile kalmadim hiç bu ay yine yumurta takibine başladık Dr la bakalım hayırlısı

Senin teoriye göre benim de erken olmam lazım erken yumurtlama oldu. Yumurtlama sonrası bizde bırakıyoruz çalışmaları. Takip etmeyelim bundan sonra.

Senin teoriye göre benim de erken olmam lazım erken yumurtlama oldu. Yumurtlama sonrası bizde bırakıyoruz çalışmaları. Takip etmeyelim bundan sonra.
yok canım yaaa ben bıraktım artık ovu testini beni daha çok strese sokuyor. bu ay sadece hayıt içicem (hormonları dengelediği için) onun dışında 2-3 güne bir ilişki ve 16-17. günden itibarende jeli kullanmaya başlayacağım.

Hayırlı olsun canim sen nasil hamile kaldin peki
Canim hamile kalana kadar insan hamileliği takıntı bir hırs haline getiriyor. Şahsen bende öyle oldu çok hırslı bi insanımdir nasıl olmaz benim, ben nasıl yapamıyorum deyim yerindeyse Survivor merve gibi deliriyodum onun kadar kötü olmasamda herseyi yaptırdım hsg Sperm testi smear testi soğan kuru incir kuru bal tarçın corekotu.preseed jel her ay yumurta takibi klomen aylar böyle geçti. Bende tabi sinir stres üzüntü hersey cogaldi bütünün arkadaşlarım hiç doktora bile gitmediği halde bi kaç ayda patir patir hamile kaldı bazı komsularim (menepoza yakin) hamile kaldılar. .. ben artık olmicak diyodum ama aklımdan da çıkmıyordu. Amerikan hastanesinde Acıbadem de annemin doktor arkadaşları var bazen bize gelirler o sırada ben yaptirdigimiz testleri verdim onlarda hastanede kadın hastalıkları bölümü doktorlarına gösterdiler. Bana sadece femera diye bi ilaç verdiler klomen gibi onu kullandım evde Ovi. Kiti vardı bi tane onu yapıp ayda ev fazla 2 2 3 kere ilişkiyle kaldım. Şükürler olsun kiiiiii kızım olcak gibi tam belli değil

Sana sonuna kadar katılıyorum ben bebek düşünmeye başladığımin 3. Ayında ablam hamile kaldı sonra en yakın arkadaşım sonra diğer benden önce evlenen ler hepsi patir patir hamile kaldılar ama ben senin kadar şeyler yaptirmadim sadece aşılama spermiyogram ovulasyon derken bıktım sıkıldım ve bıraktım şuanda o kadar rahatım ki gelirse süpriz olur gelmezse normal olur modundayim inşallah herseyin bir vakti zamani var zamanı gelince olacak hersey biz de o zamanı bekliyoruz...İnşallah bebeğini sağlıcakla kucağına aldığın ve büyüdüğünu de görürsün

Sağol tatlım allah sanada çift çizgi görmeyi nasip etsin. Güzel duygular bunlar

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelenge30İlk deneme21/11/2015
104sedebu34İlk deneme23/11/2015
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr84312. deneme29/11/2015
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
112kankamanka-İlk deneme29/12/2015
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
[/TH] [TH]

[/th]
[TH]

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1ada_sahil-1. deneme16 Mayıs (Beklemede)
2sendenbebegimolsunesra263. deneme21 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
3mini87 282. deneme24 Mayıs
4demir6133271 deneme25 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
5bebekozlemicekiyorum301. deneme30 Mayıs
6daisy3406311. deneme31 Mayıs
7rima85294. deneme5 Haziran
8aXhi272. deneme7 Haziran
9aryaiscoming-2. deneme7 Haziran (İlk deneme kimyasal)
10Neseli_Hatun251. deneme8 Haziran
11mibudi303. deneme10 Haziran
12umutlu20-2. deneme10 Haziran
13mugecicek-1. deneme14 Haziran
14kimyager1508294. deneme20 Haziran
15agresifportakal-1. denemeBelirtilmemiş
16sukret224. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek
17firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek
18emkub27BelirtilmemişBelirtilmemiş
19zmfaze-BelirtilmemişBelirtilmemiş
19mina33-3. denemeBelirtilmemiş
20amayaa-1. DenemeBelirtilmemiş
21mavi-38-3. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
22sirine82 -BelirtilmemişBelirtilmemiş
23hoppacuppa272. denemeBelirtilmemiş
24orgfrg261. denemeBelirtilmemiş
25anatolya9 391. denemeBelirtilmemiş
26okyanus2015 271. denemeBelirtilmemiş
27Amelie p323. denemeBelirtilmemiş
]

[/td]
[/th]

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

Kizlar bu ovulasyon kiti benim kafami karistirdi 16.gunumdeyim.12.gunden beri iki gunde bir yaptım ikinci cizgiler belliydi ama bugun tamamen hayaket cizgi vardi.33-34 gunde bir ardet oluyrm buna göre 17-18.gunlerde ovulasyon olmasi gerekiyo.kasik agrimda bugun basladi.ovulasyon testine devam etmesem yeri kafam karisti erken catlamis da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…