evet canım. sabaha kadar kalkmamak daha faydalıymış. bide ayaklarınızı yarım saat kadar kaldırın diyolar. aklında olsunBenim eşimde malesef var o yüzden öyle yapmamız daha uygun sanirim
esas ve normal olan bu aslında ama eşlern sperm durumuna güvenmedğmz için yerçekimi kuralları gereği yatmakta fayda var die düşünüorm ben cnmkızlar bu ilişkiden sonra kalkmamak konusunu doktora sormuştum ben, kadın ''sürekli bu soruyla geliyorlar ama kesinlikle doğru olmayan birşey bu'' demişti. erkeğin boşalmasının 6. saniyesinde spermler rahim boynuna ulaşıyormuş. geriye akan madde ise meniymiş. dolayısıyla ilişkiden hemen sonra rahatça ayağa kalkabilirsin demişti. doktorun yalancısıyım
Bende bir doktorun sitesinde okudum. Sperm yavaşlıgi varsa eğer kadının hemen ayağa kalkmasiyla yavaş olan spermlerin yumurtaya ulaşması zorlasiyomus.bide ayağa kalkinca yerinde hareketli spermler de meniyle birlikte dışarı cikiyomus.kızlar bu ilişkiden sonra kalkmamak konusunu doktora sormuştum ben, kadın ''sürekli bu soruyla geliyorlar ama kesinlikle doğru olmayan birşey bu'' demişti. erkeğin boşalmasının 6. saniyesinde spermler rahim boynuna ulaşıyormuş. geriye akan madde ise meniymiş. dolayısıyla ilişkiden hemen sonra rahatça ayağa kalkabilirsin demişti. doktorun yalancısıyım
Eger ayağa kalkma etkili değilse aşılama yaptirdigimiz zaman neden beni yarım saat yatırdı lar tüp bebekte de aynı durum varBende bir doktorun sitesinde okudum. Sperm yavaşlıgi varsa eğer kadının hemen ayağa kalkmasiyla yavaş olan spermlerin yumurtaya ulaşması zorlasiyomus.bide ayağa kalkinca yerinde hareketli spermler de meniyle birlikte dışarı cikiyomus.
esas ve normal olan bu aslında ama eşlern sperm durumuna güvenmedğmz için yerçekimi kuralları gereği yatmakta fayda var die düşünüorm ben cnm. mesela bnm arkadaşm ilişki sırasında üstte oldğu halde hamile kaldı.allahın işi işte kısmet olunca oluo her türlü
Aynen canim bende yarim saat kalkmiyodum ama sabahlicam artik bide böyle deneyelimEger ayağa kalkma etkili değilse aşılama yaptirdigimiz zaman neden beni yarım saat yatırdı lar tüp bebekte de aynı durum var
Merhaba ben de reglimi bekliyorum canım ,histeroskopi olmak istiyorum bu ay ,şimdiden geçmiş olsun .......Sonuçları ile ilgili haberleşelim olur mu?selam kızzlllaarrrrrnasılsınız? bayağıdır uğramıyordum. bu arada ben adet oldum ve histeroskopi için gün aldım. 6 Temmuz yani haftaya pazartesi operasyon olacak inş.
canım mrb bugün benimde preseed ve ovulasyon testim geldi. adetimin 11.günü test tek çizgi çıktı sanırım daha var rica etsem nasıl kullandın ne kadar yazabilirmisin3 gun once yumurtlama gunumdu preseed de uyguladim ama nedense icimde hic umit yok sanirim artik umitsizlige dustum
merhaba,canım mrb bugün benimde preseed ve ovulasyon testim geldi. adetimin 11.günü test tek çizgi çıktı sanırım daha var rica etsem nasıl kullandın ne kadar yazabilirmisin
3 gun once yumurtlama gunumdu preseed de uyguladim ama nedense icimde hic umit yok sanirim artik umitsizlige dustum
canım mrb bugün benimde preseed ve ovulasyon testim geldi. adetimin 11.günü test tek çizgi çıktı sanırım daha var rica etsem nasıl kullandın ne kadar yazabilirmisin
merhaba,
benimde adetimin 7.günü başladım ama tek çizgi hep. ne kadar devam edeceğiz acaba?
insallah demekten baska elimizden ne gelirki insallah hepimiz muradimiza ererizCanım olumsuz düşünme. Güzel düşün ki güzel şeyler olsun.
Merhaba,
Yumurtlama zamanınız regl döngünüze göre değiştiğinden pes etmeden yapmaya devam edin. İki çizgiyide eşit koyulukta gördüğünüzde kullanın preseedi. Buraya testlerin resmini atarsanız biz de yardımcı olmaya çalışırız.
Aşağıdaki linkten tahmini zamanınızı da hesaplayabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
canim ben normalde 13. gun ovulasyon olurum ama bu sefer 11.gun cift cizgiyi gordum preseed i 1 dolu tup uyguladim toplamda 3 gun uyguladim ovulasyondan 1 gun once ovulasyon gunu ve ovulasyon sonrasi olarak kullandim esimdede bendede hic bir sorun yok denemedigim sey kalmadi insallah hepimize bu urun sebeb olurcanım mrb bugün benimde preseed ve ovulasyon testim geldi. adetimin 11.günü test tek çizgi çıktı sanırım daha var rica etsem nasıl kullandın ne kadar yazabilirmisin
selam canım. adet periyodun kaç gün?merhaba,
benimde adetimin 7.günü başladım ama tek çizgi hep. ne kadar devam edeceğiz acaba?
bilsem keşke klomen kullanınca 3 ay çok erken oldum. ama en son 23 oldu. yani 23-26 arası gibi geneldeselam canım. adet periyodun kaç gün?
canım o zaman 9-12. arası günler çift çizgiyi yakalarsın. foto varsa 7. günün durumuna göre yorum yapabiliriz. canım birde hergün aynı saatte sıvı tüketimine dikkat ederek yapıyorsun değil mi?bilsem keşke klomen kullanınca 3 ay çok erken oldum. ama en son 23 oldu. yani 23-26 arası gibi genelde
2-3 saat önceden sıvı tüketimini azaltın diyo zaten oruçlu olduğum için sıkıntı olmuyor sabah 10dan sonra bi de akşam üstü 5 ten sonra yaptım. salı başladım zaten. 24 haziranda olmuştum. bugünden sonra görmem gerekiyor o zman.canım o zaman 9-12. arası günler çift çizgiyi yakalarsın. foto varsa 7. günün durumuna göre yorum yapabiliriz. canım birde hergün aynı saatte sıvı tüketimine dikkat ederek yapıyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?