- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Günaydın arkadaşlar. Dün çook kötüydüm,sabah bir sancı girdi böbreklerimden kasıklarıma kadar ölüyorum sandım,hastahaneye zor yetiştik ki taş düşürmüşümYok böyle bir acı. Dr doğum sancısından beter derler dedi,hiç doğum yapmadım dedim. Kan tahlili,idrar tahlili falan yapıldı,idrar yollarımda biraz enfeksiyon çıktı. Bunun haricinde ultrason ve film ile bakıldı. Hcg ye bakılmadı tahlillerde ama umudum da kalmadı malesef bu ay. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ciddi ciddi aşılama ve tüp bebeği düşünmeye başladım.
tekrardan hayırlısı olsun canım. sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşaallaahhh. bizler içinde dua etmeyi unutmaaaKızlar çok şükür betam sağlıklı ılerlemiş 480 den 1015 e yükselmiş.
Sakın umutsuzluğa kapılmayın bana bır senede anca olur dıyorlardı doğruymuş. 9. Ayımda geldi miniğim. Çok çok dua edin. Rabbım bizi böyle sınıyor deyıp her gün rabbımden ısteyın. Herseyın bır zamnı var. Bekletıyorsa vardır bır bildigi. Ne olur umutsuzluğa kapılmayın.
Bende son zamanlarda çok kafaya takar olmuştum acaba çatlamıyormu tuplerdemı problem var.. Sorular sorular.. Dünden ıcın randevu almıştım. Olmuyor diye gıdecektık.
Eşim kendıne cok ıyı baktı kahveler baklavalar bende bol incir tüketim. Ve sık çalıştık. Ovu haftanızı çok ınyi değerlendirin. Oğrendıgım gun şükür namazı kıldım. Ve sızlerede dua ettım. En kısazamanda bebeklerınız gobüşünüzde olur inşallah.
Yumurta takıbı yapmadım canım. Adetten bıttıkten hemen sonra çalışmaya başladık. Ve baya sık yaptık. Ovu haftasını çok ınyi değerlendirin. Belırtılere gelınce neredeyse hiç belırtı olmadı. Adet once çıkan sıvılcılerım çıktı :) tamam dedım bu ayda olmadı :) sadece 4 5 kere başım dondü. Ama hiç hamilelik aklımda gelmedi. Adet olacakmışım gıbı kalçam karnım ağrıdı. Bukadar :)mutluuuuu canım bak kuzenim benden önce hamile haldı diye üzülmüştün,şimdi de seninki oldu bak ne güzel, EEE tecbübelerini anlat,belirti falan,ilişkilerde neye dikkat etin,yumurta takibi yaptın mı gibi...
Oylemi canim bak bunu bilmiyordum inşallah tutarda sizede bat yerine sevinçli haberler veririmCanım aşılama da bat daha erken olabilir yum lar ilaçla erken büyütüldüğü için bat da öne geliyor
Evet canım zor bisi degil anlik sancı giriyor sadece benim yapilali 1 seneyi geçiyor simdi bazi hastaneler bayiltiyorlarmis öyle olursa senin icin kolay olurcnm peki aşılama öncesi rahim filmi şartmı bilgin varmı
İnşallah olur moralini bozmak istemem ama %15 şans var aşılama da bende yaptırdım geçen yıl hayal krikligim büyük oldu o yüzden çok bağlanma ama kendine de dikkat et elinden geldiğince dinlenOylemi canim bak bunu bilmiyordum inşallah tutarda sizede bat yerine sevinçli haberler veririm
Ya biz bayanlar ne tuhaf negatif çıkacağını bile bile niye test yaparız ki yanlış anlama bende yaptım böyle şeyler de o yüzden diyorumkızlaaarrr benimde batım haftaya merakla bekliyorum. 7-8 gün var tahmini. bugün sırf merak ettiğim için idrar testi yaptım. tabiki erken olduğu için negatif çıktı.
