Previayi bitirenler

aynen biz de canım.benim eşim de anca gelebildi mahsur kalmışlar servisten inip yurumuş.eşim yeni laptop getirdi harflerin yerş karışık.lilypie için sagol canım daha yapamadım
bu arada biz eymen beyin totosuna premium care 1 kullanıyoruz şu paket te bitsin 2 numeroya geçicem bugun hepsiburadadan sipariş verdim 4lusu 93 tl mendil hediyeli.çok uygun.ben memnunum sızdırma olmadı daha.

Benimki de bostancidan b.evlere gelecek.
Benonce guldum,sonra gayet insalcil agladim. Simdi is derinlesti. Guluyorum
valla canım bende ne kullancamı şaşırdım .. diyorumki bendemi sorun acep acemileştim bez bağlamayımı unutum diyorum .. sürekli biyerlerden sızdırıyor:)
Demek bezlerden. Naapsak ki.
Birakicam da neye gecsem bilemedim. Premiun 2-3 , eko 2-3 hepsi var. deniyorum olmuyo.

kızlar ikiz hamile papatya-özmen vardı hatırlarsanız.33-4 olmuş.bebeklerden birinin suyu azalmış,yarın ameliyata girecek.sürekli yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bir şeyim olmayınca yazmıyorum diyor.yakında bizim sohbetlere de katılır inşaALLAH bebişleriyle.

ben de şimdi yaptım.sağolsun mersenne süper anlatmış.
canım hani imza da bebeğimizin doğacağı tarihi eklediğimiz yer var ya onun üstünde çizelge,tiger vs. diyor.oraya kopyaladım ben.

mersenne nin bez sizdirmiyomus. Resimli anlatim istiyos.

babası dinlensin yıkayalım istiyorum ben de.ana kucağı vardı yeğenimden kalan.eşim pil almış titretiyo sıpayıgüya gaz çıkarmaya yardımcı oluyomuş.
bende kurutucu var babannem vermişti acaip memnunum yoksa tavsiye ederim valla lüx değil ihtiyaç.

bak ben de şimdi hatırladım,mihrimah hanımın banyo günü.

Allah yardimcisi olsun.dua edelim ona bu aksam.
Bekliyoruz :)

Okudum okudum anlamadim once :!
Kurutucu aldirmadim zamaninda pismanim.
5,5 yillik ev kredisini refinans yaptik 2 yila dusurduk.
Benim is davam vardi, kazandim ama avukat masrafi cikti 3500 + avukat ucreti. Arsa aliyorum satmayinca masraf cikicak.
Kombi bozuluyo.
4000 borcumu odemem var.
Su ara zora bindi.
Biras da kredi karti.
Daha yeni 7000 hastaneye.6000 babaya borc vardi gitti.
Biz kuruduk,camasirlar beklesin.

Papatya inşallah sağ salim çıkar operasyondan ve inşallah kuzuları da sağlıkla taburcu olurlar..

Kızlar avatarımı değiştirdim ama resimler çevirilmiyo yaa.bir de diğer çocuğumuzun lilypiesini koyamıyoruz galiba kızım için de yaptım koyamadım.işimi gücümü bıraktım bunlarla uğraşıyorum.
Babası yorgunmuş yarın yıkayalım dedi,ben de üst baş değiştirmekle yetindim.yarın okullar tatil eşim de gitmeyecekmiş hadi hayırlısı umarım eşim biraz bana acır da gece uyuyabilirim

Kızlar iki kere sinirliyim 1.si sağma makinem bozuldu daha bugün yazdım memnunum diye yahu,nazarım deydi zahir.uyuz oldum gece sağıp veriyorum arıza çıkarıyo küçük adam ne yapıcam yaa
2.si de şu ki bebişin totosunu temizledikten sonra göz makyajı temizleme pamukları var ya disk şeklinde,onlarla zeytinyağı sürüp poposunu yağlıyordum eşime gelirken onlardan birkaç paket alıver dedim marketten.o da avmye uğrayıp sevil parfümeriden 5paket almış tanesi 6,5 tlye!!!!!!!! Dumur oldum oha falan oldum o pamukların tanesi o kadar mıydı yaaa banane yarın üşenmicem gidip iade edicem.

