Canim cok gecmis olsun. Kulak da zordur. Ilac da icmeyince daha zor.
Fazla izin vermeseydin :)
Sonunda kucuk bonusa care buldun ya, onemli olan o. Bi de su ilaclar etkisini gostersin daha guzel olcak insallah.
Pepukecim sana da gecmisler olsun.dikkat et kendine. Bunyelerimiz tempoyu kaldirmiyo artik.
en iyisini yaptın canım.ben de bu yıl epey dr. gezdim biliyorsun.doktor var,doktorcuk var maalesef.
bu yaramazlar ne fena çıktılar böyle.bizimki de bir aşı oldu katıldı ağlamaktan.uyanıyor hemen ağzına bir şey gitmezse kızıp daha almıyor.biraz uyutuyorum ondan sonra emiyor.elini ayağını hiç elletmez.bu da gaz yaparken ağlıyor.canları pek kıymetli.:)
:)hah işte o yoğurtlar :) tabi benim kafa basmıyo bu ara yorgunluk ve yoğunluktan idare ediceksiniz artık beni:)
off ya çok zor bu kusma olayı bi geçseydi hakikatten bizimde başladı ya kaç kez kıyafet değiştik yine bizde allah yardımcımız olsun ne diyim
sorma canım katılıyor kos koca çocuk ağlamaktan ilaç içmemek içinküçüğün derdi bitmeden büyük başladı
merhaba kızlar,ben de pepuke gibi boğaz ağrısı yaşıyorum.öğlene kadar hiç bir şey yapamadım oğlumu okula göndermek dışında.mihrimah da pek huysuz son günlerde hiç uyumaz oldu.komşumun kızı var 11 yaşında çocukları çok seviyor.ben de sıkışınca çağırıyorum.bugün de geldi sağolsun o bebeğin yanında durdu ben de evi toplayıp,süpürdüm.
bu kış hepimize yorucu olacak.Allah sağlık versin de afacanlar canımıza okuyorlar.yaza inşaALLAH doğum günlerimizi de kutlarız.hayali bile güzel kuzucukların.:)
şu an bende ki tek sıkıntı işe başlıyacak olmam.üstelik kara kış başlarken.şöyle 3 ayım daha olsa ne güzel olurdu.iki ay,bir ay derken iki haftam bile kalmadı.iş ortamı da pek sevimsiz geliyor.
pepuke kırkınız da oldu demek.sayılı gün geçiyor,ömür geçiyor..........
annen ve kardeşinden Allah razı olsun.onların yanında olması bile büyük bir mutluluk eminim.her şeyle tek başına kalan ben bunu çok daha iyi anlıyabiliyorum.
merhaba kızlar,ben de pepuke gibi boğaz ağrısı yaşıyorum.öğlene kadar hiç bir şey yapamadım oğlumu okula göndermek dışında.mihrimah da pek huysuz son günlerde hiç uyumaz oldu.komşumun kızı var 11 yaşında çocukları çok seviyor.ben de sıkışınca çağırıyorum.bugün de geldi sağolsun o bebeğin yanında durdu ben de evi toplayıp,süpürdüm.
bu kış hepimize yorucu olacak.Allah sağlık versin de afacanlar canımıza okuyorlar.yaza inşaALLAH doğum günlerimizi de kutlarız.hayali bile güzel kuzucukların.:)
şu an bende ki tek sıkıntı işe başlıyacak olmam.üstelik kara kış başlarken.şöyle 3 ayım daha olsa ne güzel olurdu.iki ay,bir ay derken iki haftam bile kalmadı.iş ortamı da pek sevimsiz geliyor.
pepuke kırkınız da oldu demek.sayılı gün geçiyor,ömür geçiyor..........
annen ve kardeşinden Allah razı olsun.onların yanında olması bile büyük bir mutluluk eminim.her şeyle tek başına kalan ben bunu çok daha iyi anlıyabiliyorum.
Canim tekrar gecmis olsun. Ben slingi kullanamiyorum walla. Selinde yatmadi. Bende oyle gorunce kiyamadim zaten iki buklum. Veremden sonra benimkilerde bisey olmadi. Izi de kabuklanmis gibi degil. 1-2 ay bekliycez kendi doktorumuz test yapacak. Tutmamis gibi gozukuyor.
