Previayi bitirenler

Kizlar bu arada ben hep acim daha kotusu de hep yiyorum. Nolcam ben yaaa. Bisey yiyip icmesem duramiyorum. Depresyonda miyim ki gelen giden de tatli getiriyo. E gelene gidene de biseyler yapiliyo. Aklimda kalacagina midemde kalsin diyorum :26:

Kizlar bu arada ben hep acim daha kotusu de hep yiyorum. Nolcam ben yaaa. Bisey yiyip icmesem duramiyorum. Depresyonda miyim ki gelen giden de tatli getiriyo. E gelene gidene de biseyler yapiliyo. Aklimda kalacagina midemde kalsin diyorum :26:

Ayni durumdayiz valla yakında hiç biryere sigamicam ben galiba..

fburak cnm uzun zamandır yazamadım
tahlıl sonucunu almısınız cnm antıbıyoık tedavıye başlanmış ınşalla hayırlı sonuc alırsınız
bızım yarende cok kusuyodu dr tahlıl yaptı ve antıbıyotık verdı ben saf ınsan cocug ıshal yaptı dıye kestım tabı snuca ulaşamadık sonra 8 aylık aylık falan dı yaren hastalanınca dr antıbıyotık verdı onu kullandı kusmada bıttı demek ılk verdıgınde kullansaydık bıtıcektı

Evet canım antibiyotik başlamak zorunda kaldık bakteri varmış idrarinda tedavisi sartmis tehlikeli bir bakteri...
Ilk verdikleri antibiyotik çok kusturdu zaten biraz bağırsak hareketletide bozulur demişti dr ama kusmasi iyi değil dedi değiştirdi başka antibiyotik Verdi o şükür kusturmuyor ..
Haftayada idrar kültürü tekrar edicez bakalım..
Öyle durumlarda kusma yaparsa yani gidip değiştirtmek kazınmış bunuda yeni öğrendim...

Senin kuzular nasillar canım?
Benim büyükte ortakulak iltahabi olmus oda antibiyotik kullanıyor..

Yarencim bu arada eymenin ağlamalarinin sebebi bu bakterilermis ... Ağlamalarimiz çok azaldı suan yine var ama tüm gün aglamiyor...

Düşün okadar test tahlil film temiz çıktı hatta tam idrar bakılmışti oda temiz çıktı sonra ogunde yazdığım gibi idrar kültüru yapılmamış tek dedi dr onuda bir bakalim temizse oda biseyi yok dicez dedi dr... Sonucu aldım gittim dediki bakteri var ondan ağlıyor ...
Bazen bu bebektir ağlar dememek lazimmis hem o bakteri ölümcül bir bakteriymis...
Bide kolik diyip geçiyorlar kolik nedir iyi biliyorum ben allahtanki peşini bırakmadım...

Sanırım bebeğin aglamalari değişik saatlerde ve çoksa mutlaka peşine düşmek lazım...
Yazik kuzum helak oldu günlerce ağladı durmadan...

Canım ben de aynı durumdayım, emzirirken çok kalori kaybediliyormuş, çok acıkmamızın sebebi oymuş yani. Canım hep tatlı istiyor ama bu sefer doğum kilolarını veremem diye fazla yememeye çalışıyorum ama nereye kadar dayanabilirim

Benim sorunum da o dayanamadigim yerde basliyo
Bi de benim kiz abur cubur yiyo. Bebe biskuvisi yese paketi bitiriyorum yani. Ekmek gorsem alip yiyorum. Gerisini sen dusun. Hep de goruyorum yani. Zorla ya da degil.

selam kızlar hayırlı olsun hem bebekeleriniz hemde topiğiniz.

biz 2012 kasım anneleri topiğinde yazışıyoruz yaren2007 arkadaş bahsedince bir girip te bakayım dedim.
3-4 sayfa okuyabildim , bebekler çok huysuzmuş, Allah kolaylık versin hepinize.
benimkide huysuz , gazlı bir bebek diyordum ama sizi okuyunca çok şükür dedim çünkü öyle 10-12 saat uykusuzluklarımız hiç olmadı çok şükür.
en fazla 6-7 saat uykusuz kalıyor, zaten ondada hep ağlıyor.
çok üzülüyorum ağlayınca bir şey yapamamak ve onun acı çektiğini görmek çok kötü.
uykusuz ve yorgun olunca hemen sütüm azalıyor.
buarada birkaçgündür fena öksürüyorum bu yüzden bala zencefil karıştırıp yedim , zencefil uyku yapar,
ondanmı olsa gerek bilmiyorum oğlum 2 gün çok güzel uyudu.
aynı zamanda esra erolun kimyonlu tarifinide yapmıştım,
hangisi etkili oldu artık bilmiyorum , belki faydalı olur.

ayy allah akına hangi doğum kilon ya kaşık kadarsın zaten .. ya ben napayım öleyim en iyisi

