Gecmis olsun canim. Insallah bisey yoktur. Biogali biseydi galiba. Yeliz de kullaniyo.
Dikis izi icin hemen kullanmaya baslaman lazim. Kizim yuzunden ameliyat olmustu. Kst. Ona kullanmistim. Iyi geliyo. Kendime kullanmam ama. Dursun orda walla.eczane soyler canim bulamazsan. Sanki kirmizili bi kutuydu. S li olabilir.
Serbest olsun da bizden gecti artik. Kanka olduk biz. Askerlik animda olsa tam olacak, konusurduk ne guzel
Bize uc damla demislerdi simdi dort canim. Memorial da 3 demisti doktor canim. Yani ikinci aydan beri 4 damla.
E-bebekte quinny fiyatlarına baktım da çok geldi canım bana yaaa veremem 600-700 tl 
Hepatit aşısı uyku mu yapıyor acepKızımın altını değiştirdim şimdi ve karnını doyurdum, kendi kendine uyudu, bu saate hep uyanık olurdu, eğer uyumaya devam ederse uzun aradan sonra ilk defa eşimle rahat rahat akşam yemeği yerim
ayy bu kolik olmasaydı bu drlar koyacak başka teşhis bulamayacaktı bu bebeciklere:) bazen diyorum kaçış yolumudur en çok kolay kolik diyorlarya:)Selam yorgun annişler, nihayet yazabiliyorum :) Cumartesi bütün gün doktorlarda geçti ömrümüz. Önce kızımız için gittik, kilo alımı iyiymiş, kalça ultrasonunu 2. ayda istedi,kızımızın huysuzluğu kolik sancılarıymışBio.... (adını unuttum) ilaç verdi, poposunda ufak bir çatallanma var kalça ultrasonu ile beraber bir de poposuna ultrason yapılacak, kist (kıl kisti olabiliyormuş) var mı diye bakılacak, önemli bir şey değil dedi. Bizim memorialdaki doktor devit3 için günde 5 damla demişti, bu doktorda 5 damlayı onayladı ama kim duysa 3 damla diyor. Sağlık ocağındaki hemşire, bugün koç allianzın gönderdiği ev hemşiresi, kuzenim acıbademe gidiyor oradaki doktoru çocuğuna 3 damla demiş... Sizler 1. ayınızda kaç damla kullandınız kızlar, çok arada kaldım. Yarın doktoru arayıp bir daha soracağım, içime sinmedi. Hafta sonu hastanede hepatit aşısı kalmamış, biz de bugün sağlık ocağına gittik, orada da kalmamış, bu ara devlet göndermiyormuş galiba aşı, sorun varmış, ben de eczaneden alıp vurdurdum. Cumartesi ayrıca kadın doğum doktoruma gittim, yorgunluktan rahmim küçülmemiş, kendine iyi bak dedi, ama ne mümkün, tek başımayım ne yapayım Karın küçültme için 3 egzersiz gösterdi, ama ne zaman başlarım bilmem. 15 ocaka kadar yumurtlamam olmayacakmış, o zamana kadar ilişki serbest dedi (kendi kendime güldüm, kızımı zor emziriyom, halim yok).Bir de kesi izi gitsin diye bir ilaç verdi, ama reçeteyi almayı unutmuşum, yarın arayacağım tekrar, isterseniz ilacın ismini veririm. Kolumu kımıldatmaya halim yok artık yaa
Dün de misafir vardı yine, hafta sonu hiç dinlenemedik yani. Bugün ise sağlık ocağına git, eve gel yoruldum, üstüne eve sigorta firmasının gönderdiği hemşire geldi. Nasıl emzirilir, bebek bakımı v.s. konularında bilgilendirmek için (içimden dedim, emzirmeyi öğreneli çooook oldu:) ) Sonra kızımızı tarttı v.s. Bugünün en faydalı bilgisi bağırsak masajını öğretti, ki çok işimize yarayacak, kızım uyanık kaldığında hep huysuz çünkü. Kızımı uyandırmam lazım şimdi, uyanınca da akşam 11 e kadar uyumaz artık, offfffffffffffff, uyandırmasam olmaz, akşamları çok yoruluyorum yaaa, akşam uyanık kalması klasik oldu artık, huysuzluğu gitsin diye bol bol klasik müzik dinliyoruz, biraz faydasını gördük bilginiz olsun :)
yine dr dan geldik moralim sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
idrar kültürü verdik tekrar bu arada dr batın usg yi tekrarlayalım dedi... batın usg de sağ böbrekte büyüme çıktı.. önceki temizdi halbuki demekki gözden kaçırmışlar...
buda bi çeşit reflü dedi dr ve anlattı çizerek şemalı birşekilde nasıl olduğunu ... idrarın bir kısmı geri kaçıyormuş bakteride bu sebepten ürüyormuş...
bunun dereceleri varmış şuan bizimki 1. dereceymiş 3 veya 4 te cerrahi operasyon şart dedi...
