Previayi bitirenler

ay okadar yazdım gitti iyimi sinir oldum:)

canım ben kolik konusunda doktora yaptım :) sağolsun fatih beyin bitmeyen kolik ağlamaları yüzünden ..
sonra bişey farkettim dr'a gitmek için evden çıkıyorum bizim ağlamalar bıçak gibi kesiliyor... hatta dr' da bu çocukmu ağlıyor diyordu:) sonra dr'un biri deiki bunun koliği var siz hamileliğinizde çokmu gezdiniz dedi evet dedim ... kolikteki olay buymuş anne karnındaki sesleri duyunca kendini güvende hissedermiş bebek..
ondan sonra çözüm bulduk geze geze atlattık o dönemi saati gelimeden önce giyinip kuşanıp hazır nazır bekliyordum evde bu ağlamaya başlayınca hemen hopp dışarı...
sende o yüzden bul bebeğinin neyle sakinleştiğini canım ... düşün hamileyken en çok ne yaptın mesela saç kurutma makinası aç elektirik süpürgesi aç.. müzik dinlediysen o müzikleri aç dene yanıl ama bulursun mutlaka..

Canim hayirli olsun. Ne is yapiyorsun bilmiyorum ama umarim kafanin rahat ettigi bi istir.

Ben bugun cok fena off um kizlar. Opuyorum hepinizi ve kaciyorum.

Canim hayirli olsun. Ne is yapiyorsun bilmiyorum ama umarim kafanin rahat ettigi bi istir.

Hayirdir canim cokmu yoruldun?
Valla bende yorgunum da sizin yaninizda dert yanmaya utaniyorum.. kac kisi bir sipayi uyutamadik aglar zirlar sizar azcik uyur geri uyanir binbir emekle uyuturuz 15 dakka gecmeden kalkar...
Butun gun bu tempodayiz... Annanemiz pert oldu bende oyle.. suanda gorumcemle esim salliyolar bakalim uyuyacakmi...

Kızlar 40 günlük bebek bir kerede kaç cc mama yada anne sütü içebilir aşağı yukarı? Benim tosbik tok dediğim zaman bile bazen acaip heyecanla aranıyor şu an olduğu gibi,her yere saldırıyor ağzıyla burun yanak parmak Allah ne verdiyse heyecanlı ve stresli sonunda da ağlıyor istediğini bulamayınca.meme veriyorum biraz emiyor tükürüyor anlamıyorum bebeğimin dilinden yaaa

benimki de öyle yapar ama eğer çok uykusu var ya da uykusu bölündüyse tükürüp ağlar.ben emziğe alıştırdım.sonra ışıktan rahatsız olduğunu anlayabildim haftalar sonra.çok aç olsa da tok olsa da sadece ayakta,gözü kapalı,emzikli uyutabiliyoruz.bazen onlar da ne istediklerini bilmiyorlar.çok uykuları olunca da değişik tepkiler veriyorlar.

bilgisayarda işim,rahatım çok şükür.
sen de tek başına çok yoruldun,yıprandın.hepimizin ayrı ayrı zorlukları var.arada tüm sorumluluklarımızı alacak biri olsa yanımızda ne güzel olur.normal yaşamayı unuttuk.

Allah yardımcın olsun,uyumayan bebeği uyutmaya çalışmak ne zor.sonu da gelmez.hayırlısıyla bir kaç aya daha büyüse ve tüm sıkıntıları geçse kuzucuğun annesi de nefes alacak.

Son düzenleme:

Kusmasindan, surekli emzirmekten yoruldum. Kucakta uyuyo, yatiriyorum 5 dakka sonra kalkiyor.
Bu halde kurtkoy'e gittik. Kaza varmis, donusumuz 3 saatten fazla surdu.. Kucuk kaka yapti, buyuk sıkıştım diye kala kaldi. Zot tuvalete yetistik, omur'e.
bir gun once bagirsak sorunu yasadim gene. Hastanelik oluyodum nerdeyse. Vucudum tutuldu, agriyor cok fena. Kolum cok fena.

