Previayi bitirenler

Migrostamı bu hafta 2. ye % 50 indirimi var, kaçırmayayım ben de o zaman. 5 kg. için durumuna göre belki 3 numara diyorsan ben o zaman 2 numara yığmıyım. 3 numara stoğu yapayım. Ben bu bezlerden bir halt anlamıyom yaa. Primanın o fırfırlı lastikli kenarları hep iz bırakıyor kızımda,sanki sıkıyor. Ama kakaya bakınca neredeyse sızacak gibi, o fırfırlı kenarların iç kısmı hep kaka. Bol mu dar mı anlamadım gitti.

Simdi migrosdan siparis hazirladim. Bayaga iyi fiyatlar. Kacirma uzun surmez.
Sanirim bitti sepeti onatlarken 55 oldu 72. Migrosla kavga zamani

Son düzenleme:

cnm merhaba prıma premıum caredede varmı ındırım
eşim bugun adı bez dedım mıgrostan al ıkıncı ınıdrımlı reklemda huggıes gösterdıgı ıcın bızım ezde yokdede

bebeğe göre değişir bence, bizim topikte de erkekler bi büyük beden giyer diye duymuştum ben, değişiyo yani 5 kg ise 2 beden olur bence, ben 5 kg iken hep 2 kullandım. 6 yı geçince 3 e geçtim

kızlar bu arada bezle ilgili fikrime gelince ben 4 numaraya geçtim :)) totomuz pek şişko galiba 2 ler 3ler ohooo biz onları geçtik bilem:)

Ayyy sen diyince hatırladım, doktorum geçen hafta smear almıştı benden sonucunu öğrenmek için aramayı unuttum, yarın arayayım. Neden senden de şimdi almadı acaba. Durumunun iyi olmasına sevindim canım, darısı başıma.Benim rahmim ne yazık ki toparlayamamış, doktor kendini çok yormuşsun demişti. Sanki tek başına yorulmamak mümkün gibi. Eve geldiğim ilk günden beri her işimi kendim yapıyorum, nasıl toparlasın Bana da 6 ay hiç adet olmayabilirsin demişti. Bir de, bir deeşimle bana bir şey daha dedi İlk birleşmemiz sorunlu olabilirmiş, bu da normalmiş, genel de öyle olurmuş Offf benim daha kan testi yaptırmam lazım. Eğer demir düzeyin yeterli ise demir ilacını bıraktıracağım demişti. Ben ne zaman nasıl gideyim doktora bilemiyorum.

cnm merhaba bende yanıma arkadaş arıyodum ınan olkı bende dr umu özluyorum ınsanlara söleynce bı garıp gelıyo
artık yıllık kontrole gıdıcem zaman cok uzun son 40 kontrolde bızde guzel vedalaştık arasa kontrole getırdmızde arada ugramamızı falan söledı öpüştuk falan hatta gecen gun arasın kontrolunde bı takım soru lar oldu radavu bulamadık yardımcı oldu
aaa alıştıkmı cokmu sevdık arkadaşım ınsanlar dıyo amnn ne özlucem ben özluyorum ınan

Ben de hemen bakayım.

bebeğe göre değişir bence, bizim topikte de erkekler bi büyük beden giyer diye duymuştum ben, değişiyo yani 5 kg ise 2 beden olur bence, ben 5 kg iken hep 2 kullandım. 6 yı geçince 3 e geçtim

Doğrudur canım, ben deneyimli değilim, bu ilk çocuğum. O yüzden doktorlar ya da hemşireler ne derse onlara inanıyorum

kızlar bu arada bezle ilgili fikrime gelince ben 4 numaraya geçtim :)) totomuz pek şişko galiba 2 ler 3ler ohooo biz onları geçtik bilem:)

Kırk bir kere maaşallah paşamıza

fburak tatlım bu arada bebşın ıgneye başlamış uzuldum cnm ya kıyamam ınşalla tez zamanda ıyıleşır
bızde 2 ay kontrolumuze gıttık sende gıttınmı cnm

kuzum ben prımada 3 huggıeste 4 kullanıyorum
bızım tospık 6510 gram olmuş
sızını ne alemde bızden kac eksık yada fazla hahah gecen le yazmıştın ya o geldı aklıma

cnm merhaba prıma premıum caredede varmı ındırım
eşim bugun adı bez dedım mıgrostan al ıkıncı ınıdrımlı reklemda huggıes gösterdıgı ıcın bızım ezde yokdede

Digerinde de vardi. Birden bitirdiler. Mail attim simdi. 2 paket premium care 55 tl den siparis verdim canim.

Canim sen hic smer aldirmadiysan ondan almistir ben zaten ocakta aldirmistim ondan olsa gerek en gec 1 yil icinde 6 Sudan sonra gel dedi..

Ona bakarsan benim goz dibi muayenesi yaptirmam kalp muayenesi bide dahiliyeye gitmem lazim bu seker illetinden dolayi onlarda yaza kaldi artik...
6 aya kadar normal dedide Ben ilkte 16 ay olmadim dr ada gitmedim hic cahillikmi be bilmiyorum...

Iliski olayi biraz ole oluyor malesef...

Hadi seninki bayan belki sicakkanlidirda alismissindir...

Benimki erkek bide 7 yillik dr um ilk dogumumuda onda yaptim ilktede tedavi gordum uzun gittim ama bundan bide sorunlu hamilelik gecirdim cok ustume dustu ilgilendi sagolsun... Bu ogluma adini koydum ilktede cok memnundum zaten Dr dan... Ay nebiliyim gozlerim doldu gercekten odadan cikarken... Butun kaprisimide inadimida cekti Allah razi olsun ondan... Cokta iyiligi dokundu bana asilamami 5 kurus almadan yapti vs .. sezeryan olcam gun 2. Siradaydim ilk beni aldi biliyirum panik oldugumu.. neyse ne iste alismisim valla cok uzuldum...

ne guzel canim yilmamisin. ben hemen pes etmisin.

banyo da neymis di mi

cnm benım ya ıster ıstemez bag kuruluyo dımı bende evlendıgımden berı gıdıyorum cok alıştık bırbırımıze bızden pozıtıf elektrık alıyomuş kendısı
sen de zor bı gebelık gecırdın yanında olması falan bı bag kurmaya sebep olmuş
bende aglamaklı oldum son kontrolde
benımde doğumda tu amelıyathaneler doluydu gıttı karıştırdı orayı kı öle dedı
odama cıkamadan amelıyata gırdım normal odayı cevırdıler
aaa ıate hatıralar o usg heyecanları falan guzel gunlerdı
cnm senın burcun ne dr unu bu kadar seven bı senı bı benı gördum ınan
bızde yarenın göbek adını koyduk

kuzum ben prımada 3 huggıeste 4 kullanıyorum
bızım tospık 6510 gram olmuş
sızını ne alemde bızden kac eksık yada fazla hahah gecen le yazmıştın ya o geldı aklıma

Bizim dr dan geldigimiz yok canim.. cuma gittim yanliz asimiz kaldi seneye .. antibiyotik kullanirken olmazmis... Neyazikki igne olduk canim...
Kilomuz cuma gunu 6400 du ... Boyumuza bakmadik son gitnemizde cuma gidicez yine ozaman baktircam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…