Bence ne olur ne olmaz hem ovuya devam et hemde gün aşırı kaçırmamak adınaKizlar bu ovulasyon kiti benim kafami karistirdi 16.gunumdeyim.12.gunden beri iki gunde bir yaptım ikinci cizgiler belliydi ama bugun tamamen hayaket cizgi vardi.33-34 gunde bir ardet oluyrm buna göre 17-18.gunlerde ovulasyon olmasi gerekiyo.kasik agrimda bugun basladi.ovulasyon testine devam etmesem yeri kafam karisti erken catlamis da olabilir
Mrb cnm bu femera denen ilacı bende kullanabilirmiyim mesela bütün testlerim normal bir sorunum yok sadece hsg filmi çektirmedim doktor mu vermesi gerek acabaCanim hamile kalana kadar insan hamileliği takıntı bir hırs haline getiriyor. Şahsen bende öyle oldu çok hırslı bi insanımdir nasıl olmaz benim, ben nasıl yapamıyorum deyim yerindeyse Survivor merve gibi deliriyodum onun kadar kötü olmasamda herseyi yaptırdım hsg Sperm testi smear testi soğan kuru incir kuru bal tarçın corekotu.preseed jel her ay yumurta takibi klomen aylar böyle geçti. Bende tabi sinir stres üzüntü hersey cogaldi bütünün arkadaşlarım hiç doktora bile gitmediği halde bi kaç ayda patir patir hamile kaldı bazı komsularim (menepoza yakin) hamile kaldılar. .. ben artık olmicak diyodum ama aklımdan da çıkmıyordu. Amerikan hastanesinde Acıbadem de annemin doktor arkadaşları var bazen bize gelirler o sırada ben yaptirdigimiz testleri verdim onlarda hastanede kadın hastalıkları bölümü doktorlarına gösterdiler. Bana sadece femera diye bi ilaç verdiler klomen gibi onu kullandım evde Ovi. Kiti vardı bi tane onu yapıp ayda ev fazla 2 2 3 kere ilişkiyle kaldım. Şükürler olsun kiiiiii kızım olcak gibi tam belli değil
Klomen yerine kullandım ben adetin 2. Günü günde 1 tane 5 gün kullandım hem fazla hemde kaliteli yumurta yapıyo. Bende klomen bi işe yaramadi bir iki yumurta oluyordu oda kalitesiz dollenmiyordu rahimim inceliyordu. Ama femera kaliteli ve fazla yumurta yapıyor rahimi inceltmiyor. Klomen 10 tl femera 110 tl fiyattan bile anlaşılıyor hangisinin daha işlevli olduğu. Doktorun klomen verirse femera kullanmak istiyorum diyip konuş istersenMrb cnm bu femera denen ilacı bende kullanabilirmiyim mesela bütün testlerim normal bir sorunum yok sadece hsg filmi çektirmedim doktor mu vermesi gerek acaba
Ayy cok sevindim caniim birseyler sebep oluyor iste sen umdugunu bulmussun darisi basimizaCanim hamile kalana kadar insan hamileliği takıntı bir hırs haline getiriyor. Şahsen bende öyle oldu çok hırslı bi insanımdir nasıl olmaz benim, ben nasıl yapamıyorum deyim yerindeyse Survivor merve gibi deliriyodum onun kadar kötü olmasamda herseyi yaptırdım hsg Sperm testi smear testi soğan kuru incir kuru bal tarçın corekotu.preseed jel her ay yumurta takibi klomen aylar böyle geçti. Bende tabi sinir stres üzüntü hersey cogaldi bütünün arkadaşlarım hiç doktora bile gitmediği halde bi kaç ayda patir patir hamile kaldı bazı komsularim (menepoza yakin) hamile kaldılar. .. ben artık olmicak diyodum ama aklımdan da çıkmıyordu. Amerikan hastanesinde Acıbadem de annemin doktor arkadaşları var bazen bize gelirler o sırada ben yaptirdigimiz testleri verdim onlarda hastanede kadın hastalıkları bölümü doktorlarına gösterdiler. Bana sadece femera diye bi ilaç verdiler klomen gibi onu kullandım evde Ovi. Kiti vardı bi tane onu yapıp ayda ev fazla 2 2 3 kere ilişkiyle kaldım. Şükürler olsun kiiiiii kızım olcak gibi tam belli değil
Fiyatta hiç gözümüz yok valla doktora bi soralim klomen yerine bunu kullanalim olmazsa haziranda 3.ayim olacak klomende ama bendede bi işe yaramiyorKlomen yerine kullandım ben adetin 2. Günü günde 1 tane 5 gün kullandım hem fazla hemde kaliteli yumurta yapıyo. Bende klomen bi işe yaramadi bir iki yumurta oluyordu oda kalitesiz dollenmiyordu rahimim inceliyordu. Ama femera kaliteli ve fazla yumurta yapıyor rahimi inceltmiyor. Klomen 10 tl femera 110 tl fiyattan bile anlaşılıyor hangisinin daha işlevli olduğu. Doktorun klomen verirse femera kullanmak istiyorum diyip konuş istersen
hosbulduk canimAramıza hoşgeldin canım.
Ekledim seni de listeye
inşaallah canım.Herkese merhaba
Sitedeki ilk mesajımı gönderiyorum. Bakmayın ilk mesajım dediğime yıllardır sitenizi birçok konuda bilgi alma amaçlı takip ediyorum sessiz sessiz :) Ama ben de aranıza katılmak istedim artık.
Biz de eşimle yaklaşık 3-4 ay gibi bir süredir korunmuyoruz. Doktora gittik, kontroller, testler, tahliller sonuçta hiçbir problem yok ancak işte o positif sonucu da bir türlü alamıyoruz.
