tamam gelib beklerim:) ayrıca şu öğretmenliğe dönme fırsatlarını kaçırmana kızıyorum dersine çalış ve geç bakem derhal:))
a yok bir bakayım yahuuuu. sen nasıl oldun?
gördüm nevyas:)))) sıradan tüm hamiş kalanları almışlar....:))
canım arkadaşım benim,hakikaten sabahı zor ettim..uyku tutmadı bir türlü..elim ayağım titriyor,hastaneye giderken kaza yapıcam diye ödüm koptu..titremekten zor kullandım arabayı..şimdi sonucu almaya gidicem..sonuç pozif olursa ne tepki veririm negatif olursa ne tepki veririm kestiremiyorum..eski negatif sonuçlarımda ağlama krizine girerdim..ama şimdi hastaneye tek başıma gidiyorum, teselli edicek kimse yok yanımda..tek istediğim oralarda bayılmadan eve gelebilmek...doktor heyecanımı görünce mutalaka sonucu getir bana dedi..bayılmazsam getiricem doktor bey dedim..adamla gülüştük :))))sonucu alır almaz sana haber edicem canım...yakaladım seni.... aurora79 sabahı zor edersin şimdi beni bile uyku tutmadı rabbim hayırlısını versin inşallah içime güzel şeyler doğuyor.... yarın o saate kadar nasıl çalışıcam bilemiyorum
11.30 da kanımı verdim..2.30 gibi alıcam..çok heycanlıyımaurora test yapacak bugün inşallah güzel haberle gelir aramıza:)
amin :Saruboceq: inşallah canım...günaydın kızlar,
ya 2 gün girmedim 30 sayfa ilerlemiş.. okuyamadım vallahi.. zaten millet birbirine girmiş.. ama heycan noktasını yakaladım:))) aura :))) inşallah müjdeli haberi verir.
canım sabah kan verdim,sonucu beklemedeyim..çıksın sonuç hemen haberdar edicem sizleri..günaydın kızlar herkeze kocaman günaydın,
selmacım iyiyiz canım sen nasılsın iyi gidiyormu,
çetrefilli yor anacım kendini daha çok iş yap olurmu
auro79 ovulasyon testinden naber canım
aurora 79 kız senin burada ne işin var. test yaptırmaya gitmeyecekmiydin?
Ben buradayım : ) bilginiz olsun......
güzel paylaşımlar dilerim....
35 ay. olur birtanem hemde nasıl.. adet gününe kadar kendine dikkat et..
ya kazen kim:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?