Previayi bitirenler

canım drlar bişeyi atlıyolar işte tecrübe var çok şükür büyük oğlandan ...
bunun koliği moliği yok olsa antibiyotiği almaya başladığı günden bugüne peyder pey ağlamalar azaldı uyumalar başladı ..

kolik olayında sat zaman şaşmıyor genelde ...

hemde ne dert ölümcül bir bakteriymiş allah korusun herşey olabilirdi... genelde prematüre bebeklerde olurmuş ve bebek yoğunbakımlarında kapılırmış...
neyseki gitiğim dr çok iyi bi dr du hem ilgisi güzeldi hemde bilgiliydi ...artık ona gitmeye karar verdim ben çok içten seve koklaya muayene ediyor hem o yönünü sevdim hemde bilgiside güzel ...

benim tosbik melek gibi oldu valla o ağlamalarından yüzüne hasret kaldık bebişin çok şükür bitti gitii gündne güne daha iyi oldu .. dün gece ilk defa daha kolay uyudu ve ağlamadı:)

bakıcam canım bende yarın ola hayrola bakalım .. bi bindirip denicem vs.. sen nekadara aldın bunu canım ?

cnm bız ındırımde sanırım 349 a almıştık
ama derı olmayanı 319 tl e bebekte ama daha uygun kampanyada olanlar var ınternet sıtelerınde cnm

yani napayım canım canım çıkıyordu yorgunluktan bırakıcamdan değilde işte öyle salak sapık konuşuyordum arada.. yoksa kıyarmıyım bırakırmıyım hiç...

cnm bız ındırımde sanırım 349 a almıştık
ama derı olmayanı 319 tl e bebekte ama daha uygun kampanyada olanlar var ınternet sıtelerınde cnm

neyse ben ayrın yerinde göreyim deneyeyim ozaman netteki fiyatla karşılaştırayım hangisini beğenirsem ona göre nettende alabilirim daha uygunsa..

hoşbulduk canım.okudum çok şükür geçmiş ağlamaları ay ne zor günlerdir senin için canım hiç susmadan ağlaması çok kötü.neyseki atlatmışsınız çok sevindim.benimkide bu bir kaç gündür yine huysuz yavrum uykusunda bile ağlıyor karnı ağrıyor bacaklarını çekip çekip ağlıyor.yoğurtlu gıdalar tükettim sanırım onlar yaptı çok kızıyorum kendime.bu gün kırkımız çıktı bakalım bundan sonra huyu değişecekmi.

tarif: Yarım kahve fincanı suya yarım çay kaşığı kimyon, küp şekerin dörtte biri kadar toz şekeri koyup bir dakika kaynatıyorsunuz ve ılık olarak bir çay kaşığı içiriyorsunuz. Bunu gaz durumuna göre günde iki kez yapabilirsiniz

sağol canım bende alıyorumkeçiboynuzu pekmezini . mama neden yemiyoki seninki canım.

oh benım bebegıme maşalla
aaa sımdı aklıma geldı bak aralık bebeklerı buyurkende okudum ben cnm ya hastanede kapmış
bı yavrucakta olmuş böbreklerınde bı sorun yaratmış cnm hastanede yatıyodu hatta annecıgı dua ıstıyodu
rabbım sıfa versın cnm ya
ay ıyıkı anladınız cnm

cvr tatlım o gunden sonrqa göremedım senı azda olsa ıse yaradımı cnm kımyonlu tarıf bak benım ablam bı kahve fıncanı ıcırıyodu

yediklerimiz bebekleri çok etkiliyor malesef bende pis boğazlığımdan yiyorum bi çok şeyi

sağol cnaım ya çok zor günlerdi gerçekten artık annem ben eşim bitmiş durumdaydık.. eşim işine gidemiyordu malesef görümcem geldi o arada bana yardıma oda pili bitti 3 günde .. neyseki derdi anlaşıldıda tedavi oldu geçtii..
tarifi bir deneyeyim bakalım..

evet canım ya dr da söyledi iç organlarına sıçrıyor hasar veriyormuş.. bizim tüm batın usg miz çekilmişti bide akciğer filmimiz temiz çıktı onlar şükür hasar vermemiş :)
ama anlaşılamasaydı derdi kesin olacağı oydu zaten
allah o arkadaşında yardımcısı olsun bebeğine şifa versin ...

