Zehsel sağol canım. inşallah sanada yaşatır bu güzel duyguyu Allahım..
ya canım valla zor işte panik yapmamak elde degil benimde18 aydır olmuyo bizdede hiçbir sorun yok ama olmuyo işte
evet canım 2. kullanışım olcak hayırlısı artık..ınsallah en kısa zamanda gelır melegın canım sanırım sende preseed kullanıyosun degılmı
45 liraya geliyor canımcanım sağol benim kredi kartım yok arkadaştan alcam zaten hasta olunca sipariş etcem hasta olacağımı biliyorum ama olsun
fiyatı ne kadar canım?
gercekten zor, benim de ailem ankarada, ancak telefonda hasret giderebiliyoruz ha diyince gidilmiyor, napalım canlar saolsun:)öyle canım zor işte ama neyapcaksın mecbur dogu görevi bunada şükür diyoruz en kötüsüde ailden uzak olmak bana en çok bu zor geliyo bişey oldugunda hemen gidememek gurbet zor canım ya...
dogru diyosun canım canları sagolsun yeterki ben ancak izinden izine gidiyorum yanlarına.senin eşin sivaslımı canım45 liraya geliyor canım
gercekten zor, benim de ailem ankarada, ancak telefonda hasret giderebiliyoruz ha diyince gidilmiyor, napalım canlar saolsun:)
dogru diyosun canım canları sagolsun yeterki ben ancak izinden izine gidiyorum yanlarına.senin eşin sivaslımı canım
45 liraya geliyor canım
desene çakıldın kaldın oraya..biz allahtan aynı memleketliyiz eşimle izinler bölünmüyo enazından emekli olunca dönecegimiz yer belli ayrı memleket daha zor canımevet canım sivaslı eşim:)
desene çakıldın kaldın oraya..biz allahtan aynı memleketliyiz eşimle izinler bölünmüyo enazından emekli olunca dönecegimiz yer belli ayrı memleket daha zor canım
sormaama bizim de kafamızdaki bir kac seneye tayin istemek ankara zmir ya da eskişehire...hayırlı olsun:)
eşin ne iş yapıyor cetrefilli?
hoşbulduk canım ne kadar güzel bir branş harika:) benim eşim de tarihçi ama çok güzel bağlama çalıp söylüyor hah bir de çok güzel resim yapıyor bütün yetenekleri allah bir kişiye veriyor da ona canım sıkılıyor benim hiç bir yeteneğim yokhoşgeldin gukem:) eşim müzik ögretmeni canım
hoşbulduk canım ne kadar güzel bir branş harika:) benim eşim de tarihçi ama çok güzel bağlama çalıp söylüyor hah bir de çok güzel resim yapıyor bütün yetenekleri allah bir kişiye veriyor da ona canım sıkılıyor benim hiç bir yeteneğim yok((
harika inanılmaz güzel bişi eşimle çok iyi anlaşırlar o zaman:) siz istanbul a ne zaman geliyorsunuz tez zamanda beklerim yani bize de gelin:)))sorma, benim eşim de karakalem portreleri yapıyor:) bense en fazla güzel bi yemek yaparım:roflol: valla entruman calmak güzel de bizimkisi bi de yapıyor, atölyesi var baglama ve keman yapıyor, ev de aletten gecilmiyor:)
canım yaza bi istanbul yapıcaz kısmet olursa, o zaman konusurz :) ben valla ufak da olsa tatilleri ankarada ya da izmirde geciriyorum ama bu yaz aileden feragat edicez sanırımharika inanılmaz güzel bişi eşimle çok iyi anlaşırlar o zaman:) siz istanbul a ne zaman geliyorsunuz tez zamanda beklerim yani bize de gelin:)))
tamam gelib beklerim:) ayrıca şu öğretmenliğe dönme fırsatlarını kaçırmana kızıyorum dersine çalış ve geç bakem derhal:))canım yaza bi istanbul yapıcaz kısmet olursa, o zaman konusurz :) ben valla ufak da olsa tatilleri ankarada ya da izmirde geciriyorum ama bu yaz aileden feragat edicez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?