Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haklsn cnm.ama elmde degl belim agryo akıntım var he geldi he geleck tuvalete kosyrm peçete incelym ne var ne yok dye ay çok.komik durm ya sinrlerm bozldu gülüyorum.kendi kendme

Merhaba. Ben de bu ay boyunca preeseed kullanacağım, dün ikinci kullanışımdı. Listeye adımı yazdırmak istiyorum. :)

Arkadaşlar biraz klişeleşmiş bir soru olabilir ama hamile kalmak için en ideal ilişki sıklığı gün aşırı değil mi? Bir de eğer ovulasyonda isek o gün değil ertesi gün ilişki sanırım mutlaka gerekli. Yanılıyor muyum?

Evet de cnm.diyolar ya c çizgisi kadr koyu olcak ama o kdr koyu degl bak neslli demek bunda pek güvenmemek lazm neslli
ya canım benim 2 gün önceki epey koyuydu,ya yeniden yumurtladım ki böyle bir şey mümkün olabilir mi bilmiyorum,ya da bir anormallik var ben çözemiyorum. benim dün yaptığım test neslinin testinden daha koyuydu ama malum ben hamile değilim.

Aha atayım bakın eğer ovülasyonla çıksaydı benim hamile olmam gerekirdi malum 2 gün önce pozitif gibiydi ama dünkü yaptığım daha açık çıktı bugün de yapmadım zaten boş yere testlerim gidiyor

Eklentiler

• image.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 83
  • image.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 78
Nerdn blyn test yaptn mi bat bugün mu senn keklik_58
yok canım,yarın olmam lazım. ben de senin gibiyim,bazen birden akıntı geliyor,koşuyorum lavaboya adet mi oldum diye,sonra bakıyorum ki yok,beyaz akıntı. Adet olcakmışım gibi bir belirtim yok hiç,normalde kasığım ağrırdı ama malesef. Dün bir arkadaş bir şey söyledi onu yaptım,eğer doğruysa gelir adetim yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…