Belki 9. Gün ovulasyon olmuştur canım. Benim de çok düzensiz bazen 11. Gün bazen 15. Gün ovulasyon oluyor.Allahımmmm bu ovulasyon testleri beni öldürecek
Bugün 13. günüm. Reglimin 10. günü ovu yapmaya başladım ve aynı koyulukta olmasa da o gün çift çizgiyi gördüm. Sonrasında ne zaman yapsam karşıma tek çizgi çıktı bugüne kadar. Ne iştir anlamadım. Sanırım bu konuya hiçbir zaman kafam basmayacak
Al bendende okdr cnm kafam daha çok karıştı ilk başladığımda ikinci çizgi vardı dünkünde hayalet gibi var yok arası bşyAllahımmmm bu ovulasyon testleri beni öldürecek
Bugün 13. günüm. Reglimin 10. günü ovu yapmaya başladım ve aynı koyulukta olmasa da o gün çift çizgiyi gördüm. Sonrasında ne zaman yapsam karşıma tek çizgi çıktı bugüne kadar. Ne iştir anlamadım. Sanırım bu konuya hiçbir zaman kafam basmayacak
İnsan bebek isteyince gözü hiç bişey görmüyor zaten bende oyleydim :))Fiyatta hiç gözümüz yok valla doktora bi soralim klomen yerine bunu kullanalim olmazsa haziranda 3.ayim olacak klomende ama bendede bi işe yaramiyor
Merhaba bende tam tersi benimde bugün 17. Günüm benimde sürekli koyu çıkıyo iki çizgide anlamadım bende yaaAllahımmmm bu ovulasyon testleri beni öldürecek
Canim bende 7 ay Ovi testi yaptım artı yumurta takibi yaptım.. hepte o kıpkırmızı çift çizgiyi gördüm ve hep değerlendir'dik sonuç ne olmadı olmadı. . Bende bıraktım testleri adetin 10 cu günü canım ne zaman isterse o zaman yaptım bi gün yaptım 3 gün yapmadım yumurtlama olduğunu bildiğim halde sonuç hamileyimAllahımmmm bu ovulasyon testleri beni öldürecek
Canim yumurtaliklarinla ilgili bi sorun vardir belki doktorun ne diyor belki basit bi ilacla durumun hallolur
herkese çok teşekkür ederim
Sevgili aXhi, eğer yanlışım yoksa BAT beklenen adet tarihi sanırım, eğer öyleyse: 5 haziran gibi
tekrar çok teşekkür ederim
Belki 9. Gün ovulasyon olmuştur canım. Benim de çok düzensiz bazen 11. Gün bazen 15. Gün ovulasyon oluyor.
Al bendende okdr cnm kafam daha çok karıştı ilk başladığımda ikinci çizgi vardı dünkünde hayalet gibi var yok arası bşy
Canim bende 7 ay Ovi testi yaptım artı yumurta takibi yaptım.. hepte o kıpkırmızı çift çizgiyi gördüm ve hep değerlendir'dik sonuç ne olmadı olmadı. . Bende bıraktım testleri adetin 10 cu günü canım ne zaman isterse o zaman yaptım bi gün yaptım 3 gün yapmadım yumurtlama olduğunu bildiğim halde sonuç hamileyim
Döllenme olduğunda hep köyü çıkıyor testlerMerhaba bende tam tersi benimde bugün 17. Günüm benimde sürekli koyu çıkıyo iki çizgide anlamadım bende yaa
Bilmiyorum yaa daha yumurtam çatladımı onuda bilmiyorum gün aşırı ilişkiye devam ediyorum sürekliDöllenme olduğunda hep köyü çıkıyor testler
Canim bende ilişki sırasındayken bebek aklıma geliyordu hiç gelmiyor değildi.Kimbilir, belki de öyledir canım. PKO var zaten o da neden oluyor olabilir. Doktora gidip yumurta takibi yaptırmak lazım ama iş yüzünden gidemiyorum ki.Ovu testlerine mecbur talimim.
Yok canım bende eşimle birlikte olurken bebek aklıma geliyordu hep:) yinede tuttu allaha sukur
Evet canım. Ekliyorum BAT'ını daİnşallah 9 ay boyunca gelmez BAT'lar :)
Geçen ay 25. günümde görünce pek umut vermedim açıkçası 9. gün olmasına ama olabilir de. O yüzden de preseedsiz değerlendirdim o günü. Bakalım testleri yapmaya devam edeceğim daha belki yine görebilirim çift çizgiyi
Kader arkadaşım benimNolcak bizim bu halimiz böyle
Bu ay hep böyle giderse zaten bırakıcam ben ovu testlerini. Gün aşırı da birlikte olduk mı elbet birinden biri tutar
Çok sevindim canım yaaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah.
