Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım evet günaşırı ilişki sağlıklı olandır. Ovülasyon testi kullanıyorsan eğer pozitif gördükten sonra en geç 36 saat içerisinde yumurta çatlayacağı için şahsen pozitifin olduğu gün ve testin silikleştiği gün ilişki iyi olur,yumoş çatladığında spoşlar hazır bulunur.

Bu durumda gün aşırı ilişki olduğu için zaten ben bu döngüyü yakalıyorum di mi? :) Bir de preseed kullandınız mı?

Halen koyu bnce hadi baklm hayrlsi ya keklik_58
ya canım bir önceki güne göre koyu olsa umutlanırdım ama açıldı,beni tedirgin eden şey sağ tarafım ağrıyordu hani o kalmadı denecek kadar az,akıntım zaten vardı,acaba ben tekrar mı yumurtladım ya da yumurtam yeni mi çatladı. Korkuyorum yaaaaaaaaa

özelden yazayım canım
Bana da yaz kekliğim merak ettim
Dün Jeli ikinci kez kullandım 13. Günümdü. Tükürükten ovulasyon testini çözemedim 12-13-14. Günleri jelle değerlendirme kararı verdim. Ovulasyon testlerinin bana garezi var yahu

Ya canım okuyun testlerin kullanımını,pozitiften sonra 36 saat içinde diyor. Ama gece 1 de mi pozitif oldu yoksa testiği yaptığın saat mi oldu bilemeyeceğimiz için pozitif olduğu ve ertesi gün mantıklı bence. Sperm sayısında sorun varsa 4 gün üsrt üste olması bence sağlıklı değil,en iyisi 2 gün üst üste yapıp 1 gün ara vermek.

vallahi canım ben hiç kullanmadım tükürükten olanı,ben sabah idrarından sonra su içmiyordum i yerinde 11 de falan yapıyordum sonra su içmeye başlıyordum ya da gece lavaboya kalkıyordum ya çok su içtiğim içn ondan sonra uyuyor sabah kalkınca sabah idraruyla yapıyordum eğer gece lababoya gitmişsem

BeNm ki gbi desne Rabbim yardmcisi olsn gerçi benm morfoloji 4 hareket kötü sayı gzl harektlenmyo sperm ler bendn inat çıktılar 2 sendr savaşym.onlarla

hatırladığım kadarıyla toplam sayı 40 milyon,morfoloji 0 hareket de 3 dü
aynen canım doğru hatırlıyosun.memorial tüp bebek merkezinden randevu aldık haftaya cumartesi günü.3 aydır kürler ilaçlar vitaminler kullandık.haftaya semen testi yapıp gelişme var mı göreceğiz.tüp bebek içinde tedaviye başlıcaz.herşey nasip bakalım.

Allah büyühtür cnm Allah herkesin kalbine göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…