Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar benim asıl merak ettiğim, bu jeli eşinin sperm hareket sorunu olup da kullanan ve hamile kalan var mi?
canım sperm hareket sorununa çözüm getirmediğini bliyorum sadece spermin yumurtalıklara daha kolay ulaşmasını sağlıyo. ama şansını dene istersen bende aynı durumdayım sansımı denemeyi düşünüyorum

Bende aynı durumdayım hareket yavasligindan dolayı kullanıyorum belki faydası olur diye

Kızlar ben gittigidiyordan sipariş etmiştim bir baktım bugün iptal etmişler kendi kendilerine sonra botanikecza adlı siteden sipariş ettim kargoya vermişler gün içinde yarın gelir umarım adetim bitti bakalım yumurtlama testide aldım hoş ovulasyon testi kullandığımda gereksiz stres yapıyorum ama bu sefer mecburiyetten aldım . İnşallah faydalı olur bizim hız sorunumuz yok ama sayı az çarşamba eşim doktora gidecek randevu aldık cuma günüde ben kendi doktoruma göstereceğim sonuçları bir yol haritası çizerler inşallah yine 1 sene dolmadan gelmeyin deyip yollamazlar umarım

Bende öğretmenim inşallah canım bunaldim bu sınavlara para vermekten atanamadim diye 2 yıllık bi bölüm daha okudum ama bu kez ondan atanamiyormusuz insanın kısmeti kit olmayı versin
Ah şu atamalar açılır elbet kısmetimiz canım geçen yıl çok büyük şansızlık oldu benim için sınırda kaldım düğün telaşı filan vardı aklım pek yerinde değildi bu yılda hazırlandım ama bakalım inşallah bebişimiz gelir önce ve onun rızkıda ardından gelir :)

canım bizde bugün gittigidiyordan alacaktık ama ürün satışa kapanmış.bizde botanikeczadan aldık bugün :) inşallah vesilemiz olur.

Canım bizim ileri hareket %0,yavaş hareket %40, hareketsiz %60 durum bu canım Allahtan umut kesilmez bir umut bakalim
% 40 bence cok iyi. Sadece bu jeli kullanıp uzun süre yataktan kalkmayacaksin. Çünkü hareket yavaş. Ama sonuçta% 40 cok iyi bence. Doktor ne diyo peki bu duruma.

% 40 bence cok iyi. Sadece bu jeli kullanıp uzun süre yataktan kalkmayacaksin. Çünkü hareket yavaş. Ama sonuçta% 40 cok iyi bence. Doktor ne diyo peki bu duruma.
Canım bunun yanında şekil bozukluğu aglütünasyon var doktor olur diyor ama olacak olsa bir yıldır her ay ayrı uğraşıyoruz hayırlısı artik diyecek bişey yok

Canım bunun yanında şekil bozukluğu aglütünasyon var doktor olur diyor ama olacak olsa bir yıldır her ay ayrı uğraşıyoruz hayırlısı artik diyecek bişey yok
Keçiboynuzu ve e vitaminine devam o zaman :) belkide hersey yolunda ama boz stres yaptığımızdan olmuyo. Benim arkadas 8 ay olmadı. Sonra rejime basladi nasıl olsa olmuyo diye hemen o ay hamile kaldı. Çünkü stresi bıraktı. Belkide bizde rahatlasak olacak. Esime diyorum acaba öğrenmesek daha mi iyiydi

Takvimim programına göre cuma filan :) inşallah olur artik yaaa. Inan yıprandim. Cocuk görünce aglayasim geliyo artik
Aynı durumdayız canım benimde takvime göre Cuma ama adetim gecikti 6 gün ilk defa o yüzden bu ay ne olacak bilmiyorum testle takip ederim artık . Çocuk görünce benimde ağlayasım geliyor bugün evden dışarı çıkmadım çıkmak istemiyorum . Allah'ım bize de nasip etsin özendirmesin evimiz mis gibi süt koksun inşallah :)

Canım ben eskiden çok stres yapar üzülürdum ama artık o kadar değil hele stres hiç yok çünkü olmazsa tüp bebekte allah izin verirse olacak diye düşünüyorum nasip o da tabiki

AMİNNNN inşallah canım inşallahhhh.

demir6133 kızlar hatta o şekilde uyuyun sabah duş alın diolar. bnm için öle uyumak aşırı zor henüz hiç yapmadım hiç ama mantıken doğru aslnda denemek lazm

demir6133 kızlar hatta o şekilde uyuyun sabah duş alın diolar. bnm için öle uyumak aşırı zor henüz hiç yapmadım hiç ama mantıken doğru aslnda denemek lazm
Canım doğru diyorsun çünkü geçen ay jeli kullandığım zaman ayaklarımı kaldırarak yattım hiç geri akmadi

canım eşinde hareket sorunu yoksa sabaha kadar beklemene gerek yok. onu eşinde hareket sorunu olanlara öneriyolar. yoksa 20 dakika yeterliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…