- 20 Şubat 2013
- 717
- 324
- 123
başka gg den alan varmı acaba ?Vallahi canım ben g.g. dan aldım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka gg den alan varmı acaba ?Vallahi canım ben g.g. dan aldım.
başka gg den alan varmı acaba ?
Amannnnnn arkadaşlar,marangozdur kapısı yok,berberin sakalı herkesten çok hesabı hepinize önerilerde bulunuyom da hala bende bebeiş yok :) Keşke dr olsaydımvallahı canım ben ordan almadım ben sıtesınden aldım eger keklık aldıysa alabılırsın herseyı ınce eleyıp sık dokuyo cunku![]()
Bence canım gidip kan testi verelim ne dersin?16.gun dıye saydım ama ıgneyı vuruldugum gunude sayarsam 17.gun bugun bı heyecan bastı vallahı
Belki geç döllenme falan olmuştur,belki de daha idrara yansımamıştır pozitif sonuç. Ayyy heyecanlandım şimdi haaa :)16.gun dıye saydım ama ıgneyı vuruldugum gunude sayarsam 17.gun bugun bı heyecan bastı vallahı
bebıs gelıcek sen daha fazla beklemıyeceksın ıcıme oyle doguyo benım ne bılımAmannnnnn arkadaşlar,marangozdur kapısı yok,berberin sakalı herkesten çok hesabı hepinize önerilerde bulunuyom da hala bende bebeiş yok :) Keşke dr olsaydım![]()
canım benimkinde ürün hologramı vardı,orijinal olmadığını düşünsem kendime koyar mıyım o ilacı kızzzg.g deki ürünün üzerinde Kutu üzerinde Orjinal Ürün Hologramı Bulunur ! yazıyor. kararsız kaldım ya
İnşallah canım,umudum yok biliyorsun ama kendimi de dinleyip durmak istemiyorum. Kocamın lökosit sorunu yüzünden mi sancım oluyor acaba diye muallaktayım.
ahh sorma canım yaa senın belırtılerını duyunca cok sevındım ne dersın ıkımız aynı anda hamıle olurmusuz allahın ıznıyle ben bıraz daha beklemek ıstıyorum belkı ılacın etkısı devam ettıgı ıcın de olabılır 2 3 gun daha beklıycem dıye kendımı frenlıyorum sende bekle canım allah nasıp ettıyse ogrenırız 2-3 gun sonra ınsallah
Bence de beklesem daha iyi olacak,test vermeye gidip test vermeden hastalanırım ben kesin hevesim kursağımda kalır,şimdi umutlanmanın anlamı yok en iyisi günümün geçmesini beklemek.canım bence o zaman biraz sabret adet günün geçsin öyle yaptır 2 güncük daha sabret olur mu
Bence de beklesem daha iyi olacak,test vermeye gidip test vermeden hastalanırım ben kesin hevesim kursağımda kalır,şimdi umutlanmanın anlamı yok en iyisi günümün geçmesini beklemek.
ya canım kafaya takınca da olmuyor diyor herkes,hatta çoğu kişi bebek fikrinden uzaklaştıktan sonra hamile kaldıklarını öğrenmişler,sadece morfoloji %8 diye mi tüp bebek yapacaksın? Tabi herkesin şahsi fikri ama bana dr umuz eşimin sonucu %8 ken ben çatlatma iğnesi vuruldum dedim kızdı, normal yolla olur acele etmeyin dedi. Tüp bebek hem maddi hem manevi olarak zorlu bir süreç,bence birkaç ay daha sakin bir şekilde bebek fikrinden uzaklaşarak dene derim ama yine de sen bilirsin tabi.