Benimki de sapitiyo 3 durumda.
Uykusu varsa
Midesi kotuyse, geri tepiyo ya kuzumun
Sutum azsa ya da gelmiyosa

Kızlar bugün de zombi gibiyim benim ıkıncan sıçıyo ıkınıyo ağlıyo pek emmiyo uyumuyo vs vs bildiğiniz yaşadığınız şeyler.idrar tahlilinde ph 7,5 çıktı sınır 8.doktorumuz bebeklerde 5 olmasını isteriz dedi yüksek buldu vitamin miktarını ikiye çıkardı.trio acde vitamini veriyorum.haftaya tahili tekrarlıcaz yarın da kültür sonucunu alıcam.ph yüksek olunca noluyo acaba nete bakmadım moralim bozulmasın diye.

Kızlar benim deli kızım ece bu 21 aralık olayından çok korkuyo günlerdir beni esir etti ölücez anne napıcaz anne şöyle anne böyle anne diye kafamı şişirdi.yarın da okula gitmicekmiş yanımda olmak istiyomuş.bir de geçen seneden beri illuminati olayına takmış durumda.bilinmeyen şeyleri araştırmaya bayılıyo.komplo teorileri üretmeye bayılıyo.deli bu kız yaa.bir de 8-9 yaşından beri para kazanmaya takmış durumda.takı yapıp okulda satıyo.evde hep bizle bir ticaret alışverişi içinde.teyzesine anneme bize bişeyler pazarlamaya çalışıyo.para biriktirip ıphone5 alcakmış.istekleri hiç bitmiyo.önce laptop sonra cep telefonu sonra ıpad sonra kulaklık sonra kep şeklinde şapka şimdi de iphone5.hepsini elde etti ama sonuncusunu çok beklersin dedim.şimdiki çocuklar acaip doyumsuz yaa.hepsini bir anda almadık zaman içinde bişeyleri başardığı zaman kolay olmayarak edindi ama gittikçe isteklerinin ederi uçuyo.birkaç sene sora araba isticek diye korkuyorum😱

Dışarıda acaip kar var Allah dışarda üşüyenlere yardım etsin.biraz uzanayım dinleneyim hazır tosbik uyurken 😄

Gecmis olsun canim. Bize daha tahlil istenmedi. Insallah onemli degildir. Bakma bence. Hep en kotusu yaziyo.
Bitmez bunlarin istedikleri de bu illuminatiyi kafalarina da sarkicilar sokuyo.
Almamak lazim diyorum ama dayanamiyorum. Dayanmak lazim. Ferrari pilotu schmaher, cocuklarina cok az harclik verirmis. Kiyafetleri vs ihtiyac dahilindeymis. Bu sekilde bi amac edinebilirler diyodu. Bizde o kadar para olsa yigariz. Simdi bile odasi anasinifi gibi.araba istemezse sasir.
Benimki, ev alinca gelip bende kalabilirsin diyo. :)

Annem kizi goturdu. Ordan tel acti da cevap veremedim. Tiyatroya goturceklermis bu karda. Yola cikilir mi boyle. Tel actim yetisemedim, cikmislar. Aklim kaldi kizda. Boyle isguzarliklara sinir oluyorum.

geçmiş olsun canım ya.şartlarım uysa ve yakın olsam sana destek olmayı çok isterdim.bu yavrucak doğduğundan bu yana bitirdi seni.onunla uğraşmaktan kendine bakamaz oldun.
kurtköye neden gittiniz canım?ben de tuzladayım,yakın sayılır.
dün eşim de geç geldi trafik varmış ve çook gergindi.

ben de manuel süt pompası vardı ama işte uzun sürer.elektrikli almak istiyorum.e-bebekde medallaya çok gürültülü,motora süt kaçabilir,ağzı sert vs. demişler.şimdi lansinohla medalla arasında kararsız kaldım.sizce hangisi daha iyi?

Canim cok saol :) Sana kim yardim etsin..3 cocukla..
Kendimden gectim resmen. Aslinda biraz da yorgunum,rahatsizim. Kusmasi cok uzuyo beni. Bazen surekli cikariyo, yerine koyamiyorum. Sinirlerim bozuluyo. Yoksa hepinizden iyi olacaktim. Buna sukur. Allah beterinden korusun. Umarim gecicidir yoksa buyuklerde de zor. Gece gunduz kusuyolar. O temizlenmiyo da.Bunun çapı belli.
Kurtkoy dedim ama emin de degilim orasi neresi hic bilmiyorum oralari. viaport'un kapisinin tam karsisi. Kuzenim oturuyo orda. Teyzem gelmis, onu ziyarete gittik.
viaportta cok guzelmis, bayildim. acik hava mis gibi.