Taksici kufredebilir.yagmurda kucagimdabebekle yakin diye almayan oldu. Sende kufret. Taksi duragindan cagir.sikayet edebilirsin.
Var öyle hain şerefsizler valla önüme çıkırsa affetmem cazgırlığımı gösteririm.benim kuzu koala gibi kucakta durmayı seviyo ama belli olmaz tabi.onu bağlamayı bilmek lazım bir de ne alacağımı bilmiyorum.wrap sling olabilir.selin hanım nasıllar kusmalar devammı canım yaa bu kusma çok sinir.yediğine acıyorum gitti kaloriler diye üzülüyorum.benimki de acaip ıkıncan daha ne zamana kadar böyle ıkınır bilmem.ıkınmaktan doğru düzgün uyuyamıyor çocuk.nasıl kızarıyor bozarıyor anlatamam kapkara oluyor.
Ama bunlar çok tatlı be teyzeleri yiyesim geliyor çok çabuk büyüyorlar bugünlerin tasını çıkarmak lazım.ama gazdı kusmaydı memeydi süttü derken kaçırıyoruz galiba biraz...
aynen ben de.okumam bile parça parça oluyor.kafamda çok şey olsa da ara vermekten gidiyor.bazen çok kopuk şeyler yazmışım diye düşünüyorum.Geçmiş olsun canım yaa salgın var valla öff.kuzenimin oğlu nereden ne kaptıysa kaç gündür ateşi düşmüyormuş dr lösemiden şüphelenmiş allahtan testlerde çıkmamış.Allah korusun yaa streslerini düşünemiyorum.bebekleri avmlere götürmemek lazım.
allah sana kolaylık versin canım yaa işe başlama düşüncesi bebişi bırakmak zorunda olmak çok can sıkıcı.ama neylersinki geçim derdi herşey çocuklar için.eymen babasının kucağında sancı çekiyor üff dertli oğlum benim.
Ipad sapıttı çok yavaş yazamıyorum.canım kırkımız haftaya olacak inşallah daha bir haftamız var.canım daha yazacaklarım vardı ama nasip olmıcakmgaliba.inşallah yarın yazışırız yazacaklarımı da unuttum öptüm canım.umarım anneciğin iyidir.
sağol canım.Allah selinimize de şifa versin.kusmaları geçsin.:)Canimcok gecmis olsun. Kapip duruyoruz. Benimkide hep kucakta. Hep kisa kisa yazip cikiyorum.
Zor senin isin cok. Allah sabir versin.
Var öyle hain şerefsizler valla önüme çıkırsa affetmem cazgırlığımı gösteririm.benim kuzu koala gibi kucakta durmayı seviyo ama belli olmaz tabi.onu bağlamayı bilmek lazım bir de ne alacağımı bilmiyorum.wrap sling olabilir.selin hanım nasıllar kusmalar devammı canım yaa bu kusma çok sinir.yediğine acıyorum gitti kaloriler diye üzülüyorum.benimki de acaip ıkıncan daha ne zamana kadar böyle ıkınır bilmem.ıkınmaktan doğru düzgün uyuyamıyor çocuk.nasıl kızarıyor bozarıyor anlatamam kapkara oluyor.
Ama bunlar çok tatlı be teyzeleri yiyesim geliyor çok çabuk büyüyorlar bugünlerin tasını çıkarmak lazım.ama gazdı kusmaydı memeydi süttü derken kaçırıyoruz galiba biraz...
Kızlar çok kalamayacağım, benim huysuz dün 12 saat uykusuz kaldı hem de ağlayarak, zombi gibiyim. Geçen gün de girip herkese cevap yazmıştım ama forum bakımda diye sildi mesajımı adiGeçen gün bebişlerden biri hastaydı sanırım, tam hatırlamıyorum, şaftım kaydı, inşallah iyileşir.Dağcı, pepuke geçmiş olsun canlarım, inşallah iyileşirsiniz hemencecik. Asudcuğum Selinin kusmaları bitti mi, iyi misiniz şimdi. Fburak inşallah antibiyotikler işe yarıyordur şu an. Amma bölük bölçük mesaj yazdım, kızım şimdi uyuyor ama uykusunda bile ağlıyor yavrum.
