Bebeklerine sağlıcakla kavuşur inşallah, gece dua edelim kıza, yarın hayırlı haberini alırız inşallah.
Resim koyardım ama kızım kızar, yarın bir gün ünlü olursa fotoğraflar aleyhine kullanılırBen emzirmeden önce ve emzirdikten sonra altını değiştiriyorum, her 3 saatte bir emiyor genel olarak. Acaba sizinkiler daha fazla mı kalıyor da sızdırıyor, bilmem ki. Bir de bazı üretimler hatalı oluyormuş primanın, nette okumuştum, hatta çok kötü koku yapıyormmuş.
Kızım bugün rekor kırdı yine, sabahtan beri uyanık ve ağlaktı, toplasan 15 saat içinde bölük bölçük 2 saat uyumuştur, onun dışında hep kucağımdaydı. Kollarımda hal kalmadı ve daha kötüsü kesi bölgeme sancı giriyor, Allah sonumu hayır etsin. Tam rahat ettim size bakayım dedim ama kimse kalmamış.
Kızlar, sizlerle tanıştığıma çoooook memnunum, hakkınızı helal edin, iyi günde kötü günde beraberdik, belki 9 dk. sonra dünya yok olacakAllahım insanlara akıl dağıt :)
Kızlar iki kere sinirliyim 1.si sağma makinem bozuldu daha bugün yazdım memnunum diye yahu,nazarım deydi zahir.uyuz oldum gece sağıp veriyorum arıza çıkarıyo küçük adam ne yapıcam yaa
2.si de şu ki bebişin totosunu temizledikten sonra göz makyajı temizleme pamukları var ya disk şeklinde,onlarla zeytinyağı sürüp poposunu yağlıyordum eşime gelirken onlardan birkaç paket alıver dedim marketten.o da avmye uğrayıp sevil parfümeriden 5paket almış tanesi 6,5 tlye!!!!!!!! Dumur oldum oha falan oldum o pamukların tanesi o kadar mıydı yaaabanane yarın üşenmicem gidip iade edicem.
Daa var tsi 13:30 muhahahaaaa
Resimli guzel anlatiyodun :)
Gunde kac kere degistiriyosun sen simdi. 3 saatte 2. iyi aslinda. ben Her emzirmeden nce ve sonra degisirsem aklim kalir walla.
5-6 günde 1 paket bitiyor bizim. Emzirmeden önce ve sonra değişirsen niye ve neye aklın kalıyor kafam basmadı vallaBana hastanedeki hemşireler söylemişti emzirmeden önce değiştir hem rahat ve huzurlu emer, emzirdikten sonra yine değiştir demişlerdi. Bir bezde çiş ve kaka beraber beklerse pişik olurmuş, hemşirelerin yalancısıyım. Sen kaç saatte bir değiştiriyorsun canım. Halen kıyamet kopmadı, bekliyos :)
O kadar bez harcayamam, aklim onda kalir :) ben kaka yapincave iseyincehemen degistiriyorum.5-6 günde 1 paket bitiyor bizim. Emzirmeden önce ve sonra değişirsen niye ve neye aklın kalıyor kafam basmadı vallaBana hastanedeki hemşireler söylemişti emzirmeden önce değiştir hem rahat ve huzurlu emer, emzirdikten sonra yine değiştir demişlerdi. Bir bezde çiş ve kaka beraber beklerse pişik olurmuş, hemşirelerin yalancısıyım. Sen kaç saatte bir değiştiriyorsun canım. Halen kıyamet kopmadı, bekliyos :)
Havuzluhan galiba o canim. 5-6 katli. Sadece bebek. Hersey var. yesildirek bilmiyorum ben. Hemen ogreneyim.mersenne süper bir annesin.ben üçüncüdeyim hala bilmiyorum önce ve sonra olayını.
haklısın şekerim,mantıken de doğru.asit çoğaldıkça pişik olur.:)
evet ya kopmadı.şimdi şirincelilerin çektiği eziyete mi,oraya kadar gelen zavallılara mı üzülsek bilemiyorum.
