ay okadar yazdım gitti iyimi sinir oldum:)Geçmiş olsun canım. Eymenciğimize ne mutlu ki senin gibi araştırmacı ve ilgili bir annesi var canım. İnşallah 2 ay sonunda yüzünüz güler ve operasyona gerek kalmaz. Bu da büyüyene kadar Eymenimizin son hastalığı olur inşallah. Canım Allah sana kolaylık Eymene şifa versin.
Hayırlı olsun demek lazım sanırım, bir kaç ayı bulur herhalde düzeninin oturması, iş, çocuklar, minik Mihrimah, zor günler seni bekler canım, ama sen neler atlattın, bu yoğunluğun da üstesinden gelirsin.
Dün internetten bol bol kolik hakkında araştırma yaptım ve benim minik civcivimin durumuna bire bir uyduğunu gördüm ne yazık ki. Zaten fburak hep aynı saatlerde diyordu, son 1 haftadır bizim de hep düzenli, akşam 18:30 -19:00 den gece 23:00 - 23:30 a kadar tam bir huysuzluk, ıkınma, ağlama... sürekli omuzumda ve ilgisi dağılsın diye sürekli konuşuyorum kızımla, ağzımda tükürük kalmıyor artık ama yine de hep ağlıyor. Bugün eczacıyı aradım biogaia gönderttim eve, şimdi ilaç hakkında araştırma yapıyorum. Kimileri ileriki yaşlarda bağırsak tembelliğine yol açıyor falan demiş bilgisi olan var mı kızlar. Bugün kızım taam 30 günlük oldu, 2 gün sonra da babasının doğum günü, muzlu rulo pasta yaptım ikisine, ben yiyince kızım da yemiş olacakBu sene babasına doğum günü hediyesi olarak Öyküyü kurdeleleyip vereceğim, ne yapayım alışverişe gidemiyorum
canlarım bugün işe başladım.nasıl geçtiğini anlamadığım 4 aydan sonra tekrar burdayım.
en son zeynep kamilde girdiğim doplerden sonra ordaki doktorun panikletmesiyle apar topar izne ayrılmıştım.bugün sanki o anları hissettim.tabi ilk gün olmasının verdiği gerginlik de var.ev-bakıcı-bebek-iş-çocuklar zincirini birbirine adapte edebilme sürecindeyim.inşaALLAH çabucak hepimiz alışırız yeni düzene.
fburak canım eymenimize çok üzüldüm.Allah en kısa zamanda şifasını versin,operasyona gerek kalmadan kuzucuğa.
Canim hayirli olsun. Ne is yapiyorsun bilmiyorum ama umarim kafanin rahat ettigi bi istir.
Ben bugun cok fena off um kizlar. Opuyorum hepinizi ve kaciyorum.
benimki de öyle yapar ama eğer çok uykusu var ya da uykusu bölündüyse tükürüp ağlar.ben emziğe alıştırdım.sonra ışıktan rahatsız olduğunu anlayabildim haftalar sonra.çok aç olsa da tok olsa da sadece ayakta,gözü kapalı,emzikli uyutabiliyoruz.bazen onlar da ne istediklerini bilmiyorlar.çok uykuları olunca da değişik tepkiler veriyorlar.Kızlar 40 günlük bebek bir kerede kaç cc mama yada anne sütü içebilir aşağı yukarı? Benim tosbik tok dediğim zaman bile bazen acaip heyecanla aranıyor şu an olduğu gibi,her yere saldırıyor ağzıyla burun yanak parmak Allah ne verdiyse heyecanlı ve stresli sonunda da ağlıyor istediğini bulamayınca.meme veriyorum biraz emiyor tükürüyor anlamıyorum bebeğimin dilinden yaaa
bilgisayarda işim,rahatım çok şükür.Canim hayirli olsun. Ne is yapiyorsun bilmiyorum ama umarim kafanin rahat ettigi bi istir.
Ben bugun cok fena off um kizlar. Opuyorum hepinizi ve kaciyorum.
Hayirdir canim cokmu yoruldun?
Valla bende yorgunum da sizin yaninizda dert yanmaya utaniyorum.. kac kisi bir sipayi uyutamadik aglar zirlar sizar azcik uyur geri uyanir binbir emekle uyuturuz 15 dakka gecmeden kalkar...
Butun gun bu tempodayiz... Annanemiz pert oldu bende oyle.. suanda gorumcemle esim salliyolar bakalim uyuyacakmi...
