olsun kızzzz,o kadar yıprandılar,iki tane olsun da mükafatları olsun inşallah.ayyyy birde çoğul olurmuş
2 tane vardı biri 21 mm di değir 19mm di çatlatma iğnesini yaptıracağım gün ama dokor sınırda kalan yumurtalarında var demişticanım benim iki aşılamamda negatifti. anaammmmm çoğul mu????? kaç yumoşun vardı ki???
canım benim eşim en son bu yaptığımız aşılamada 0,80cl sperm verdi bundan 66 milyon sperm çıkarmışlar bunun ileri hareketlisi 21.660 milyon duİnşallah. gerçi aşılamanın da tutma ihtimali düşük. Senin eşinin sperm sayısını hareketini falan biliyor muydun sen canım?
çok isterim biliyomusun ama ilk aşılamada doktorum hamile kaldığımda ilk kanda 660 çıkmıştı 2 gün sonra yeniden tahlil yap sağlıklı gebelikse 1200 civarında sonuç çıkması gerekir demişti benim 2 gün sonra sonucum 1470 çıkınca doktor çoğul olabilir demişti ama tek çıktı tabi :)ayyyy birde çoğul olurmuş
valla gerçekten arkama dönüp baktığımda cidden ne kadar uğraş vermişiz bu yolda ne paralar harcandı ne hayal kırıklıkları oldu şimdi rabbim bana ikiz nasip ederse sevinçten çıldırabilirimolsun kızzzz,o kadar yıprandılar,iki tane olsun da mükafatları olsun inşallah.
Maşallahhhhhhhhhhhhh!!! Stresten dolayı az çıkmıştır ama miktar değil yani önemli olan demek ki zamanı gelmiş. Bakalım bizimki ne olacak?canım benim eşim en son bu yaptığımız aşılamada 0,80cl sperm verdi bundan 66 milyon sperm çıkarmışlar bunun ileri hareketlisi 21.660 milyon du
kısmet ya zaten onun o milyonlar içinde 1 tanesi girse yetcek :)Maşallahhhhhhhhhhhhh!!! Stresten dolayı az çıkmıştır ama miktar değil yani önemli olan demek ki zamanı gelmiş. Bakalım bizimki ne olacak?
yüksek ihtimal cumartesi gidicem doktorum bekle biraz sabırlı ol dedi
yani fazla bişi kalmadıN3 kaldıki cumartesi ye
geçen sefer kalp atışlarını görmeden sevinmicem dedim.. Kalp atışlarını duydum ama 11 hafatlıkken kalp atıiları durdu.. o yüzden şimdi diorum kucağıma almadan sevinmicem..Nye cnmneslli
aminnn inşallah rabbim zaten hayırlısı ise nasip etsin :)Kurban olduğum Rabbim hersyn hayrlisi.ni verir inş bu bebeğini dan bagislar
neden hemen vazgeçiyosun ?? vazgeçme sabret biraz lütfen kaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandır uğraşıyorsun ?aXhi ve diger kizlar ben yine kırmızı kart gördüm yeni bat 25 kasım herseyin hayırlısı olsun dedim ve demekki buymuş hayırlısı artik çocuk isteğinde vazgeçtim yeni hamileler Alla tamamına erdirsin hamileliğin iz diğer isteyenlere de rabbim hayırlı evlat versin Herkes allaha emanet olsun
2.5 yillik evliyim 2 yıla yakındır uğraşıyoruz benim vazgeçme sebebim eşim o yüzden artık çocuk istemiyorumneden hemen vazgeçiyosun ?? vazgeçme sabret biraz lütfen kaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandır uğraşıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?