bugün banyoyu temizliyordum testi görünce yapayım dedimYa biz bayanlar ne tuhaf negatif çıkacağını bile bile niye test yaparız ki yanlış anlama bende yaptım böyle şeyler de o yüzden diyorum
Hazırda olunca gidikloyor bizi bende öyle bi tane erken gebelik testini harcadım yaabugün banyoyu temizliyordum testi görünce yapayım dedim
Hazırda olunca gidikloyor bizi bende öyle bi tane erken gebelik testini harcadım yaa
Ama akillandim canim 3 aydır gebelik testi yapmıyorum hele eşimin problemini bilmeden her ay kan testi yaptırıyorum yaaa hala kendime nasıl gülüyorum bi de eşim kızıyor diye gizli yaptirirdim
yok bende kan testi için akıllandım. idrarda görmden kesinlikle yaptırmam artık. hastane kapılarında çookkk ağladım.Ama akillandim canim 3 aydır gebelik testi yapmıyorum hele eşimin problemini bilmeden her ay kan testi yaptırıyorum yaaa hala kendime nasıl gülüyorum bi de eşim kızıyor diye gizli yaptirirdim
Al benden de o kadar geçen yıl ablam doğum yaptı ilk kez bebeği görmeye gittim ve dönerken dolmuşa kadar ağladım anne olma isteği böyle Bişey misyok bende kan testi için akıllandım. idrarda görmden kesinlikle yaptırmam artık. hastane kapılarında çookkk ağladım.
kesinlikle canımmmAl benden de o kadar geçen yıl ablam doğum yaptı ilk kez bebeği görmeye gittim ve dönerken dolmuşa kadar ağladım anne olma isteği böyle Bişey mis
:)))))))))) İKİMİZDE AYNI GÜNÜ BEKLEMEKTEYİZ DÜN BENDE YAPTIM SONUÇ NEGATİF GÖSTERMEYECEĞİNİ BİLE BİLE KOMİK OLUYOR YAAA AZ KALDI SON 8 GÜN HAYIRLISI BAKALIM KASIKLARIMDA AĞRILAR DEVAM EDİYOR REGLİME DAİR HİÇ BİR BELİRTİ YOK İNŞ BU AY İKİMİZDE GÜZEL HABERİ VERİRİZ...kızlaaarrr benimde batım haftaya merakla bekliyorum. 7-8 gün var tahmini. bugün sırf merak ettiğim için idrar testi yaptım. tabiki erken olduğu için negatif çıktı.
Ben kendime gülerdim ama siz benden de betermişsiniz:)))))))))) İKİMİZDE AYNI GÜNÜ BEKLEMEKTEYİZ DÜN BENDE YAPTIM SONUÇ NEGATİF GÖSTERMEYECEĞİNİ BİLE BİLE KOMİK OLUYOR YAAA AZ KALDI SON 8 GÜN HAYIRLISI BAKALIM KASIKLARIMDA AĞRILAR DEVAM EDİYOR REGLİME DAİR HİÇ BİR BELİRTİ YOK İNŞ BU AY İKİMİZDE GÜZEL HABERİ VERİRİZ...
Allah iyi etsin siziBen kendime gülerdim ama siz benden de betermişsinizBenim adete 3-4 gün var ve ben de dün yaptım hem de negatif olduğunu bile bile. Eşim diyor ki olmadığını biliyorsun neden yapıyorsun,dedim ki testi denedim sağlam mı diye
ilahi sen ayni durumlar pek degisik bisi yok demek ki tek degilmisiz aman napalim dimi merak iste... varken test durtuyo cikmayacagini bildiğin halde belki diyosun :)))Ben kendime gülerdim ama siz benden de betermişsinizBenim adete 3-4 gün var ve ben de dün yaptım hem de negatif olduğunu bile bile. Eşim diyor ki olmadığını biliyorsun neden yapıyorsun,dedim ki testi denedim sağlam mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?