E-bebekte quinny fiyatlarına baktım da çok geldi canım bana yaaa veremem 600-700 tl 
Bn o fiyata otokoltuguyla beraber acilista vulmayi umuyorum. Insallah yani. Sonra set olarak kolay satilir :) biz cok uzun kullanmadik buyukte de, oturmuyodu.8aylik kosuyodu benimki.. Ben disarda kullanmak istiyorum simdi.Acik havada usur onunla.Yoksa idare ediyo. Tertemiz chicco. Ana kucagi olsa ona gore gene kullancaktim. Ama yok. O modele takilmiyomus. Travel sistem guzel oluyo. Arabadan cikar ona koy. Uyursa uyanmadan cikar arabadan.
Sen deneyimlisin pusette,sence ne alabilirim?şimdi temizken evde kullanayım diyorum havalar ısınınca da markette avmde.gıcır gucur etmesin, hafif olsun,kolay açılıp kapansın falan.çok şeymi istiyom acep
uyudunuz di mi erkenden kizlar oyleyse aman
Benim canim sıkılıyo :84:
günaydın kızlar,geceyi uykusuz geçiren yorgun annelere de günaydın.:)
dün sabah erkenden ailecek avmye gittik.hiç kimse yoktu sakin sakin her işimizi hallettik.bizim yumurcaklara bonus olarak ablamın 4,5 yaşındaki kızı da bizdeydi,onu da götürdük.oğlumla arası 6 ay ve beraber bir ortamda bulunmaları tüm aile tarafından şiddetle istenmeyen bir durumdur.ablam annemin yanında,eniştem de işte ve h.sonu olunca biz aldık zeynepciği.
üç çocukla avmye cesaret edemeyen ben ekstra adrenalin yüklenerek çıktım evden.sürekli oğlum ve kuzenciğine tembihlerde bulunarak.bebek arabasının her iki yanından tutturdum eğlence parkında daha çok jeton vaadiyle.zeynep çok uyumluydu bir vakte kadar.alışverişin sonlarına doğru ellerindeki arabalarla yarışlar yapıp bir ara gözümden kaybolup paniklemem hariç.
onlar eğlence parkına gittiler,ben de pıtırcığımı doyurmaya.
yemekten sonra oyuncakçıya da uğrayıp minikleri sevindirip evimize döndük çok şükür.erken gitmemize rağmen üçe doğru geldik.biz yorgunluktan ölsek de enerjik ikili akşam zeynebi babası alıncaya kadar durdurak bilmedi.
minik fıstığıma uygun bir şey bulamadım bugün kızımla pendiğe bakacağım.
büyük kızım da 9,5 yaşında.dün aldığımız genç kız reyonundaki kıyafetlerle kocaman oldu sanki.sarıldım,gözlerim doldu.daha dün gibi hastanede gözlerimi açtığımda gördüğüm tatlı bebiş..........hem ilk olması hem de kendim büyüttüğüm için onunla bağım daha başkadır.
okula başladıktan sonra çabucak geçiyor yıllar.
pepuke uygun bir zamanda büyük kızımın son halini koyacağım face 'e.senin kıza çok benziyor saçları bile.geçen ecenin fotolara bakarken eteğinin benim kızın eteğiyle aynı olduğunu gördüm.tarzları da benziyor.
Tunaydin canim.
Iyi cesaret etmisin. Benim kafa kaldirmiyo artik.
Artik kizlar pek degisik walla.
Kucakta cocuk yazmasi zorlasti iyice. Durmuyo spam.
erkenden genç kız havalarına giriyorlar.
bu hafta çarşamba işe başlıyorum.daha önce anlaştığım bakıcımız bugün başladı.gittim iki gün daha rapor aldım.yeni süreçte zorlanacağım düşüncesi geriyor beni.halbuki oğlumdan deneyimliyim bu konuda.rapor almaya giderken sebepsiz ağlamak istedim.psikolojim hala yerlerde anladım ki.
Allah'a çok şükür sağlıkla kuzularıma kavuştum ama koşturmayla,yorgunlukla dolu 4 ay geçirdim ve bitti.pıtırcığımın da en tatlı halleri başlamışken.
evi,çocukları,bakıcıyı düzene sokmam için,artı iş ortamına alışmam için enerji ve manevi güce ihtiyacım var.
üzerime çok çok yük binmiş gibi hissediyorum ve sanki köşeye sıkışmışım.
aslında işte daha az yorulacağımı biliyorum ama kendi kurallarıma göre geçirdiğim 4ay her şeye rağmen(!) daha güzeldi sanki.
galiba bir akrep olarak en hoşlanmadığım şeyi, değişikliği istememem.gerginliğim de ondan.
neyse güzel şeylere geçeyim kızlar;dün pıtırcığıma çok cici şeyler aldım.yıkadım hepsini.bundan sonra ki kıyafetleri bir nebze de olsa kundak bebeği formatından ilerde.taşlı tişört,montlu takım gibi daha süslü şeyler.
kendime de h.sonu bakacağım.
bundan 4-5 ay evvel pepuke sağlıkla bebeğine kavuşup,üç çocuklu çalışan,yorgun bir anne olacaksın demişti.o an hayal bile değildi benim için.çok şükür tüm zorluklara rağmen yaşamak güzel.
hepinizi öpüyorum kızlar.