canım yemek yiyip gelicem ben birazdan .

yani napayım canım canım çıkıyordu yorgunluktan bırakıcamdan değilde işte öyle salak sapık konuşuyordum arada.. yoksa kıyarmıyım bırakırmıyım hiç...

ah annesı bılmez olurmuyum
en ıyı bızler bılıyoruz hatta yavrucugun cın gıtmedıgın dr kalmadı
ay dr un ıcıne sınmesıne cok sevındım cnm
bızde 3.dr da karar kıldık bıde sorun yokken rutın kontrolde
bızımkıde hep yakışıklı dıye sevıyo falan ınsanın hoşuna gıdıyo
aaa bak benım arasımın son halı

afıyet olsun tatlım oğlusuna sut olsun

Canim cok sevindim walla. Bebe rahat etti sonunda sen de tabi :)

Doktorla konustum yeni bi ilac daha verdi. Icirdim. Bu arada arkadasin tanidigi var universite hastanesinde. Cocuk doktoru. Ona soracak. Gece acibademi aradim, ates, ishal yoksa getirmeyin, refludendir dedi. Bizim doktorda sabir dedi. Ne guzel di mi. Gule oynaya heryere kusan bi bebem var. bu arada bi paket petit beurre bitirdim.

ay masallah cok yakisikliyiz.. rabbim kem gözlerden esirgesin...

Ozaman sabır canım beklemekten başka çare yok... Inşallah bunlarıda atlaticaksiniz...
Aglamasinda büyük dertleri olmasında bunlar geçici dertler zamanlazim birazda sabır...

Ozaman sabır canım beklemekten başka çare yok... Inşallah bunlarıda atlaticaksiniz...
Aglamasinda büyük dertleri olmasında bunlar geçici dertler zamanlazim birazda sabır...

Beklemek sorun degil de, o emdiklerini fiskirtiyo icim gidiyo. Annem geldi mama iciriyo simdi. Benden icmiyo. AR mama.ari da yemiyo. Bi aptamil yiyo. Keyfi yeterse tabi. Simdi sutumu sonraya sakladim bakalim.

Beklemek sorun degil de, o emdiklerini fiskirtiyo icim gidiyo. Annem geldi mama iciriyo simdi. Benden icmiyo. AR mama.ari da yemiyo. Bi aptamil yiyo. Keyfi yeterse tabi. Simdi sutumu sonraya sakladim bakalim.

Ah canim insanın içi gidiyorda elden gelen bişey yok... Inşallah zamanla düzelir bi şekilde... Bazen fatihte hasta olurdu dr derdiki istese aç olsa oylebir emerki yetistiremezsin demekki istemiyor zorlama derdi...
Işin kötüsü kızmasın yoksa emdiği ona yeterdi..

Selam kızlar dün akşam annemlere geldik ben ve çocuklarım.ayy çocuklarım demek çok değişik güzel bir hismiş maşallah.yarın kırkımız var ya o yüzden annem ve kardeşim siz de gelin dediler.tostos paşayla uğraiıyorum tüm gün bilinen üzere.ıkınmlara tam gaz devam.sol mememi de sevmiyor iki emip tükürüyor sağıp vermemek için zor sabrediyorum.ben de sabır kalmamış onu anladım.

Mesajları okudum yazacaklarım vardı unuttum şimdi.kızlar insan gece uykusuz kalmaya alışabilirmi acaba? Alışır sanırsam.ben bir aydır alışamadım ama alışmayı umuyorum.sabaha karşı zombiye dönüşüyorum söylenenleri anlamıyorum.annem vardı da öğlene kadar uyuyordum az çok ama şimdi annem de olmıcak ne halt edicem ben yahuuuu ((

Bişey diil kızımla fazla ilgilenemiyorum çok hayıflanıyorum.acaip ergen triplerinde.ecnebi türküler,şarkıcılar yok tweeterfacebook,dağınık saç,suratını yamultarak çekilen resimler falan.hızına yetişemiyorum küçükken ne iyiydi şimdi tartışmalarımız başladı anlaşamıyos.

Ben de bu tostos paşaya puset istiyorum kardeşimin pierre cardin var ama çok hantal ve kullanışsız onu istemiyorum.sizin chiccoya ben de bakıyım.güzel bişey bulursanız yazın.ben evde de kullancam dışarıya şu an çıkamayız dolanmaya çünkü.bizizm site rezil her yer çamur çevre düzenlemesi bitemedi.evde yalnızken odadan odaya puseti kullanıyım diyorum.gözümün önünde olsun istiyorum hep.

