Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vallahı canım ben ordan almadım ben sıtesınden aldım eger keklık aldıysa alabılırsın herseyı ınce eleyıp sık dokuyo cunku:KK19::KK9:
Amannnnnn arkadaşlar,marangozdur kapısı yok,berberin sakalı herkesten çok hesabı hepinize önerilerde bulunuyom da hala bende bebeiş yok :) Keşke dr olsaydım :KK45:

ahh sorma canım yaa senın belırtılerını duyunca cok sevındım ne dersın ıkımız aynı anda hamıle olurmusuz allahın ıznıyle ben bıraz daha beklemek ıstıyorum belkı ılacın etkısı devam ettıgı ıcın de olabılır 2 3 gun daha beklıycem dıye kendımı frenlıyorum sende bekle canım allah nasıp ettıyse ogrenırız 2-3 gun sonra ınsallah

Amannnnnn arkadaşlar,marangozdur kapısı yok,berberin sakalı herkesten çok hesabı hepinize önerilerde bulunuyom da hala bende bebeiş yok :) Keşke dr olsaydım :KK45:
bebıs gelıcek sen daha fazla beklemıyeceksın ıcıme oyle doguyo benım ne bılım

g.g deki ürünün üzerinde Kutu üzerinde Orjinal Ürün Hologramı Bulunur ! yazıyor. kararsız kaldım ya

g.g deki ürünün üzerinde Kutu üzerinde Orjinal Ürün Hologramı Bulunur ! yazıyor. kararsız kaldım ya
canım benimkinde ürün hologramı vardı,orijinal olmadığını düşünsem kendime koyar mıyım o ilacı kızzz :KK71: Ama tereddütte kaldıysan sitesinden al,20-30 tl bir fark vardı en fazla. Sonradan acaba orginal değil mi dye tereddütlü kullanacağına sitesinden al gitsin.

ahh sorma canım yaa senın belırtılerını duyunca cok sevındım ne dersın ıkımız aynı anda hamıle olurmusuz allahın ıznıyle ben bıraz daha beklemek ıstıyorum belkı ılacın etkısı devam ettıgı ıcın de olabılır 2 3 gun daha beklıycem dıye kendımı frenlıyorum sende bekle canım allah nasıp ettıyse ogrenırız 2-3 gun sonra ınsallah

ya ben sizin yerinize heyecanlandım burda :D

canım bence o zaman biraz sabret adet günün geçsin öyle yaptır 2 güncük daha sabret olur mu
Bence de beklesem daha iyi olacak,test vermeye gidip test vermeden hastalanırım ben kesin hevesim kursağımda kalır,şimdi umutlanmanın anlamı yok en iyisi günümün geçmesini beklemek.

Bence de beklesem daha iyi olacak,test vermeye gidip test vermeden hastalanırım ben kesin hevesim kursağımda kalır,şimdi umutlanmanın anlamı yok en iyisi günümün geçmesini beklemek.

canım benim biliyorum beklemek çok zor hele ki gün yaklaştıkça daha da zor.:KK51:ama en kesin sonuç o zaman olur eşinin değerleri de yükseldiği için ben bu ay umutluyum senden. inşallah hayırlısı olur :KK39:

ya canım kafaya takınca da olmuyor diyor herkes,hatta çoğu kişi bebek fikrinden uzaklaştıktan sonra hamile kaldıklarını öğrenmişler,sadece morfoloji %8 diye mi tüp bebek yapacaksın? Tabi herkesin şahsi fikri ama bana dr umuz eşimin sonucu %8 ken ben çatlatma iğnesi vuruldum dedim kızdı, normal yolla olur acele etmeyin dedi. Tüp bebek hem maddi hem manevi olarak zorlu bir süreç,bence birkaç ay daha sakin bir şekilde bebek fikrinden uzaklaşarak dene derim ama yine de sen bilirsin tabi.

canım kesinlikle haklısın bana kalsaydı haziranda hemen yaptırcaktım tüp bebeği ama doktorum daha erken dedi. bu yazı geçirin tatilinizi yapın sonra gelin tüp bebek yapalım dedi. bizde tatil dönüşü yani ekim kasım gibi yapalım dedik. sebepsiz infertilite oldugundan cok beklemek istemiyoruz. 2 yıl olcak nerdeyse. kafam çok karışık :(

Günaydın kızlar. dün akşamdan için sipariş vereceği söylemiştim ya size Eşimin ayağında yara gibi şeyler çıkmıştı aile hekimine gitmiş sonrasında da bebek ıstedıgımızı 9 aydır olmadıgını soylemiş. doktorla bu konuda konuşmuşlar tavsıyede bulunmuş felan sonrada ekstra bişey kullanıyormusunuz demiş. eşimde preseed jelden bahsetmiş kullanacagız die. doktor kesınlıkle kullanmayın sağlıksız döllenme ye sebeb açabılır sağlıksız gebelık olabılır demiş. bende tam gece sipariş verecektım vaz geçtim

Back
X