Kızlar, sağ meme emzirirken çok acıyor, resmen bağırıyorum ama yara falan yok, ne tavsiye edersiniz. Kızım onu çok emiyor ve çok ısırıyor, ne yapacam bilmem, yara olmasından korkuyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar, öpüldünüz.
Kızlar çok kalamayacağım, benim huysuz dün 12 saat uykusuz kaldı hem de ağlayarak, zombi gibiyim. Geçen gün de girip herkese cevap yazmıştım ama forum bakımda diye sildi mesajımı adiGeçen gün bebişlerden biri hastaydı sanırım, tam hatırlamıyorum, şaftım kaydı, inşallah iyileşir.Dağcı, pepuke geçmiş olsun canlarım, inşallah iyileşirsiniz hemencecik. Asudcuğum Selinin kusmaları bitti mi, iyi misiniz şimdi. Fburak inşallah antibiyotikler işe yarıyordur şu an. Amma bölük bölçük mesaj yazdım, kızım şimdi uyuyor ama uykusunda bile ağlıyor yavrum.
Kızlar, sağ meme emzirirken çok acıyor, resmen bağırıyorum ama yara falan yok, ne tavsiye edersiniz. Kızım onu çok emiyor ve çok ısırıyor, ne yapacam bilmem, yara olmasından korkuyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar, öpüldünüz.
Huysuz deme annesi kimbilir ne derdi vardır yavrucağın da ağzı var dili yok zavallıların anlatabilseler keşkebenim de göğüs uçlarım halailk ağzına aldığında acıyor baya,sonra alışıyorum.
Meme ucuna krem kullanabilirsin canım medela,lansinoh,mustela var.medelanın çok yağlı çamaşıra leke yapıyor mustela daha iyi.emzireceğin zaman silmen gerekmiyor.şarj bitmek üzere eymen kucağımda tek parmak yazıyorum.
Daha iyiceyim canım sesim kısık va az öksürüğüm var idare ediyorum.
Fburaktan iki gündür ses yokinşallah eymen iyidir.
Huysuz bunlar huysuz. Sabahtan beri uyumadi. Bilegim belim tutuldu artik. Azcik uyusalar iyi olacaklar.
Zaten heryer kusmuk.
Kizlar gelip yazamıyorum benim oğlanın huysuzluklarindan.. aglamalari birazcık azaldı gibi gibi..
Haftaya çarşamba bidaha gidicem idrar kültürü vermek için umarım temiz çıkar okadar antibiyotik kullandigimiza degse bari.. icirmesi bi dert midede durdurmadi ayri dert sürekli cirt cirt kaka yapmaktan popo kızardı... Bugün popoya ilaç aldım sürdüm nasıl aciyordur poposu allah bilir...
Neyi var bizim bu bebeciklerin böyle hepsi aglak zirlak kusmuklu..
Mersennecim 12 saat uyumamasi normal degil canım bir derdimi var acaba?
Kizlar gelip yazamıyorum benim oğlanın huysuzluklarindan.. aglamalari birazcık azaldı gibi gibi..
Haftaya çarşamba bidaha gidicem idrar kültürü vermek için umarım temiz çıkar okadar antibiyotik kullandigimiza degse bari.. icirmesi bi dert midede durdurmadi ayri dert sürekli cirt cirt kaka yapmaktan popo kızardı... Bugün popoya ilaç aldım sürdüm nasıl aciyordur poposu allah bilir...
Neyi var bizim bu bebeciklerin böyle hepsi aglak zirlak kusmuklu..
Mersennecim 12 saat uyumamasi normal degil canım bir derdimi var acaba?
sabah dokuzdan beri benimki anca emerken biraz siziyo.buyuk de hic uyumadi benim. uyumayan uyumuyo canim maalesef.
insallah antibiyotik iyi gelir canim. aglama azaldigina gore dogru yol bence.
kollarim koptu bu spam yuzunden. uuuf uf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?