ben 32. hafatda olmuştum ateş hoca yapmıştı.çok panikledim ama zaten ucundan bakılıyor.
Annene geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşip sağlıcakla kalsın hep. Bak ne güzel ameliyatını da olmuş, hemen iyileşir, sen kendini üzmemeye çalış tabii mümkün olduğu kadar.
Canım benim sarı papatyam da Eymen gibi sayılır bazen emiyor hatta çoook emiyor bazen de memeyle oyun oynar gibi bir türlü ağzına almıyor, sonra da sinir yapıyor sivri kızım :) Ben de geçen gün sağ memeyi sağıp buzluğa koyayım, çalışmaya başlayınca lazım olur dedim, o gün bugündür sağ memem tam dolmuyor, kızcağızım bazen 40 dk. emiyor o memeyi, ben de ısrarla emziriyorum süt artar diye. Yane sağ memem bozuldu galibaSol memede 6-7 dk. da doyuyor kuzum. Sağınca azalıyor diye sana doktor mu dedi, benim doktor sağarsan daha iyi, hem yarın bir gün hasta olup antibiyotik falan kullanırsın, çalışmaya başlarsın, çok ararsın demişti. Ben de uslu kız olup sözünü dinledim ama şimdi bu memeyi nasıl düzelteceğim bilmiyorum. Bu arada bebeğin doyduğunu karnının şişliğinden anlıyorsunuz değil mi?
Ben daha hiç ne biberon ne emzik kullanmadım canım, meme dururken ve sorun yokken biberon vermek çok anlamlı gelmiyor bana, bu tabii ki benim fikrim. Hem emerken bebekler kendilerini güvende hissediyor anneyle temas sağladığı için. Ben emzirirken eldivenlerini de çıkartıyorum, ellerini tutuyorum, o beni elliyor v.s. Geceleri cep telefonunun alarmını kuruyorum, uyuyakalırsam diye. 3 saatte bir uyanıyorum, çooook yorgunsam ve bir öncekinde çok emdiyse gece 1 öğün atlıyorum, 5 saat sonra emziriyorum. Ben akşamları tişört giymiyorum zaten, emzirme sütyeniyle duruyorum, çünkü akşamları uyanık bizim kız ve saatte bir emiyor gibi, benim hep fora yani
Canım bir yerde okumuştum, yenidoğanlara genelde kauçuk tercih etmek, dişleri çıktıktan sonra da silikon vermek daha iyiymiş. Çünkü kauçuk çabuk aşınan birşey olduğundan dişleriyle delebiliyormuş falan. Bebekler kauçuku daha çok tercih ediyormuş. İnşallah Selinimiz kauçuku sever de annesi daha fazla dert çekmez.
Yaa bu insanlar neden cinsiyet ayrımı yapıyor yaaa :) :) kız, erkek ne farkediyor Allah aşkına, aayy şu ailelerin soy ismi olmasaymış keşke,sırf soisimleri devam edecek diye erkek istenmesiEşim kız olunca çok sevinmişti, anneye düşkün olur,ileride sana arkadaşlık yapar demişti. Ben de sırf bana düşkün olmasın diye, kızımızı akşamları babasının kollarına emanet ediyorum gaz çıkartması için :) Kızım belki annesi gibi baba düşkünü olur. Ben çocukken babaaa babaaa diye ağlardım :) Canım cidden her okuyan düşünceli olacak diye bir şey yok. Bir de abinle sizin durumunuzu bilmiyorum ama Türkiye de genelde kız ve erkek kardeş ilişkileri biraz farklı daha resmi daha uzak olunuyor. En azından ben abimle öyleyim, çevremdeki tanıdıklarda da öyle, küskünlük v.s. den çok, düşüncesizlik yapmış o kadar. Erkekler detay düşünemez zaten :)
Kızlar bebişlerin tırnaklarını ne zaman kestiniz ben daha kesmedim
Canim cok gecmis olsun. Kisa zamanda toparlar insallah. Cok zor belirli bi yastan sonra. Uzak mi?
Demekki bakiliyomus.
mersenne canim
Ben 2 haftalikken kesmeye basladim. Eldiveni 2. Haftadac cikardim cunku. Hissetsin diye : D kimi kesmez ama ben kesiyorum walla. Cok ciziyo yuzunu.