Hayirdir canim cokmu yoruldun?
Valla bende yorgunum da sizin yaninizda dert yanmaya utaniyorum.. kac kisi bir sipayi uyutamadik aglar zirlar sizar azcik uyur geri uyanir binbir emekle uyuturuz 15 dakka gecmeden kalkar...
Butun gun bu tempodayiz... Annanemiz pert oldu bende oyle.. suanda gorumcemle esim salliyolar bakalim uyuyacakmi...
Kızlar 40 günlük bebek bir kerede kaç cc mama yada anne sütü içebilir aşağı yukarı? Benim tosbik tok dediğim zaman bile bazen acaip heyecanla aranıyor şu an olduğu gibi,her yere saldırıyor ağzıyla burun yanak parmak Allah ne verdiyse heyecanlı ve stresli sonunda da ağlıyor istediğini bulamayınca.meme veriyorum biraz emiyor tükürüyor anlamıyorum bebeğimin dilinden yaaa
Gecmis olsun canim. Bize daha tahlil istenmedi. Insallah onemli degildir. Bakma bence. Hep en kotusu yaziyo.Kızlar bugün de zombi gibiyim benim ıkıncan sıçıyo ıkınıyo ağlıyo pek emmiyo uyumuyo vs vs bildiğiniz yaşadığınız şeyler.idrar tahlilinde ph 7,5 çıktı sınır 8.doktorumuz bebeklerde 5 olmasını isteriz dedi yüksek bulduvitamin miktarını ikiye çıkardı.trio acde vitamini veriyorum.haftaya tahili tekrarlıcaz yarın da kültür sonucunu alıcam.ph yüksek olunca noluyo acaba nete bakmadım moralim bozulmasın diye.
Kızlar benim deli kızım ece bu 21 aralık olayından çok korkuyo günlerdir beni esir etti ölücez anne napıcaz anne şöyle anne böyle anne diye kafamı şişirdi.yarın da okula gitmicekmiş yanımda olmak istiyomuş.bir de geçen seneden beri illuminati olayına takmış durumda.bilinmeyen şeyleri araştırmaya bayılıyo.komplo teorileri üretmeye bayılıyo.deli bu kız yaa.bir de 8-9 yaşından beri para kazanmaya takmış durumda.takı yapıp okulda satıyo.evde hep bizle bir ticaret alışverişi içinde.teyzesine anneme bize bişeyler pazarlamaya çalışıyo.para biriktirip ıphone5 alcakmış.istekleri hiç bitmiyo.önce laptop sonra cep telefonu sonra ıpad sonra kulaklık sonra kep şeklinde şapka şimdi de iphone5.hepsini elde etti ama sonuncusunu çok beklersin dedim.şimdiki çocuklar acaip doyumsuz yaa.hepsini bir anda almadık zaman içinde bişeyleri başardığı zaman kolay olmayarak edindi ama gittikçe isteklerinin ederi uçuyo.birkaç sene sora araba isticek diye korkuyorum
Dışarıda acaip kar var Allah dışarda üşüyenlere yardım etsin.biraz uzanayım dinleneyim hazır tosbik uyurken 
geçmiş olsun canım ya.şartlarım uysa ve yakın olsam sana destek olmayı çok isterdim.bu yavrucak doğduğundan bu yana bitirdi seni.onunla uğraşmaktan kendine bakamaz oldun.Kusmasindan, surekli emzirmekten yoruldum. Kucakta uyuyo, yatiriyorum 5 dakka sonra kalkiyor.
Bu halde kurtkoy'e gittik. Kaza varmis, donusumuz 3 saatten fazla surdu.. Kucuk kaka yapti, buyuk sıkıştım diye kala kaldi. Zot tuvalete yetistik, omur'e.
bir gun once bagirsak sorunu yasadim gene. Hastanelik oluyodum nerdeyse. Vucudum tutuldu, agriyor cok fena. Kolum cok fena.
