Cuma sabahi biticek Insallah 7. Yo vurdurdum bu gece kaldi 7...
Cok uzak degil mesele sogukta gitmek ama bugun guzeldi hava boyle gidecekmis havalar hatta azdaha isincakmis ... Bizede gezme olur gider geliriz...
Dr zaten hic igne taraftari degildi. Ilk kulturde zaten igneyi vermem dedi ben ozaman cok agliyor dedim surupla duzelirmi vs dedim igne veremem yazik ominous bacaklarina kiyamam Ben demisti... Bende kiyamamda kiydik garibim cok agliyor... Insallah gecicek...
Kismet artik canim hangisi hayirliysa o olsun Insallah...oh maşalla kuzum sana valla ınşalla ıstedıgın zamanda salıklı bı bebişin olur
hem belkı 3.de kız olur
ınşalla cnm benım ya rabbım daa buyuk dert vermesın ben kaçıyorum cnm
öptum eymenının kocaman
asudcuğum şimdi her yerde var artık.ben kızım daha doğmadan araştırmıştım.burda da bu yıl bir dersanede açıldı.hafıza eğitimi ve hızlı okumayla beraber veriliyor.çevremdekilere ben tanıttım anlattım.kızım da bir hafta gitti.öğretmen çok beğendi.benim de çok hoşuma gitmişti çalışmalar.ama eşim istemedi.oğlanın kreşi,bebeğin bakıcı masrafı vs.diye.çok bir şey de değildiama ben de tüm maaşı krediye aktardığımdan cesaret edemedim.seneye düşünüyorum inşaALLAH.Mentalaritmetik, bale, cimnastik...
Kizi biseye gondermek istiyorum. Ne dersiniz kizlar
Bu arada bebek bezi araştırması yapıyordum, malum,bizim kız bez düşmanı. Prima aktif bebek (yeşil paket) 2 numara 86 adet fiyatı migrosta 24,99 TL. (eşim hafta sonu aldı) ve kocaaa internete baktım en ucuzu Migros çıktı. Migros genelde kazık olur ama hayret. Siz nereden alıyorsunuz bezleri. Ben bu iki numarayı daha ne kadar kullanırım acaba. Pakette 3-6 kg. diyor. Ama kızım 4 kg. iken bakım hemşiresi 1 numarayı bırak( 3-5 kg.) 2 numaraya başla artık demişti. Kız çocukları biraz daha erken beden değiştirirmiş. miş miş....Şimdi bu mantıkla 5 kg. iken paket 3 emi geçeceğim ben. Asud ve Dağcı ne dersiniz bu konuda. Fburakla Pepuke anlamazOnların paşaları var :)
asudcuğum şimdi her yerde var artık.ben kızım daha doğmadan araştırmıştım.burda da bu yıl bir dersanede açıldı.hafıza eğitimi ve hızlı okumayla beraber veriliyor.çevremdekilere ben tanıttım anlattım.kızım da bir hafta gitti.öğretmen çok beğendi.benim de çok hoşuma gitmişti çalışmalar.ama eşim istemedi.oğlanın kreşi,bebeğin bakıcı masrafı vs.diye.çok bir şey de değildiama ben de tüm maaşı krediye aktardığımdan cesaret edemedim.seneye düşünüyorum inşaALLAH.
idealtepe de arkadaşım gönderiyor kızını.ordaki hoca çakması çok BU İŞİN DEMİŞ.
herkes bir şey söylüyor anacım.erkek bebekler de hızlı büyür.hatta kızlara göre daha iri oluyorlar.bizim de bezimiz bitti.şu an ben de 2 deyim.sen 3'e geç canım,sınır kiloda bez küçük kalır.