Belki de öyle yapmak gerekiyordur. Hemen hemen herkes üzerine çok düşmediği süre zarfında hamile kalmış. Kafadan atıp eşiyle birlikte olmanın keyfini çıkarmalı insan aslında ama ben hergün ovu testi yapmaktan kafamdan atamıyorum bir türlü o düşünceyi.Bu ay da böyle geçsin bakalım yine olmazsa önümüzdeki ay bende kafama göre birlikte olacağım. Preseedin yettiği kadarını da kullanırım. Belki böylelikle tutturabiliriz.
Canım vücut ısısı ölçme yöntemi de işe yarıyor hem de ucuz bir Yöntem.Testlerimin durumu bu kızlar.
Bugünde çift çizgi çıktı ama yine koyu değil
Canım vücut ısısı ölçme yöntemi de işe yarıyor hem de ucuz bir Yöntem.
Evet canım zahmetli ama Karışık değil. Fertility Friend diye bir uygulama var. Onu indir istersen. Ona not ediyorsun vücut ısını o sana otomatik olarak ovulasyon Gününü çıkarıyor.Evet canım ucuz ama nedense o bana daha karışık ve zahmetli geliyor.
Kimbilir, belki de öyledir canım. PKO var zaten o da neden oluyor olabilir. Doktora gidip yumurta takibi yaptırmak lazım ama iş yüzünden gidemiyorum ki.Ovu testlerine mecbur talimim.
Evet canım. Ekliyorum BAT'ını daİnşallah 9 ay boyunca gelmez BAT'lar :)
Evet canım zahmetli ama Karışık değil. Fertility Friend diye bir uygulama var. Onu indir istersen. Ona not ediyorsun vücut ısını o sana otomatik olarak ovulasyon Gününü çıkarıyor.
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|---|
98 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
99 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
100 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
101 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
102 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
103 | saqelenge | 30 | İlk deneme | 21/11/2015 |
104 | sedebu | 34 | İlk deneme | 23/11/2015 |
105 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | - | İlk deneme | 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | ada_sahil | - | 1. deneme | 16 Mayıs (Beklemede) |
2 | mini87 | 28 | 2. deneme | 24 Mayıs |
3 | demir6133 | 27 | 1 deneme | 25 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
4 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 1. deneme | 30 Mayıs |
5 | daisy3406 | 31 | 1. deneme | 31 Mayıs |
6 | rima85 | 29 | 4. deneme | 5 Haziran |
7 | gokkusagi1 | 25 | 1. deneme | 5 HAziran |
8 | aXhi | 27 | 2. deneme | 7 Haziran |
9 | aryaiscoming | - | 2. deneme | 7 Haziran (İlk deneme kimyasal) |
10 | Neseli_Hatun | 25 | 1. deneme | 8 Haziran |
11 | mibudi | 30 | 3. deneme | 10 Haziran |
12 | umutlu20 | - | 2. deneme | 10 Haziran |
13 | mugecicek | - | 1. deneme | 14 Haziran |
14 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 3. deneme | 19 Haziran |
15 | kimyager1508 | 29 | 4. deneme | 20 Haziran |
16 | agresifportakal | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
17 | sukret | 22 | 4. deneme | Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek |
18 | anatolya9 | 39 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
19 | okyanus2015 | 27 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
20 | Amelie p | 32 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
21 | hoppacuppa | 27 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
22 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
23 | emkub | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
24 | zmfaze | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
25 | mina33 | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
26 | amayaa | - | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
27 | mavi-38 | - | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
28 | sirine82 | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
29 | orgfrg | 26 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
Canim benim de bugun 13.günüm. Yumurta takibi yaptırdığım için ovu testi yapmadım bu ay ama Dr bana cmrtesi vurmam için çatlatma iğnesi yazdı. adet zamanım 30 günde bire çıktı pko dan dolayi.. testleri yapmaya devam et senin de 15_16 gibi koyulasabilirTestlerimin durumu bu kızlar.
Canim senin yumurta yeni gelişiyor henüz catlamamis yarin vecdiger günler yapmaya devam et iki uç gün içinde gelişip catliyacak gibi duruyor.değerlendir benceTestlerimin durumu bu kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?