Medela var gurultulu ama sorun cikarmadi bizde. Ablam ikizlere kullandi. Ben en basta biraz kullandim. Sut geliyo mu diye bakiyodum bi de gogsum tikandiginda kullandim.
Gorumcemde ikilisi vardi. o da aynıydı gurultu ve guc anlaminda. Hep onu kullandi. Ama kiyas yapamiycam, digerlerini bilmiyorum.

E-bebek disinda sitelere de bak canim. acayip indirime giriyor. bostanci da da c.tesi yeni bi bebek magazasi acilacak. gitmek istiyoruz. cok indirim olacakmis. bakarim istersen.

evet canım viaport kurtköyde.
inşaALLAH düzelir kuzu.:)

ben de orayı düşünmüştüm.ben gidemem de eşim giderse almak isterim.sen de fiyatlarına bakarsan çok sevinirim.
diğer sitelere de bakayım canım,doğru söylüyorsun.
bugün yine 10 da bir koşu gidip emzirdim bebeği.öğlen gittim bakıcısı hala uyutamadım kaç saattir dedi.uyanınca altını almış.baktım yine kakalı.ayağında habire uyutmaya çalışıyor.yanına da çayını almış oturuyor yerde.artık az çok belli çocuğun huyu.ya doymadı uyandı ya da uykusu bölündü,altı da kirlenince huysuzlandı.bu kış da kıamette koşa koşa gidiyorum azcık emiyor ve daha emmek istemiyor uykusu olduğundan.sağmaya uğraştım hem geç kalacağım endişesi,hem sağmaya uğraşmak........
canım sıkıldı.bir saat sonra aradım uyumuş.
oğlum da ben giderdim emerdi,bakıcısı altını temizler uyuturdu.karnı doymasa mama yapar,süt verir hallederdi.iki gündür her seferde ben takviye oluyorum her şeyine.
başka birine bakacağım galiba bu gidişle.bu kadar yorgunluğa gelemem.

gıdersem mutlaka bakar haber veririm ordan.
cok zor bakici isi.Allah Yardimcin olsun. dur bakalim alisir belki.insallah yani.

Şu an akşam burada akşam ezanı yaklaşıyor.. Ve benim Faruk Beyim, gece 12 den beri uyumadı.. Delirmek üzereyim.. Ayy yarım saat uyurdu gene, şimdi onlara bile hasret kaldım.. Tam uyuyor, 2 dk. sonra cin gibi açıyor gözlerini.. Nasıl dayanıyor anlamıyorumn yaa... Ben şimdi varya... Ne yatak ararım, ne yorgan.. Yerde bile yatarım...

Ah be canım yaa.. Sıkma canını, Rabb 'im şifasını versin bebişinin.. İnşaAllah ameliyata gerek kalmaz.. Şu an sıkıldığınla kalırsın.. Bol bol dua inşaAllah.. Ya şafi oku bol bol... Gerçekten insan anne olmaya görsün, hiç kıyamıyor yavrusuna... bende kaç gündür, oğlumu yatağında bırakayım ağlasın, ağlaya ağlaya uyur diyorum. Hemde nasıl kararlı bir şekilde diyorum var ya.. Ama daha 2. ağlamasında nasıl koştuğumu bilmiyorum.. Ne olacak böyle yaa.. Herşeyin normali lazım.. Fburak durumunda olan anneler, şükür daha kötüsü değil diyemez hiç.. Bende diyemem mesela.. Gözümde büyürde büyür.. Ama demek lazım aslında.. Beterin beteri var.. Allah'ım esirgesin yavrularımız.. Rabb'ime emanet hepside...

Ben medelanın mini elektrikli ve pillisini kullanıyorum biraz gürültülüama memnunum canım tavsiye ederim.arabada giderken pil koyup sağıp verdimrahatlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…