Selam kızlar,of ayaklarım çok sızlıyor çok gezip tozmadım da evde azcık iş güç yaptım bir de bir ara eymene biberon yastık vs almaya çıktım.selva bendeydi,kardeşim.şimdi gitti.artık bundan sonra yalnızım.uykusuzluğum daha beter olacak ama ona da alışmalıyım.şu ayak ağrım olmasa ne iyi olurdu.geçen yıl gittiğim ortopedist psikolojik dedi.varis var mı diye usg de çektirdim varis te yok.ama iki adım yürüyüm,ayakta duruyum hemen başlıyor geçen gün çaresizlikten ağladım tüm gün zırt pırt.hamileyken hep yatmak zorunda olduğumdan ağrı da yoktu.şimdi ayaklanınca işe güce girişince başladı eskisi gibi.o kadar moral bozucu bişey ki yaşamayan bilemez.ben bu bebeği nasıl büyütücem peşinden nasıl koşucam iki yavruya nası yeticem diye ağladım.çünkü kısacık bir markete gitme sonunda bile sanki 8saat gezmişim gibi oluyor.kızlar bileniniz var mı hangi bölümün doktoruna gitmeliyim?ortopedist bişey bulamadı.dizden aşağısı ayak parmaklarıma kadar ayaklarımın üstü altı,belirli bir yer değil her yeri.anlatamıyorum da.neyse.
Dağcıcım bu sabah aramışsın duymadım canım uyuyordum selva da odada cebin üstüne yastıkları atmış.şarjım da yoktu anca şimdi koydum fişe.kalp kalbe karşıdır ben de seni aramak istiyordum ne yaptın diye.inşallah bakıcı Allah korkusu olan iyi biridir de çok memnun kalırsın canım.
Bizim de dün kırk uçurmamız vardı :)). Dedemler dayımlar geldi yemekler yendi güzeldi yani.bir iki foto koyarım faceye vakit bulursam.birazdan da yıkanıp abdestimi alıcam.artık nonstop namaz başlıyor :))
Ikıncan paşa habire ıkınıyor bugün ona dr brown ve avent biberon aldım.avent almıştım daha kullanamadan kayboldu.yastık ta aldım bazen yastıkta daha rahat ediyor.
Al işte uyandı ve uyanır uyanmaz ıkınmaya başladı yine.
Asudçum morhipoya üye olup bakayım canım.
Selam kızlar,of ayaklarım çok sızlıyor çok gezip tozmadım da evde azcık iş güç yaptım bir de bir ara eymene biberon yastık vs almaya çıktım.selva bendeydi,kardeşim.şimdi gitti.artık bundan sonra yalnızım.uykusuzluğum daha beter olacak ama ona da alışmalıyım.şu ayak ağrım olmasa ne iyi olurdu.geçen yıl gittiğim ortopedist psikolojik dedi.varis var mı diye usg de çektirdim varis te yok.ama iki adım yürüyüm,ayakta duruyum hemen başlıyor geçen gün çaresizlikten ağladım tüm gün zırt pırt.hamileyken hep yatmak zorunda olduğumdan ağrı da yoktu.şimdi ayaklanınca işe güce girişince başladı eskisi gibi.o kadar moral bozucu bişey ki yaşamayan bilemez.ben bu bebeği nasıl büyütücem peşinden nasıl koşucam iki yavruya nası yeticem diye ağladım.çünkü kısacık bir markete gitme sonunda bile sanki 8saat gezmişim gibi oluyor.kızlar bileniniz var mı hangi bölümün doktoruna gitmeliyim?ortopedist bişey bulamadı.dizden aşağısı ayak parmaklarıma kadar ayaklarımın üstü altı,belirli bir yer değil her yeri.anlatamıyorum da.neyse.
Dağcıcım bu sabah aramışsın duymadım canım uyuyordum selva da odada cebin üstüne yastıkları atmış.şarjım da yoktu anca şimdi koydum fişe.kalp kalbe karşıdır ben de seni aramak istiyordum ne yaptın diye.inşallah bakıcı Allah korkusu olan iyi biridir de çok memnun kalırsın canım.
Bizim de dün kırk uçurmamız vardı :)). Dedemler dayımlar geldi yemekler yendi güzeldi yani.bir iki foto koyarım faceye vakit bulursam.birazdan da yıkanıp abdestimi alıcam.artık nonstop namaz başlıyor :))
Ikıncan paşa habire ıkınıyor bugün ona dr brown ve avent biberon aldım.avent almıştım daha kullanamadan kayboldu.yastık ta aldım bazen yastıkta daha rahat ediyor.
