Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlımmm üzme kendini nooluuurrr. bizde bir gün anne olucaz eminim ama sadece bizim biraz daha beklememiz gerekiyor. Rabbim tez vakitte nasip etsin inşaallaahhh

tekrardan hayırlısı olsun canım. sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşaallaahhh. bizler içinde dua etmeyi unutmaaa

Yumurta takıbı yapmadım canım. Adetten bıttıkten hemen sonra çalışmaya başladık. Ve baya sık yaptık. Ovu haftasını çok ınyi değerlendirin. Belırtılere gelınce neredeyse hiç belırtı olmadı. Adet once çıkan sıvılcılerım çıktı :) tamam dedım bu ayda olmadı :) sadece 4 5 kere başım dondü. Ama hiç hamilelik aklımda gelmedi. Adet olacakmışım gıbı kalçam karnım ağrıdı. Bukadar :)

Canım senin eşinde herhangi bir sorun Yoktu de mi? Benim eşimde sorun bar o Yüzden umutlarım azalıyor. Eşimin ailesinde ve Çevresindeki akrabalarda normal yolla yok denecek kadar az hamilelik var. Tüp bebek yaptırmak zorunda kalmaktan korkuyorum. Rabbim hayırlısıyla doğal yoldan verir inşallah

Oylemi canim bak bunu bilmiyordum inşallah tutarda sizede bat yerine sevinçli haberler veririm
İnşallah olur moralini bozmak istemem ama %15 şans var aşılama da bende yaptırdım geçen yıl hayal krikligim büyük oldu o yüzden çok bağlanma ama kendine de dikkat et elinden geldiğince dinlen

kızlaaarrr benimde batım haftaya merakla bekliyorum. 7-8 gün var tahmini. bugün sırf merak ettiğim için idrar testi yaptım. tabiki erken olduğu için negatif çıktı.

kızlaaarrr benimde batım haftaya merakla bekliyorum. 7-8 gün var tahmini. bugün sırf merak ettiğim için idrar testi yaptım. tabiki erken olduğu için negatif çıktı.
Ya biz bayanlar ne tuhaf negatif çıkacağını bile bile niye test yaparız ki yanlış anlama bende yaptım böyle şeyler de o yüzden diyorum

Ama akillandim canim 3 aydır gebelik testi yapmıyorum hele eşimin problemini bilmeden her ay kan testi yaptırıyorum yaaa hala kendime nasıl gülüyorum bi de eşim kızıyor diye gizli yaptirirdim
yok bende kan testi için akıllandım. idrarda görmden kesinlikle yaptırmam artık. hastane kapılarında çookkk ağladım.

yok bende kan testi için akıllandım. idrarda görmden kesinlikle yaptırmam artık. hastane kapılarında çookkk ağladım.
Al benden de o kadar geçen yıl ablam doğum yaptı ilk kez bebeği görmeye gittim ve dönerken dolmuşa kadar ağladım anne olma isteği böyle Bişey mis

:)))))))))) İKİMİZDE AYNI GÜNÜ BEKLEMEKTEYİZ DÜN BENDE YAPTIM SONUÇ NEGATİF GÖSTERMEYECEĞİNİ BİLE BİLE KOMİK OLUYOR YAAA AZ KALDI SON 8 GÜN HAYIRLISI BAKALIM KASIKLARIMDA AĞRILAR DEVAM EDİYOR REGLİME DAİR HİÇ BİR BELİRTİ YOK İNŞ BU AY İKİMİZDE GÜZEL HABERİ VERİRİZ...

Ben kendime gülerdim ama siz benden de betermişsiniz Benim adete 3-4 gün var ve ben de dün yaptım hem de negatif olduğunu bile bile. Eşim diyor ki olmadığını biliyorsun neden yapıyorsun,dedim ki testi denedim sağlam mı diye

Allah iyi etsin sizi

ilahi sen ayni durumlar pek degisik bisi yok demek ki tek degilmisiz aman napalim dimi merak iste... varken test durtuyo cikmayacagini bildiğin halde belki diyosun :)))

Arkadaşlar eşim pazartesi ya da salı günü dr a gidicek. Ben de diyorum ki acaba bu ay yumurta takibi yaptırsam sonrasında da çatlatma iğnemi vurdurduktan sonra eşimin spermlerini yıkayıp aşılama gibi bir şey yaparlar mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…