Fburakçım eymenin resmii facede gördüm çok tatlı maşallah yorum yazamadım o an ıpad sapıttı.çok yakışıklı bakıyor herif )
Kızlar bişey sorucam bebeğin memeyi bırakmak istediğinin belirtileri nedir? Bir bebek hem meme hem biberon alırmı?yoksa ben arada biberon verdiğim için memeyi terkedermi? Kırkımız çıkacak ben daha bu emzirme olayını bir sonuca ulaştıramadım.

Canim selam.
Ben quinny alicam insallah. 3 tekerli olan. Bostancida buyuk bi bebek magazasi aciliyo 22 sinde. Buyuk indir im olacakmis. Onu bekliyorum.
Bazi bebekler biberon sonrasi birakiyomus. Bazilari hic etkilenmiyomus. Birden birakiyolar diye duydum. Oyle bi evresi yokmus diyolar. Gerci bunlarin hepsi degisik.
Ben uykusuzluga hic alisamadim. Kizim 3 yasina kadar saat basi hep uyandi. Bebekken sabaha kadar ayagimda sallardim. Simdi de selin. Bakalim bu ne olacak. Benim kiz 5 yasinda. Anlattigin gibi. Facebook felan yok tabi de :) yasi geregi, ipad elinde oyun oynuyo. garip garip konusuyo. beni sucluyo herseyde. Seninki kac yasindaydi.

Bostancı bana çok uzak canım yaa quinnyyi duydum bi bakıyım netten çok pahalı bişey istemiyorum alamam.bir de ben uzun süre kullanmak istiyorum.
Benim kız 11,5 yaşında memişler tomurcuklandı duymasın😜 acaip havalarda.sıra sana da gelecek dur daha bu tripler bişey değil.bıraksam makyaj yapıp gidecek okula,şimdikiler çok fena.benimki de ıpadi bırakmıyo yapışık uzuv gibi tabi ona ait dayısı aldı ama arada boş bulup elime alıyorum 5 dk sora geri alıyo hiçbişeye bakamıyorum.

Off yarın dedemler ananemler geliyordu ama siz gelin diyorlar dedem rahatsızmış istemiyomuş çıkmak.ben şu an floryadayım annemdeyim dedemler taa kocamustaapaşada çok üşeniyorum bebekle oralara gitmeye.benim ev de beylikdüzünde.pazar akşamı oradan eve kadar gitmek bana zor geliyo.araba da yok arkadaşımınkini alıcak eşim.yaa ne zor şwy arabasızlık yaaa😩

Eymen teyzesinde mıkmıklanmaya başladı.ah oğlum ne derdin var yaaa bir anlasam derdinden.selin nasıl oldu canım dün çok kötüydün inşallah bugün düzelmişinizdir.3-5sene sonra büyüdüklerinde daha rahatlıcan,arka arkaya yapman çok güzel bence,benim de anlaştığım kızkardeşimle aramızda 5 yaş var ama arkadaşım gibidir herşeyimize koşarız.diğer kardeşlerimi de severim ama selvamın yeri ayrıdır.evlendikten 1 yıl sonra eşi vefat etti kuşumun çok acılar çekti ve çektik kıyamam ona.şimdi iyi ama gönlünde başkası var.

Ah canim cok aci yaa. Allah gonlune gore versin insallah.
Bende bahcelievlerdeyim. Esim bostancida calisiyo. Gidicem baska ihtiyaclarimda var. olmadi esim is cikisi gider.
Ben sonra saticam canim. 700 e alsam 500-600 e sahibindende satarim. Tabii kusmazsa boyle
Arabasiz zor canim. Insallah kisa zamanda gonlunuze gore alirsiniz. Biz ev kredisini refinans yaptik. Once satalim dedik, sonra vazgectik. 2 cocuk lazim oluyo. Yollar zor artik istanbulda. Git git bitmiyo.
Benim kiz simdi elbise giyindi. Benim kolyeleri almis. Biri boynunda, biri kafasinda. Abide gibi olmus. Harem dizisinde var ya :)
Ilac eklendi, kusma simdilik daha az ama devam. Ipust bas degisimi devam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…