aynı durumu ben de yaşıyorum.uyumasını tercih etmem daha fazla oluyor.
16 diyen var, 20 diyen var. agzi olan konusuyo yani :)
Yazik kizlar yahu. Degistiseydiniz :)
Ayni durum cok basima geliyor... Mecburen kaldirip degistirip tekrar uyutuyorum... Zor oluyor biraz gerci ama o sekilde uyumasina asla gonlum razi olmaz.. hem kaka fazla durunca resmen yapisiyor totosuna... Gece emmeye uyandiginda almaya kalkarsaniz busefer uykusu fena aciliyor... Bi kac kezde oyle sabaha karsi yapti cin gibi dikildi ayaga...
Benim cazgir oglum biliyorsunuzki carsafta sallayinca uyuyor yada yatisiyor...
Bende biktim dedimki bir hamak alayim yada cingene besigi vs...
Cingene besiginden vaz gectim tavana monte etme durumundan dolayi...
Hamak aradtirdim 300 tl civari inceledim sagini solunu koydum salladim oglani iyi hosta o parayi vermek icimden gelmedi...
Malum buara hastane dr derken cok masraf yaptik bide oglanin butun kiyafetleri kuculdu olmuyor yenileri alindi baston puset aldim derken hamak icin vericem para gozomde fazla buyudu..
Bende gittim nalburdan kancali bir aparat aldim saglam bisey marketten camasir ipi evden pike eve hamak kurdum 5 tl Ye malettim...
Simdi bi guzel misil misil uyuyor icinde...
Çok asabım bozuk eymenin idrar kültüründe çok pis bir mikrop çıktı şimdi medicanaya uriner usg çektirmeye gidiyorum doktorumuz istedi.antibiyotiklere dirençli bir idrar yoluenfeksiyonuolmuş yavrum oysaki ıkınması dışında şikayeti yoktu ben fburskı örnek larak kültür yaptırdım öylesine.dr istememişti yani.şu an çok kötüyüm kızlar ağlıyorum herşey Allahtan amenna ama dr beni çok korkuttu tedavi eilmezse böbrek yetmezliği dedi dua edin bize
Dayanamadım kaldırdım ve altını değiştirdim kuzumun,Allahtan uyanmadı :) Akşamları sancıdan ve ıkınmadan dolayı uyumadığı için yoruluyor kuzu, o yüzden de uyanmadı sanırım.
16-20 saat miO ne yahu, kesin yalandır. O kadar kesintisiz uyuyan bebek mi varmış? Ben kırk yılda bir 5 saat uyuyor diye seviniyorum, safmışım Ben de kıyamadım değiştirdim.
Çok bekleyince dediğin gibi oluyor, resmen poposundan kazıyorum kakaları, hoş 1 ya da 2 kere öyle oldu. 1-2 saat kalırsa kuruyor hemen ne yazık kki. Gece emmeye uyandırdığımda altını da mecbur değiştiriyorum ve dediğin gibi uyanıyor. Bu şekilde emzir, alt değiştir, tekrar uyut 1-1,5 saatimizi buluyor, ama değiştirmesem de daha kötü. O yüzden zaten acayip uykusuz oluyorum. Uykularım genel olarak 2 şer saat oluyor benim, o da uyursa eğer :)
Ohhhh ellerine sağlık canım, en güzelini yapmışsın, ne gerek var o kadar para vermeye. Gereksiz şeylere o kadar para vermeyi sevmiyorum ben de.
Geçmiş olsun canım. Allahtan erken farkedildi, merak etme canım tedavi edilmeyen bir şey yok gibi artık. Bak öbür Eymenimizde benzer durumda idi, bir çözüm bulundu, iğnelerle iyileşecek inşallah. Senin Eymen paşada iyileşecek, sen sakin ol fazla üzülme, sütünü düşün.Bu gidişle ben de idrar kültürü yaptıracağım. Çünkü kızım gündüzleri de uyumuyor artık. Yarım saat sürüyor. Onun dışında ıkınıyor hep.
canım sende baktır mutlaka bişey yoksa bile için rahat eder en azından..
benim durum benzer değil bire bir aynı canım pepukeninkiyle .. idrarda bakteri hemde tehlikeli bakteriölümcül olabilen türden yoksa dr 'un ne zoru vardıda el kadar bebeye 14 tane iğne yazdı canım mutlaka tedavi edilmeli şart dedi
Kızlar cumartesi mevlüt hazırlığını tek yapacağım. Dün kim demişti hatırlayamadım fburaktı galiba tavuk-pilav diye. Ben de tavuk pilav yapmaya karar verdim. Bir şey soracağım, ben normalde baldo pirinç kullanıyorum pilav için. Ama şimdi 16-17 kişi olacak, o kadar fazla porsiyon pilav için osmancık pirinci daha mı iyi olur. Baldo lapa mı olur acep. Bir de bu kadar kişi için ne kadar pirinç kullanmak lazım. Osmancık diyorsanız onun ölçeği de 1 bardak pirince 1,5 bardak su mu? Offfff keşke yapmasaydım mevlüt yaaa. Bir de tavuğu bütün mü almak lazım, yoksa göğüs eti mi? Ne kadar tavuk yeter. Kızlar yardım edin kafayı yiyeceğim. Cuma gecesi kızım uyurken ben hiç uyumayıp pilav ve tavuğu yaparım, mevlütten önce ısıtırım, olur herhalde. Mevlüttede uyurum artık
kızlar bugün de bitti şükür.üç kişiyle görüştüm olmadı.canım sıkıldı ama şimdi daha iyiyim.arkadaşlarım sessizleştiğimi söylüyorlar.zorlu bir hamilelik ve sonrası,bakıcı bulma,işe erkenden dönme........derken kendime gelemedim.zamanla her şey oturunca relax olurum sanırım.