Kızlar mesajların altındaki bebek yaşı takviminden ben de istiyorum nası yapılıyo acep?
geçmiş olsun canım ya.şartlarım uysa ve yakın olsam sana destek olmayı çok isterdim.bu yavrucak doğduğundan bu yana bitirdi seni.onunla uğraşmaktan kendine bakamaz oldun.
kurtköye neden gittiniz canım?ben de tuzladayım,yakın sayılır.
dün eşim de geç geldi trafik varmış ve çook gergindi.
ben de manuel süt pompası vardı ama işte uzun sürer.elektrikli almak istiyorum.e-bebekde medallaya çok gürültülü,motora süt kaçabilir,ağzı sert vs. demişler.şimdi lansinohla medalla arasında kararsız kaldım.sizce hangisi daha iyi?
evet canım viaport kurtköyde.Canim cok saol :) Sana kim yardim etsin..3 cocukla..
Kendimden gectim resmen. Aslinda biraz da yorgunum,rahatsizim. Kusmasi cok uzuyo beni. Bazen surekli cikariyo, yerine koyamiyorum. Sinirlerim bozuluyo. Yoksa hepinizden iyi olacaktim. Buna sukur. Allah beterinden korusun. Umarim gecicidir yoksa buyuklerde de zor. Gece gunduz kusuyolar. O temizlenmiyo da.Bunun çapı belli.
Kurtkoy dedim ama emin de degilim orasi neresihic bilmiyorum oralari. viaport'un kapisinin tam karsisi. Kuzenim oturuyo orda. Teyzem gelmis, onu ziyarete gittik.
viaportta cok guzelmis, bayildim. acik hava mis gibi.
Medela var gurultulu ama sorun cikarmadi bizde. Ablam ikizlere kullandi. Ben en basta biraz kullandim. Sut geliyo mu diye bakiyodum bi de gogsum tikandiginda kullandim.
Gorumcemde ikilisi vardi. o da aynıydı gurultu ve guc anlaminda. Hep onu kullandi. Ama kiyas yapamiycam, digerlerini bilmiyorum.
E-bebek disinda sitelere de bak canim. acayip indirime giriyor. bostanci da da c.tesi yeni bi bebek magazasi acilacak. gitmek istiyoruz. cok indirim olacakmis. bakarim istersen.
evet canım viaport kurtköyde.
inşaALLAH düzelir kuzu.:)
ben de orayı düşünmüştüm.ben gidemem de eşim giderse almak isterim.sen de fiyatlarına bakarsan çok sevinirim.
diğer sitelere de bakayım canım,doğru söylüyorsun.
bugün yine 10 da bir koşu gidip emzirdim bebeği.öğlen gittim bakıcısı hala uyutamadım kaç saattir dedi.uyanınca altını almış.baktım yine kakalı.ayağında habire uyutmaya çalışıyor.yanına da çayını almış oturuyor yerde.artık az çok belli çocuğun huyu.ya doymadı uyandı ya da uykusu bölündü,altı da kirlenince huysuzlandı.bu kış da kıamette koşa koşa gidiyorum azcık emiyor ve daha emmek istemiyor uykusu olduğundan.sağmaya uğraştım hem geç kalacağım endişesi,hem sağmaya uğraşmak........
canım sıkıldı.bir saat sonra aradım uyumuş.
oğlum da ben giderdim emerdi,bakıcısı altını temizler uyuturdu.karnı doymasa mama yapar,süt verir hallederdi.iki gündür her seferde ben takviye oluyorum her şeyine.
başka birine bakacağım galiba bu gidişle.bu kadar yorgunluğa gelemem.
yine dr dan geldik moralim sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
idrar kültürü verdik tekrar bu arada dr batın usg yi tekrarlayalım dedi... batın usg de sağ böbrekte büyüme çıktı.. önceki temizdi halbuki demekki gözden kaçırmışlar...
buda bi çeşit reflü dedi dr ve anlattı çizerek şemalı birşekilde nasıl olduğunu ... idrarın bir kısmı geri kaçıyormuş bakteride bu sebepten ürüyormuş...
bunun dereceleri varmış şuan bizimki 1. dereceymiş 3 veya 4 te cerrahi operasyon şart dedi...
2 ay sonra usg tekrar bakılacakmış ona göre ameliyat kararı verilicekmiş...
kendinden geçebilirmiş...bu 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum..
şuanki idrar kültürü sonucumuzu cuma alıcaz 1 ay sonra bidaha bakılmalıymış. birdaha bakılıcağı zamanda usg ile yine bakılcakmış..
ben de manuel süt pompası vardı ama işte uzun sürer.elektrikli almak istiyorum.e-bebekde medallaya çok gürültülü,motora süt kaçabilir,ağzı sert vs. demişler.şimdi lansinohla medalla arasında kararsız kaldım.sizce hangisi daha iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?