halimize gülüyorumağlsam mı mıçtık.dağıldık.mahvetti bu haylazlar.
eşim gelsede alsa kucağımdan biraz ama adam 4 saattir yollarda mahsur.ortaköyden geliyor ama yazjk gelemiyor.istanbulda trafik berbat bugün
Benimki de bostancidan b.evlere gelecek.halimize gülüyorumağlsam mı mıçtık.dağıldık.mahvetti bu haylazlar.
eşim gelsede alsa kucağımdan biraz ama adam 4 saattir yollarda mahsur.ortaköyden geliyor ama yazjk gelemiyor.istanbulda trafik berbat bugün
Demek bezlerden. Naapsak ki.valla canım bende ne kullancamı şaşırdım .. diyorumki bendemi sorun acep acemileştim bez bağlamayımı unutum diyorum .. sürekli biyerlerden sızdırıyor:)
Birakicam da neye gecsem bilemedim. Premiun 2-3 , eko 2-3 hepsi var. deniyorum olmuyo.Canım ben şu an 1 numaradayım premium care kullanıyorum ve kızımın kakası da sulu, ama sızdırma falan yok henüz. Arada prima eko paket 2 numara kullandım onda da sızdırma yapmadı. Ama biraz daha büyüdüğünde yapar mı bilmiyorum. Premium care bir de en pahalısı,sızdırma yaparsa anında bırakırım.1 numaram bitmek üzere bitsin tamamen 2 numaraya geçeceğim artık.
ben de şimdi yaptım.sağolsun mersenne süper anlatmış.
canım hani imza da bebeğimizin doğacağı tarihi eklediğimiz yer var ya onun üstünde çizelge,tiger vs. diyor.oraya kopyaladım ben.
Amin canim.
Kusmuk kokuyoruz cok fena. Igrenc oldum. Artik hemen ust degistirmiyorum. Camasirlar kurumuyo, asmaya yer yok artik. Hergun 2 makine.
Maasallah walla. Benim hizim kesildi.muzik super olmus. Benimki anca rahatsiz oluyo :) bugun kucakta uyuyo, ellemedimoturuyorum. Daha ne kadar tutulabilirim ki...
babası dinlensin yıkayalım istiyorum ben de.ana kucağı vardı yeğenimden kalan.eşim pil almış titretiyo sıpayıgüya gaz çıkarmaya yardımcı oluyomuş.
bende kurutucu var babannem vermişti acaip memnunum yoksa tavsiye ederim valla lüx değil ihtiyaç.
kızlar ikiz hamile papatya-özmen vardı hatırlarsanız.33-4 olmuş.bebeklerden birinin suyu azalmış,yarın ameliyata girecek.sürekli yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bir şeyim olmayınca yazmıyorum diyor.yakında bizim sohbetlere de katılır inşaALLAH bebişleriyle.
babası dinlensin yıkayalım istiyorum ben de.ana kucağı vardı yeğenimden kalan.eşim pil almış titretiyo sıpayıgüya gaz çıkarmaya yardımcı oluyomuş.
bende kurutucu var babannem vermişti acaip memnunum yoksa tavsiye ederim valla lüx değil ihtiyaç.
kızlar ikiz hamile papatya-özmen vardı hatırlarsanız.33-4 olmuş.bebeklerden birinin suyu azalmış,yarın ameliyata girecek.sürekli yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bir şeyim olmayınca yazmıyorum diyor.yakında bizim sohbetlere de katılır inşaALLAH bebişleriyle.
Kızlar iki kere sinirliyim 1.si sağma makinem bozuldu daha bugün yazdım memnunum diye yahu,nazarım deydi zahir.uyuz oldum gece sağıp veriyorum arıza çıkarıyo küçük adam ne yapıcam yaa
2.si de şu ki bebişin totosunu temizledikten sonra göz makyajı temizleme pamukları var ya disk şeklinde,onlarla zeytinyağı sürüp poposunu yağlıyordum eşime gelirken onlardan birkaç paket alıver dedim marketten.o da avmye uğrayıp sevil parfümeriden 5paket almış tanesi 6,5 tlye!!!!!!!! Dumur oldum oha falan oldum o pamukların tanesi o kadar mıydı yaaabanane yarın üşenmicem gidip iade edicem.
ay nede olsa yarın kıyamet kopacakmış:)) ne işiniz varsa bugünden yapın:) yarın çok geç olabilir:))
bende diyorum ne malım yahuu gidip en lüks bir otelde suit oda ayırtmamışımda kendime:) ye iç yat beleş :)))
ay bende bırakcamdan değil şekerim işin dalgasındayım :) ne kıyameti o öle kopacak olan :)Bonuslarla her yer suit oda sekerim. Otelde dusunuyorum su an kendimi. Kiyamet provasi gibi. Aradiklarimi bulamam. Adam buyukle havuzda. Bilmedigim bakiciyabirakamam. Bildigime de birakamam. Sinir olurum. :) ben evde bekliycem. :26:
ay bende bırakcamdan değil şekerim işin dalgasındayım :) ne kıyameti o öle kopacak olan :)
yıllardır bi koparamadılar şu kıyameti .. ben çocuktum yine acaip söylentiler dolaşıyordu kaç yaşıma geldim hala kopmadı:)
Yok kiz bende saka yaptim. Sakalli bebekvardi. Bayramin 3. Gunu kiyamet kopacak demisti. Daha vardi da hatirlayamadim.
hahay ay okadar çok vardıki hangi birini hatırlayalım .. ya insanların işi yok işte böyle şeylerle meşgul oluyorlar..
hele şu şirinceye yerleşenlere gülüyorum içten içe:)
m2 ye kac gerizekali dustu bende merak ediyorum:)
mersenne nin bez sizdirmiyomus. Resimli anlatim istiyos.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?