Previayi bitirenler

sağol canim komple pisik yok totosunun arasında var sadece.. biraz bağırsak hareketi bozulur demişti dr antibiyotigin biri çok kusturdu onu değiştirdik buda iyi ama gazla bile kaka çıkıyor ondan sanirim o kısım kızarık onada ilaç aldım sürdum bakalim düzelir inşallah..

ben yamuldum canim. kolum tutmuyo. sinirlerimde cok fena. hatta en fena o.buyuk adam gibi butungun uyanik.sinir oldum.
buna sukur tabi.

ben yamuldum canim. kolum tutmuyo. sinirlerimde cok fena. hatta en fena o.buyuk adam gibi butungun uyanik.sinir oldum.
buna sukur tabi.

Ah canm Benimkide uyumadi dün ne gündüz be gece derdinide anlamak mümkün olmuyor... Uyanıkken ağlamasalar nr güzel olur.. hem bukadar yorulmazdik. Bu halimizede şükür onlar sağ sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil...

Sağol canım, o zaman benim ki çok emzirmekten, çünkü o memeyi bazen 30-40 dk. emiyor civcivBu arada benim kız üzerinde pek battaniye tutmuyor artık, ayakları ile bir şekilde ittiriyor sıpa, nasıl beceriyor halen anlamış değilim

Huysuz bunlar huysuz. Sabahtan beri uyumadi. Bilegim belim tutuldu artik. Azcik uyusalar iyi olacaklar.
Zaten heryer kusmuk.

Canım, peki uyumuyorken ağlayıp hep kucak istiyormu Selin, benim ki uyanıkken genel olarak ağlıyor, çoğunlukla kucak bile fayda etmiyor. Bizim bu adi plasentalar bu bebeklerin huyunu suyunu da değiştirdi herhalde, huysuz yapmış bebişlerimizi :) Bir de sen reflü yastığı kullanıyor musun canım, kusmaması için oldukça faydalı, ben artık ana kucağını da pek kullanmıyorum, hep reflü yastığında uyuyor (yatak gibi).

Hadi bismillah diyelim, ağlamaları azaldı ise düz mantıkla ilaçlar işe yaradı diye düşünüyorum, inşallah tamamen iyileşir de rahatlarsın canım. Dün bir derdi vardı ama söylemedi canım :) Bie şekilde uykusu gitti ve uyumadıkça daha da huysuzlaştı, ateşi de normaldi, gazı da yoktu, kulaklarına baktım onlar da normaldi, karnı tok,altı kuruydu daha da neye bakmam gerekiyor bilmiyorum, siz söyleyin ben yapayım, aklıma başka birşey gelmiyor. Bir de bizim kız gergin ortamlarda huysuzlaşıyor. Geçen hafta annemler bizde iken abim ve ablam tartıştı, bizim kız o gece hep huzursuz ve uykusuz kaldı. Dün de ablam bendeydi, ben hafif gergindim, benden kızıma geçti herhalde. Kızım bana ve babasına çekmiş, gergin ortamları hiiiç sevmiyor.

hepimizi bıktırdı huysuzlar.ben de gözlerini açık görmek istemiyorum.hem uyanık kalıyor hem huysuzlanıp aç aç uyumak istiyor.tüm akşam bir kucağımda,bir ayağımdaydı.beş on dakika oldu aç aç uyudu.sanki hafifledi bu ara.açken nasıl uyuyor anlamıyorum.doyurmaya çalışıyorum ama kafasını çekip ağlıyor.karnımdayken de bir rahat vermezdi bana uyuz.ablası abisi yer içer uyurdu,bu ne böyle ya.bezdirdi resmen beni.

hep kucak istiyo. bazen cok agliyo hicbisey istemiyor.
uzerini aciyo.bende ince tulum aldim ama sevmedik.
reflu yatagi bayaga arastirdim.kaymiyo mu ustunden. benimki yuzustu yatiyo ve inanilmaz hareketli. nerden aldin. en son 120 ye bulmustum. ureticisine rastladim. 95 olur dedi.iyi diyosan soyliim bende.sitesini gondereyim ozelden de bi bakarsan sevinirim.omu diye.

Mersenne canim napiim demisinde bize mi sordun?
Tecrubeyle sabit ortak cevabimizi veriyorum. HUYSUZ BUNLAR

Son düzenleme:

ayindan mi ne hepsi ayni bunlarin. bu surum boyle heralde.
yiyip icip uyuyani bana rastlamadi,beklemiyodum zaten. kusmayani olsa iyiydi de buna sukur.