Bi de benim kiz abur cubur yiyo. Bebe biskuvisi yese paketi bitiriyorum yani. Ekmek gorsem alip yiyorum. Gerisini sen dusun. Hep de goruyorum yani. Zorla ya da degil.
ayy bende bi bendemi var bu durum diyordum amma pis boğazım diyordum ay şişcem iyice zaten tosunum

a.s hoş geldin .. bizim bebekler kadar huysuzu hiç bi topicde sanırım yoktur
hele benimki baş huysuz..
idrarında bakteri var dedi dr çoğu huysuzluğu ondanmış .. bakteri sorunu geçincee devamedebilir dedi gazdan olabilirmiş..
esra erolun kimyonlu tarifi nasıl bişey bizde yapalım ya belki fayda eder

Kızlar merhaba,sabahın 2sinde gözlerim monçiçi gibi mesajlarınızı okudum.benim tosbik mırın kırın ediyor.oburix gibi hiç doymuyor ya da sütüm yetmiyor da anlamıyorum.
Ben de acaip iştahlıyım.misal,şimdi iki tane kinder pingui yedim.ikincisinin ortalarına doğru baydı ama çöpe gitmesin diye yedim :)
Ben iştahımı hiç dizginlemiyorum amaan banane daha hala hamile gibi hissediyorum.emziriyoruz ya bir hassasiyet var hala.normal hayatıma dönemedim.belki 40ımızdan sonra dönerim.
Öksürüğüm devam ediyor çok sinir bebeği uyandırıyorum zaten uyanmak üzere uykusunda ağlıyor.ıkınmalar devam.bugün yavaştan agular başladı.ben uyurken annemle baya sohbet edip cilveleşmişler.bakışlar daha anlamlı ve tebessümler sıklaştı maşallah.bu arada babasının aynını doğurmuşum.halasına da benziyor ki öyle dua etmiştim.eşimin ablası çok güzel.eşim de yakışıklı kaşlı gözlüdür hakkını yemiyim her ne kadar şu ara ona gıcık oluyorsam da.
Fburakçım eymenin ağlamalarının azalmasına çok sevindim inşallah hala hanım gitmeden daha da azalır.
Asudum selin hanım belliki hanım ablasına çekmiş reflü konusunda,neyseki sen tecrübelisin.boşver napalım yicez anacım sonra veririz iyi kötü emziriyoruz biz
Mersennecim öykücük daha iyidir inşallah,pek hassas ruhlu annesi gibi pıtırcık.bu arada senin şu kilo kontrolüne gıcığım, ayol ebru şallı kıvamındasın biz olmuşuz turşu fıçıları,hala daha kendimi dizginliyorum diyorsun,cicim şimdi yemicen ne zaman yicen kendini tutma ölümlü dünya ayrıca,sen de inceciksin ve emziriyorsun bişey canın istiyorsa vardır sebebi bünye istiyordur :))
Dağcıcım,sana dua ediyorum inşallah çok vicdanlı, yavruna en az senin kadar iyi bakacak bir bakıcı bulursun.
Kızlar ben bu saatte hazır eymen uyuyorken uyuyacağıma niye oturmuş ıpade bakıyorum bilmiyorum.uyandı uyanacak derken bana inat uyuyo.bak şimdi yatıcam anında vikliyecek biliyorum.

ayy bende bi bendemi var bu durum diyordum amma pis boğazım diyordum ay şişcem iyice zaten tosunum

Senin hakkin guzelim yaa. Oole haftalarca baktin. Cok fena yaa. Yiycem tabi simdi.

Saol canim :)
Benimki oole uyanik. Aglamasi azaldi. Gazi olunca yikiyo ortaligi. Bi de ben gaz yapan seyler yersem ki, cikolatali seyler beni mahvediyor, o zaman anca. Tek derdimiz buyuk adam gibi oturmasi. Sutumbolsa uyuyo. Azsa ugrasip duruyo yavrum. Mama da yemiyo.
Gecmis olsun sanada. Oksuruk cok fazla. Her evde var. allerjik ve kronik oksuruge keciboynuzu pekmezi iyi geliyo. Kiziminkini yatistiriyo.

Canim cok fazla sosyalligimiz kalmadigindan belki :)
Hergun degisiyolar. Super bisey izlemek. Benimkide simdi onluk istemiyo. Cekip duruyo spam.
Benimki hep kucagimda, beraber yaziyoruz. Simdi uyuyo gerci, birazdan uyanir.
Kotu huyu cekmese sasardim.