üç gündür maratondayım.bacaklarımın her bir yeri ağrıyor.bugün iş arkadaşcıklarım bebek görmeye geldiler.sağdan soldan takviyelerle atlattım çok şükür.
oğlumun bakıcısı hamile,geçen hafta eminönüne gitmişti alışverişe.yeşildirek handan alışveriş yapmışlar.4 katlı ve bebek üzerine diyor annesi.
mersenne süper bir annesin.ben üçüncüdeyim hala bilmiyorum önce ve sonra olayını.
haklısın şekerim,mantıken de doğru.asit çoğaldıkça pişik olur.:)
evet ya kopmadı.şimdi şirincelilerin çektiği eziyete mi,oraya kadar gelen zavallılara mı üzülsek bilemiyorum.
üç gündür maratondayım.bacaklarımın her bir yeri ağrıyor.bugün iş arkadaşcıklarım bebek görmeye geldiler.sağdan soldan takviyelerle atlattım çok şükür.
oğlumun bakıcısı hamile,geçen hafta eminönüne gitmişti alışverişe.yeşildirek handan alışveriş yapmışlar.4 katlı ve bebek üzerine diyor annesi.
Sağol canım, bana da hemşireler söylemese nereden bileceğim :) Ben o zavallı insanlara hiiiiç üzülmem valla, tükettikleri oksijene yazık. Dünyanın sonunun geleceğine inansam evimde sevdiklerimle beraber oturur, kıyamet kopana kadar dua ve tövbe ederim. Eminönünde havuzlu han var, Asudun mükemmel tarifiyle gitmiştim ama bence ucuz falan değil. Yeşildirek de bildiğim kadarıyla pijamacılar ve iç çamaşırcılar var (babamlar gidiyordu). Eminönü güzel bir yer ama bana çok yorucu ve karmaşık geliyor oralar, gittiğim zaman biran önce kurtulmak istiyorum oradan :) Sen şu an çalışıyorken ve çocukların varken nasıl vakit ve derman buluyorsun misafir ağırlamayaBen bütün gün evdeyim ve bir çocuğa anca bakabiliyomi yemekleri bile zar zor yapıyorum. Kendini çok yorma canım, dikkat et. Allah sana güç ve sabır versin.
hala kıyamet kopmadı:)iyiki lüks otelde suit oda tutup yiyip içmemişim :)
mersennecim banada kimse o şekil değiştir demedi ben kaka yaparsa biraz çişi birikirse değiştiriyorum allahtan pişik mişik olmuyor:) bez firmalarıyla anlaşmamı yapmışlar acep:9 antibiyotik kullanırken çok kaka yaptığından sadece totsunun arası pişmişti sürekli cırt cırtoda geçti şükür..
bugün idrar kültürü sonucumuzu aldık ve yine bakteri var.. dr sonucu aldı okadarda antibiyotik kullandık nasıl olur dedi şaşırdı durdu .. bende çok kustuğunu antibiyotiğin durmamış olabileceğini söyledim şuan iğne başladık(( mecburuz dedi sabah akşam vurulcak 14 tane iğne eğer tedavi etmezsek dedi iç organlarına sıçrayabilir zarar verebilir dedi.. biraz yorucu ve zahmetli olcak ama dedi yapcak bişey yok 12 satte bir götür getir vurdurucam ..
işin kötüsü eşimde bu ara çok yoğun çalışıyor evin yolunu zor buluyor.. görümcemide karşıya yolladım 1 haftalığına şimdi gel de diyememkaldımmı bir başıma dım dızlak
iğneler bitince tekrardan idrarkültürü bakılcakmış ... bizim aşılar sonraya kaldı antibiyotik aldığı için şuan aşı yapılmazmış...
verem,pönomokok ve karma aşıları var ve ayın 3 ' ne kaldı perşembe günleri verem aşısı geliyormuş sadece...
Ah yavrum igne mi olcak? Canim yaaa. Kotu olmus ama insallah bu ignelerle hayat normale doner.