Sabah dokuzdan beri soole yatagina koyup oturamadim walla,Simdide memede. Bittim. sinirlerim bozuldu. olan buyugume oldu.

Son düzenleme:
yorgun anneler nasılsınız?
ben hem yorgun hem gergin olanlardanım bugün.
1.kızıma bakıcı bulamıyorum.
2.cuma gelecek sevgili arkadaşlarım haftaya ertelemişler.ben de dün evi temizletmiştim.
3.üç ay ücretsiz izin almak istiyorum ama alamıycam galiba.
4.kollarım dayanmıyor artık yorgunluğa,dinlenmek istiyorum.

mersenne bebişinin gazı olabilir annesi.

asud Allah güç kuvvet versin canım,bir an evvel normale dönsün cadılar.

Canım, bizim kız da inanılmaz hareketli, bu hafta yastıkta kaymaya başladı ama sorun değil, çünkü beşiğinde sünger yatağı var onun üstüne koyuyorum bu yastığı, kaysa da yatağa kayıyor, ben memnunum, bizim kusmamız çok az, o da genelde kucakta iken kusuyor, emdikten sonra. Ben şu an için memnunum bu yastıktan, ama biraz daha büyüyünce ne olur bilemem. Bebeklerde reflü ilk 6 ay önemliymiş zaten, 6 aydan sonra reflü ya kalıcı oluyormuş ya da kayboluyormuş. Bununla 6 ay idare etmeyi düşünüyorum ben. Ünlü bir bebek yatak firması vardı, ithal ürün satıyor, markayı hatırlamıyorum, orada da reflü yatağı vardı ama 200 gibi birşeydi, paraya kıyamadığımdan bundan aldım ben de :) Evet bunlar kesinlikle huysuz.

Baby Jem Reflü Yastığı - e-bebek.com

İnşallah izin alabilirsin canım, sen daha dinlenemeden işe başlayacaksın çook zor, Allah kolaylık versin. Bakıcı bulmak zor iş vallahi, herkese güvenilmez ki Allah sana da güç versin canım

Yaa kızlar söylemeyi unuttum, kızımın yüzünde isilik çıktı ne yapcam, geçer mi. Bu hafta doktora gideceğiz gerçi ama merak ettim, yapabileceğim bir şey var mı,

Canim valla biraz daha iyiyiz iç guveysinden hallice diyeyimde anla nekadar iyiyiz.. tabi daha beterini görünce suanki halimize suktediyoruz.. arada keyfi yerinde oluyor bi gülücükler sacip naaralar atıyor sonra bi kaciyor o keyfi geri gelmiyor...
Bunada çok şükür...

Valla uykusunun zamanını kaçırırsa uyutmak cok zor olabiliyor...
Inan yapicak bisey yok yanina uzan totosuna pis pis ağzına emzik bide uyku müziği biz son zamanda bunu yapıyoruz...

Benim oğlan iyice halaci oldu yanlız onla uyuyor genelde.. sen okadar karnında taşı dogurur besle altını al bilmem ne yap o gitsin halaci olsun çok bozuluyorum bu duruma cokkkk...

Yaa kızlar söylemeyi unuttum, kızımın yüzünde isilik çıktı ne yapcam, geçer mi. Bu hafta doktora gideceğiz gerçi ama merak ettim, yapabileceğim bir şey var mı,

Gecmisler olsun canim, Ben gorsem soylerdım :) simdi bisey vercegini sanmiyorum canim da isilik degildir heralde. Cok cok sicak olacak,bunalacak ancak oyle isilik olabilir. Atopic se 6 aydan sonra nemlendirici kullanirsin. Isilikse ya da tukurukten alerji olduysa ki boyle bence gecer kendi kendine.
Benim buyukde alerji vardi. Yuzu hep puturluydu. 3 yasinda azaldi. Simdi cok cok az. Kucugumun de olacak. Haftasonu basladi. Simdilikbisey kullanmiyorum. Vucuda da sadece bebeyagi. Mustela ve biodermanin var evde. Hangisi denk gelirse. Buyugumun vucutta atopik benim
Benim yuzum de rosesea. Hic bisey kullanamiyorum.

