- 28 Eylül 2015
- 1.906
- 2.279
- 133
bizim sayı 48 milyon morfoloji galiba%45 ileri hareket % 15morfoloji sıfır ve hız 2 sayı da 42 milyon sizin kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim sayı 48 milyon morfoloji galiba%45 ileri hareket % 15morfoloji sıfır ve hız 2 sayı da 42 milyon sizin kaç
maşallah sizin gayet iyi normal yolla olur inşallahbizim sayı 48 milyon morfoloji galiba%45 ileri hareket % 15
inşşş cnm bnm ama olmuyo 14 ay oldumaşallah sizin gayet iyi normal yolla olur inşallah
Daha önce tüp bebek denedin mi canım? Bizde de morfoloji ve hız sorun.morfoloji sıfır ve hız 2 sayı da 42 milyon sizin kaç
Sizin değerler çok güzel canım stres yapma olur İnşallah.bizim sayı 48 milyon morfoloji galiba%45 ileri hareket % 15
cnm sende mi bu ay preseed jel kullandnDaha önce tüp bebek denedin mi canım? Bizde de morfoloji ve hız sorun.
cnm olmuyo valla elimde degil bende eşimde asırı stres yaptık artık milletin dilindenSizin değerler çok güzel canım stres yapma olur İnşallah.
hayır denemedik.zaten iki ay oldu öğreneli.eşim ilaç ve vitamin kullanıyor.kasım ayında düşünüyoruz nasipse .siz denediniz miDaha önce tüp bebek denedin mi canım? Bizde de morfoloji ve hız sorun.
eşin ne ilacı ve vitamini kullanıyo cnmhayır denemedik.zaten iki ay oldu öğreneli.eşim ilaç ve vitamin kullanıyor.kasım ayında düşünüyoruz nasipse .siz denediniz mi
Canım benim eşimde de hız ve morfoloji problemi var sonra özelde test yaptırdık daha ayrıntılı çıktı ve aglütinasyon diye birşey varmış hızı etkiliyormuşeşin ne ilacı ve vitamini kullanıyo cnm
Pardon @laveyou için yazdimCanım benim eşimde de hız ve morfoloji problemi var sonra özelde test yaptırdık daha ayrıntılı çıktı ve aglütinasyon diye birşey varmış hızı etkiliyormuş
şimdi ne kullanıyo peki cnm vitamin olarakCanım benim eşimde de hız ve morfoloji problemi var sonra özelde test yaptırdık daha ayrıntılı çıktı ve aglütinasyon diye birşey varmış hızı etkiliyormuş
masalhh cnm düzelr kız bunu sen ye sendede işe yara belki :)proxeed plus,evitamini ,çinko bal polen ,keçiboynuzu kürü,ceviz gibi kuruyemişler
alemsin:) valla sağolsun eşim çok azimli.kendi tüketiyo.Allahtan benim döngüm ve yumurtlamam iyi dedi doktor.masalhh cnm düzelr kız bunu sen ye sendede işe yara belki :)
masalhhh cnm hadi bakalım inşş işe yarar ya her duydugumu yapıyorum bend eşimde mal olduk vallaaaaaa her ay yeni bişey cıkıyo vallaaaaalemsin:) valla sağolsun eşim çok azimli.kendi tüketiyo.Allahtan benim döngüm ve yumurtlamam iyi dedi doktor.
Biz de denemedik. Biz öğreneli 17 ay oldu. Düzelir sandık ama çok fazla bir değişiklik olmadı.hayır denemedik.zaten iki ay oldu öğreneli.eşim ilaç ve vitamin kullanıyor.kasım ayında düşünüyoruz nasipse .siz denediniz mi
Milletin dili çekilmiyor yaa. Yine de çok düşünmemeye çalış canım.cnm olmuyo valla elimde degil bende eşimde asırı stres yaptık artık milletin dilinden![]()
![]()
![]()
sizin değerleriniz de bizim gibimi?Biz de denemedik. Biz öğreneli 17 ay oldu. Düzelir sandık ama çok fazla bir değişiklik olmadı.
Morfoloji %3 en son ki testte. Öncekilerde 1 yada 2 çıkardı hep. İleri hareket %10. Hareketsizlik %60.sizin de
sizin değerleriniz de bizim gibimi?