muhahaha..kizar bak.
Ben 3 e gectim. 2 sizdiriyo. Migrosdan indirimi tutturur yigarim. Bu hafta 2. %50 indirimli. esim hellobaby den almis. 3 no Premium care 80 li 26 dan almis. Ama pisik yaptigini dusunuyorum. Migrosdan getirtcem eko paketten. Bu arada butun bezleri 18.5 dan 3 ay once yigmistim. Tabi no.lari bilince kolay oluyo. 1 no 1 paket, 2 no 2 paket bitti. Simdi 3 deyim. Surekli degisince 2 de is gorur bi sure. Ama 5 olunca bacakta iyiyse 2 den sizar. Sıkar bence.
Bu arada bebek bezi araştırması yapıyordum, malum,bizim kız bez düşmanı. Prima aktif bebek (yeşil paket) 2 numara 86 adet fiyatı migrosta 24,99 TL. (eşim hafta sonu aldı) ve kocaaa internete baktım en ucuzu Migros çıktı. Migros genelde kazık olur ama hayret. Siz nereden alıyorsunuz bezleri. Ben bu iki numarayı daha ne kadar kullanırım acaba. Pakette 3-6 kg. diyor. Ama kızım 4 kg. iken bakım hemşiresi 1 numarayı bırak( 3-5 kg.) 2 numaraya başla artık demişti. Kız çocukları biraz daha erken beden değiştirirmiş. miş miş....Şimdi bu mantıkla 5 kg. iken paket 3 emi geçeceğim ben. Asud ve Dağcı ne dersiniz bu konuda. Fburakla Pepuke anlamazOnların paşaları var :)
Simdi migrosdan siparis hazirladim. Bayaga iyi fiyatlar. Kacirma uzun surmez.
kızlar ben bugün 40 kontrolüme gittim ancak vakit buldum 2 ay 1 günlükken anca fırsat buldum kengime oda zar zor..
dr sordu adet oldunmu yok dedim öbür oğlumda 16 ayda olmuştum o arada sordum 6 ay olmazsa normal sayıyoruz dedi.. sonra dediki bazen bol süt olunca annede adeti etkileyebiliyor dedi:) yani zarla zorla getirdiğim sütlerim sonra bollaşıyor çok şükür.. bebeğin kilosunu sordu sonra söyledim baya almış dedi maşallah:))
sonra bana 6 ayla 1 yıl içerisinde simir alalım mutlaka gel ihmaletme dedi.. ay dr'umu özlemişim yawww okadar çok gittimki bu gebeliğimde adamla akraba olduk resmen :) çok hoş sohbet biri değildir normalde ama baya gel git alıştık heralde uzun zamandır görüşmeyince konuşcak baya şey birikmiş:) biraz sohbet ettik bebekten ordan burdan:)
neyse rahmim güzel toparlamış dikiş yerim çok iyimiş sorun yok yani... odadan çıkarkende bi tuhaf oldum uzun süre daha gitmeyecektim.. malum ben tedavi gördüm 8 ay öyle sürekli ayda 3 veya 4 kere bazen 5 kere gidiyordum... gebeliğimde haftada 1 gittiğim oluyordu... insan bi tuhaf oluyor bunu bugun daha yoğun hissettim hüzünlendim resmen
kızlar ben bugün 40 kontrolüme gittim ancak vakit buldum 2 ay 1 günlükken anca fırsat buldum kengime oda zar zor..
dr sordu adet oldunmu yok dedim öbür oğlumda 16 ayda olmuştum o arada sordum 6 ay olmazsa normal sayıyoruz dedi.. sonra dediki bazen bol süt olunca annede adeti etkileyebiliyor dedi:) yani zarla zorla getirdiğim sütlerim sonra bollaşıyor çok şükür.. bebeğin kilosunu sordu sonra söyledim baya almış dedi maşallah:))
sonra bana 6 ayla 1 yıl içerisinde simir alalım mutlaka gel ihmaletme dedi.. ay dr'umu özlemişim yawww okadar çok gittimki bu gebeliğimde adamla akraba olduk resmen :) çok hoş sohbet biri değildir normalde ama baya gel git alıştık heralde uzun zamandır görüşmeyince konuşcak baya şey birikmiş:) biraz sohbet ettik bebekten ordan burdan:)
neyse rahmim güzel toparlamış dikiş yerim çok iyimiş sorun yok yani... odadan çıkarkende bi tuhaf oldum uzun süre daha gitmeyecektim.. malum ben tedavi gördüm 8 ay öyle sürekli ayda 3 veya 4 kere bazen 5 kere gidiyordum... gebeliğimde haftada 1 gittiğim oluyordu... insan bi tuhaf oluyor bunu bugun daha yoğun hissettim hüzünlendim resmen
Simdi migrosdan siparis hazirladim. Bayaga iyi fiyatlar. Kacirma uzun surmez.