Yastiga bi bakayim. 4. Ay azalmasi bekleniyor. Insallah kalici olmaz.Defnemin 4. Ay baslayip, 3 yas civari gecmisti.

Canim senin yastikta benimkisi yatamaz sanirsam. Kullarini aciyo yanlara. Biseye carparsa da uyaniyo. Genelde de yuzustu yatiyo. Ben tam duzlerden alacam o zaman. Saol canim.

Son düzenleme:

ben yanımda yardımcılarim varken sizin yanınızda yorgunum demeye utanıyorum ama yogunum duyum bari...

Gorumcem 1 ay kadar daha burda ondan sonra sanirim bu oğlan düzene girmezse berbat bir durumda olucam... Çünkü bu halde bile yoruluyorum...

Keşke izin olayını halledebilseydin çok iyi olurdu ... Bazi şeyler yoluna girerdi bakıcı olayını cozerdin vs... Inşallah duzene girerde rahatlarsin...

Hep yorgun hep yorgun
Insallah bulursun canim. Zor isler
Ozel sektorse zor maalesef. Ama belki verirler bastir acindir biseyler yap.
Dinlenmek yok canim ya. Diger sorunlarin cozulurde, bak bu olmaz.

Saol canim. Allah hepimize yardim etsin insallah. Seni de kuzundan bi 3 ay daha huzurla ayirmasin. Isverenini sasirtsin. :)

:113: kinadim seni.
Canim kolay mi aglayan bebe. Yardimci olsa ne olur. Kafadabitiyo. Benimki uyumadikca daraliyorum. Dun cok gerildim. Bugun annem geldi. Defnemi okula ben goturdum, hava almis oldum. Simdi gene basbasayiz. Kucakta uyuyo. Biraksam, ki goturcem simdi, ya hemen uyaniyo ya 5 dak. Sonra.
Bu arada cocuklara anaokulunda, yapamayacagini bildikleri projeleri veren ogretmenlwri kiniyorum.

Gorumcem geldi geleli okadar çok yorulmuyorum ama yinede her yerim ağrıyor çünkü cok zor bir bebek kolikli fatihim bile bunun yanında melekti bari 5 veya 6 saat ağlıyordu aralıksız bu onun rekorunu egole etti valla...

Bu ders dertlerinden bütün veliler dertli seneye 1. Sınıfız bizde yandık...

Hava almak iyi gelmiştir kesin...

Uzun aglamasi cok kotu yaa. Ici gidiyo insanin. Bizim uyumama sorunu var. o sure ,cok fena susmadan agliyodu da simdi daha iyi. Arada tutuyo karni sonra geciyo. Dun yine gazliydi. Kusmada fazlaydi akabinde. Ama gunduz uyku yok spamda. 15 dakka oldu gerci simdi bakalim. :)

1. Sinifta da mi verecekler proje felan. Biz edebimizle gider gelirdik. Heceler meceler yapardim. Once anaokulu, simdi anasinifi bezdirdi walla. Vaktim de yok. Kil, sprey vernik, sprey cila vs. ugrasip durdum gene. Hicbirini cocuga veremezsin.

ah canım ya sorma aplıyor acı acı içim gidiyoo...
valla 1. sınofta ders veriyolarmış sanırım bilmiyorum tam bakalım görücez seneye

ah canım ya sorma aplıyor acı acı içim gidiyoo...
valla 1. sınofta ders veriyolarmış sanırım bilmiyorum tam bakalım görücez seneye

Her cuma kabus gibi odev veriyolar simdiden. Cocuk sıkıla sıkıla yapıyo.bi de proje odevi veriyolar arada. Onun icin ivir zivir cok aliyoruz.
Seneye patlar heralde. Biktiriyolar cocuklari.anasinifinda odev proje mi olur bu kadar.

Her cuma kabus gibi odev veriyolar simdiden. Cocuk sıkıla sıkıla yapıyo.bi de proje odevi veriyolar arada. Onun icin ivir zivir cok aliyoruz.
Seneye patlar heralde. Biktiriyolar cocuklari.anasinifinda odev proje mi olur bu kadar.
ya dünde bi arkadaş ert yanıyordu bıktım bu derslerden diye .. bi gidiyo babasına soruyo o bilmiyo bana soruyor çocuğa öğretmedikleri yerlerden ders veriyolar evde anne baba öğretiyor diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…