Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar günaydın... ben bu ay hicbirsey sey kullanmadim hamilelik icin. Yumurta takibi de yapmadım. Bat 17 agustos. Birkac gundur sut kesigi gibi akintim oluyor. Birkac forumda mantar olabilir diye okudum birkacinda hamilelik ilk zamanlari oluyor diye okudum. Bu ay hic aklimda yokken acaba oldu mu diye dusunmeye basladim yine...

Sizde de var mi benzer akıntı???

Günaydın B bir-umut benimde her adetten önce böyle akıntım oluyor ama henüz mutlu haberi alamadım. Keza hamile olan herkes farklı belirtilerden bahsediyor umarım senin ki gebelikten dolayıdır.

canım hayırlı olsun. Allah bu sefer tamamına erdirsin. ne güzel Rabbim çok bekletmedi seni. darısı başımıza.
Kızlar bende bu ay denemek istiyorum jeli geçen ay aşılama yaptırdım sonucu negatif ne ağladım üzüldüm ama pes etmek yok aslında doktorlardan sıkıntı var hiç sormuyorlar cinsel ilişkide ağrı varmı hiç kuruluk problemi yaşadın mı demiyorlar ben bu ay presedd deneyeceğim sonucu yazarım

Ben doktoruma kızdigim için hiç görüşmedik eşim tedavi oluyor bakalım nasıp inşallah hayırlısı olur

kızlar merhaba ben geldim, hatıralayanınız vardır 1 ağustosta adet olmuştum ve moralim bozuk bir şekilde foruma girmemek üzere aranızdan ayrılmıştım, bugün 11 gün oldu foruma girmeyeli, adetim oldu hem de afedersiniz ama şakır şakır , ama benim lekelenmem bir türlü bitmedi böyle kahve-kırmızı arası iç çamaşırımda lekeler görüyorum, :S ,inşallah kötü bir şey yoktur? böyle olan var mı aranızda korkuyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…