bebeğe göre değişir bence, bizim topikte de erkekler bi büyük beden giyer diye duymuştum ben, değişiyo yani5 kg ise 2 beden olur bence, ben 5 kg iken hep 2 kullandım. 6 yı geçince 3 e geçtim
kızlar bu arada bezle ilgili fikrime gelince ben 4 numaraya geçtim :)) totomuz pek şişko galiba 2 ler 3ler ohooo biz onları geçtik bilem:)
kızlar bu arada bezle ilgili fikrime gelince ben 4 numaraya geçtim :)) totomuz pek şişko galiba 2 ler 3ler ohooo biz onları geçtik bilem:)
cnm merhaba prıma premıum caredede varmı ındırım
eşim bugun adı bez dedım mıgrostan al ıkıncı ınıdrımlı reklemda huggıes gösterdıgı ıcın bızım ezde yokdede
cnm merhaba prıma premıum caredede varmı ındırım
eşim bugun adı bez dedım mıgrostan al ıkıncı ınıdrımlı reklemda huggıes gösterdıgı ıcın bızım ezde yokdede
3 numaradan 4 paket kullanır mıyım acaba? ne dersiniz
Ayyy sen diyince hatırladım, doktorum geçen hafta smear almıştı benden sonucunu öğrenmek için aramayı unuttum, yarın arayayım. Neden senden de şimdi almadı acaba. Durumunun iyi olmasına sevindim canım, darısı başıma.Benim rahmim ne yazık ki toparlayamamış, doktor kendini çok yormuşsun demişti. Sanki tek başına yorulmamak mümkün gibi. Eve geldiğim ilk günden beri her işimi kendim yapıyorum, nasıl toparlasınBana da 6 ay hiç adet olmayabilirsin demişti. Bir de, bir de eşimle bana bir şey daha dedi İlk birleşmemiz sorunlu olabilirmiş, bu da normalmiş, genel de öyle olurmuş Offf benim daha kan testi yaptırmam lazım. Eğer demir düzeyin yeterli ise demir ilacını bıraktıracağım demişti. Ben ne zaman nasıl gideyim doktora bilemiyorum.
Digerinde de vardi. Birden bitirdiler. Mail attim simdi. 2 paket premium care 55 tl den siparis verdim canim.
Hadi seninki bayan belki sicakkanlidirda alismissindir...cnm merhaba bende yanıma arkadaş arıyodum ınan olkı bende dr umu özluyorum ınsanlara söleynce bı garıp gelıyo
artık yıllık kontrole gıdıcem zaman cok uzun son 40 kontrolde bızde guzel vedalaştık arasa kontrole getırdmızde arada ugramamızı falan söledı öpüştuk falan hatta gecen gun arasın kontrolunde bı takım soru lar oldu radavu bulamadık yardımcı oldu
aaa alıştıkmı cokmu sevdık arkadaşım ınsanlar dıyo amnn ne özlucem ben özluyorum ınan
Canım birşey olur diye korkma, onun sonu yok. Spor yaparken birşeyler olma olasılığı yüksek zaten, ama faydalı. Ben ilkokulda karateye gidiyordum, bir çocuğun kolunu kırmıştım. Ortaokulda lisanslı voleybol oynadım, parmağımı kırdım, o parmağım halen sıkıntılı. Lisede lisanslı hentbol oynadım, sonrasında menüsküsüm yırtıkAma spora bayılıyorum. Keşke halen birşeyler yapabilsem diyorum bazen. Mentalden sonra 1. ve2. sınıf matematiğinden belki sıkılır ama ders ççalışmasına gerek kalmaz. Onun yerine bir üst sınıfın matematiğini çalışır belki. Oradaki öğretmenlerin önerdiği birşeyler vardır herhalde.
Hadi seninki bayan belki sicakkanlidirda alismissindir...
Benimki erkek bide 7 yillik dr um ilk dogumumuda onda yaptim ilktede tedavi gordum uzun gittim ama bundan bide sorunlu hamilelik gecirdim cok ustume dustu ilgilendi sagolsun... Bu ogluma adini koydum ilktede cok memnundum zaten Dr dan... Ay nebiliyim gozlerim doldu gercekten odadan cikarken... Butun kaprisimide inadimida cekti Allah razi olsun ondan... Cokta iyiligi dokundu bana asilamami 5 kurus almadan yapti vs .. sezeryan olcam gun 2. Siradaydim ilk beni aldi biliyirum panik oldugumu.. neyse ne iste alismisim valla cok uzuldum...
kuzum ben prımada 3 huggıeste 4 kullanıyorum
bızım tospık 6510 gram olmuş
sızını ne alemde bızden kac eksık yada fazla hahah gecen le yazmıştın ya o geldı aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?