2 ay sonra usg tekrar bakılacakmış ona göre ameliyat kararı verilicekmiş...
kendinden geçebilirmiş...bu 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum..
şuanki idrar kültürü sonucumuzu cuma alıcaz 1 ay sonra bidaha bakılmalıymış. birdaha bakılıcağı zamanda usg ile yine bakılcakmış..
ah canim ya.gecmis olsun.
kendiliginden gececek eminim ama, o gun gelene kadar nasil kendini iyi hissettiririz bilemiyorum canim. bos konusucaz ama doktorlar abartiyo biliyosun. kotuyu demek zorunda binde bir ihtimalde olsa.
idrar kültürü verdik tekrar bu arada dr batın usg yi tekrarlayalım dedi... batın usg de sağ böbrekte büyüme çıktı.. önceki temizdi halbuki demekki gözden kaçırmışlar...
buda bi çeşit reflü dedi dr ve anlattı çizerek şemalı birşekilde nasıl olduğunu ... idrarın bir kısmı geri kaçıyormuş bakteride bu sebepten ürüyormuş...
bunun dereceleri varmış şuan bizimki 1. dereceymiş 3 veya 4 te cerrahi operasyon şart dedi...
şuanki idrar kültürü sonucumuzu cuma alıcaz 1 ay sonra bidaha bakılmalıymış. birdaha bakılıcağı zamanda usg ile yine bakılcakmış..
cnm benım ya gecmış olsun ooysakı gecen gu daha konuşmuş sukur etmıştık organlarda sorun yok dıe
ama en azından 1.derecedeymış tatlım ınşalla kendılıgınden gecer
şukurkı erken teşhıs edıldı daha ılerı derecede olabılırdı
cnm benım ya pekala bunun sebebı neymış
aralık annelerındekı arkadaş hastaneden mıkrop kaptı yazmış sızdede durum bu şekıldemıkı
canım sebebi idrarı yaparken bi kısmının geri kaçması böbreklere.. reflüymüş dr dediki reflü tek midede olmaz ... bakteride idrarın geri kaçması yüzünden ürüyormuş devamlı..
Fburakçım çok geçmişler olsun Allah şifasını versin seni çok iyi anlıyorum ama yine de buna şükür demek lazım bak 1. Seviyedeymiş inşallah ameliyata gerek olmadan kendiliğinden iyileşir.seninilgin alakan sayesinde meydana çıktı bu sorun,Allah beterinden korusun canım.ameliyat ta olsa çaresi var ya herşeye hamdetmek lazım bir yerde.kendimize neyse de hastalıklar yavrularda olunca moral bozukluğu kat kat artıyor.canım inşallah eymen iyileşecek.erken teşhis tedavinin en önemli safhası.
Ayak ağrılarım için verdiğiniz tavsiyelere teşekkür ederin canlarım.vakit bulursam doktora gidecem bakalım.dün de benim için asab bozucu zor bir gündü.eymen daha çok ıkınmaya başladı gece de uyumayınca dün sabah doktorumuzu aradım.her ıkınma gaz olmayabilir bir idrar testi yaptır beni ara dedi.kızım da okula gitmemişti medicanaya gittik tahilil güç bela yaptık her ihtimale karşı kültür de yaptırdık.sonuç belli olmadan döndük akşam.daha arayıp sonucu alamadım.bir de galiba yavrumun el pRmağında tırnak batması var dün farkettim parmağının ucu kızarıktırnaklaını kesmek çok zor uzasa bile gömük uzuyor.inşallah geçer.
Mersennecim bebişinegeçmiş olsun canım inşallah önemsizdir.dikŞ izine iyi gelen krem contractubex olabilir canım.benim iz kremlik değil göbek deliğimin yeri bile değişti hafif sağa kaymış bayağı derin izim.ama umurumda değil valla
Yaa ben herşeye yetişemiyorum.eymen tosbiğiyle cebelleşmekten ne yemek ne temizlik.siz yetişebiliyormusunuz kızlr yaa?
Şimdi bile adam memede kucağımda tek parmakla yazıyorum.uyumak istiyorum
Uyumadan önceki anı özledim,düşüncelere hayallere dalmayı sonra hoop huzurlu kesintisiz bir uykuya geçmeyi....
Ama o kadar tatlı ve masumki yavruma uykularım feda olsun ❤❤❤❤❤
Dağcıcım hadi işine başlaman hayırlı olsun canım yine bir geçiş dönemi bunu da hayırlısıyla atlatırsan herşey rayına oturacak.