Biraz araştırma yapınca bazı şeyleri yanlış yaptığımızı gördüm. Yıllardır ilişkiye girerken hep bebek yağı kullanıyorduk ancak okuduğum kadarıyla aslında spermlere ve vajina içerisine baya zararlıymış . Biz de bu ay bıraktık ve ben ilk defa preseed aldım. Yumurtlama günüm henüz gelmedi yani daha kullanmadım ama açıkçası ilk sayfadaki tabloyu görünce baya heyecanlanıyorum diyebilirim :)
Umarım işe yarar ve benim gibi buradaki herkes o beklediği güzel haberleri alır; bunu tüm kalbimle diliyorum.
Günaydın hatunlarbu ayda kirmizi karti yedim tam gününde aXhi canım at beni listenin en sonuna. Artik çalışmalara devam
Herkese merhaba
Sitedeki ilk mesajımı gönderiyorum. Bakmayın ilk mesajım dediğime yıllardır sitenizi birçok konuda bilgi alma amaçlı takip ediyorum sessiz sessiz :) Ama ben de aranıza katılmak istedim artık.
Biz de eşimle yaklaşık 3-4 ay gibi bir süredir korunmuyoruz. Doktora gittik, kontroller, testler, tahliller sonuçta hiçbir problem yok ancak işte o positif sonucu da bir türlü alamıyoruz.
Biraz araştırma yapınca bazı şeyleri yanlış yaptığımızı gördüm. Yıllardır ilişkiye girerken hep bebek yağı kullanıyorduk ancak okuduğum kadarıyla aslında spermlere ve vajina içerisine baya zararlıymış . Biz de bu ay bıraktık ve ben ilk defa preseed aldım. Yumurtlama günüm henüz gelmedi yani daha kullanmadım ama açıkçası ilk sayfadaki tabloyu görünce baya heyecanlanıyorum diyebilirim :)
Umarım işe yarar ve benim gibi buradaki herkes o beklediği güzel haberleri alır; bunu tüm kalbimle diliyorum.
Inşallah canim bende bi umut belki olur dedim ya nasipSende mi yaaaaTamam bebeğim siliyorum BAT'ını
Bu ay dinlenmede olduğunu söylemiştin ama ona rağmen çalışmalara devam ettiğini yazınca bir umutlanmıştım. Napalım hayırlısı. Bir dahaki ay güzel haberler verirsin inşallah bize.
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|---|
98 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
99 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
100 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
101 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
102 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
103 | saqelenge | 30 | İlk deneme | 21/11/2015 |
104 | sedebu | 34 | İlk deneme | 23/11/2015 |
105 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | - | İlk deneme | 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | ada_sahil | - | 1. deneme | 16 Mayıs (Beklemede) |
2 | mini87 | 28 | 2. deneme | 24 Mayıs |
3 | demir6133 | 27 | 1 deneme | 25 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
4 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 1. deneme | 30 Mayıs |
5 | daisy3406 | 31 | 1. deneme | 31 Mayıs |
6 | rima85 | 29 | 4. deneme | 5 Haziran |
7 | aXhi | 27 | 2. deneme | 7 Haziran |
8 | aryaiscoming | - | 2. deneme | 7 Haziran (İlk deneme kimyasal) |
9 | Neseli_Hatun | 25 | 1. deneme | 8 Haziran |
10 | mibudi | 30 | 3. deneme | 10 Haziran |
11 | umutlu20 | - | 2. deneme | 10 Haziran |
12 | mugecicek | - | 1. deneme | 14 Haziran |
13 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 3. deneme | 19 Haziran |
14 | kimyager1508 | 29 | 4. deneme | 20 Haziran |
15 | agresifportakal | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
16 | sukret | 22 | 4. deneme | Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek |
17 | anatolya9 | 39 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
18 | okyanus2015 | 27 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
19 | gokkusagi1 | 25 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
20 | Amelie p | 32 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
21 | hoppacuppa | 27 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
22 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
23 | emkub | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
24 | zmfaze | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
25 | mina33 | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
26 | amayaa | - | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
27 | mavi-38 | - | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
28 | sirine82 | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
29 | orgfrg | 26 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
Canim yumurtaliklarinla ilgili bi sorun vardir belki doktorun ne diyor belki basit bi ilacla durumun hallolurAllahımmmm bu ovulasyon testleri beni öldürecek
Bugün 13. günüm. Reglimin 10. günü ovu yapmaya başladım ve aynı koyulukta olmasa da o gün çift çizgiyi gördüm. Sonrasında ne zaman yapsam karşıma tek çizgi çıktı bugüne kadar. Ne iştir anlamadım. Sanırım bu konuya hiçbir zaman kafam basmayacak
Aramıza hoşgeldin canım
Bende bu site sayesinde öğrendim bir çok şeyi yanlış yaptığımı. İnşallah en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize. BAT'ını söylersen seni de ekleyebilirim listeye
Tamam cnm anladım saol :)Klomen yerine kullandım ben adetin 2. Günü günde 1 tane 5 gün kullandım hem fazla hemde kaliteli yumurta yapıyo. Bende klomen bi işe yaramadi bir iki yumurta oluyordu oda kalitesiz dollenmiyordu rahimim inceliyordu. Ama femera kaliteli ve fazla yumurta yapıyor rahimi inceltmiyor. Klomen 10 tl femera 110 tl fiyattan bile anlaşılıyor hangisinin daha işlevli olduğu. Doktorun klomen verirse femera kullanmak istiyorum diyip konuş istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?