Can'ım benim testimin rengi daha açık çıktı bugün dua ediyorum adetim gününde gelsin çünkü korkuyorum acaba yumurtam çatlamadı da yeni mi çatlıyor diye! Şimdi de onun korkusu sardı,dün sağ tarafım ağrıyordu bugün o kadar ağrımıyor ara ara batma var sadecekeklik_58 cnm bi konu varya ovu testi ile gebelik öğrenebilirmi dye orya sen yazmsn gerçi bak orda royaldamla dye bi kız hamile testleri de aynı benm ki gbi ki senn ki daha koyu oda yeni öğrendi hamile oldnu ne dersn bi umut ya Rabbim büyüktür benm gerçi adet agrilarm başladı ama olsn
Can'ım tamam sende bir sorun yoktur ama eşin gitti mi hiç Dr a? Eğer senin yaşın 30 ve üzeriyse 6 ay değilse 1 senede olması beklenir ama emin olmak istiyorsanız eşin test yaptırsınSlm kizlr bn yeniyim aranizda.benm bi sorunum var 5 aydir hamile kalamiyorum tamm 5 ay cok uzun sure degil ama her yumurtlama gunumu mutlaka degerlendiriyorum ovulasyon testi fln kullandim adetimde duzenli amaa olmuyo bir turlu bn preseedi duydum acaba o ise yararmi doktor bi sorunun yok demisti ama cok dusunuyorum acaba tuplerim flnmi kapali baktircm ama once bu preseedi kullnmk istitorum acaba ise yararmi .aranizda boyle olan varmi kizlar
Hayr o gitmedi esim acele etmk isttemiyo daha 2 yillk evliyoz once korunuyodk 5 aydir korunmuyoruz .bekleyelim zamni gelirse olur diyo ams bn korkuyorum.yasim 21 cnm baklm yarin doktra gidcm .isvicredee yasafigim icn almancmda okdr iyi degil esimle birlikte gidcm artik .Can'ım tamam sende bir sorun yoktur ama eşin gitti mi hiç Dr a? Eğer senin yaşın 30 ve üzeriyse 6 ay değilse 1 senede olması beklenir ama emin olmak istiyorsanız eşin test yaptırsın
Günaydın kız hamişşşşşşşş! Nasılsın,bebiş nasıl? Ne zaman gideceksin dr a?Günaydın kkııızzzzzlllaaarrr
ya canım inşallah gelmez diyemiyorum çünkü korkuyorum,acaba yumurtam çatlamadı 13 gün önce de yeni mi çatlıyor diye,ya da kist falan mı oldu diye. Rabbim hayırlısını versin ne diyeyim. Bakalım yarın adet günüm ama bende şimdilik akıntı,çok nadir sağ tarafıma giren hafif sancılardan başka bir şey yok. Pko yok bende,adetlerim düzenli gelirdi hep,acaba pko mu oldum. Sonradan pko olan var mıdır acaba? Korkuyorummmmmmmİnşallah hiç gelmez hcg de kırmızıyo görürsün insallahhhhhhkeklik_58
iyiyim canım sağol. bebişte inşaallah iyidir. kısmetse bu cumartesi gidicem doktora.Günaydın kız hamişşşşşşşş! Nasılsın,bebiş nasıl? Ne zaman gideceksin dr a?
İnşallah canım.Ay allah korusun deme oyle inşallah hiç gelmz illa da geleck se de biran önce gelor seni umutlandrmazkeklik_58
Zeynep gebelik testi mi :)Eki Görüntüle 1677741 Kzlar soldki yazılı olan dün yaptm sagdaki de bugn 18 45 de yaptmkeklik_58 neslli grpaysgl kimyager1508
Sende hiç lekelenme ve yerleşme kanaması oldu mu ?Heeeee pardon ben yanlis anlamisim kusura bakma. Ayyy heyecanlandim. Yarin yine yap inş. Koyulasir. Yarin birde gebelik yap istersen.
ya kızlar bugrpaysgl nerede? haberi olan var mı,ben iyice merak etmeye başladım bu kızı,gece yatağa girerken aklımda o vardı,acaba neti mi yok? eşimi öğrendi yazdıklarını,acaba hasta mı,kötü bir şey mi oldu?
yok tatlım hiç olmadı.Sende hiç lekelenme ve yerleşme kanaması oldu mu ?
oyyy oyyyy oyyyy edepsize bakkkKızlar İkizlerin doğum gününde eltimin kardeşinin hanımı da vardı ya geçmiş olsun diyeyim dedim malum bebeğini kaybetti,çok zor bir durum. Büyüklük bende kalsın dedim,geçmiş olsun canım,üzülme tekrar olur inşallah,rabbim hayırlı zamanda nasip etsin dedim. Ne dese beğenirsiniz,benim hiç değilse hamile kalabildiğim belli,senin o da olmuyor,asıl size geçmiş olsun demez mi? Dondum kaldım,ateş gibi yandı vücudum,ağlamadım ama dünden beri boğazım çok kötü,şu an yutkunamıyorum,sinirden üzüntüden bademcik indirmişim.
ne diyeyim canım,eve geldim girdim banyoya ağladım,kocam ağladığımı bilmesin ne oldu demesin diye sığınağım oldu banyom.bayramdan beri hiç görmemiştim,ama doğum günü olunca mecbur bir araya geldik. Eşim dedi ki giderken o dengesizle konuşma,ben de dedim ki sen de o dengesizle konuşma diye,ama benim vicdanım el vermedi,sanki duymuş da bir geçmiş olsunu bile esirgiyormuş gibi olmayayım diye dedim ama eşşekliğime doymayayım bana ne.canım ayşegülün bilgisayarında problem varmış onun için giremiyormuş. yani bi problem yokmuş.
yok tatlım hiç olmadı.
oyyy oyyyy oyyyy edepsize bakkkbence bundan sonra hiiiççç muhattap olma kendisiyle, onun bulunduğu ortama bile girme. yaptığı terbiyesizlikler 1 değil 2 değil bu ne yaaaa, ayyy çok sinir oldumm siz hiç sıkmayın canınızı canımm boşver onun seviyesine düşme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?