Selam yorgun annişler, nihayet yazabiliyorum :) Cumartesi bütün gün doktorlarda geçti ömrümüz. Önce kızımız için gittik, kilo alımı iyiymiş, kalça ultrasonunu 2. ayda istedi,kızımızın huysuzluğu kolik sancılarıymışBio.... (adını unuttum) ilaç verdi, poposunda ufak bir çatallanma var kalça ultrasonu ile beraber bir de poposuna ultrason yapılacak, kist (kıl kisti olabiliyormuş) var mı diye bakılacak, önemli bir şey değil dedi. Bizim memorialdaki doktor devit3 için günde 5 damla demişti, bu doktorda 5 damlayı onayladı ama kim duysa 3 damla diyor. Sağlık ocağındaki hemşire, bugün koç allianzın gönderdiği ev hemşiresi, kuzenim acıbademe gidiyor oradaki doktoru çocuğuna 3 damla demiş... Sizler 1. ayınızda kaç damla kullandınız kızlar, çok arada kaldım. Yarın doktoru arayıp bir daha soracağım, içime sinmedi. Hafta sonu hastanede hepatit aşısı kalmamış, biz de bugün sağlık ocağına gittik, orada da kalmamış, bu ara devlet göndermiyormuş galiba aşı, sorun varmış, ben de eczaneden alıp vurdurdum. Cumartesi ayrıca kadın doğum doktoruma gittim, yorgunluktan rahmim küçülmemiş, kendine iyi bak dedi, ama ne mümkün, tek başımayım ne yapayım Karın küçültme için 3 egzersiz gösterdi, ama ne zaman başlarım bilmem. 15 ocaka kadar yumurtlamam olmayacakmış, o zamana kadar ilişki serbest dedi (kendi kendime güldüm, kızımı zor emziriyom, halim yok).Bir de kesi izi gitsin diye bir ilaç verdi, ama reçeteyi almayı unutmuşum, yarın arayacağım tekrar, isterseniz ilacın ismini veririm. Kolumu kımıldatmaya halim yok artık yaa
Dün de misafir vardı yine, hafta sonu hiç dinlenemedik yani. Bugün ise sağlık ocağına git, eve gel yoruldum, üstüne eve sigorta firmasının gönderdiği hemşire geldi. Nasıl emzirilir, bebek bakımı v.s. konularında bilgilendirmek için (içimden dedim, emzirmeyi öğreneli çooook oldu:) ) Sonra kızımızı tarttı v.s. Bugünün en faydalı bilgisi bağırsak masajını öğretti, ki çok işimize yarayacak, kızım uyanık kaldığında hep huysuz çünkü. Kızımı uyandırmam lazım şimdi, uyanınca da akşam 11 e kadar uyumaz artık, offfffffffffffff, uyandırmasam olmaz, akşamları çok yoruluyorum yaaa, akşam uyanık kalması klasik oldu artık, huysuzluğu gitsin diye bol bol klasik müzik dinliyoruz, biraz faydasını gördük bilginiz olsun :)
hayırlı olsun canım.ben de bir toplumda ben mazeretliyim diyenler olunca hatırlıyorum o fasla veda ettiğimi.:)Selam kızlar,of ayaklarım çok sızlıyor çok gezip tozmadım da evde azcık iş güç yaptım bir de bir ara eymene biberon yastık vs almaya çıktım.selva bendeydi,kardeşim.şimdi gitti.artık bundan sonra yalnızım.uykusuzluğum daha beter olacak ama ona da alışmalıyım.şu ayak ağrım olmasa ne iyi olurdu.geçen yıl gittiğim ortopedist psikolojik dedi.varis var mı diye usg de çektirdim varis te yok.ama iki adım yürüyüm,ayakta duruyum hemen başlıyor geçen gün çaresizlikten ağladım tüm gün zırt pırt.hamileyken hep yatmak zorunda olduğumdan ağrı da yoktu.şimdi ayaklanınca işe güce girişince başladı eskisi gibi.o kadar moral bozucu bişey ki yaşamayan bilemez.ben bu bebeği nasıl büyütücem peşinden nasıl koşucam iki yavruya nası yeticem diye ağladım.çünkü kısacık bir markete gitme sonunda bile sanki 8saat gezmişim gibi oluyor.kızlar bileniniz var mı hangi bölümün doktoruna gitmeliyim?ortopedist bişey bulamadı.dizden aşağısı ayak parmaklarıma kadar ayaklarımın üstü altı,belirli bir yer değil her yeri.anlatamıyorum da.neyse.
Gule gule giyinsin insaLlah canim. Iyi gunlerde :)
Zaman geciyo. En guzel yani da sonucu oldu. Ya cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?