Kızlar bende bu ay denemek istiyorum jeli geçen ay aşılama yaptırdım sonucu negatif ne ağladım üzüldüm ama pes etmek yok aslında doktorlardan sıkıntı var hiç sormuyorlar cinsel ilişkide ağrı varmı hiç kuruluk problemi yaşadın mı demiyorlar ben bu ay presedd deneyeceğim sonucu yazarımcanım hayırlı olsun. Allah bu sefer tamamına erdirsin. ne güzel Rabbim çok bekletmedi seni. darısı başımıza.
InşallahhhhInşallah ama pek umudum yok bu aybigun hepimiz burdan hamiş haberi yazıcaz insallah
Gunaydinnnngünaydın canlar nasıl keyifler
tatlım hiç moral bozmak yok tamam mı birbirimize destek olarak ilerleyeceğiz bu yolda. inşallah gelecek ay gelecek bebeğinaXhi canım benim yeni bat 5 eylül yine olmadı malesef gecikince umutlanmistim ama nasip degilmis
İnşallah nasip ten öte koy yok maleseftatlım hiç moral bozmak yok tamam mı birbirimize destek olarak ilerleyeceğiz bu yolda. inşallah gelecek ay gelecek bebeğin
İnşallah nasip ten öte koy yok malesef
Evet geçen kasım ayında aşılama yaptirmisti sperm hareketliligi sıkıntısı ve aglütinasyon var bi türlü gecmeyenaşılamamı yaptırmıştın canım sperm hareketinde mi sorun var sizde de?
Evet geçen kasım ayında aşılama yaptirmisti sperm hareketliligi sıkıntısı ve aglütinasyon var bi türlü gecmeyen[/QUO
dediğin durumda olup da hamile kalan birçok kişi olmuş canım. biraz araştırdım da. bence kısa zamanda senin de gelecek bebeğin tedaviyle düzeliyormuş. hareket sıkıntısı bizde de var proxeed plus kullanıyoruz. bir de keçi boynuzu kürü uyguluyoruz. eşim üçüncü kutuya geçti 1 aydır kullanıyor ama en az 3 ay kullanması gerek. sabırla bekliyoruz. aşılamadan sonra doktorun ne dedi. bize tüp bebek önerdi biri. diğeri aşılama dedi
İnşallah canım rabbim yardımcın olsunBen doktoruma kızdigim için hiç görüşmedik eşim tedavi oluyor bakalım nasıp inşallah hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?