Mersenne
Canim cok uzun yazmisin parca parca cevap veriyorum.
Herkesin fora merak etme. Hicbir ozelligi kalmayan sadece besleme amacli bisey o. Takma yani. Yalniz gece uyumadiysan kapi calinca dikkat et. Bir sure sonra meme acik gezmek normalmis gibine geliyo cunku.
Walla eski haline nasil gelir bilmiyorum canim. Bence sıkıntı yoktur. Birini iyice bosaltmadan digerini vermemeye dikkat et. Benim ikisindede ayni. Bi kere aksin parti verecem buradarizki bu kadarmis benimkinin. Allah sizin sutunuzu bol bol versin canim. Nazarlardan korusun. Hep sutunuzle kalin.
Bizde aptamili ictik sanki aptamil ar alicam. Nasil icireceksem. Cikamadyim da biberon alacaktim cesit cesit kaucuk.
Yarina kaldi artik. Kasikla bogusucam. Uffff uffff. Soyle birden sutum artsa kizlar. Ay dua edin banada.
ben bir aylıktı galiba kestim.doğduğunda parmak bile denmezdi et barçasına.:)
sağol canım anneciğim ameliyat oldu.dizden bileğe kadar olan kısmı(bacağının) kazımışlar,bacağının yukarısından deri alıp aşağı yağıştırmışlar.bacağı die kadar alçıdaymış.yukardaki kısmı sarmışlar,orda ağrısı varmış.deri tekrar nasıl toparlar bilmiyorum.tabi normale dönmesi uzun sürecek.
sağınca süt çoğalır canım.inşaALLAH normale döner,hergün aynı olmuyor bu süt olayı.
kauçuk emziği bilmiyordum.ben zorla silikona alıştırdım.
bugün bera testi için marmaraya gittik.ocağa randevu verdiler.
en son oraya 16.haftamda previa için özeldeki dr.umun yönlendirmesiyle gitmiştim.uyuz bir kadın doğumcu vardı.niye üçüncüyü yapmışım vs.demişti gıcık.sonra da yanındaki doktorla previa totaaalist diye suratlarını ekşitmişlerdi.bugün kızımla o odanın önünden geçtim.gözüne sokmak istedim neticeyi.
hastaneye gitmeden de karnıma ağrılar girdi,içim daraldı,sebepsiz ağlamak istedim bir an.bu previa geçti ama ruhumdan geçmemiş.:18:
slm kızlar kaç gündür bakıyorum ama yazamıyorum malum görümcem geldi bizde kalıyor yanlız kaçıp gitmesi an meselesi :))
benim oğlan gece hiç durmuyor gündüzde tabi halasınıda bezdirdi hepimiz yorgunluktan dökülüyoruz haliyle
bugün enrico rifaldiyede gitim adamın önüne yığdım testleri vs :) adam baktı etti baya bilgili bir dr ilgisindende memnun kaldım tabi...
antibiyotikten sonra kusmalarımız arttı dr o antibiyotiği değiştirdi şimdi yeni başka bitaneye geçtik ... bide reflü için ilaç verdi antibiyotik kullandığım sürede içirmemi kusması yüzünden tedavisinin zorlaşacağını söyledi .. çünkü çok aşırı kusuyor ilaç milaç kalmıyo midede
bu arada biogaia yıda sordum gazlı bebeklere iyi geldiğini kullanımının çok faydalı olduğunu bağırsak sistemine faydalı olduğunu vs söyledi .. onada nezmana kadar kullanayım dedi dilediğin kadar kullan dedi diğer dr da öyle demişti .. bağırsaklar için faydalı bakteriler var içinde dedi..
benim oğlum kolik değilmiş ama dediki muayene esnasında çok tepkili bir bebek dedi en ufak bişeye tahamülü yok dedi oyüzden yüksek tepkiler veriyor dedi.. yani gazını çıkartıyor ama çıkartırken bile ortalığı yıkma özelliğine sahibiz..