İnan aramaya vaktim olmadı akşam o kadar yorgun uykusuz ve keyifsizdimki yemek yemeye takatim yoktu.eşim gelince rahatlarım diye düşündüm ama onun da başı ağrıyordu gelince yattı ben de kaldım ortada
ay daha neler duycaz
ya bışey dıcem acaba aynı olaydan mı bahsedıyoruz kı bızım komsumuzun oğlu ıcınde aynı şeyden bahsettıler sanırım
ve sonuc olarak operasyon gecırdı
ve onların anne karnında anlaşıldı bu durum aynı şeyse eger
çok sağol canım herşey yoluna giricekte bakalım 2 ay beklemek çok zorFburakçım çok geçmişler olsun Allah şifasını versin seni çok iyi anlıyorum ama yine de buna şükür demek lazım bak 1. Seviyedeymiş inşallah ameliyata gerek olmadan kendiliğinden iyileşir.seninilgin alakan sayesinde meydana çıktı bu sorun,Allah beterinden korusun canım.ameliyat ta olsa çaresi var ya herşeye hamdetmek lazım bir yerde.kendimize neyse de hastalıklar yavrularda olunca moral bozukluğu kat kat artıyor.canım inşallah eymen iyileşecek.erken teşhis tedavinin en önemli safhası.
Ayak ağrılarım için verdiğiniz tavsiyelere teşekkür ederin canlarım.vakit bulursam doktora gidecem bakalım.dün de benim için asab bozucu zor bir gündü.eymen daha çok ıkınmaya başladı gece de uyumayınca dün sabah doktorumuzu aradım.her ıkınma gaz olmayabilir bir idrar testi yaptır beni ara dedi.kızım da okula gitmemişti medicanaya gittik tahilil güç bela yaptık her ihtimale karşı kültür de yaptırdık.sonuç belli olmadan döndük akşam.daha arayıp sonucu alamadım.bir de galiba yavrumun el pRmağında tırnak batması var dün farkettim parmağının ucu kızarıktırnaklaını kesmek çok zor uzasa bile gömük uzuyor.inşallah geçer.
Mersennecim bebişinegeçmiş olsun canım inşallah önemsizdir.dikŞ izine iyi gelen krem contractubex olabilir canım.benim iz kremlik değil göbek deliğimin yeri bile değişti hafif sağa kaymış bayağı derin izim.ama umurumda değil valla
Yaa ben herşeye yetişemiyorum.eymen tosbiğiyle cebelleşmekten ne yemek ne temizlik.siz yetişebiliyormusunuz kızlr yaa?
Şimdi bile adam memede kucağımda tek parmakla yazıyorum.uyumak istiyorum
Uyumadan önceki anı özledim,düşüncelere hayallere dalmayı sonra hoop huzurlu kesintisiz bir uykuya geçmeyi....
Ama o kadar tatlı ve masumki yavruma uykularım feda olsun ❤❤❤❤❤
Dağcıcım hadi işine başlaman hayırlı olsun canım yine bir geçiş dönemi bunu da hayırlısıyla atlatırsan herşey rayına oturacak.
İnan aramaya vaktim olmadı akşam o kadar yorgun uykusuz ve keyifsizdimki yemek yemeye takatim yoktu.eşim gelince rahatlarım diye düşündüm ama onun da başı ağrıyordu gelince yattı ben de kaldım ortada
sağol canım benim.şimdi daha iyiyim.gece 5 de uyandım,nasıl yaparım nasıl ederim diye düşünüyorum.akşam erken çıkmayı planlıyordum.alışıncaya kadar iki saatte bir gitmeye karar verdim oğlum da olduğu gibi.sonra oğlumun kreşten gelme saatinde evde olamam ne yaparımı düşünmeye başladım.
sabah 10.30 da ve öĞLEN KOŞA KOŞA GİTTİM GELDİM.
şu an kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.
pepuke canım Allah gücünü kuvvetini artısın,nazlı kuzucuğun da normale dönsün inşaALLAH.
aynı şeyleri birebir yaşadım ben de canım.bir adım ötesi daha iyiye gidiyor.en azından derdini anlayabiliyorsun.ben de çok zorlandığım,bittim dediğim çok günler geçirdim.dün akşam da hem yorgun,hem gergindim.eşim gelsin diye beklerken gelmesiyle çıkması bir oldu.
fburak dualarım eymenimize,iki ay sonra atlatmış olacak inşaALLAH canım.
bu siteden yapacaksın canım..Lilypie - Pregnancy ticker detailsKızlar mesajların altındaki bebek yaşı takviminden ben de istiyorum nası yapılıyo acep?
canlarım bugün işe başladım.nasıl geçtiğini anlamadığım 4 aydan sonra tekrar burdayım.
en son zeynep kamilde girdiğim doplerden sonra ordaki doktorun panikletmesiyle apar topar izne ayrılmıştım.bugün sanki o anları hissettim.tabi ilk gün olmasının verdiği gerginlik de var.ev-bakıcı-bebek-iş-çocuklar zincirini birbirine adapte edebilme sürecindeyim.inşaALLAH çabucak hepimiz alışırız yeni düzene.
fburak canım eymenimize çok üzüldüm.Allah en kısa zamanda şifasını versin,operasyona gerek kalmadan kuzucuğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?