Canimbiyerde puset demistin bulamadim mesajini.
Benim eskisi chicco ama memnun degilim. Soguk havada hic uygun degil. Bayaga baktik biz. Quinny begendik. 3 tekerli olan. Yaninda da oto da da kullanilan ana kucagi vs. karsi tarafta bi magaza aciliyo, indirim olacakmis. Esimin isyerinin karsisinda, oraya bakacak. E.bebek ten takip edersen mavi rengi dun 600 kusurdu, diger renkler 900. Bazen indirim olduyo bazi renklerde. Chicco nun da kalin tekerli olanindan arkadas memnun ama cok agir. Kapaninca da cok yer kapliyolar.
Hatirlayamadim ama hafif bisey ariyoosan da peg.perego vardi hafif. Ama yazliklardan diyosan da cocuk cok usur bi de bebeklere cok uygun degil bence. Cok acikta oluyolar.

valla dün gece tutu biraz sıkıntısı bizde geç yattık anı anını tutmuyor pek .. biraz sussa zaten kar sayıyoruz bizde.. bunların kodumu bozuktur ne anlamadım kitti hepsi ayrı bir huysuz..
benimkinin iştahı kesildi bu ara önce doyuramıyordum şimdi sağıp saklama moduna girdik fazla emmiyor
öyle böyle büyütücez bunları biraz sıkıntılı olacak orası kesin

bende yiyemediklerimi şimdi iyorum sanırım :)

canım sağol bakalım hafta sonu toriumdan bakıcam .. bana sokakta gezmeye değilde canım böle avm lerde gezicem zaten ondan küçük arıyorum hafif olsun istiyorum...
yoksa ikitane arabamız var evde biri büyük biri ondan daha küçük ama benim fatihtey vardı pusetim arkaya tam yatanlardan baya rahattı o ama çok hırpaladım onu bozuldu atım bende:)) onun gibi bişey bakıcam böyle katlayıp omuza takılanlardan ne rahat etmiştim onla ..

Ne olacak halimiz bilmem, ama koyverirsek o kiloları bir daha veremeyiz herhalde

ayy allah akına hangi doğum kilon ya kaşık kadarsın zaten .. ya ben napayım öleyim en iyisi

Canım ben doğumdan sonraki halini gördüm senin, senin de öyle abartacak bir kilon yok bence, en azından fotoğraflarda görünmüyor vallahi.

Turşu fıçısı mı, nerede, ben görmedim Yok be canım, ne siz ne de Asud öyle değilsiniz, hepinizin fotosuna baktım facebooktan, bence hepimizin tek sorunu şu sarkan iğrennnçççççç göbeği ortadan kaldırmak olacak. Bakalım benim doktor cumartesi günü tavsiyeler ve egzersiz hareketleri verecek göbeği eritmek için, size de söylerim, umarım yapabileceğimiz şeyler olur. Bir de benim göbek deliğim kara deliğe döndü, kocaman içi boş bir delik, ben eski halimi istiyoooom. Ahhh ahhh bir normal doğumu beceremedim, gerçi böyle deyince eşim kızıyor. En son NST de sancı hep 130 muş, doktorlar maksimum 120 diyor. Sen dayanamadıysan kimse dayanamaz o sancıya boşver diyor, en güzeli doğal yoldan olan normal doğum, öyle olsaydı yapardın deyip motive etmeye çalışıyor beni sağolsun. Kızlar bir de çok kilom olmayabilir ama siz benim iştahı bilmiyorsunuz. Ben eskiden sabah kahavaltısından sonra 6 paket çikolata yiyen, sıcak ekmek gördümmü affetmeyip 1-1,5 ekmek yiyen birisiyim. Gebelikten önce haftasonları kahvaltıda 1 ekmek 1 kavanoz nutella yiyen biriyim, anlayacağınız şeker, çikolata manyağıyım. Öyle bir ısırıkla birşey anlamamEğer lohusayım diye koyverirsem emin olun absürd birşeye dönerim,bir dahada kilo milo veremem :) Şu an masanın üstündeki nutella gel beni fondiple diyor ama yanındaki gün kurusu kompostom (pek sevmiyom ama mecburen) ben daha sağlıklıyım gel beni fondiple diyor Artık içim dışım su ve sulu gıdalar oldu, ona rağmen bağırsaklarım tembel halen. Demir hapını ve calsiyumu kullanmaya devam ediyorum, doktorum dedi. Demir yüzünden bağırsaklarım düzelmiyor tabii. Cumartesi günü saat 11 de medipolde kızımın doktoruna (hem kalça usg si olacak eğer yeni doktoru da isterse tabii, memorialdaki doktoru 1. ayında yaptırın demişti. Hem de Hepatit aşısı olacağız. İnşallah aşıdan dolayı huysuzlanmaz) sonra saat 2 de memorialda benim doktora, saat 5 gibi de hem eşim hem benim dişlerimizi yaptırmaya gideceğiz. Bütün gün doktorlarda olacağız yani, berbaaaat. 40 yılda bir dışarıya çıkacağım onda da hep doktor yüzü göreceğim

FBURAK
Canım sen doğumdan sonra şekerine baktıracaktın, ne oldu? Unuttum sanma Yaptırmadıysan en kısa sürede yaptır lütfen, kendini ihmal etme.

o foto mazide kaldı şekerim..aldım başımı gidiyorum dur diyende yok :))
şekerimi baktırmadım baktırmayada çok korkuyorum çünkü tavan yapmıştır gözlerimden anlıyorum bulanık ve çift görüyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…