aynı anası nolcak eşşek sıpası:) tahammülsüz ,asabi , sinirli :) kilosuna baktı dr dediki bu kusmaya yanındada kustu tabi bu kiloyu nasıl aldı dedi bende son zaman kusmuyordu dedim :) tabi onun yanında çok fena bi kustu kusmuk şhow yaptık :))
kilo konusunda sordu neyle besleniyor dedi sadece anne sütü dedim ohh oh dedi ozaman sorun yok alsın aldığı kadar dedi :) sanırım sütüm çok yağlı benim geçen sağdığım sütü dolaba koyayım diye götürüp fırının üstünde unutmuşum oda bozulmuşmu yağı üste çıkmış suyu altta inmiş yayık tereyağı gibi olmuş sulu kısmı azdı :)
asudcum bu arada reflü için ilacı kullanmayı hala devam ediyorsa kilo alımında sorun varsa kusma durmuyorsa bakılmalı dedi mutlaka...
bide bana dediki tamamartık gezme dr dr dedi :)) teslerin her biri başka biyerde yapılmış tabi nekadar çok yere gitmişsiniz dedi ...
bizden haberler bukadar bakalım görümcem kaç gün daha dayanıcak benim cazgır oğluma...
Ben sadece emzirirken çıkartıyorum eldivenleri, hissetsin diye :) Bu hafta keseyim artık tırnaklarını, eldiven takip etmekten yoruldum artık, çok uzun tırnaklı, hatta göğsüm tırmık içinde :)
Kapı konusunda haklısın, bir unutursam yanarım valla, kapıdakine show olurİnşallah sütün bollaşır ve şakır şakır akar canım. Bugün eşimin arkadaşları geldi ziyarete eşleriyle birlikte. Bir tanesinin sütü azmış, uzun süre az gitmiş, sonra bu süt arttırıcı bitkisel çaylara başlamış, 2-3 katı arttı dedi. Sen o çaylardan içiyon mu canım. Sanırım biraz da genetik bu süt olayı, ben şu an yediklerime çok dikkat etmiyorum, fazla besleyici yediğim söylenemez, ama bol bol, en az 2,5 litre su içiyorum ve bence su içmek sütü kesinlikle arttırıyor canım. Çünkü bir kaç gün su içemedim fazla ve sütüm azaldı. Önce senin sonra diğerlerimizin sütü bol olsun canım, amiiiiin :)
Bu gece dua edilecekler listemde Asud (süt için) ve annen var canım, inşallah ayağı çabuk iyileşir. Canım, sen o kadar zor bir hamilelik ve doğum geçirdin ki, o doktorun kapısından geçerken fena olman, kötü hissetmen kadar doğal birşey olamaz. Bu arada çocuk yaparken ona mı soracak mışın, o kim oluyor ki, ne manyak insanlar var yaa,istersen 10 tane doğurursun. Mihrimah kızımız büyüdükçe sen de previa kabusundan kurtulacaksın inşallah canım, yaran çok taze daha.
Artık için rahattır canım, değil mi, bu kadar doktor ve testten sonra nihayet teşhis konuldu ve oğlumuz inşallah rahatlayacak, bizim ki uyandı, geçmiş ola
çok şükür neticeyi aldın canım zaten gitmezsin bundan sonra.bu kadar uğraşmasan geçiştireceklerdi.neyse ki anlayan biri çıktı karşına.slm kızlar kaç gündür bakıyorum ama yazamıyorum malum görümcem geldi bizde kalıyor yanlız kaçıp gitmesi an meselesi :))
benim oğlan gece hiç durmuyor gündüzde tabi halasınıda bezdirdi hepimiz yorgunluktan dökülüyoruz haliyle
bugün enrico rifaldiyede gitim adamın önüne yığdım testleri vs :) adam baktı etti baya bilgili bir dr ilgisindende memnun kaldım tabi...
antibiyotikten sonra kusmalarımız arttı dr o antibiyotiği değiştirdi şimdi yeni başka bitaneye geçtik ... bide reflü için ilaç verdi antibiyotik kullandığım sürede içirmemi kusması yüzünden tedavisinin zorlaşacağını söyledi .. çünkü çok aşırı kusuyor ilaç milaç kalmıyo midede
bu arada biogaia yıda sordum gazlı bebeklere iyi geldiğini kullanımının çok faydalı olduğunu bağırsak sistemine faydalı olduğunu vs söyledi .. onada nezmana kadar kullanayım dedi dilediğin kadar kullan dedi diğer dr da öyle demişti .. bağırsaklar için faydalı bakteriler var içinde dedi..
