Previayi bitirenler

ingilizce bilmeden yapilmaz bence de. ipadden kopyalayamıyosun.
en sonda neryı kpyalayacagını mı bulamadin. yardimci olmaya calısayim mi canım

Evet canım yaa,çok sevinirim tabloyu yaptıktan sonra ne yapıyorsun ona kafam basmadı :)

ben hep yattım ama.bir de müzik dinledim.demek kızım o yüzden müzikle rahat ediyor

Ben de niye olmuyor diyorum ingilizce b ilmeyen yapamazbence.herşeyi yaptım en sonu beceremedim
canım kızım emiyo.basman gereken yerleri kırmızı aptım.son resimin altındaki kırmızı boyalı www liadresi bu forumdaki kullanıcı profilindeki yere kopyala.ekran klavyesi ne zormuş

Son düzenleme:

valla zorda nezaman düzene girer hiç bilmiyorum

Mersenne hizli davranmis :)

çok hızlıyımdır.kızım bugün neredeyse hiç uyumadı.kafa dagıtmak için size bir bakayım dedim.şimdi müzik açtım il
şe yarıyor gibi sakinleşti sanki biraz.neredeyse ben uyuyacağım ama kızım cin gibiayyy böyle yazmak çooook zor

ay valla bizimkide bin bir emekle uyuyup 5 dakkaya fırlıyor kusmada antibiyotik bitti ama hala devam şaldır şuldur iniyor
aynı bizde öyle ya hiç biyerimiz tutmuyor
allah yardımcımız olsun

geçmiş olsun eymen paşamıza.. valla ph yüksek olunca ne oluyor hiç bilmiyorumki hiç bir fikrim yok inşallah önemli bişey değildir..

şimdiki çocuklar çok fena bilmedikleri yuok valla .. ben ağzım açık bakıyorum bunlara.. hiç dertleri bitmiyor bunların istekleride

ay valla bizimkide bin bir emekle uyuyup 5 dakkaya fırlıyor kusmada antibiyotik bitti ama hala devam şaldır şuldur iniyor
aynı bizde öyle ya hiç biyerimiz tutmuyor
allah yardımcımız olsun
Amin canim.
Kusmuk kokuyoruz cok fena. Igrenc oldum. Artik hemen ust degistirmiyorum. Camasirlar kurumuyo, asmaya yer yok artik. Hergun 2 makine.

Maasallah walla. Benim hizim kesildi.muzik super olmus. Benimki anca rahatsiz oluyo :) bugun kucakta uyuyo, ellemedimoturuyorum. Daha ne kadar tutulabilirim ki...

Herkes burdayken su bez mevzusunu derinlestirsek.
Prima 2 belden, 3 sirttan sizdiriyo kakayi. Premium care olan hem de. Ustelik pisik yapiyo. Ben mi baglayamiyorum desem, ilk degil ki bu. kac kullaniyosuz, ne kullaniyosunuz. Her kakada ust batiyo cok fena. Sulu yapiyo benimki cok.

allah yardımcımız olsun valla çok zor..
bizimkinin sebebi belli oldu çok şükür.. geceli gündüzlü hiç durmadan uyumadan ağlamalarımız şuan yarıya indi .. dr' umuz azdaha sabır dedi inşallah bunlarda geçicek...

umarım faruk paşanında bu ağlamaları uyumamaları geçer bir an önce.. ben hiç kıyamıyorum bi arkadaşım diyoki almanlar koyar beşiğine orda ağlaya ağlaya uyur bebekleri diyo .. anneleride kahve içermiş bebek ağlarken .. malesef okadar vicdansız olamadım ben bana akıl veriyo bırak ağlasın diye...
ben onu kucaklayıp sarılıp yatıştırmaya uğraşıp kendimi boşa paralıyormuşum ..akla bak kendi çocuğuna uygula sen bunları dedim bende...
hiç kıyılırmı onlara ben başka bir bebek bile ağlasa kıyamamki daha minnacık onlar o yüzden öyle düşünme sakın bunlarda inşallah geçicek...

halimize gülüyorumağlsam mımıçtık.dağıldık.mahvetti bu haylazlar.
eşim gelsede alsa kucağımdan biraz ama adam 4 saattir yollarda mahsur.ortaköyden geliyor ama yazjk gelemiyor.istanbulda trafik berbat bugün

aynennnn kusmukkkkk kokuyorummm.. sadece 2 makina eymenşn yıkadım her yerde serili çamaşırrr kurumuyorr...

ozaman müzik açıcaksın annesi ona .. kendini anne karnında gibi hissedcek güvende:)

valla canım bende ne kullancamı şaşırdım .. diyorumki bendemi sorun acep acemileştim bez bağlamayımı unutum diyorum .. sürekli biyerlerden sızdırıyor:)

Canım ben şu an 1 numaradayım premium care kullanıyorum ve kızımın kakası da sulu, ama sızdırma falan yok henüz. Arada prima eko paket 2 numara kullandım onda da sızdırma yapmadı. Ama biraz daha büyüdüğünde yapar mı bilmiyorum. Premium care bir de en pahalısı,sızdırma yaparsa anında bırakırım.1 numaram bitmek üzere bitsin tamamen 2 numaraya geçeceğim artık.

Ben medelanın mini elektrikli ve pillisini kullanıyorum biraz gürültülüama memnunum canım tavsiye ederim.arabada giderken pil koyup sağıp verdimrahatlıkla
ben de ondan alırım sanırım.sağol canım.
gıdersem mutlaka bakar haber veririm ordan.
cok zor bakici isi.Allah Yardimcin olsun. dur bakalim alisir belki.insallah yani.

amin,tam güvenemediğimden içim rahat değil.darmadağınıkmışım gibi hissediyorum.
arkadaşlarım çok sessizsin diyorlar.tabi kafamda hep bebek,ev.kukumav kuşu gibi düşünüyorum.:)

bugün üçde geldim eve.pıtırcığım yarım saat olmuş uyanalı.biraz emdi,sonra sohbet ettik epeyce.dili açılsa çok lafı olacak.ben konuştum,o bir şeyler söyledi.sarıldık,koklaştık.bir saat uykusuz kalınca huysuzlandı.sağdığım sütten de içti uyudu.büyklere ayakkabı almaya gittik.kızıma yeni aldığım çizme su geçiriyor felaket derecede.oğluun ki küçük geliyor.benim de ihtiyacım vardı.kar yağa yağa gittik geldik çok şkür.burda sulu kar var ve yerlerde yok henüz.karşıya göre daha ılık burası.yarın işteki arkadaşlar gelecek öğlen arası,toplu olarak.tavuk-pilav ikram edeceğim.pilavla tatlıyı dışarda yaptırıyorum.

yarın okullar tatil.ben de şöyle 5 ay kış uykusuna yatsam.hem yaz gelmiş,hem bebek büymüş olur.

canım yaa salakmıyım neyim profilde nereye kopyalayacagımı bilemedim yanluş yere kopyaladım:26:

canım yaa salakmıyım neyim profilde nereye kopyalayacagımı bilemedim yanluş yere kopyaladım:26:

ben de şimdi yaptım.sağolsun mersenne süper anlatmış.
canım hani imza da bebeğimizin doğacağı tarihi eklediğimiz yer var ya onun üstünde çizelge,tiger vs. diyor.oraya kopyaladım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…