BEN BİR SÜRE PREMATÜRE de kullandığım için bir an kafam karıştı ama biz de üçe başlayacağız.mersenne maaşALLAH bize yaklaşmış kilonuz.
benim kız artık eskisi gibi hızlı kilo almıyor.her gün yıkamıyorum ondan mıdır acep?:44:
boyu uzadı gibi.oğLUM DAHA TOMBİKDİ BU AYLARDA.
kızlar ara ara yazıyorum.işimi büyük harfle yaptığımdan arada büyük yazıyorum,kusura bakmayın..
ben eve gidiyorum.
ben de cesaretinizi kutluyorum.evlat sayısı olarak 3 iyi ama bakmak,baktırmak işine gelince zor.ben hamileliğimi ilk öğrendiğim de tek düşündüğüm bakıcı olayıydı ve çok canım sıkılmıştı.sonrasında canımı sıkacak öyle şeyler çırardı ki Rabbim,şimdi akışına bıraktım.amanin bi bez dedik siz neler diyosunuz. 3. nerden cikti. cildirdiniz mi. ammmman. siz dediniz ben korktum.Allah isteyen herkese versin. benimkileri de saglik versin. hepsine hepsine saglik versin.
git bakalim kuzusuna :)
banyo buyuturmuymus. ben koarim yuzunden tek yikamakta zorlaniyorum. kaliyo bu yuzden.adam gec geliyo,cikdirtiyo.
sen yazilimci felan misin yoksam.
mental aritmetik cok da pahali geldi. dusunuyorum. ayda 300 dediler. ilk kur 8 ay. toplama ve cikarms
ben de cesaretinizi kutluyorum.evlat sayısı olarak 3 iyi ama bakmak,baktırmak işine gelince zor.ben hamileliğimi ilk öğrendiğim de tek düşündüğüm bakıcı olayıydı ve çok canım sıkılmıştı.sonrasında canımı sıkacak öyle şeyler çırardı ki Rabbim,şimdi akışına bıraktım.
ben de yeni formul buldum ama yine tek değil,sadece hızlı.:)
bebek küvetini büyük küvete koyup duşla şip şak yıkıyorum.küvetten kaçmaya çalışıyor ama geri çekiyorum danayı.:)
burda da 8 aydı,ağustosta başladı.aylık 150 idi.üç ay mental,üç ay hafız,üç ay hızlı okuma denmişti.
asudcuğum şimdi her yerde var artık.ben kızım daha doğmadan araştırmıştım.burda da bu yıl bir dersanede açıldı.hafıza eğitimi ve hızlı okumayla beraber veriliyor.çevremdekilere ben tanıttım anlattım.kızım da bir hafta gitti.öğretmen çok beğendi.benim de çok hoşuma gitmişti çalışmalar.ama eşim istemedi.oğlanın kreşi,bebeğin bakıcı masrafı vs.diye.çok bir şey de değildiama ben de tüm maaşı krediye aktardığımdan cesaret edemedim.seneye düşünüyorum inşaALLAH.
idealtepe de arkadaşım gönderiyor kızını.ordaki hoca çakması çok BU İŞİN DEMİŞ.
herkes bir şey söylüyor anacım.erkek bebekler de hızlı büyür.hatta kızlara göre daha iri oluyorlar.bizim de bezimiz bitti.şu an ben de 2 deyim.sen 3'e geç canım,sınır kiloda bez küçük kalır.
BEN BİR SÜRE PREMATÜRE de kullandığım için bir an kafam karıştı ama biz de üçe başlayacağız.mersenne maaşALLAH bize yaklaşmış kilonuz.
benim kız artık eskisi gibi hızlı kilo almıyor.her gün yıkamıyorum ondan mıdır acep?:44:
boyu uzadı gibi.oğLUM DAHA TOMBİKDİ BU AYLARDA.
kızlar ara ara yazıyorum.işimi büyük harfle yaptığımdan arada büyük yazıyorum,kusura bakmayın..
ben eve gidiyorum.
Mersennecim, gece sorun vardi heralde. Eko dedigim aktifin 96 lisi. Simdi de indirim gorunuyo. Bundanda aliyorum ben. Premium sanirsam pisik yapiyor.
ben bile tırstım.yapsın tabi o kadarını,ben de o işleri eşime bırakıyorum.Ben de banyoda yikiyorum, kuveti birakiyorum orda :) adam gelince bosaltsin, yikasin okadarini. asabimi bozmasin benim :) bu da hizli oluyo da bebeyi tek elle tutamiyorum. O zor oluyo. Ciplak teni aciyo durularken aciyo.
