eşinle alakalı ise bilemem tabi ama çocuk istiyosunda olmadığı için vazgeçiyosun sandım2.5 yillik evliyim 2 yıla yakındır uğraşıyoruz benim vazgeçme sebebim eşim o yüzden artık çocuk istemiyorum
Yok eşim ile ilgili yoksa vazgececek bi tip degilimeşinle alakalı ise bilemem tabi ama çocuk istiyosunda olmadığı için vazgeçiyosun sandım
buna sevindim dilerim inşallah aranızdaki sorun her neyse eşin neden istemiyorsa biran önce geçerde sende aramızda hamiş olursun :)Yok eşim ile ilgili yoksa vazgececek bi tip degilim
Canım Tebrikler! Preseed ile kaçıncı deneme idi eşinde yada sen de sorun var mıydı? Kaç aydır deniyordunuz? Daha önce hiç gebelik kaybın olmuş muydu? Çok sordum ama hepsini cevaplayıp bize de umut olursan çok sevinirimKızlar sabah 6 da kalkıyorum ben eşim 7 de işyerinde olması gerektiği için 6:15 te yaptığım test ve dün akşam yaptığım test ikisini yanyana koyup resmini çektim sabah yaptığım biraz daha belli sanki
bitanem ben onu hiç kullanmadım ben hamile kalmak için aşılama yapmıştık. 6 yıllık evliyim 6 yıldırda uğraşıyorum ve bu geçen 6 sene için 3 düşük birde kürtaj oldum..Canım Tebrikler! Preseed ile kaçıncı deneme idi eşinde yada sen de sorun var mıydı? Kaç aydır deniyordunuz? Daha önce hiç gebelik kaybın olmuş muydu? Çok sordum ama hepsini cevaplayıp bize de umut olursan çok sevinirim
tek olmadığını bil.aynı durumu bende yaşıyorum.Bizler okadar şanslıyız ki millet ayrılmamak için çocuk yapıyor düzelir diye bizlerde mutluluğumuz çoğalsın diye istiyoruz.hergün şükretmek lazım allah çocuk isterse verirde nasibinde iyi bir koca iyi bir adam yoksa bir ömür nasıl geçer.Allah sevdiği insanları daha çok sınarmış.her ağladığında daha çok dua et.Allah inşallah dualarını kabul eder inşallah.Ya siz benim kocama ne diyeceksiniz? Dün eltimin çocuklarının doğum günü vardı malum ikizler. Eltimin kardeşinin hanımı da oradaydı. Hani şu patavatsız olan var ya o işte. Eşim eve geldikten sonra baktım ki odada ağlaya ağlaya dua ediyor, allahım beni mahçup etme ne olur,milletin diline düşürme diye. Sonra yatacağımız zaman bana dedi ki eğer ayrılmak istersen seni anlarım,belki benim yüzümden hiçbir zaman anne olamazsın,boştan yere hormon alıp duruyorsun,eski neşenden eser kalmadı,her hamileyim diyene imrenecek bakacaksın ömrün boyunca diye,ağladım sabaha kadar. Dedim ki bende sorun olsaydı sen benden ayrılırdın demek ki diye. Çok zoruma gidiyor çokkkkkkkkkkk,bu msjı inanın ağlaya ağlaya yazıyorum. Hadi beni geçiyorum,ama kocam çoook temiz kalpli iyi niyetli birisidir. rabbim bu sınavı neden ona yaşatıyor diye ağlıyorum.
Ha tamam canım hatırladım seni. Tatlım benim de 3 düşüğüm var hamileliği öğrenir öğrenmez iğneye başlayacağız. Cumartesiyi beklemesen kanda baktırsan 2 gün sonra da ikiye katladığını görüp iğneye başlardın.bitanem ben onu hiç kullanmadım ben hamile kalmak için aşılama yapmıştık. 6 yıllık evliyim 6 yıldırda uğraşıyorum ve bu geçen 6 sene için 3 düşük birde kürtaj oldum..
amin inşallah doktorumla konuştum normale bakarsan şuanda 3 hafta 4 günlük hamileyim doktorum o yüzden cumartesine kadar sabırlı ol dediHa tamam canım hatırladım seni. Tatlım benim de 3 düşüğüm var hamileliği öğrenir öğrenmez iğneye başlayacağız. Cumartesiyi beklemesen kanda baktırsan 2 gün sonra da ikiye katladığını görüp iğneye başlardın.
İğneyi geciktirme canım.. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bu defa
aminnnn inşallaj rabbim hayırlı gebelikler nasip etsin hepimize..Ben de dün ilk jelin aylık açılışını yaptım kızlar 12. Günümdü. Bugün ve yarın da kullanıcam Jeli. Rabbim vesile etsin inşallah!
ya bitanem bu nasıl bir düşüncedir rabbim in insanları neyle sınayacağını sınavını bilemeyiz ki belkide en mükemmelini yaşatmak için bekletiyordur bu kulum bana sabredicekmidir diye.. onu bırak ben 6 senedir çabalıyorum ne doktorlar ne hastaneler korkuyorum başka doktora gitmeye bu ay rabbim bana bunu nasip etti ben sevinemiyorum bile biliyomusun ne kadar acı bişi neden biliyomusun korkuyorum tekrardan sınanmaktan korkuyorum..o yüzden dua ediyorum biz kulların yinede ondan başka gidecek yerimiz kapımız yok yine ona dua edicez üzme kendini cidden benide mahf ettin üzülmeyin hem teknoloji çok gelişti benim bir arkadaşımın kocasının hiç spermleri yoktu erkeğim yumurtalıklarından aldılar iğneye tüp bebek yaptırdılar şimdi 2 yaşında bir kızı birde oğlu var ikizler anlayacağın o yüzden ağlama neden deme niye deme dua et rabbime ben hep şöyle dua ediyordum rabbim bileyim bu duygudan beni mahrum etmiceksin 20 sene sonra hamile kalsam bile sabırla beklerim diyorum. sende dua et dualarla bu dünya duruyor biliyosun bitanem..Ya siz benim kocama ne diyeceksiniz? Dün eltimin çocuklarının doğum günü vardı malum ikizler. Eltimin kardeşinin hanımı da oradaydı. Hani şu patavatsız olan var ya o işte. Eşim eve geldikten sonra baktım ki odada ağlaya ağlaya dua ediyor, allahım beni mahçup etme ne olur,milletin diline düşürme diye. Sonra yatacağımız zaman bana dedi ki eğer ayrılmak istersen seni anlarım,belki benim yüzümden hiçbir zaman anne olamazsın,boştan yere hormon alıp duruyorsun,eski neşenden eser kalmadı,her hamileyim diyene imrenecek bakacaksın ömrün boyunca diye,ağladım sabaha kadar. Dedim ki bende sorun olsaydı sen benden ayrılırdın demek ki diye. Çok zoruma gidiyor çokkkkkkkkkkk,bu msjı inanın ağlaya ağlaya yazıyorum. Hadi beni geçiyorum,ama kocam çoook temiz kalpli iyi niyetli birisidir. rabbim bu sınavı neden ona yaşatıyor diye ağlıyorum.
Eki Görüntüle 1677741 Kzlar soldki yazılı olan dün yaptm sagdaki de bugn 18 45 de yaptmkeklik_58 neslli grpaysgl kimyager1508
Cnm bat 8 kasm da iki kere mi yumrtlycam acaba olrmu öyle şeykimyager1508
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?