benim oğlum kolik değilmiş ama dediki muayene esnasında çok tepkili bir bebek dedi en ufak bişeye tahamülü yok dedi oyüzden yüksek tepkiler veriyor dedi.. yani gazını çıkartıyor ama çıkartırken bile ortalığı yıkma özelliğine sahibiz..
aynı anası nolcak eşşek sıpası:) tahammülsüz ,asabi , sinirli :) kilosuna baktı dr dediki bu kusmaya yanındada kustu tabi bu kiloyu nasıl aldı dedi bende son zaman kusmuyordu dedim :) tabi onun yanında çok fena bi kustu kusmuk şhow yaptık :))
kilo konusunda sordu neyle besleniyor dedi sadece anne sütü dedim ohh oh dedi ozaman sorun yok alsın aldığı kadar dedi :) sanırım sütüm çok yağlı benim geçen sağdığım sütü dolaba koyayım diye götürüp fırının üstünde unutmuşum oda bozulmuşmu yağı üste çıkmış suyu altta inmiş yayık tereyağı gibi olmuş sulu kısmı azdı :)
asudcum bu arada reflü için ilacı kullanmayı hala devam ediyorsa kilo alımında sorun varsa kusma durmuyorsa bakılmalı dedi mutlaka...
bide bana dediki tamamartık gezme dr dr dedi :)) teslerin her biri başka biyerde yapılmış tabi nekadar çok yere gitmişsiniz dedi ...
bizden haberler bukadar bakalım görümcem kaç gün daha dayanıcak benim cazgır oğluma...
canım ben pek eldiven takmadım doğrusu.elini yüzünü arada beni tırmaladı ama bir süre sonra sıkılmıştım takmayıverdim.Ben sadece emzirirken çıkartıyorum eldivenleri, hissetsin diye :) Bu hafta keseyim artık tırnaklarını, eldiven takip etmekten yoruldum artık, çok uzun tırnaklı, hatta göğsüm tırmık içinde :)
Kapı konusunda haklısın, bir unutursam yanarım valla, kapıdakine show olurİnşallah sütün bollaşır ve şakır şakır akar canım. Bugün eşimin arkadaşları geldi ziyarete eşleriyle birlikte. Bir tanesinin sütü azmış, uzun süre az gitmiş, sonra bu süt arttırıcı bitkisel çaylara başlamış, 2-3 katı arttı dedi. Sen o çaylardan içiyon mu canım. Sanırım biraz da genetik bu süt olayı, ben şu an yediklerime çok dikkat etmiyorum, fazla besleyici yediğim söylenemez, ama bol bol, en az 2,5 litre su içiyorum ve bence su içmek sütü kesinlikle arttırıyor canım. Çünkü bir kaç gün su içemedim fazla ve sütüm azaldı. Önce senin sonra diğerlerimizin sütü bol olsun canım, amiiiiin :)
Bu gece dua edilecekler listemde Asud (süt için) ve annen var canım, inşallah ayağı çabuk iyileşir. Canım, sen o kadar zor bir hamilelik ve doğum geçirdin ki, o doktorun kapısından geçerken fena olman, kötü hissetmen kadar doğal birşey olamaz. Bu arada çocuk yaparken ona mı soracak mışın, o kim oluyor ki, ne manyak insanlar var yaa,istersen 10 tane doğurursun. Mihrimah kızımız büyüdükçe sen de previa kabusundan kurtulacaksın inşallah canım, yaran çok taze daha.
Artık için rahattır canım, değil mi, bu kadar doktor ve testten sonra nihayet teşhis konuldu ve oğlumuz inşallah rahatlayacak, bizim ki uyandı, geçmiş ola
Kızlar müjde hasta oldum boğazım ağrıyo kulağıma vuruyo.üşüyorum arada ürperti geliyo ne halt edicem ben yaa çok korkuyorum eymene geçiririm diye.1 aylık bebeğin boğazının ağrıması çok fena Allah korusun.düşününce gözlerim doluyor.Allahım hiçbir yavruyu hasta etmesin yaa hasta yavruların annesine sabır versin yavrukuşlara da şifa versin.hastane köşelerinde yavrularına şifa arıyan anne babalar aklıma geldikçe ağlıyorum Allah muhafaza yaa.demin bala karabiber döküp üstüne limon sıktım yedim.günde 3-4 kez yicem nette okudum emzirenler için.