Eko prima pisik yapmiyo ama premium yapiyo. Yine de daha az sizdirdigindan premium daha cok kullaniyorum. Gece digerini takiyorum.
canım havuzlu hanı biliyorum.ben de orayı söylemiştim.yeşildirek han dedi annesi bilemiyorum.Sağol canım, bana da hemşireler söylemese nereden bileceğim :) Ben o zavallı insanlara hiiiiç üzülmem valla, tükettikleri oksijene yazık. Dünyanın sonunun geleceğine inansam evimde sevdiklerimle beraber oturur, kıyamet kopana kadar dua ve tövbe ederim. Eminönünde havuzlu han var, Asudun mükemmel tarifiyle gitmiştim ama bence ucuz falan değil. Yeşildirek de bildiğim kadarıyla pijamacılar ve iç çamaşırcılar var (babamlar gidiyordu). Eminönü güzel bir yer ama bana çok yorucu ve karmaşık geliyor oralar, gittiğim zaman biran önce kurtulmak istiyorum oradan :) Sen şu an çalışıyorken ve çocukların varken nasıl vakit ve derman buluyorsun misafir ağırlamayaBen bütün gün evdeyim ve bir çocuğa anca bakabiliyomi yemekleri bile zar zor yapıyorum. Kendini çok yorma canım, dikkat et. Allah sana güç ve sabır versin.
ne diyeceğimi bilmiyorum.bebeklerin canı çok hafif oluyor,kıyamıyorum kuzulara.çok canı yanmaz inşaALLAH yavrucuğun.hayırlısıyla atlatır da yer içer uyur kuzucuk.hala kıyamet kopmadı:)iyiki lüks otelde suit oda tutup yiyip içmemişim :)
mersennecim banada kimse o şekil değiştir demedi ben kaka yaparsa biraz çişi birikirse değiştiriyorum allahtan pişik mişik olmuyor:) bez firmalarıyla anlaşmamı yapmışlar acep:9 antibiyotik kullanırken çok kaka yaptığından sadece totsunun arası pişmişti sürekli cırt cırtoda geçti şükür..
bugün idrar kültürü sonucumuzu aldık ve yine bakteri var.. dr sonucu aldı okadarda antibiyotik kullandık nasıl olur dedi şaşırdı durdu .. bende çok kustuğunu antibiyotiğin durmamış olabileceğini söyledim şuan iğne başladık(( mecburuz dedi sabah akşam vurulcak 14 tane iğne eğer tedavi etmezsek dedi iç organlarına sıçrayabilir zarar verebilir dedi.. biraz yorucu ve zahmetli olcak ama dedi yapcak bişey yok 12 satte bir götür getir vurdurucam ..
işin kötüsü eşimde bu ara çok yoğun çalışıyor evin yolunu zor buluyor.. görümcemide karşıya yolladım 1 haftalığına şimdi gel de diyememkaldımmı bir başıma dım dızlak
iğneler bitince tekrardan idrarkültürü bakılcakmış ... bizim aşılar sonraya kaldı antibiyotik aldığı için şuan aşı yapılmazmış...
verem,pönomokok ve karma aşıları var ve ayın 3 ' ne kaldı perşembe günleri verem aşısı geliyormuş sadece...
O kadar bez harcayamam, aklim onda kalir :) ben kaka yapincave iseyincehemen degistiriyorum.
Havuzluhan galiba o canim. 5-6 katli. Sadece bebek. Hersey var. yesildirek bilmiyorum ben. Hemen ogreneyim.
Cok sukur gelip gittiler hallettin canim.
Sorma canim valla dr' umuzda ici aciya aciya verdi igneyi... Mecburen veriyorum yapacak biseyimiz yok tedavi etmemiz sart dedi...
Bende hic istemiyorum ama el mahkum gunde 2 sefer vurulcakmis bide toplamda 14 igne...
Bi gitmedi su bakteriler...
Bende arada sizdiriyor niyeyse nerde yanlis yapiyorsam...
canim valla insan kiyamiyorda nasil yaptiricaksam hic bilmiyorum...canım havuzlu hanı biliyorum.ben de orayı söylemiştim.yeşildirek han dedi annesi bilemiyorum.
başka bir topikte geçen yıl bir arkadaş eminönünde nerde ne var hepsini yazmıştı.ben de pcye dosyalayıp saklamıştım bir gün gidersem diye.bakmadım oraya ama ben de çok bilmiyorum orayı.eşimin arkadaşının dükkanı var havuzlu hana çıkarken abiye.gidersem ona sorarım.
yemeği arkadaşımın yemek fabrikası var oraya yaptırdım.ablamın evdeki yardımcı,alt komşu yardımcı oldular servise sağolsunlar.ama eve git gel yoruldum doğrusu.
ne diyeceğimi bilmiyorum.bebeklerin canı çok hafif oluyor,kıyamıyorum kuzulara.çok canı yanmaz inşaALLAH yavrucuğun.hayırlısıyla atlatır da yer içer uyur kuzucuk.
