- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Günaydın arkadaşlar. Dün çook kötüydüm,sabah bir sancı girdi böbreklerimden kasıklarıma kadar ölüyorum sandım,hastahaneye zor yetiştik ki taş düşürmüşümYok böyle bir acı. Dr doğum sancısından beter derler dedi,hiç doğum yapmadım dedim. Kan tahlili,idrar tahlili falan yapıldı,idrar yollarımda biraz enfeksiyon çıktı. Bunun haricinde ultrason ve film ile bakıldı. Hcg ye bakılmadı tahlillerde ama umudum da kalmadı malesef bu ay. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ciddi ciddi aşılama ve tüp bebeği düşünmeye başladım.
tatlımmm üzme kendini nooluuurrr. bizde bir gün anne olucaz eminim ama sadece bizim biraz daha beklememiz gerekiyor. Rabbim tez vakitte nasip etsin inşaallaahhh

tekrardan hayırlısı olsun canım. sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşaallaahhh. bizler içinde dua etmeyi unutmaaaKızlar çok şükür betam sağlıklı ılerlemiş 480 den 1015 e yükselmiş.
Sakın umutsuzluğa kapılmayın bana bır senede anca olur dıyorlardı doğruymuş. 9. Ayımda geldi miniğim. Çok çok dua edin. Rabbım bizi böyle sınıyor deyıp her gün rabbımden ısteyın. Herseyın bır zamnı var. Bekletıyorsa vardır bır bildigi. Ne olur umutsuzluğa kapılmayın.
Bende son zamanlarda çok kafaya takar olmuştum acaba çatlamıyormu tuplerdemı problem var.. Sorular sorular.. Dünden ıcın randevu almıştım. Olmuyor diye gıdecektık.
Eşim kendıne cok ıyı baktı kahveler baklavalar bende bol incir tüketim. Ve sık çalıştık. Ovu haftanızı çok ınyi değerlendirin. Oğrendıgım gun şükür namazı kıldım. Ve sızlerede dua ettım. En kısazamanda bebeklerınız gobüşünüzde olur inşallah.