inşallah sağ salim kavuşur bebeklerine.. yakın zamanda başlar dert yanmaya hemde ne dert çifte kavrulmuş:)

ay nede olsa yarın kıyamet kopacakmış:)) ne işiniz varsa bugünden yapın:) yarın çok geç olabilir:))
bende diyorum ne malım yahuu gidip en lüks bir otelde suit oda ayırtmamışımda kendime:) ye iç yat beleş :)))

Son düzenleme:

Hemen iade et. Orada pahaliymis. Daha ucuzu da var.bebek pamugu var daha cok, daha ucuz.
Sagma makinesini biraz sonra tekrar dene. Baska prizde dene. Pille dene. Allah tan umit kesilmez.:)

Bonuslarla her yer suit oda sekerim. Otelde dusunuyorum su an kendimi. Kiyamet provasi gibi. Aradiklarimi bulamam. Adam buyukle havuzda. Bilmedigim bakiciyabirakamam. Bildigime de birakamam. Sinir olurum. :) ben evde bekliycem. :26:

Bonuslarla her yer suit oda sekerim. Otelde dusunuyorum su an kendimi. Kiyamet provasi gibi. Aradiklarimi bulamam. Adam buyukle havuzda. Bilmedigim bakiciyabirakamam. Bildigime de birakamam. Sinir olurum. :) ben evde bekliycem. :26:
ay bende bırakcamdan değil şekerim işin dalgasındayım :) ne kıyameti o öle kopacak olan :)
yıllardır bi koparamadılar şu kıyameti .. ben çocuktum yine acaip söylentiler dolaşıyordu kaç yaşıma geldim hala kopmadı:)

Yok kiz bende saka yaptim. Sakalli bebekvardi. Bayramin 3. Gunu kiyamet kopacak demisti. Daha vardi da hatirlayamadim.

Yok kiz bende saka yaptim. Sakalli bebekvardi. Bayramin 3. Gunu kiyamet kopacak demisti. Daha vardi da hatirlayamadim.

hahay ay okadar çok vardıki hangi birini hatırlayalım .. ya insanların işi yok işte böyle şeylerle meşgul oluyorlar..
hele şu şirinceye yerleşenlere gülüyorum içten içe:)

m2 ye kac gerizekali dustu bende merak ediyorum:)

canım valla bilemiyorumki gündemi fazla takip edemiyorum malum şebek çok yoruyor beni:) görümcemde bugün karşıya gitti b başıma kaldım çok yorfu beni

Bebeklerine sağlıcakla kavuşur inşallah, gece dua edelim kıza, yarın hayırlı haberini alırız inşallah.

mersenne nin bez sizdirmiyomus. Resimli anlatim istiyos.

Resim koyardım ama kızım kızar, yarın bir gün ünlü olursa fotoğraflar aleyhine kullanılır Ben emzirmeden önce ve emzirdikten sonra altını değiştiriyorum, her 3 saatte bir emiyor genel olarak. Acaba sizinkiler daha fazla mı kalıyor da sızdırıyor, bilmem ki. Bir de bazı üretimler hatalı oluyormuş primanın, nette okumuştum, hatta çok kötü koku yapıyormmuş.

Kızım bugün rekor kırdı yine, sabahtan beri uyanık ve ağlaktı, toplasan 15 saat içinde bölük bölçük 2 saat uyumuştur, onun dışında hep kucağımdaydı. Kollarımda hal kalmadı ve daha kötüsü kesi bölgeme sancı giriyor, Allah sonumu hayır etsin. Tam rahat ettim size bakayım dedim ama kimse kalmamış.

Kızlar, sizlerle tanıştığıma çoooook memnunum, hakkınızı helal edin, iyi günde kötü günde beraberdik, belki 9 dk. sonra dünya yok olacak Allahım insanlara akıl dağıt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…