Saat 12 olmuş.su, çay da içemiyorum çok boğazım ağrıyo.inşallah iyileşirim keşke maske alsaydım emzirirken takardım yaklaşmaya korkuyorum kuzuya.
Fburakçım sen de çok yoruldun doktor doktor dolaştın eymencik te yoruldu daha gitmeyin başka yere.anlaşıldı işte rahatsızlığı.inşallah şu antibiyotik şifa olur iyi olur miniğin.dualarım seninle canım benim.mersennecim kuşuna maşallah.demek saat kuruyosun yoksa sen kaldırmazsan kalkmıyomu öykü hanım?aman nazar deymesin yaa.benim kuzu habire mık mık uyumak ne mümkün.gece eşim sağolsun nazar deymesin beyefendiye,saat 4e kadar nöbet tuttu az çok dinlendim.ama ha şimdi getirecek ha geldi ha sesini duydum derken çok uyuyamadım.sonra getirdi 9 buçuğa kadar ben baktım en sonunda dayanamayarak ona verdim süt sağıp ve ailecek 12 gibi uyandık.sonra kızımla gün içinde perla vista avmye gittik eymeni babasına emanet edip.kızıma oğluma ciciler aldım.bebek hatıra defteri aldım.ablasının var kardeşiin de olsun diye.almadıysanız tavsiye ederim seneler sonra okumak çok güzel oluyor.bebelere 0-3 ay kıyafet yok yaa hep tulum tarzı var.gezmelikler 3-6 dan başlıyo.çok ta pahalı ama kıydım aldım bişeyler eve geldim süeter boyu kadar gömlek her yerini kaplıyor :)))
Babası altını aldı ablası da biberondaki sütü yedirdi şimdi de gazını alıyor.dünyanın en güzel manzarası benim için :)) bunu görebilmeyi hamilelikte hayal dahi edemiyordum düşününce üzülüp ağlıyordum.Allahıma ne kadar şükretsem azdır yaaa.
Oburix doymamış hala aranıyo kızlar herkese hayırlı nöbetler diler gözlerinizden öperim..
canlarim iyi aksamlar. okudum yazdiklarinizi da misafir var fazla yazamiycam.
fburak canim saol. unutmadun sordun. alicam dedigin ilactan.
mersenne canim Allah razi olsun. yer gok dua ile. burada birbirimizi tanimadan hergece biirbirimize dua ettik. o kadar degerliki. saolun.
o caylari hep iciyorum gunde 2 kere.
fburak canim bazi antibiyotikler beni bile kusturuyo. misafirler gitsin doncem.
opuyorum hepinizi
çok şükür neticeyi aldın canım zaten gitmezsin bundan sonra.bu kadar uğraşmasan geçiştireceklerdi.neyse ki anlayan biri çıktı karşına.
demek afacanlık yapıyormuş eymen paşa.halasını bile iki günde bezdirmiş,Allah sana güç kuvvet versin.eymene de sükunet.:)
canım ben pek eldiven takmadım doğrusu.elini yüzünü arada beni tırmaladı ama bir süre sonra sıkılmıştım takmayıverdim.
canım endişelenme.ben de geçen hafftalar da senin gibi oldum.bitki çayı vs.içtim.üşütmeyeye çalıştım.geçmişti.dün evi havalandırırken cereyana dikkat etmedim,soğuk su da içmiştim.bugün yine ağrıyor.sen de çabuk atlatırsın inşaALLAH canım.ben de korkmuştum bebeğe geçer diye.insan ister istemez endişeleniyor,seni çok iyi anlıyorum.
sen de bir şeyi farkettim,hep aynı şeyleri yaşıyoruz ve hissediyoruz.eymenin emme olayı da aynı mihrimah.ben de gecelri emzirmeye çalışmaktan çok yorulup,bıkıyordum.iki aya normale ancak döndük.zaman çabuk geçiyor ne kadar zorlansak da geriye dönünce anlamıyoruz.sağlık sıhhatle geçsin hepimize.
