delikafaduldenben en son kazenle karsılastıgımda üyeliğim iptal edilmişti, akıllı olun diyor vesselam:)Ben buradayım : ) bilginiz olsun......
güzel paylaşımlar dilerim....
kızlar merhaba ben hafta sonu hiç girmedim belim ve karnım çok agrıyo neler olmuş topikte yaaaa 1 hafta nassıl beklicem ya hamile kalınca bel agrısı olurmu yaaaaaaaa
Ayşecim günaydın, nasılsın? Bak yakaladım seni:)
Edacım, selmacım taze hamişler napıyorsunuz?
jarnana güzelim sanal kartı eğer internetbankacılığını kullanıyorsan oluşturabilirsin, en güvenilir yol bu, limit ayarlıyorsun harcayacağın kadar sonra sıfırlanıyor, kredi kartını internette kullanmak çok güvenli diil.
Ayşeeem akıllı oooool, ehhueeee:dance:
yaaa aurora gelsin artık meraktan öldüm ben de.
jarnana elimizden gelen yardımı yaparız, yeterki faydası dokunsun canımopuyorumnanaktan
canım ben anlamadım bi msjmı var...akıllıyım beeeen, bi kere agzım yandı, olan bana oluyo,kimseyle bişey paylasamıyorum, valla akıllıyım ben:)
canım ben anlamadım bi msjmı var...
doktordan geldim buarada gene herzamanki gibi folikül güzelmiş rahim temizmiş bi guatır testim yokmuş onu istedi kan verdim çarşambaya tekrar gidicem allahtan çok iyi bi doktordu ilgilendi preseedi biliyo ama inanma dedi
cetrefilli durualya doğum yaptı canım bir oğluşu oldu tam olarak ayın kaçında doğpumu oldu hatırlamıyorum ama listede onun ismini görünce yazayım dedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?