şaka maka 2012 de bitiyor.benim hamileliğim 2012 başında başlamıştı.şöyle bir geriye bakınca neler yaşamışım ve ne güzel insanlar karşıma çıkarmış Allah'ım.
iyi ki tanışmışım sizlerle canlarım.
Canim ben uzun taneli baldo kullandim. Bi buyuk bi kucuk pilav tencerem var. ikisinde yaptim. Sehriyesiz yapican zaten. Aycicek yagini bol koydum ben. Margarinle karistirdim. 1 e 1,5 koyarim hep. Pirinci islatmam fazla. Suyunu da ilik koyarim. Lapa olmuyo hic. Ben kavurma yaptim.buyukte tavuk yapmistim. Tavugu genelde but al. Artik gogus cok sert oluyo. Tum tavuk alma bence. Sen beceriklisin halledersin de pilavi sabah yap daha iyi.
kızlar bugün de bitti şükür.üç kişiyle görüştüm olmadı.canım sıkıldı ama şimdi daha iyiyim.arkadaşlarım sessizleştiğimi söylüyorlar.zorlu bir hamilelik ve sonrası,bakıcı bulma,işe erkenden dönme........derken kendime gelemedim.zamanla her şey oturunca relax olurum sanırım.
şaka maka 2012 de bitiyor.benim hamileliğim 2012 başında başlamıştı.şöyle bir geriye bakınca neler yaşamışım ve ne güzel insanlar karşıma çıkarmış Allah'ım.
iyi ki tanışmışım sizlerle canlarım.
Hadi inşallah iyi birini bulursun canım, şu an senin için en önemli şey iyi bakıcı bulmak. Allah güzel gönlüne göre birini çıkartır inşallah. En kötü ve zor günlerimizi tüm yıl beraber geçirdik, birbirimizin desteği ile zorlukları atlattık. Bundan sonra hiç birimiz zor yüzü görmeyiz umarım.
Sağol canım. Ben o zaman bildiğimden şaşmayıp baldo ile yapayım. 1 bardaktan 4 porsiyon çıkıyor, ona göre ayarlarım artık. Ben de hiç lapa yapmadım ama ablam büyük ölçeklerde baldo lapa oluyor falan dedi, tırstım birden. Zaten hoş, o yemek yapmayı pek beceremezDoğru söylüyorsun göğüs eti çok kuru tatsız oluyor, but alayım en iyisi.
Hadi dogalgaz faturalarini yaristiralim. Gobekte kazanmistim, bunda da iddaliyim. Gecen sene 100 lira oderdim bu spam donduruk cikti. 255 geldi fatura.
Bunda da kazanirsam cok talihsizim diycem
Ahhh Eymen paşalar, ikisi de tez zamanda şifa bulur inşallah. Ne olacak bunların hali yaaa, iki Eymen'de anneyi çok üzdü (istemeden tabi, kuzucuklar ne yapsın). Tuhaftır ki aramızda bir tane bile sorunsuz bebek yok. Ulen hamileliğimiz sorunlu, bebekli halimiz öyle, ne bahtsızmışız yaa. Neyse buna da şükür, Allah beterinden saklasın diyelim. Ama internetten, etraftan, sorunsuz mışıl mışıl uyuyan bebek duydum mu tuhaf oluyorum. Kızımı düşünüyorum hemen. Ikın ıkın yakında totosu yırtılacak kızımın, hep acı çekiyor miniğim.
Hadi dogalgaz faturalarini yaristiralim. Gobekte kazanmistim, bunda da iddaliyim. Gecen sene 100 lira oderdim bu spam donduruk cikti. 255 geldi fatura.
Bunda da kazanirsam cok talihsizim diycem
bize en son 160 geldi.ev en kötü 24 derecede hep.gelen kızamık çıkartıyobizim eve geçen sene mantolama yapıldı o yüzden ısı kaybımız cok az.tesisatı da kndim çizdim ve yaptırdım.peteklere giden boru hattınız ne kadar uzunsa ve borulardaki dönemeç li köşeler ne kadar çok ise ödeyeceğiniz para o kadar artıyor.tabi kombi ve peteklerin markası da çok önemli.bir dahaki ay ne gelir bilmem.ayın 3,nde kesiliyor bizim faura.bir elmde kız bir elimde mouse yoruldum.şu ekran klavyesi çok yoruyor beni.
Asıl elektrik faturalarını yarıştıralım, onu da bizim ev kazanır. En son 159 geldi :) Buzdolabımız sağolsunŞimdi yeni buzdolabı bakıyorum tabii ki:)
289 la şuan bende rekor:))) yanlız benim ev biraz büyük ondan az bile geldi diyorum :))
O zaman rekor bende 130 m2 255maalesef
Kis atmi kossturuyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?