yeni cicileriniz hayırlı olsun.ben de kızımla alışverişe çıkmayı planlıyorum.bizim de bu havalara göre pek kıyafetimiz yok.epey bir şey almamız lazım.
maaşALLAH eşine ve kızına.kendini daha iyi hissetmişsindir.ben de bir aylıkken oğlumla gitmiştim avmye,eşime bırakıp.dün de öğlene kadar hiç uyumadı ağladı durdu.sonra eşim geldi.oğlumla kızımın basket antremanına gittik,hem de yemek götürdük.orda epey kaldım.telefona baktım sürekli eşim arar diye.oğlum da orda kalmak istedi ben döndüm.evde de bir saat geçti anca uyandı cadı.nazı bana galiba.akşam da uykum geldi erkenden yatacaktım başladı,ta 12 ye kadar bir ana kucağında bir ayakta salladım durdum.ben den başka herkes uyudu bu arada.
ben de 0-3 aya pek bir şey bulamamıştım.şimdi bakalım bulabilecek miyim?
sordum canım sormammı hiç.. kilo alımı gelişimi önemliymiş bizim kusmaları fazla önemsemedi yanlızca antibiyotikten dolayı kusmaması gerek.. zaten şuan önleyemiyorum kusmayı antibiyotikler yaramadı kuzuma... biliyorsun kesilmişti kusmamız..
kilo boy olayı gayet iyi güzel gelişimi dedi maşallahı var alması gerekenden fazla almış .. neyseki anne sütünden aldığı için oda sorun değilmiş..
sende durum şuan farklı canım sütün yetiyordur belki fazladır bile ama o kusmaya zaten midede ne kalırki ondan azdır kilo alımı... inşallah bi çözüm bulursunuz bu kusma olayına ...
canım biogaia için ilaçta demek biraz yanlış olur vitaminde değilde takviye demek daha doğru sanırım ... çünkü bi kullanma süresi yok bi zararı dersen oda yok sordum çünkü ben yanlış bişey yapmayayım diye onu bana çocuk cerrahı yazdı .. sonra gittim çocuk dr'u bende yazıcaktım ama yazmışlar dedi mutlaka kullan dedi.. dün gittiğim dr da öyle dedi kullan dedi faydası var zararı yok istediğin sürece istediğin kadar kullan dedi..
içindekiler bağışıklık sistemini güçlendiriren prebiyotik bakteriler varmış sindirim sistemi üzerinde çok faydası varmış vs..yani iyi huylu insan vücüdünda yaşamaya uyumlu faydalı bakteriler..
bana bi ara şu yoğurtlar vardı adını unuttum zayıflamaya yardımcı neyse adı aklıma gelince yazarım :)) dr demişti al günde 3 taneye kadar ye içinde prebiyotik bakteriler var diye malum bendede kolit var ama yedimmi yemedim :)
Canim cok gecmis olsun. Kulak da zordur. Ilac da icmeyince daha zor.pepukecim geçmiş olsun çokzor ya hasta olmak bizim ayakta kalmamız şart yoksa nasıl başedicez bu canavarlarla..
benim büyük oğlanda dün kulağım ağrıyor dedi onuda dr'a götürdüm kbb ye geniz akıntısı birde ortakulak iltahabı varmışbide onla uğraşıyorum 3 ilacı bir burun spreyi var ve ilaç içmeyen bir çocuk..
bu arada görümceme bugün biraz izin verdim gitti gezip gelicek aman skaın kaçayım deme dedim güldü :) yok yengecim dedi bunla tek başına uğraşılmaz dedi artık düzelene kadar burdayım meraketme dedi.. kaynım var denizlide sıkıştırıyor bunu bize nezaman geliyorsun diye oda diyoki yengemi yanlız nasıl bırakayım eymen canımıza okuyor hepimizin birden diyo ..inşallah gitmez hani gidiyorum dese zorla tutamam tabi..