Ben ikinciyi ogrendigimde oturdum agladim. tek dusundugum buldugum ise donemeyecegimdi. Sonra previa oldum. Ilk aylarda bile. Yuruyemiyodum ben agridan. Cezasiydi galiba aglamamin.
Bebek biraz buyusun evde freelance biseyler yapicam artik. Ben bakici isine giremem heralde. Calismak istiyorum ama nasil olcak bakalim.
sagol canım,bizim kız gecen ay iyi kilo aldı,anlamıştım zaten,ama bu ay pek değişmedi henüz,sanırım.hayırlısı artık,ben elimden geleni yapıyorum.sağlıklı olsunlar başka şey önemli değil.senin iş zor canım yaa,ev iş..kolay gelsin.
ilk iki ay hızlı alıyorlar pıtırcıklar.sonra sonra nisbeten azalıyor.yarın bizim de aşımız var.ayları karıştırdım ama 4. ay aşımız olsa gerek.
evet ya sorunluydu,ama saat 2 gibi düzeldi,2 paket 96 lı 3 numara aldım.aslında 72 lisi daha ekonomik ama onu kampanyaya eklememişler.96 lı paket için birim fiyat normalde 0,38 iken kampanya ile 0,28 e iniyor.
kızlar böyle kampanyaları birbirimize haber verelim,iyi oluyo
sagol canım,bizim kız gecen ay iyi kilo aldı,anlamıştım zaten,ama bu ay pek değişmedi henüz,sanırım.hayırlısı artık,ben elimden geleni yapıyorum.sağlıklı olsunlar başka şey önemli değil.senin iş zor canım yaa,ev iş..kolay gelsin.
evet ya sorunluydu,ama saat 2 gibi düzeldi,2 paket 96 lı 3 numara aldım.aslında 72 lisi daha ekonomik ama onu kampanyaya eklememişler.96 lı paket için birim fiyat normalde 0,38 iken kampanya ile 0,28 e iniyor.
kızlar böyle kampanyaları birbirimize haber verelim,iyi oluyo
almistir canim gene merak etme.cok sukur kusma, ishal yok. Neden almasin?
Haber veriyoruz da bez kadar yanki uyandirmadigindan arada kayniyo.
evet iyi bir tesbit asudcuğum.:)
kısmet artıkın.bezi de annem soyledi. Gece yazdim, saldirdik migrosa. Sepete eklerken indirimli, onaylarken bindirimli. Cildirdim resmen. Premium soyledim, digeri olmadi. Mersennne de gece 2 den sonra alabilmis. Ben uyumusum. Ekolari da sabah siparis ettim rahatladim :d artik gule gule..,.
gecen kizi almayagittim. Dolabini acip sulugunu aldim. Gerisini hatirlamiyorum. Bulamadim, cildiricam. Nerede kaybettigimi bulsam rahatliycam. Gittim suluk aldim gene. Bunadim ben iyice.
kısmet artıkın.
ben iş arkadaşlarımı hatırlamıyorum.o derece kış uykusundayım.
Almistir canim gene merak etme.cok sukur kusma, ishal yok. Neden almasin?
Haber veriyoruz da bez kadar yanki uyandirmadigindan arada kayniyo.
Kusmuyor diyemem, ağzından burnundan yüzündeki her delikten yediklerini çıkartıyor. Ama sonra yine emziriyorum, derdim o değil. Benim kız benim sağ memenin sütünden doymuyor, o memede birşey var ama çözemedim. Zaten geç doluyor meme,bir de doyurmuyor. Dolsun diye emziriyorum ama bilmiyorum yarıyor mu. Kızım akşamları hep uyanık, sol memede tek başına yetmiyor akşamları, çünkü kızım hep emmek istiyor. O yüzden dedim acaba kilo almış mıdır diye. Ama dediğim gibi çok da önemsemiyorum. Sağlığı yerinde olsun da zayıf olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?