Allah yardımcın olsun canım.
çok şükür.normal bir doğum olmayınca uzadı bu vakte kadar.
bakıcı içime sinmiyor.ben anlatıp,tarif etsem de kendi bildiğini okuyor.bugün kızı da gelmişti.sürekli bana bebeğin hiç uyumadığını söylüyor.bugün de geldim 10 dakika anca uyudu dedi.kızı yoo epey uyuduğu dedi.bebekle konuşuyor,annen beğenmiyor altını bağlamamı ama ne yapayım ben böyle yapıyorum dedi.kızı da gözüme baktı hoşlanmayacağımı anladı sanırım.hoş kızının da kendisine çok kızdığını söylüyor.
arsız insanla uğraşamam ben.sorumluluğunu bilecek.
başka birine bakacağım.
Canım içim sızladı benim de iğneleri ve miniği düşününce ama el mecbur sağlık tedavi için yaptırıcaksın.ben derimki bebişi dışarı çıkarma mutlaka bir iğneci bul eve gelsin iğneyivursun.hem yavru üşütmesin hem sen helak olma derim ben.bu havada her gün yavruyu dışarı çıkarmak akıl karı değil.ben düşük riskiyle yatarken eve hemşire geliyordu her gün iğne için.biraz daha tuzlu oluyor ama naparsın mecbur.
Aslinda dogru diyorsun ya evde yaptirmak mantikli... nerden bulacagiz igne yapcak birini onu dusunmem lazim...
Konu komşuya sor eczaneler de bilir civarda evlere gelen iğneci varsa.ya da poliklinik ve hastanedeki hemşirelerle anlaşabilirsin.birinci dediğim daha uygun olur.inşallah bulursun.
Yanlis yapmiyoruz bence.bozmus.Sorma canim valla dr' umuzda ici aciya aciya verdi igneyi... Mecburen veriyorum yapacak biseyimiz yok tedavi etmemiz sart dedi...
Bende hic istemiyorum ama el mahkum gunde 2 sefer vurulcakmis bide toplamda 14 igne...
Bi gitmedi su bakteriler...
Bende arada sizdiriyor niyeyse nerde yanlis yapiyorsam...
Sorayim sorusturayim bakalim... Birazdan goturucem ilkini vurdurmaya 12 saat arayla vurulcak bakalim bulurum Insallah yapicak birini...
hala kıyamet kopmadı:)iyiki lüks otelde suit oda tutup yiyip içmemişim :)
canım havuzlu hanı biliyorum.ben de orayı söylemiştim.yeşildirek han dedi annesi bilemiyorum.
başka bir topikte geçen yıl bir arkadaş eminönünde nerde ne var hepsini yazmıştı.ben de pcye dosyalayıp saklamıştım bir gün gidersem diye.bakmadım oraya ama ben de çok bilmiyorum orayı.eşimin arkadaşının dükkanı var havuzlu hana çıkarken abiye.gidersem ona sorarım.
yemeği arkadaşımın yemek fabrikası var oraya yaptırdım.ablamın evdeki yardımcı,alt komşu yardımcı oldular servise sağolsunlar.ama eve git gel yoruldum doğrusu.
ne diyeceğimi bilmiyorum.bebeklerin canı çok hafif oluyor,kıyamıyorum kuzulara.çok canı yanmaz inşaALLAH yavrucuğun.hayırlısıyla atlatır da yer içer uyur kuzucuk.
Allah yardımcın olsun canım.
çok şükür.normal bir doğum olmayınca uzadı bu vakte kadar.
bakıcı içime sinmiyor.ben anlatıp,tarif etsem de kendi bildiğini okuyor.bugün kızı da gelmişti.sürekli bana bebeğin hiç uyumadığını söylüyor.bugün de geldim 10 dakika anca uyudu dedi.kızı yoo epey uyuduğu dedi.bebekle konuşuyor,annen beğenmiyor altını bağlamamı ama ne yapayım ben böyle yapıyorum dedi.kızı da gözüme baktı hoşlanmayacağımı anladı sanırım.hoş kızının da kendisine çok kızdığını söylüyor.
arsız insanla uğraşamam ben.sorumluluğunu bilecek.
başka birine bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?