iyidir canım buraya yeni doktor gelmiş sabahtan gittim oraya dedim bi baksın adam tıklım tıklım 3 gel dedi.ya kızlar ben burda bide doktorsuzluk çekiyorum ilçeden ilçeye gidiyodum bugün devlet hastanesine gittim burda özel falanda yok ancak diger ilçede bugünde gözüm yemedi oraya gitmeyi burdada bi kalabalıkta bakalım yumurta 3 e kadar çatlamazsa bide o görsün diyorum..hoşgeldiniz şekerleeerhihoyyyt ay ne güzel topik hep kalabalık maşallah, hamişlerimiz biz bırakmıyor:) iyiyiz nevyascım? sen nasılsın?
lovee nasılsın tatlım, ne alemdesin? akıntın geldi mi?
Teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah Rabbim tez vakitte yollasın meleklerinizi..
aman nevyascım dikkat et ilaçta kullanamzsın sen şimdi biraz bitki çayı falan iç hamilelikte içilenlerden gerçi herşeyde içilmiyo heraldeBen grip oldum canım ya dünden beri çok fenayım hapşırmaktan içim dışıma çıktı dedim bebek gidecek valla ama çok şükür bişey olmadı..
zahselcim aslında sende yeni başlamışsın çok panik yapma derim 1 seneye kadar olmaması normal gerçi bende aynı hemen panige başladım hala panikamın canım 1.5 yıllık evlıyım bende bu 8. ayım oluyor bakalım ılk kez pressed kullandım ınsallah gelmıstır melegım tatlım
aman nevyascım dikkat et ilaçta kullanamzsın sen şimdi biraz bitki çayı falan iç hamilelikte içilenlerden gerçi herşeyde içilmiyo heralde
anaaam çok geçmiş olsun canım yaaa, bol ılık limonlu su iç, meyve ye bol bol, aklına da kötü kötü şeyler getirmeBen grip oldum canım ya dünden beri çok fenayım hapşırmaktan içim dışıma çıktı dedim bebek gidecek valla ama çok şükür bişey olmadı..
sogan kürü uygula canım yaa hem rahmi temizliyor hem de iltihap sökücü sonucta...ıyı olmaya çalışıyorum canım azcık ıdrar yolu enfeksıyonu geçırıyorum sanırım canım yanıyo bıraz ınsallah geçer evet canım ılk kez preseed kullandım bu ay 3 defa hayırlısı bakalım ekle canım 20 subat regl tarıhım :1hug:
yaa canım siz batıya gelemiyor musunuz? nolcak böyle? allah yardımcın olsun...iyidir canım buraya yeni doktor gelmiş sabahtan gittim oraya dedim bi baksın adam tıklım tıklım 3 gel dedi.ya kızlar ben burda bide doktorsuzluk çekiyorum ilçeden ilçeye gidiyodum bugün devlet hastanesine gittim burda özel falanda yok ancak diger ilçede bugünde gözüm yemedi oraya gitmeyi burdada bi kalabalıkta bakalım yumurta 3 e kadar çatlamazsa bide o görsün diyorum..
hoşgeldiiiinhihoyyyt, hayırlısı canım yaa, gelecek bi gün bizim de bebişler...nabersiniz kızlar
yaaa göğüslerim adet öncesi gibi şişti
fos gene bu ay yaaaa((((((
neden kimse selam bile almıyo burda kızlar
nabersiniz dedim ama tınlayan yok......
burdayız canım bi anda hızlanınca yazılar arada görülmemiştirkaydirigubbakcemile5neden kimse selam bile almıyo burda kızlar
nabersiniz dedim ama tınlayan yok......
canım 4 seneligine geldik buraya bu 3 senemiz 1.5 yılımız kaldı hayırlısıyla bi tayin çıksada kurtulsak diyoruz.gerçi çok şükür benim bulundugum ilçe doguya göre çok iyi en azından terör pek yok ona şükrediyoruz.evimiz van gölünün dibi yari şirin bi ilçe aslında ama genede imkanlar kısıtlıanaaam çok geçmiş olsun canım yaaa, bol ılık limonlu su iç, meyve ye bol bol, aklına da kötü kötü şeyler getirme
sogan kürü uygula canım yaa hem rahmi temizliyor hem de iltihap sökücü sonucta...
yaa canım siz batıya gelemiyor musunuz? nolcak böyle? allah yardımcın olsun...
hoşgeldiiiinhihoyyyt, hayırlısı canım yaa, gelecek bi gün bizim de bebişler...
zahselcim aslında sende yeni başlamışsın çok panik yapma derim 1 seneye kadar olmaması normal gerçi bende aynı hemen panige başladım hala panik
canım hoşgeldin, googlea ebay preseed yaz canım, orda satıcılardan seç aynı gittigidiyor usulü, yanında 15 ovulasyon 10 gebelik testi geliyor. inşallah adet gelmez de gelirse de hazır olsun elinde, ben 2 kez aldım ebaydan, 1 haftada geldi. kredi kartıyla ödeme yapıyorsun evet...ooo herkes burda
nasılsınız kızlar?????
şimdi size bi sorum olacak
preseedi nerden alıyosunuz kızlar hangisi daha iyi
ben ilk kendi sitesinden almıştım o çok pahalı
siz nerden alıyosunuz ben hasta olunca sipariş etcem
gelirmi 1haftaya kadar
bide ovulasyon testi falanda veriyolarmış
kredi kartıylamı alınıyo yoksa elden gelincemi veriyoruz bilgilendirirseniz sevinirim kızlar
öptümmmmmm
canım 4 seneligine geldik buraya bu 3 senemiz 1.5 yılımız kaldı hayırlısıyla bi tayin çıksada kurtulsak diyoruz.gerçi çok şükür benim bulundugum ilçe doguya göre çok iyi en azından terör pek yok ona şükrediyoruz.evimiz van gölünün dibi yari şirin bi ilçe aslında ama genede imkanlar kısıtlı
ya canım valla zor işte panik yapmamak elde degil benimde18 aydır olmuyo bizdede hiçbir sorun yok ama olmuyo işteya baslarda daha panıktım aslında ama sımdı daha ıyıyım canımya doktora gıttım sorun yok dedıler esımede bakıldı normal çıktı hayırlısı canım Allah ım ınsallah tez zamanda yollar meleklerımızı
canım hoşgeldin, googlea ebay preseed yaz canım, orda satıcılardan seç aynı gittigidiyor usulü, yanında 15 ovulasyon 10 gebelik testi geliyor. inşallah adet gelmez de gelirse de hazır olsun elinde, ben 2 kez aldım ebaydan, 1 haftada geldi. kredi kartıyla ödeme yapıyorsun evet...
öyle canım zor işte ama neyapcaksın mecbur dogu görevi bunada şükür diyoruz en kötüsüde ailden uzak olmak bana en çok bu zor geliyo bişey oldugunda hemen gidememek gurbet zor canım ya...Zehsel sağol canım. inşallah sanada yaşatır bu güzel duyguyu Allahım..
nevyas geçmiş olsun canım
love sanada geçmiş olsun canım. bu doğuda yaşamak ne kadar zor. belkide bize zor geliyor. orada yaşayanlar memnun hallerinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?