Pepukecim sana da gecmisler olsun.dikkat et kendine. Bunyelerimiz tempoyu kaldirmiyo artik.Kızlar müjde hasta oldum boğazım ağrıyo kulağıma vuruyo.üşüyorum arada ürperti geliyo ne halt edicem ben yaa çok korkuyorum eymene geçiririm diye.1 aylık bebeğin boğazının ağrıması çok fena Allah korusun.düşününce gözlerim doluyor.Allahım hiçbir yavruyu hasta etmesin yaa hasta yavruların annesine sabır versin yavrukuşlara da şifa versin.hastane köşelerinde yavrularına şifa arıyan anne babalar aklıma geldikçe ağlıyorum Allah muhafaza yaa.demin bala karabiber döküp üstüne limon sıktım yedim.günde 3-4 kez yicem nette okudum emzirenler için.
Saat 12 olmuş.su, çay da içemiyorum çok boğazım ağrıyo.inşallah iyileşirim keşke maske alsaydım emzirirken takardım yaklaşmaya korkuyorum kuzuya.
Fburakçım sen de çok yoruldun doktor doktor dolaştın eymencik te yoruldu daha gitmeyin başka yere.anlaşıldı işte rahatsızlığı.inşallah şu antibiyotik şifa olur iyi olur miniğin.dualarım seninle canım benim.mersennecim kuşuna maşallah.demek saat kuruyosun yoksa sen kaldırmazsan kalkmıyomu öykü hanım?aman nazar deymesin yaa.benim kuzu habire mık mık uyumak ne mümkün.gece eşim sağolsun nazar deymesin beyefendiye,saat 4e kadar nöbet tuttu az çok dinlendim.ama ha şimdi getirecek ha geldi ha sesini duydum derken çok uyuyamadım.sonra getirdi 9 buçuğa kadar ben baktım en sonunda dayanamayarak ona verdim süt sağıp ve ailecek 12 gibi uyandık.sonra kızımla gün içinde perla vista avmye gittik eymeni babasına emanet edip.kızıma oğluma ciciler aldım.bebek hatıra defteri aldım.ablasının var kardeşiin de olsun diye.almadıysanız tavsiye ederim seneler sonra okumak çok güzel oluyor.bebelere 0-3 ay kıyafet yok yaa hep tulum tarzı var.gezmelikler 3-6 dan başlıyo.çok ta pahalı ama kıydım aldım bişeyler eve geldim süeter boyu kadar gömlek her yerini kaplıyor :)))
Babası altını aldı ablası da biberondaki sütü yedirdi şimdi de gazını alıyor.dünyanın en güzel manzarası benim için :)) bunu görebilmeyi hamilelikte hayal dahi edemiyordum düşününce üzülüp ağlıyordum.Allahıma ne kadar şükretsem azdır yaaa.
Oburix doymamış hala aranıyo kızlar herkese hayırlı nöbetler diler gözlerinizden öperim..
ah canım valla gezdim dr dr mecburen birinin dediğini dinleyip otursam işim çok .. kendimden alışığım öyle dr dr gezmeye .. ben buzamana kadar gittiğim ilk dr 'u dinleseydim ameliyat olmadık yerim kalmamıştı .. başta belim sonra boynum bide hemoroidim vs vs.. her derdimde araştırdım derdimin uzmanını en iyisi kimdir nedir diye hiç birindende ameliyat olmadım çok şükür..
ama bu bebek olunca malum derdini anlamak çok zor derdini bilsem dermanını daha kolay bulucamda olmuyo işte.. o yüzden nerde iyi dr varsa onu arayıp tarayıp gittim .. bi karaköydeki sen jorj hastanesi kaldı işte onada en son çare bulamasam gidicektim :) enrico amcamız dediki yeter artık gezme dr dr dedi birazda huysuz bir bebeğin var dedi :)) çünkü inan yapılmadık test film vs bırakmadık :) bakteri sorunu dışında hiç bişeyi yok dedi oda antibiyotikle düzelicek dedi :) ay inşallah bi atlatsa şu derdinide garibim .. günden güne daha bi az ağlıyor.. demin bi gaz seramonisi yaptı hem çıkartıyorr hem ağlıyor sıkıntıya gelemiyoruz hiç :)
saol canim. probiyotik yogurt ben kabiz icin yiyorum hergun canim. activia var dan.one nin var. rastgele aliyorum.
selin bugun cok kotu. kusmasi Artti. cok sinirlerim bozuk. misafir vardi gene gitti. basim agriyo. napcam sasirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?